Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Neler yaptınız? Transferden önce ve sonra nasıl beslendnz
Transferin olduğu gün dinlendim sadece sonra normal hayatıma döndüm yorulacak iş yapmadım ama yine yürüyüş vs her türlü işi yaptım beslenme olarak da valla sadece ananas ve kabak çekirdeği tükkettim ekstra olarak ama genel de normal devam ettim beslenmeme

Allah’a havale et ve gerekli bütün yerlere şikayet et aslında o an video çekebilme şansın olsa o pisliğin kliniğini bile kapatırlardı inan Allah bildiği gibi yapsın. Bu arada amin inşallah en kısa zamanda sizin de böyle yüzünüz Güler inşallah

Hiçbir şey yapmadım sadece Allah’ a havale ettim en güzelini O bilir Allah razı olsun inşallah Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi böyle güzel haberlerle nasıl umut doluyoruz Kocaman sevgiler

Kızlar hepinizden Allah razı olsun şu an burda ezan da okunuyor allahım hepinize nasip etsin inşallah en kısa zaman da benim de bu defa kucağıma almayı nasip etsin allahım Size tavsiyem transfer sonrası sakın yatmayın iş de yapmayın ama günlük ev içinde her zamanki şeyleri yapın yemek bulaşık çamaşır vs ben transferin ertesi gün 2.5 saat ayakta metrobüs yolculuğu ile Sabiha gökçen havalimanına gittim. Ayrıca ananas ve kabak çekirdeği yiyin bunlar gebelik şansını arttırıyormuş iki transferimde de böyle yaptım ikisi de tuttu. Belirti olarak da ikisinde de aynı şeyler oldu
Transferden 1-2 gün sonra başlayan ara ara minik kasık ağrıları oldu
Ve transferden 4-5 gün sonra başlayan ve giderek artan göğüs hassasiyetim oldu uçlarında başka bir belirti yoktu tabi herkesin farklıdır mutlaka. Ben sadece fikir amaçlı yazıyorum inşallah kalp atışını duyduğum günde kucağıma aldığım günde yazmak nasip olur hepinize dua etmeye devam edicem Allah hepinizin gönlüne göre versin en kısa zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlarla kucağınızı doldursun rabbim

Benim trsnsferi de Günseli hoca yapmıştı tutmuştu çok şükür

Hayırlı olsun.hepimiz pozitif sonucu görürüz insallah..ben bi sey sormak istiyorum sizlere..transfere eşimle gitmek zorundamıyım?eşim iş yerinden izin alamıyor..ertelemekte istemiyorum.acaba tek başıma gitsem kabul edilir mi?

Merhaba opu işlemi için eş isteniyor ama transfer için şart değil, hayırlı olsun şimdiden bol şanslar

oyle mi..donmuş embriyo transferi olacağı icin cozdurmek icin ımza isterler diye düşündüm ben.umarim zorunlu kılmazlar.hemen gider gelirim yasaklar artmadan.

Ya çok çok teşekkür ederim Amin inşallah darısı da ennnn kısa zamanda size inşallah allahım çok amin

Hayırlı olsun cnm sebep.neydi.sizdeki.yazabilirmisin

teşekkür ederim aldım bu güzel selamı:)

Merhaba ,teşekkür ederim mesajınıza..Bana climara bantın haricinde ,daha önce kullanmadığım Lutinusu verdiler , diğerleri aynı ilaçlar (folikasid,prednol,rulid) progestan iğne de var.coraspirin daha önce hiç kullanmadım aslında 7.haftayı geçen bir düşüğüm var kanama olmuştu .Pıhtilaşma testimde sorun çıkmadı ama bazen önlem için bu tarz ilaçlar veriyorlar sanırım.Sizin de yaptığınız gibi herşeyi dengeli ve sağlıklı yemek lazım buna biraz daha dikkat edicem.Benim de kaldığım yer üst kat 4 kat çıkıcam transfer günü otelde mi kalsam diye düşündüm ama dediğiniz gibi hiç belli olmuyor tutunca da tutuyor.

Benim de düşük olmuştu 7.haftayı birkaç gün geçmişti.Öncesin de iki kez küçük kanama olmuştu.Acaba önlem amaçlı oksapar vs bişey kullanmam gerekir mi bu transfer de bilmiyorum belki onu gebelik olursa veriyor olabilirler şimdi estrafem yerine muadili olan bant kullanıyorum.

Hayırlı olsun,kucağına da sağlıkla almanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…