Transferden sonda yarım saat tutuyorlar canım ben 40 dakika kadar yatmıştım. Çok sıkıştığım için sürgü istedim eşimin yardımıyla o şekilde yaptım.transfere gıren arkadaslar
bır sorum var.
transferden sonra kendımı sıkmak ıstemıyorum tuvatele kaldıralana kadar.
Acaba sıvı gecırmez hasta bezlerınden mı gotursem hastaneye. yada hastanede var mıdır.
transferden sonra hıc kalkmak ıstemıyorum uzun bı sure.
Hiç ama hiç ilgi alaka yoktu bilgi desen sıfır bin pişmanım oraya gittiğime bende Allah a havale ediyorumBenim de ilk tedavim ordaydı psikolojimi alt üst etti Timur Gurgan hayatımda gördüğüm en megaloman insan, hayatım boyunca o klinikte yaşadıklarımı unutamam 2 yıl ara verdim tüp bebeğe onların yüzünden zaman kaybettim 32 yaşındaydım şimdi yaş oldu 36 hatta 37 Allah onu bildiği gibi yapsın Ona havale ettim.
Bu konuda araştırıyordum yaziniza denk geldim. Ben başka bi merkezde tedavi görüyorum. İlk tüp bebek denememde 8 yumurta toplandı.Yumurtalarim eşit buyumedi. 3 tanesi 20 mm diğerleri 13-14 mm de kaldı. 3 olgun yumurtanın da neyseki ikisi 5.gune gitti ama ben bu duruma kafayı taktım. Belki yedek embriyom kalırdı eşit buyuseydi. Doktoruma dedim. Oda bunun için doğum kontrol hapı verdi. Faydası olur ama yinede boş çıkan olacaktır dedi. Esit büyümesi gerçekten çok önemli. 8 yumurta varken 3 yumurtası olan birinden farkım kalmadı.Merhaba, edindiğim bilgilere göre zaten %100 senkronizasyonu yakalamak mümkün değilmiş ancak asenkron oldugunda olgun yumurta sayısı azalıyor ve bazı geriden gelenler toplansa da döllenme başarısı olmuyor.Malesef ben de doktorlarım direk bu konuyla ilgili bişey demedi ,önlenmedi de taki 3.denemede benim söylememe kadar.Şöyle ki tedaviniz başlamadan önce yani regli öncesi östrojen hormonu olan climara bant kullanılıyor bu baskılama sağlayarak önde gidenler ile arkadan gelen folikülleri biribine yakın boyutlar da olmasını sağlıyor eğer işe yaradıysa ölçümlerde foliküllerin birbirine daha yakın aralıklarda ölçüldüğünü farkediyorsunuz ve daha fazla olgun yumurta toplanyor.Siz tedaviye başlamadan önce reglinizi beklediğiniz sürecte doktorunuza asenkron yumurta gelişimini önlemek için östrojen bantı kullanmanın faydası olur mu gibi sorarsanız söyleyecektir.Hemşirelerde nasıl ve ne zaman kullanılacağına dair detaylı anlatıyorlar.Ben faydasını gördüm umarım sizde de olgun yumurta sayısında artış olur.Bir veya 2 tane bile olsa bu daha fazla embriyo döllenebilir olaslığını yaratır ki bizim için sansımızı arttıracak küçücük olasılıklar bile çok önemli.
2. Tedavimde kimyasal gebelik oldu 4.tedavimizde tuttu çok şükür tabi daha yolun başındayız sağlıcakla kucağımıza almadan rahat edemeyeceğiz ara ara lekelenmelerim oluyor diğer tedavilerim ilaçsızdı bu sefer ilaçlı yöntem ve histereskopi ile rahime çizik atıldı tüp bebekte sperm sayısı ve hareket çokta önemli değil aşılamada önemli oluyor, onlar en iyi spermleri imsi yöntemi ile büyüterek seçiyorlar morfolojinin iyi olması daha önemliTuttu mu peki? Eşimde neofortil kullandı ii geldi hareket arttı ama sayı aynı
Yarın beril hanıma sorucam bakalım bende nasıl bir yöntem izlenecek teşekkürler cevap içinKan pıhtılaşmasi testlerinde iki tane heterezigot vardi. Tedbir amaçlı vermislerdi. Zaten oksapqr da kullandığım için coraspini biraktirdilar bi daha lekelenme olmadı..
Ah ah insan bilemiyor iste..wimdi ankara memorial e gidiyorum insallah guzel olur.Benim de ilk tedavim ordaydı psikolojimi alt üst etti Timur Gurgan hayatımda gördüğüm en megaloman insan, hayatım boyunca o klinikte yaşadıklarımı unutamam 2 yıl ara verdim tüp bebeğe onların yüzünden zaman kaybettim 32 yaşındaydım şimdi yaş oldu 36 hatta 37 Allah onu bildiği gibi yapsın Ona havale ettim.
Tabiki öyle. Zten en çok tecrübeliler giriyor bu işleme. Embiryolarimiz iyiyse (ki iyi benceHep Yücel bey yapar diye düşünmüştüm transferimi, transfer günümde o olmayacakmış. Gönül hanım olsun dedim o zaman, buradaki yorumlardan aklımda kalmış, ama o da kesin değil.
Yücel beye karşı ekstra bir güvenim oluştu. O olsa içim o kadar rahat edecekti ki.. ama o da insan, izin günü diye bir şey var: )
Öneriniz var mı? Günseli hanım, gönül hanım arasında seçim yapmak durumunda kalırsam napiyim?
Yazmak istemezseniz mesaj atar mısınız?
Ben hiç transfer hatası diye bir şey duymadım, kim olursa olsunx en azından bu merkezde, yanlış bir işlem yapmaz di mi? O kadar önemli ki, bir tane sağlıklı donmuş can adayım var.. onu güzel yerleştirirler içime değil mi: )
canım benim sağol.Tabiki öyle. Zten en çok tecrübeliler giriyor bu işleme. Embiryolarimiz iyiyse (ki iyi bence) kim yaparsa yapsın tutacaktır inşallah.
Transfere son 1
Buarada bn vajinal tablet kullanıyorum progesteron. Yarın transfere girerken de kullancakmiyim. Yada transferden snra mi. Yada transferden snra onu nasıl sokacağım vajinaya. Bebise zarar vermez mi.
Kafamda deli sorular. Hemsirelere sorcagim bugun
Benim Gaziantep’te ki doktorum o ekibi çok iyi tanıyor tüp bebek uzmanlığını ordan aldı ve bana dedi ki eğer transferde doktor seçme şansın varsa günseli hanımı seç nokta atışı yapar çok iyidir demişti :) benim de bu transferim de günseli hanım izinliydi yine doktoruma sordum günseki hanım yokmuş kimi seçeyim diye eğer günseli yıkar Yücel’i seç demişti :)Hep Yücel bey yapar diye düşünmüştüm transferimi, transfer günümde o olmayacakmış. Gönül hanım olsun dedim o zaman, buradaki yorumlardan aklımda kalmış, ama o da kesin değil.
Yücel beye karşı ekstra bir güvenim oluştu. O olsa içim o kadar rahat edecekti ki.. ama o da insan, izin günü diye bir şey var: )
Öneriniz var mı? Günseli hanım, gönül hanım arasında seçim yapmak durumunda kalırsam napiyim?
Yazmak istemezseniz mesaj atar mısınız?
Ben hiç transfer hatası diye bir şey duymadım, kim olursa olsunx en azından bu merkezde, yanlış bir işlem yapmaz di mi? O kadar önemli ki, bir tane sağlıklı donmuş can adayım var.. onu güzel yerleştirirler içime değil mi: )
İnş tutmuşturTutmuştu ama 35. Haftamda karnımda kalbi durdu vefat etti şimdi ikinci transferimi oldum hayırlısıyla onun sonucunu da yarın öğrenicem
Sonucum 99.5 çıktıİnş tutmuştur
Oncelikle hayirli olsun transferiniz.Tabiki öyle. Zten en çok tecrübeliler giriyor bu işleme. Embiryolarimiz iyiyse (ki iyi bence) kim yaparsa yapsın tutacaktır inşallah.
Transfere son 1
Buarada bn vajinal tablet kullanıyorum progesteron. Yarın transfere girerken de kullancakmiyim. Yada transferden snra mi. Yada transferden snra onu nasıl sokacağım vajinaya. Bebise zarar vermez mi.
Kafamda deli sorular. Hemsirelere sorcagim bugun
etmez miyiz: ) çok çok sevindim, sağlıkla ilerlerin inşallah: )Kızlar günaydın benim 10 kasımda transferim olmuştı bugün test günümdü sonuç şimdi çıktı 99.5sevinç duygusalıj herşey karmakarışık oldum değerim iyidir inşallah geçen sefer 73 çıkmıştı inşallah iki gün sonra yaptırdığımda iki katına çıkar nolur dua edin inşallah hepimiz en kısa zamanda en güzel haberleri alırız
yaaa cok sevındım. merak etme. hep artar ınsallah bundan sonra. saglıkla baslasın saglıkla devam etsın gebelıgınKızlar günaydın benim 10 kasımda transferim olmuştı bugün test günümdü sonuç şimdi çıktı 99.5sevinç duygusalıj herşey karmakarışık oldum değerim iyidir inşallah geçen sefer 73 çıkmıştı inşallah iki gün sonra yaptırdığımda iki katına çıkar nolur dua edin inşallah hepimiz en kısa zamanda en güzel haberleri alırız
ıcerı ıtınce bebıse zarar vermez mıOncelikle hayirli olsun transferiniz.
Vajinal tabletinizi transferden once de sonra da uygulamaniz gerekiyor
Hastanenin hekimleri alanlarinda oldukca tecrubeli
benim son transferimi Gunseli hoca yapti cok sukur hamileyim
Allah isteyen herkese nasip etsin insAllaahBol bol dua edin, ama hep hayirlisini isteyin arkadaslar
Yok yahu zarar verse doktorlar yapin der miıcerı ıtınce bebıse zarar vermez mıkorkarım
Ben şişli memorialdayım 5. Tüp bebek tedavimiz burda, 2 pgtli embriyomuz var transfer sürecini bekliyorum ama şuan cesaret edemiyorum, virüs malum yasaklar artarsa sıkıntılı gebelik olursa hastane doktor nasıl bulcam vs endişeler zamanda geçiyor kararsızımAh ah insan bilemiyor iste..wimdi ankara memorial e gidiyorum insallah guzel olur.
Siz.nereye gidiyorsunuz simdi
Gidipte 3-4 saat bekler mi insan her seferinde, ilgi alaka zaten sıfır, ama en çok beni etkileyen Timur Gürganın tavırları hastaneden kovdu beni sadece hemşirelerin takip etmediğini söylediğim için transferime 3 gün kala hem de, ben kimmişim ona bunu nasıl söylermişim ast üst ilişkisi varmış önce Ziya doktora söylücekmişim o gidip ona söylücekmiş ben direk söylemezmişim ne hakaretler bana kaldı ki öyle kibar biriyimdir ki çekine çekine güzel bir üslupla söyledim adamı zaten bulamıyoruz hazır dedim görmüşken hocam bir şey dile getirmek istiyorum sen misin onu söyleyen ayağı kalktı bağırdı çağırdı defol dedi başımdan kaynar sular döküldü ağla ağla sandalyede kalakaldım 3 gün sonra transferimi yaptı mecbur öyle iğrenç bir duyguydu ki sırf embriyom için gittim eşime kimseye bişi anlatamadımHiç ama hiç ilgi alaka yoktu bilgi desen sıfır bin pişmanım oraya gittiğime bende Allah a havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?