Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transferden sonda yarım saat tutuyorlar canım ben 40 dakika kadar yatmıştım. Çok sıkıştığım için sürgü istedim eşimin yardımıyla o şekilde yaptım.

Hiç ama hiç ilgi alaka yoktu bilgi desen sıfır bin pişmanım oraya gittiğime bende Allah a havale ediyorum

Bu konuda araştırıyordum yaziniza denk geldim. Ben başka bi merkezde tedavi görüyorum. İlk tüp bebek denememde 8 yumurta toplandı.Yumurtalarim eşit buyumedi. 3 tanesi 20 mm diğerleri 13-14 mm de kaldı. 3 olgun yumurtanın da neyseki ikisi 5.gune gitti ama ben bu duruma kafayı taktım. Belki yedek embriyom kalırdı eşit buyuseydi. Doktoruma dedim. Oda bunun için doğum kontrol hapı verdi. Faydası olur ama yinede boş çıkan olacaktır dedi. Esit büyümesi gerçekten çok önemli. 8 yumurta varken 3 yumurtası olan birinden farkım kalmadı.

Tuttu mu peki? Eşimde neofortil kullandı ii geldi hareket arttı ama sayı aynı
2. Tedavimde kimyasal gebelik oldu 4.tedavimizde tuttu çok şükür tabi daha yolun başındayız sağlıcakla kucağımıza almadan rahat edemeyeceğiz ara ara lekelenmelerim oluyor diğer tedavilerim ilaçsızdı bu sefer ilaçlı yöntem ve histereskopi ile rahime çizik atıldı tüp bebekte sperm sayısı ve hareket çokta önemli değil aşılamada önemli oluyor, onlar en iyi spermleri imsi yöntemi ile büyüterek seçiyorlar morfolojinin iyi olması daha önemli

Ah ah insan bilemiyor iste..wimdi ankara memorial e gidiyorum insallah guzel olur.
Siz.nereye gidiyorsunuz simdi

Hep Yücel bey yapar diye düşünmüştüm transferimi, transfer günümde o olmayacakmış. Gönül hanım olsun dedim o zaman, buradaki yorumlardan aklımda kalmış, ama o da kesin değil.
Yücel beye karşı ekstra bir güvenim oluştu. O olsa içim o kadar rahat edecekti ki.. ama o da insan, izin günü diye bir şey var: )
Öneriniz var mı? Günseli hanım, gönül hanım arasında seçim yapmak durumunda kalırsam napiyim?
Yazmak istemezseniz mesaj atar mısınız?
Ben hiç transfer hatası diye bir şey duymadım, kim olursa olsunx en azından bu merkezde, yanlış bir işlem yapmaz di mi? O kadar önemli ki, bir tane sağlıklı donmuş can adayım var.. onu güzel yerleştirirler içime değil mi: )

Tabiki öyle. Zten en çok tecrübeliler giriyor bu işleme. Embiryolarimiz iyiyse (ki iyi bence) kim yaparsa yapsın tutacaktır inşallah.
Transfere son 1

Buarada bn vajinal tablet kullanıyorum progesteron. Yarın transfere girerken de kullancakmiyim. Yada transferden snra mi. Yada transferden snra onu nasıl sokacağım vajinaya. Bebise zarar vermez mi.
Kafamda deli sorular. Hemsirelere sorcagim bugun

canım benim sağol.
vajinal tablet/fitil olayını ben de düşündüm ama çok kolay aştım çünkü burada o kadar çok kadının o fitili gebelik öncesi ve sonrası kullandığını okudum ki: ) güvenle kullanabiliriz. yine de hemşireye sorup içini rahatlanman da güzel olur: )

Benim Gaziantep’te ki doktorum o ekibi çok iyi tanıyor tüp bebek uzmanlığını ordan aldı ve bana dedi ki eğer transferde doktor seçme şansın varsa günseli hanımı seç nokta atışı yapar çok iyidir demişti :) benim de bu transferim de günseli hanım izinliydi yine doktoruma sordum günseki hanım yokmuş kimi seçeyim diye eğer günseli yıkar Yücel’i seç demişti :)

Kızlar günaydın benim 10 kasımda transferim olmuştı bugün test günümdü sonuç şimdi çıktı 99.5 sevinç duygusalıj herşey karmakarışık oldum değerim iyidir inşallah geçen sefer 73 çıkmıştı inşallah iki gün sonra yaptırdığımda iki katına çıkar nolur dua edin inşallah hepimiz en kısa zamanda en güzel haberleri alırız

Oncelikle hayirli olsun transferiniz.
Vajinal tabletinizi transferden once de sonra da uygulamaniz gerekiyor
Hastanenin hekimleri alanlarinda oldukca tecrubeli
benim son transferimi Gunseli hoca yapti cok sukur hamileyim
Allah isteyen herkese nasip etsin insAllaah Bol bol dua edin, ama hep hayirlisini isteyin arkadaslar

etmez miyiz: ) çok çok sevindim, sağlıkla ilerlerin inşallah: )

yaaa cok sevındım. merak etme. hep artar ınsallah bundan sonra. saglıkla baslasın saglıkla devam etsın gebelıgın
ayy bnım de yarın transferım var. dua edın nooluuuuuur

ıcerı ıtınce bebıse zarar vermez mı korkarım

Ah ah insan bilemiyor iste..wimdi ankara memorial e gidiyorum insallah guzel olur.
Siz.nereye gidiyorsunuz simdi
Ben şişli memorialdayım 5. Tüp bebek tedavimiz burda, 2 pgtli embriyomuz var transfer sürecini bekliyorum ama şuan cesaret edemiyorum, virüs malum yasaklar artarsa sıkıntılı gebelik olursa hastane doktor nasıl bulcam vs endişeler zamanda geçiyor kararsızım

Hiç ama hiç ilgi alaka yoktu bilgi desen sıfır bin pişmanım oraya gittiğime bende Allah a havale ediyorum
Gidipte 3-4 saat bekler mi insan her seferinde, ilgi alaka zaten sıfır, ama en çok beni etkileyen Timur Gürganın tavırları hastaneden kovdu beni sadece hemşirelerin takip etmediğini söylediğim için transferime 3 gün kala hem de, ben kimmişim ona bunu nasıl söylermişim ast üst ilişkisi varmış önce Ziya doktora söylücekmişim o gidip ona söylücekmiş ben direk söylemezmişim ne hakaretler bana kaldı ki öyle kibar biriyimdir ki çekine çekine güzel bir üslupla söyledim adamı zaten bulamıyoruz hazır dedim görmüşken hocam bir şey dile getirmek istiyorum sen misin onu söyleyen ayağı kalktı bağırdı çağırdı defol dedi başımdan kaynar sular döküldü ağla ağla sandalyede kalakaldım 3 gün sonra transferimi yaptı mecbur öyle iğrenç bir duyguydu ki sırf embriyom için gittim eşime kimseye bişi anlatamadım hala yaşıyorum anlatırken. Sizin haberinize çok sevindim orda çektik ama doğru merkezde pozitif sonucu aldınız maşallah katlansın değeriniz hayırlısıyla darısı bana bizlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…