- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Hayırlı olsunSonucum 99.5 çıktı
Neler yaptınız? Transferden önce ve sonra nasıl beslendnzSonucum 99.5 çıktı
Transferin olduğu gün dinlendim sadece sonra normal hayatıma döndüm yorulacak iş yapmadım ama yine yürüyüş vs her türlü işi yaptım beslenme olarak da valla sadece ananas ve kabak çekirdeği tükkettim ekstra olarak ama genel de normal devam ettim beslenmemeNeler yaptınız? Transferden önce ve sonra nasıl beslendnz
Allah’a havale et ve gerekli bütün yerlere şikayet et aslında o an video çekebilme şansın olsa o pisliğin kliniğini bile kapatırlardı inan Allah bildiği gibi yapsın. Bu arada amin inşallah en kısa zamanda sizin de böyle yüzünüz Güler inşallahGidipte 3-4 saat bekler mi insan her seferinde, ilgi alaka zaten sıfır, ama en çok beni etkileyen Timur Gürganın tavırları hastaneden kovdu beni sadece hemşirelerin takip etmediğini söylediğim için transferime 3 gün kala hem de, ben kimmişim ona bunu nasıl söylermişim ast üst ilişkisi varmış önce Ziya doktora söylücekmişim o gidip ona söylücekmiş ben direk söylemezmişim ne hakaretler bana kaldı ki öyle kibar biriyimdir ki çekine çekine güzel bir üslupla söyledim adamı zaten bulamıyoruz hazır dedim görmüşken hocam bir şey dile getirmek istiyorum sen misin onu söyleyen ayağı kalktı bağırdı çağırdı defol dedi başımdan kaynar sular döküldü ağla ağla sandalyede kalakaldım 3 gün sonra transferimi yaptı mecbur öyle iğrenç bir duyguydu ki sırf embriyom için gittim eşime kimseye bişi anlatamadımhala yaşıyorum anlatırken. Sizin haberinize çok sevindim orda çektik ama doğru merkezde pozitif sonucu aldınız maşallah katlansın değeriniz hayırlısıyla darısı bana bizlere olsun inşallah
Ya çok çok teşekkür ederim
Hep ediyorum ki her namazımdayaaa cok sevındım. merak etme. hep artar ınsallah bundan sonra. saglıkla baslasın saglıkla devam etsın gebelıgın
ayy bnım de yarın transferım var. dua edın nooluuuuuur
Amin inşallah cokkk teşekkür ederim darısı size inşallahetmez miyiz: ) çok çok sevindim, sağlıkla ilerlerin inşallah: )
Hiçbir şey yapmadım sadece Allah’ a havale ettim en güzelini O bilirAllah’a havale et ve gerekli bütün yerlere şikayet et aslında o an video çekebilme şansın olsa o pisliğin kliniğini bile kapatırlardı inan Allah bildiği gibi yapsın. Bu arada amin inşallah en kısa zamanda sizin de böyle yüzünüz Güler inşallah
Benim trsnsferi de Günseli hoca yapmıştı tutmuştu çok şükürBenim Gaziantep’te ki doktorum o ekibi çok iyi tanıyor tüp bebek uzmanlığını ordan aldı ve bana dedi ki eğer transferde doktor seçme şansın varsa günseli hanımı seç nokta atışı yapar çok iyidir demişti :) benim de bu transferim de günseli hanım izinliydi yine doktoruma sordum günseki hanım yokmuş kimi seçeyim diye eğer günseli yıkar Yücel’i seç demişti :)
Bnmde yapmıştı tutmamış tı. Ama söylemişti tutmazsa işte biz elimizden geleni yapıyoruz flan flanBenim trsnsferi de Günseli hoca yapmıştı tutmuştu çok şükür
Merhaba opu işlemi için eş isteniyor ama transfer için şart değil, hayırlı olsun şimdiden bol şanslarHayırlı olsun.hepimiz pozitif sonucu görürüz insallah..ben bi sey sormak istiyorum sizlere..transfere eşimle gitmek zorundamıyım?eşim iş yerinden izin alamıyor..ertelemekte istemiyorum.acaba tek başıma gitsem kabul edilir mi?
Ya çok çok teşekkür ederimAmin inşallah darısı da ennnn kısa zamanda size inşallah allahım çok amin
Hayırlı olsun cnm sebep.neydi.sizdeki.yazabilirmisinKızlar hepinizden Allah razı olsun şu an burda ezan da okunuyor allahım hepinize nasip etsin inşallah en kısa zaman da benim de bu defa kucağıma almayı nasip etsin allahımSize tavsiyem transfer sonrası sakın yatmayın iş de yapmayın ama günlük ev içinde her zamanki şeyleri yapın yemek bulaşık çamaşır vs ben transferin ertesi gün 2.5 saat ayakta metrobüs yolculuğu ile Sabiha gökçen havalimanına gittim. Ayrıca ananas ve kabak çekirdeği yiyin bunlar gebelik şansını arttırıyormuş iki transferimde de böyle yaptım ikisi de tuttu. Belirti olarak da ikisinde de aynı şeyler oldu
Transferden 1-2 gün sonra başlayan ara ara minik kasık ağrıları oldu
Ve transferden 4-5 gün sonra başlayan ve giderek artan göğüs hassasiyetim oldu uçlarında başka bir belirti yoktu tabi herkesin farklıdır mutlaka. Ben sadece fikir amaçlı yazıyorum inşallah kalp atışını duyduğum günde kucağıma aldığım günde yazmak nasip olur hepinize dua etmeye devam edicem Allah hepinizin gönlüne göre versin en kısa zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlarla kucağınızı doldursun rabbim
teşekkür ederim aldım bu güzel selamı:)haydi hayırlı olsun: ) benim naturel transfer, yine de vajinal progesteron kullanıyorum (lutinus). ananas, avakado, nar suyu allah ne verdiyse yiyorum. nar suyunu cam şişelerde alıyorum, kendi sıkma olanağım yok, bazen de üşenmezsem soyup yiyorum işte. genciz, taş gibiyiz, 40 yaştan selam ederim.
Merhaba ,teşekkür ederim mesajınıza..Bana climara bantın haricinde ,daha önce kullanmadığım Lutinusu verdiler , diğerleri aynı ilaçlar (folikasid,prednol,rulid) progestan iğne de var.coraspirin daha önce hiç kullanmadım aslında 7.haftayı geçen bir düşüğüm var kanama olmuştu .Pıhtilaşma testimde sorun çıkmadı ama bazen önlem için bu tarz ilaçlar veriyorlar sanırım.Sizin de yaptığınız gibi herşeyi dengeli ve sağlıklı yemek lazım buna biraz daha dikkat edicem.Benim de kaldığım yer üst kat 4 kat çıkıcam transfer günü otelde mi kalsam diye düşündüm ama dediğiniz gibi hiç belli olmuyor tutunca da tutuyor.Merhabalar bende de 4.tedavimde ilaçlı transfer uygulandı çok şükür değerlerim güzel çıktı coraspin bende lekelenme yapınca 2gün içme dedi dr leke geçince başla dedi içmeye başlayınca yine leke geldi yarın yazıcam doktora artık içmek istemiyorum bu ilacı size hangi ilaçları verdiler rahim kalınlaşması için zaten bant vermişler bende ilaçsız tedavimde nar suyu içmiştim transfere 3gün kala falan bırakmıştım gebelikte nar suyu önerilmiyor bu tedavimde estoferm verdikleri için içmemiştim öncesinde ananas yedim transfere yakın yemedim dengeli ve sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum gluten çok az, rafine şeker hiç kullanmıyorum bol meyve sebze baklagiller kurukayısı çiğbadem ve ceviz yiyorum kabız olmamaya dikkat edin en az 2lt su için transfer sonrası kabak çekirdeği çitledim çok faydalıymış evde çok hareket etmediğimden yada ilaçlardan mı bilmiyorum kabız oldum biraz korktum ıkınmak iyi değil deniyor hapşırınca kahkaha atınca merdiven çıkınca vs hep endişeliydim ama embriyo sağlıklıysa rahim ortamı da uygunsa tutunma gerçekleşiyor inşallah güzel haberlerinizi alırız
Benim de düşük olmuştu 7.haftayı birkaç gün geçmişti.Öncesin de iki kez küçük kanama olmuştu.Acaba önlem amaçlı oksapar vs bişey kullanmam gerekir mi bu transfer de bilmiyorum belki onu gebelik olursa veriyor olabilirler şimdi estrafem yerine muadili olan bant kullanıyorum.Pihtilasma testlerinde iki tane heterezigot sonuc var dediler. Aslinda kullanilmayabilir ama düşük hikayem oldugu icin tedbir amaçlı oksapqri 3 ay kullandirttilar. Coraspini de kanama olunca bıraktım. Oksapari estrafem i kullanan kişilere de veriyorlar bazen öyle demişti doktor ama sebebini tam bilmiyorum. Estrafem hamileliğin 12. Haftasında bırakılıyor. Eger başka bir sorun yoksa oksapqri da biraktiriyorlar.
Hayırlı olsun,kucağına da sağlıkla almanı dilerim.Kızlar günaydın benim 10 kasımda transferim olmuştı bugün test günümdü sonuç şimdi çıktı 99.5sevinç duygusalıj herşey karmakarışık oldum değerim iyidir inşallah geçen sefer 73 çıkmıştı inşallah iki gün sonra yaptırdığımda iki katına çıkar nolur dua edin inşallah hepimiz en kısa zamanda en güzel haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?