Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sağlıklı gelen embriyonuz kaç yaşınızda elde etmiştinz acaba?
Semra hoca muhafazakar bu konularda yeni birşey denemiyor.

sağlıklı gelen embriyonuz kaç yaşınızda elde etmiştinz acaba?

28 ama tutmadı 5AA kaliteli embriyom ve 5 embriyodan sadece 1 tanesi 100%100 sağlam geldi. Eşim ve benim de herhangi bir genetik problemimiz yok karyotipler de temiz çıktı. Şimdi 3 tane daha gönderiyoruz inşallah onların hepsi temiz gelir

Bi öncekinde göğüs ucu hassasiyeti olunca ne biliyim işte insan bi böyle düşünüyor gerçekten hayırlısı allahım büyük ne yapalım bazen kendimi test e yarın gitmemek için zor tutuyorum test günüm 19 u

Amin inşallah allah razı olsun Tansiyonum yoktu şekerim de çıkmadı gebelikte bi anda oldu bir gecede herşey çok normaldi doğum sırasında da kordon dolanması kaka yapması veya plesanta gibi bi sıkıntı da yoktu bilmiyoruz ki nasip işte. Ama bende iyi bi perinatolog araştırıyorum bakalım

Yaş iyi mutlaka sağlıklı gelir bir ay diğerine uymuyor zaten.

Amin inşallah sağolun. Peki siz hamile misiniz
Benim malesef tutmadı bu ay tekrar denicez koronadan bir aksilik çıkmazsa inşallah ama siz moralinizi bozmayın hiçbir belirtisi olmayan başka bir tanıdığında sonucu pozitifti .Biliyorum zor ama her ihtimalin rasyonalitesini bilip pozitif olacağına olan inancımızı büyütmekte fayda var.

doktorunuz kim acaba ?memorialda değil mi? evet önceliği genel de naturale veriyorlar bana Semra Hanım bu sefer ilaçlı deniyelim dedi gebe kalıp düşük olan ve gecen ay tutmayan pgtlide naturaldi.

Peki bir şey sorabilir Miyim? Bu naturel de hiç mi ilaç vermiyorlar. Ya da diğerinde hangi ilaçları hangi aşamalarda alıyoruz. Bende yeni başladım iğnelerimi vuruyorum şuan.

Peki bir şey sorabilir Miyim? Bu naturel de hiç mi ilaç vermiyorlar. Ya da diğerinde hangi ilaçları hangi aşamalarda alıyoruz. Bende yeni başladım iğnelerimi vuruyorum şuan.
Hayırlı olsun diyelim.Bu konu ile ilgili detaylı bir yazı yazmıştım (20 Ekim 2020) tarihli isterseniz bakın.

Anladım.Şu an tedaviniz hangi aşamada yada başladı mı tekrar?

Merhaba arkadaşlar benim 26 ekimde transferim olmuştu çok şükür ve maşallah betahcg değerlerim yüksek çıktı bugün 5hafta 5. günüm geçen hafta yavruağzı renginde peçetede hafif akıntı gördüm ertesi gün devlet hastanesine ilaç yazdırmaya gitmiştim 5hafta 2günlükken karnımdan kese göründü, dün biraz daha yoğun kıvamda açık kahve pembe arası ufak akıntım oldu lutinus vajinal tableti koyduğumda aparata da geçmişti tüp bebek merkezindeki doktoruma yazdım bana hem oksapar hem coraspin vermişlerdi pıhtılaşmam yok yüksek tansiyondan dolayı verdiler, dr coraspini iki gün içme tansiyonunu ölç dedi dün içmeyi bıraktım muayeneye falan çağırmadılar ama tedirginim sonrasında minik pütürcükler şeklinde leke gördüm bakalım bugün ve yarın takip edicem coraspin den kaynaklı mı oldu bilmiyorum aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Kızlar günaydın transfer 10 Kasım’da oldu. 19 ü test günüm. benim lutinus vajinal tablet yarın sabah bitiyor yarın 17 si sizce kan versem ona göre alsam ilacı nasıl olur? Kan vermeye de cesaretim yok

Kızlar günaydın transfer 10 Kasım’da oldu. 19 ü test günüm. benim lutinus vajinal tablet yarın sabah bitiyor yarın 17 si sizce kan versem ona göre alsam ilacı nasıl olur? Kan vermeye de cesaretim yok
erken gebelik testi yaptırıp ona göre alabilirsiniz erken gebelik testinde incede olsa çizgi çıkar inşallah tutunmuştur size

kızlar benim 2 .trasnferim de tutunamadı . ben de şişli memorile geçmek istiyorum memnun musunuz artıları eksileri nelerdir bilgilendirebilir misiniz

merhaba. yanlıs anladıysam duzeltın.
gerıde kalanlar transfer olcak yazmıssınız ve pgt ye gönderılcek yazmıssınız. dondurulmus embrıyonuz mu var. dondurulmus embıryolar pgt ye gönderılebilıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…