Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hanımlar şuan tedavide olanlar erkek sıkıntısı olanlar Semra hoca nasıl bir yol izliyor nasıl tedawi uyguluyor bilgi verir misinz. Bizde sayı hareket morf. Çok düşük ve oksidatif stres testi yüksek dna hasarı yüksek çıkıyor

Evet canim benim de 7. Hafta kanamam olmustu coraspin ve oksapar kullanıyordum. Iki doktor da coraspini bırak dediler bıraktım ve gebeliğin sağlıklı devam etti..

sğrecin başında sperm azlığı için eşim mehmed murat başar'a gitti, varikosel teşhisi kondu ama ameliyat önerilmedi, antioksidan reçete edildi (proxeed) ve yumurta toplamaya kadar düzenli olarak kullanması söylendi. semra hanım ile görüştüğümüzde aynen şöyle demişti bu konuyla ilgili "spermlerde sıkıntı olduğu için iş yumurtaya düşüyor. bunun için yumurtaların birbirine yakın gelişmesi çok önemli. onun için östrojen bantı vererek yumurtaları baskılayacağız". hiçbir şey anlamamıştım dediğinden o zaman, hala da tam mantığını anlayamıyorum ama..
eşiniz iyi bir üroloğa göründüyse, doktor uygun görürse antioksidan uygulayabilirler. "iş yumurtaya düşüyor" dediklerinde ben arı sütü, omega 3 filan abanmıştım, tabi doktorlar asla bunları reçete etmedi, öyle kendi kendime: ) işe yaradı mı bilmiyorum.

Evet canim benim de 7. Hafta kanamam olmustu coraspin ve oksapar kullanıyordum. Iki doktor da coraspini bırak dediler bıraktım ve gebeliğin sağlıklı devam etti..
Sizde kan pıhtılaşması var mıydı bana yüksek tansiyon problemimden dolayı verdiler iki gün coraspin içme dedi leke gidince içmeye devam et dedi inşallah bir daha olmaz benimki kanama değilde açık pembe bir akıntıydı

Bizdede erkek sıkıntısı vardı ürolog neofortil ilaç verdi birkaç ay kullandı eşim bende sperm sayı ve kalitesi için taze sıkılmış havuç suyu içirmiştim, kamera yöntemimiydi adını unuttum daha detaylı izlenmesi için 200tl para ödemiştik imsi yöntemi ve pgt yapıldı çok şükür 4.tedavimde pozitif sonuç aldık

Maalesef Gürgan klinik
Benim de 1.tedavim orada olmustu cok kotu bir.merkez bilmiyorum bana göre yani
Benim de ilk tedavim ordaydı psikolojimi alt üst etti Timur Gurgan hayatımda gördüğüm en megaloman insan, hayatım boyunca o klinikte yaşadıklarımı unutamam 2 yıl ara verdim tüp bebeğe onların yüzünden zaman kaybettim 32 yaşındaydım şimdi yaş oldu 36 hatta 37 Allah onu bildiği gibi yapsın Ona havale ettim.

Evet iyi olcaz:) enerjimizi daha da yükselteceğimiz bir döneme gireriz umarım evrenden de iyi mesajlar varmış bu ara:) ne kadar zorluklar ve şanssızlıklara denk gelsekte yine de güvenerek devam ediyoruz tedavilerimize.Kritik aşamalarda bilgi sahibi olmamız ,takip etmemizin yanı sıra herseyi de sorgulayıp kaygı duzeyi arttırmamayı da başarmamız gerekiyor.Aslında biz kadınlar ne kadar da güçlüyüz .Bir yandan tedavinin fiziksel boyutu öte yandan psikolojik, üstüne en iyiyi yapmaya çalışıyoruz...yıkılsak,umutsuzlansakta tekrar kalkıyoruz..sonuç ne olursa olsun mücadelemizi veriyoruz gerisi hayat ne diyelim.(doktor ismi vermem etik olmaz diye düşündüm,tedavi olan birisi olumsuz etkilenebilir zaten bir kaç doktor gördüğümüz de oluyor yeni tedavime daha önce görmediğim bir doktorda başladım dilerim ben de size güzel haberler verebilirim:)

Merhaba arkadaşlar, bugün ilaçlı transfer tedavisine bant kullanarak başladım.. benden önde giden arkadaşlar bu süreçle ilgili tecrübelerinizi okurum:) gebe kalan ve transfer öncesi durumda olan arkadaşlar özel vitamin,yeme ,içme vs önerileriniz var mı? Nar suyunu veya kendisini tüketmeye çalışıyorum transfere kadar rahim kalınlığına iyi geldiği söyleniyor deneyenler var mı? nar suyuna transferden sonra da devam ediliyor mu hastanede karşılaştığım bir arkadaş transfer sonrası içmiyorum demişti.heyecan,kaygı,umut,korku herşey karışık :) tek embriyom,4.deneme,ileri yaş ...yine de şansımız da var ama değil mi? :)

Biz de erkek infertilitesiyle başladık .Benzer sorunlar vardı.Semra Hanım sadece vitamin önerdi antioksidan ve IMCI denilen sperm seçme yöntemi ile sperm bulunur dedi.Yumurtaların durumu sanırım daha önemli neden buda ayrıca bize haksızlık:) Tüp bebek tedavisi için sperm parametrelerinin düşük olması çok ciddi bir sorun değil sanırım.İhtiyacımız olan kadarını zaten buluruz yumurta kalitesi ve sayısından haber ver diyorlar özetle:)

haydi hayırlı olsun: ) benim naturel transfer, yine de vajinal progesteron kullanıyorum (lutinus). ananas, avakado, nar suyu allah ne verdiyse yiyorum. nar suyunu cam şişelerde alıyorum, kendi sıkma olanağım yok, bazen de üşenmezsem soyup yiyorum işte. genciz, taş gibiyiz, 40 yaştan selam ederim.

Merhabalar bende de 4.tedavimde ilaçlı transfer uygulandı çok şükür değerlerim güzel çıktı coraspin bende lekelenme yapınca 2gün içme dedi dr leke geçince başla dedi içmeye başlayınca yine leke geldi yarın yazıcam doktora artık içmek istemiyorum bu ilacı size hangi ilaçları verdiler rahim kalınlaşması için zaten bant vermişler bende ilaçsız tedavimde nar suyu içmiştim transfere 3gün kala falan bırakmıştım gebelikte nar suyu önerilmiyor bu tedavimde estoferm verdikleri için içmemiştim öncesinde ananas yedim transfere yakın yemedim dengeli ve sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum gluten çok az, rafine şeker hiç kullanmıyorum bol meyve sebze baklagiller kurukayısı çiğbadem ve ceviz yiyorum kabız olmamaya dikkat edin en az 2lt su için transfer sonrası kabak çekirdeği çitledim çok faydalıymış evde çok hareket etmediğimden yada ilaçlardan mı bilmiyorum kabız oldum biraz korktum ıkınmak iyi değil deniyor hapşırınca kahkaha atınca merdiven çıkınca vs hep endişeliydim ama embriyo sağlıklıysa rahim ortamı da uygunsa tutunma gerçekleşiyor inşallah güzel haberlerinizi alırız

Tuttu mu peki? Eşimde neofortil kullandı ii geldi hareket arttı ama sayı aynı

Tuttu mu peki

Kan pıhtılaşmasi testlerinde iki tane heterezigot vardi. Tedbir amaçlı vermislerdi. Zaten oksapqr da kullandığım için coraspini biraktirdilar bi daha lekelenme olmadı..

Merhaba coraspirin ve oksaparı neden kullanıyordunuz.Pıhtılaşma problemi ,tansiyon felan mı vardı?
Pihtilasma testlerinde iki tane heterezigot sonuc var dediler. Aslinda kullanilmayabilir ama düşük hikayem oldugu icin tedbir amaçlı oksapqri 3 ay kullandirttilar. Coraspini de kanama olunca bıraktım. Oksapari estrafem i kullanan kişilere de veriyorlar bazen öyle demişti doktor ama sebebini tam bilmiyorum. Estrafem hamileliğin 12. Haftasında bırakılıyor. Eger başka bir sorun yoksa oksapqri da biraktiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…