Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok üzüldüm kaybiniza dilerim bir daha yasamassiniz,yapacak bir şey yoktu olur mu,en azından sizi bir kardiyologa yönlendirir ona göre tansiyon ilacına baslatirlardi,ben doğuma kadar tansiyon ve çarpıntı için ilaç kullandım,her hafta kardiyolog kontrollerim oldu.Tansiyon sorunu olanlarda kan akışı azaldığı için kan sulandırıcı veriliyor,bebekte olası gelişim geriliği ihtimaline karşı da OMEGA veriliyor,ayrıca tansiyon ilaclariyla uzun bir süre bebeginizi taşıyabiliyorsunuz.Ben de 17,18. Haftalarda çıktı 37. Haftaya kadar goturebildik,tabi bebeğim beslenemedigi için çok zayıf dogdu ama saglikli çok şükür.Lutfen bir daha hamile kalırsanız çok daha uzman bir doktora gidin,en iyisi perinatologlar oluyor

kızlar benim 2 .trasnferim de tutunamadı . ben de şişli memorile geçmek istiyorum memnun musunuz artıları eksileri nelerdir bilgilendirebilir misiniz
Daha once nerde tedavı oldunuz bılmıyorum ama. Memnun kalıp hamıle olanlar oldugu gıbı tutmayanlar da var. Sans ısı bıraz.
Yumurta sperm ıyı olsa bıle rahım o ay uygun olmayabılıyor sanırım.
Ben cuma gunu transfer olcam onu beklıyorum. Ama sımdıye kadar canımı sıkan acaba dedırten bısey olmadı. Doktorlar ılgılı her sorunuzu hemsırelere doktorlara sorabılıyorsunuz bı ıletısımsızlık yok ıyı takıp ettıklerını ve para odaklı olmadıklarını dusunuyorum ben

transfere gıren arkadaslar
bır sorum var.
transferden sonra kendımı sıkmak ıstemıyorum tuvatele kaldıralana kadar.
Acaba sıvı gecırmez hasta bezlerınden mı gotursem hastaneye. yada hastanede var mıdır.
transferden sonra hıc kalkmak ıstemıyorum uzun bı sure.

koç hastanesinde oluyorum . 3 tane 5.gün embriyom vardı ayrı ayrı 2 si transfer edildi. son başarısızlığımı dün öğrendim kan testinde değerim 7 çıktı doktor değerin çok düşük ilerlemez dedi . pek bir açıklama da yapılmıyor şansa bırakılıyor o yüzden memnun değiilim başka yerler araştırıyorum

sizinde transferiniz olumlu sonuçlanır inş.hakkınız da hayırlısı olsun inş.

Amin insallah. İnşallah sizde bi an önce sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

Hastanede sürgü var eğer içiniz rahat etmeyecekse hemşireye söyleyin ama onlar aşağıda sıkışıklık kontrolü yapıyor benden 2 bardak boşaltmamı istemişlerdi o beni rahatlatmıştı transferden sonra aşağıda bir 5dk bekletiyorlar odada da 25 dk bekleyip lavoboya gitmiştim zaten hemşire lavaboya çıkabilirsiniz diye geliyor bundan önceki transferlerimde 40dk beklediğimde olmuştu bir faydası olmadı toplamda 40dk sonra giyinip hastaneden çıktım araba ile eve gittik apartman 3kat asansör yok önceki transferlerimde merdiven çıkmamak için hep hastaneye yakın otelde kalmıştım bu sefer yavaş yavaş merdivenlerden çıktım ertesi günde progestan iğnem için mecbur dışarı çıktım şükür pozitif oldu inşallah sizinde pozitif sonuçlanır dün bende hafif lekeler geldi bugün dr ayarladım inşallah bir sorun yoktur hayırlısı bakalım

merhaba. yanlıs anladıysam duzeltın.
gerıde kalanlar transfer olcak yazmıssınız ve pgt ye gönderılcek yazmıssınız. dondurulmus embrıyonuz mu var. dondurulmus embıryolar pgt ye gönderılebilıyor mu
Merhaba,

Geride kalan pgt'siz embriyolarımız var onları pgt'ye gönderiyorlar 3 tane gönderdik. Dha önce de 5 tane göndermiştik ama sadece biri normal geldi biri de %35 mozaikliydi. Diğerleri bozuk çıktı maalesef bu nedenle tekrar gönderiyoruz.Umarım bu kez hepsi temiz gelir ve tutar..

hım transferden sonra ıslem odasında sdce 5 dakıka mı beklenıyor.
sonrası normal odaya alınıyor. kalkmadan. opu sonrası gıbı degıl mı. yataktan yataga transfer :)
tamamdır tesekkur ederım

ınsallah sızınkıde onemlı bırsey degıldır. Allah yardımcımız olsun.Saglıkla tutunmus olsun bebısınız

Insallah hepsı temız gelır ve saglıklı bebekler olur.
Allah emeklerımızı bosa cıkarmasın. maddı manevı zor bır surec.

işlem bitince yataktan sedyeye geçiriyorlar asansörün önünde bazen 5 bazen 10dk beklediğim olmuştur sonra odadaki yatağa geçip bekliyoruz, rica ederim amin inşallah sağolun

Allah razı olsun ne güzel açıkladınız.. evet gebelik takibi için bir perinatolog düşünüyorum ama onların da muayene ücretleri biraz fazla ben İstanbul avrupadayım var mı buralarda bildiğiniz bir doktor tavsiye edebileceğiniz. Sadece corasprin kullandım Omega falan vermedi bana ve bebeğim 5 hafta gelişim geriliği vardı. Zor günlerdi ama şükür atlattım. Şimdi yeni bir sürece girdik umarım rabbim nasip eder Ne güzel almışsınız yavrunuzu kucağınıza. Şimdi ikinci için mi uğraşıyorsunuz şuan var mı gebeliğiniz takip edemedim

Ağustosta doğum yaptım,şişli memeorilade tedavi görmüştüm,o nedenle bildirim geliyor ben de ara ara yorum yapıyorum,kızım daha üç aylık.
Ara ara yazıyorum deneyimlerimi birilerine örnek olması acisindan.Hamile kaldıktan sonrada her şey bitmiyor malesef.

Ben Bursadayim canım,İstanbul'da hiç bilmiyorum ki ama artık kötü de olsa bir tecrübe yaşamışsin,hamile kalırsan sen yonlendir doktorunu,kan sulandırıcı,omega,magnezyum sorup kullan muhakkak.Bir de iyi bir kardiyolog bulup tansiyonun yükseldiği andan itibaren ilaç tedavisi başlansin,ben sıfır tuz,ilaç kullanmama rağmen 14-9 lardaydi tansiyon,benim bebeğimde 4-5 hafta gelişim geriliği oldu,çünkü 30. Haftadan sonra malesef küçük tansiyonum pek düşmedi,üstelik ben de şeker de çıktı,karaciğer enzimlerim de yükseldi buna rağmen 37. Haftaya kadar gidebilmistik,yani şunu demek istiyorum,her şeyin bir tedavisi vardır,merak etme,gebelikte güvenle kullanılacak ilaçlar var.

Insallah hepsı temız gelır ve saglıklı bebekler olur.
Allah emeklerımızı bosa cıkarmasın. maddı manevı zor bır surec.
Kesinlikle çok para gidiyor işin içine pgt girince bir de önünü alamıyorsun masrafların. Amin inaşallah pozitifi görmeye ve hamileliğin sorunsuz gerçekleşmesini temenni ediyorum. Allah yardımcımız olsun. Size de şimdiden bol şans umarım tutar ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Amin canim. Allah isteyen kimsenin evini kucağını boş bırakmasın. Amin.

Başka bir merkez denemek daha iyi olabilir.5 kez aynı yerde olmadıysa zira benim de 4.olacak dondurulmuş olmasaydı başka yeri tercih edebilirdim.Hangisinde denemeyi düşünüyorsunuz?

kızlar benim 2 .trasnferim de tutunamadı . ben de şişli memorile geçmek istiyorum memnun musunuz artıları eksileri nelerdir bilgilendirebilir misiniz
Umarım bir sonrakinde sımsıkı tutunur. Ben şahsen memorialı birine tavsiye edecek kadar başarılı bulmuyorum.Tabi bu herkese göre değişir, 4.denemem olacak çoğu seyi kendim araştırıp,soruyorum..örneğin asenkron yumurta gelişimim olmuştu 1. ve 2. tedavilerim de .Yumurta buyuklukleri aradında fark coktu.Buda daha az sayıda olgun yumurta toplanmasına sebep verebiliyor.Sonra online katıldıgım bir seminer de başka bir doktora bunu sordum ve tedaviye başkamadan önce 2 kez bant veya dogum kontrol hapı kullanın dedi.Ben de bunu memorialda ki doktoruma ilettim tamam bant kullan dediler ve daha fazla olgun yumurta toplandı ve ilk kez bu sayede bir embriyom fazladan gelişti yanı ben araştırmasaydım 3. tedavim de yine asenkron gelişecekti ve daha az olgun yumurta toplanacaktı .Merkez bana ben önermeden asenkron yumurta gelişiyo bant kullanalım demedi.Keza 2.tedavide de uygulayabilirlerdi.Yine aynı şekilde devam edeceklerdi bence bu direk başarıyı etkileyen birşey onların 3.kez deneyen birine bu çok küçük ama önemli bilgiyi gerip uygulamaları gerekiyordu.Negatifler de pek dogru duzgun açıklama alamıyoruz ancak bu birçok merkezde de böyle olabilir.Embriyologlar ve doktorlar arasında iletişim de bazen eksikliklere denk geldiğim oldu ve ilk denememe bunu olumsuz etkisi olmuştu ve tutmadı.Bazen şans mı diyelim bilemiyorum.Diğer merkezler ne durum da bilemiyorum ama bir hastanın sadece sperm azlığı ve morfoloji bozukluğundan 3 kez tüp bebek deneyip olmaması hatta 4.de tutsa bile bu bence hastanenin başarılı oldugunu göstermez.İlk denemesin de tutanların oranları önemli başarı açısından tabi şuda var memorial en iyilerden biri olarak tanımlanıyor. Heryer de benzer sıkıntılar oluyordur ayrıca pandemi sonrası para konusunda da değişmeye başladı memorial hastane genel olarak ufacık indirimden dahi kacınıyor.Bunlar benim tecrübelerim belki bir başkası çok memnun olmuştur.Deneyeceğiniz yer her neresi olacaksa, bol şansınız olsun ve siz de dikkatle takip edin:)

Çok teşekkür ederim bayağı açıklayıcı olmuş . Biz sormadan araştırmadan maalesef hiçbirşey yapmıyorlar. Haklısınız.güsel dilekleriniz sizi de bulsun inş
Sevgiler

Mrb bnmde asenkronn yumurta oldu. Bantı ne zaman kullandınz bana da anlatır msınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…