Semra hoca muhafazakar bu konularda yeni birşey denemiyor.Bugün gittim negatif görüşmesi için benim doktor kesinlikle ilaçlı transfer önermedi. En yüksek sonuçlar doğal siklus ile alınıyor dedi. Histeroskopiyi sordum ona da gerek görmüyor çizik atmanın da kanıtlanmış bir etkisinin olmadığını söyledi yani direkt geri de kalan diğer embriyoları transfer etmeye başlıyoruz. Şimdi yine embriyoyu pgt ye gondericez, inşallah bu kez olur
Semra hoca muhafazakar bu konularda yeni birşey denemiyor.Regliyle birlkte ilaçlı transfer için bant kullanmaya başlıcam.Tekrardan histereskopi olmayacak ki 2. ve 3. denemelerim de 2 kez yapılmıştı histereskopi ile çizik işlemi.Tabi buna etkisi olmayacak 3 ay maximum azalarak etkis devam edebiliyormuş belli ki ben de işe yaramadı 2.denemem de gebe kalmıştım fakat 7.hafta düştü malesef.Şimdi normal trasnfer sürecini ilaçlar alarak devam edeceğim ekstra birşey yapılmayacak.Serum, embriyo glue gibi çok net kanıtlanmamış yöntemler başka merkezler de deneniyor ancak memorialda yapılmıyor sanıyorum?
28 ama tutmadı 5AA kaliteli embriyom ve 5 embriyodan sadece 1 tanesi 100%100 sağlam geldi. Eşim ve benim de herhangi bir genetik problemimiz yok karyotipler de temiz çıktı. Şimdi 3 tane daha gönderiyoruz inşallah onların hepsi temiz gelirsağlıklı gelen embriyonuz kaç yaşınızda elde etmiştinz acaba?
Semra hoca muhafazakar bu konularda yeni birşey denemiyor.
Bi öncekinde göğüs ucu hassasiyeti olunca ne biliyim işte insan bi böyle düşünüyor gerçektenbenımde hıc belırtım olmadı sadece test gunum regl agrısı hıssettım beta 310 cıkmıstı ama adet olacam sanırım dedıgımı anımsıyorum ıkı gun sonra 798 cıkmıstı suan hala cok uykulu ve yorgunluk hıssı dısında belırtım yok moralınızı bozmayın bence şimdiden
Amin inşallah allah razı olsunBelirti test gününden sonra oluyor hiç merak etme,ben de kesin tutmadı diyordum ama Allah'a bin şükür tutunmustu.Kaybiniz içinde basiniz sağolsun,çok ileri bir haftada kaybetmişsin izinşallah meleginiz size cennete şefaatçi olur.Size tavsiyem hamile kalırsanız bu defa iyi bir perinatologla devam edin,ben de çok zor bir hamilelik gecirdim, gebelikte tansiyon,şeker,başka sorunlarda vardı,ve bu sorunlar Allah korusun anne karnında ani bebek ölümlerine sebep olabiliyormuş,belki sizde de bu tarz bir şey vardı,fark edilmedi,perinatologlar çok daha dikkatli oluyorlar,inşallah bu defa sağ salim kucaginiza alırsınız
Yaş iyi mutlaka sağlıklı gelir bir ay diğerine uymuyor zaten.28 ama tutmadı 5AA kaliteli embriyom ve 5 embriyodan sadece 1 tanesi 100%100 sağlam geldi. Eşim ve benim de herhangi bir genetik problemimiz yok karyotipler de temiz çıktı. Şimdi 3 tane daha gönderiyoruz inşallah onların hepsi temiz gelir
Benim malesef tutmadı bu ay tekrar denicez koronadan bir aksilik çıkmazsa inşallah ama siz moralinizi bozmayın hiçbir belirtisi olmayan başka bir tanıdığında sonucu pozitifti .Biliyorum zor ama her ihtimalin rasyonalitesini bilip pozitif olacağına olan inancımızı büyütmekte fayda var.Amin inşallah sağolun. Peki siz hamile misiniz
doktorunuz kim acaba ?memorialda değil mi? evet önceliği genel de naturale veriyorlar bana Semra Hanım bu sefer ilaçlı deniyelim dedi gebe kalıp düşük olan ve gecen ay tutmayan pgtlide naturaldi.Bugün gittim negatif görüşmesi için benim doktor kesinlikle ilaçlı transfer önermedi. En yüksek sonuçlar doğal siklus ile alınıyor dedi. Histeroskopiyi sordum ona da gerek görmüyor çizik atmanın da kanıtlanmış bir etkisinin olmadığını söyledi yani direkt geri de kalan diğer embriyoları transfer etmeye başlıyoruz. Şimdi yine embriyoyu pgt ye gondericez, inşallah bu kez olur
Peki bir şey sorabilir Miyim? Bu naturel de hiç mi ilaç vermiyorlar. Ya da diğerinde hangi ilaçları hangi aşamalarda alıyoruz. Bende yeni başladım iğnelerimi vuruyorum şuan.
Hayırlı olsun diyelim.Bu konu ile ilgili detaylı bir yazı yazmıştım (20 Ekim 2020) tarihli isterseniz bakın.Peki bir şey sorabilir Miyim? Bu naturel de hiç mi ilaç vermiyorlar. Ya da diğerinde hangi ilaçları hangi aşamalarda alıyoruz. Bende yeni başladım iğnelerimi vuruyorum şuan.
Anladım.Şu an tedaviniz hangi aşamada yada başladı mı tekrar?Bebeğin cinsiyeti kızdı o sebeple kürtaj sırasında benden de parça alınabileceği için benim genetikle onunki karışmış olabilir dediler. Ben buna çok ihtimal vermiyorum çünkü daha önce doğal gebelik yaşamıştım kalp durmuştu kürtaj oldum o da kızdı ama kromozom bozukluğu belirlenebildi.
Pardon 25 Ekim'de 3690 nolu sayfa sanırımPeki bir şey sorabilir Miyim? Bu naturel de hiç mi ilaç vermiyorlar. Ya da diğerinde hangi ilaçları hangi aşamalarda alıyoruz. Bende yeni başladım iğnelerimi vuruyorum şuan.
Başlıcam ama şişli memorial dışında bir yer olacak orada 5 kez tedavi oldum sonuç alamadım.Anladım.Şu an tedaviniz hangi aşamada yada başladı mı tekrar?
günaydın pahalı bir ilaç mıKızlar günaydın transfer 10 Kasım’da oldu. 19 ü test günüm. benim lutinus vajinal tablet yarın sabah bitiyor yarın 17 si sizce kan versem ona göre alsam ilacı nasıl olur? Kan vermeye de cesaretim yok
erken gebelik testi yaptırıp ona göre alabilirsiniz erken gebelik testinde incede olsa çizgi çıkar inşallah tutunmuştur sizeKızlar günaydın transfer 10 Kasım’da oldu. 19 ü test günüm. benim lutinus vajinal tablet yarın sabah bitiyor yarın 17 si sizce kan versem ona göre alsam ilacı nasıl olur? Kan vermeye de cesaretim yok
merhaba. yanlıs anladıysam duzeltın.Bugün gittim negatif görüşmesi için benim doktor kesinlikle ilaçlı transfer önermedi. En yüksek sonuçlar doğal siklus ile alınıyor dedi. Histeroskopiyi sordum ona da gerek görmüyor çizik atmanın da kanıtlanmış bir etkisinin olmadığını söyledi yani direkt geri de kalan diğer embriyoları transfer etmeye başlıyoruz. Şimdi yine embriyoyu pgt ye gondericez, inşallah bu kez olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?