Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet yumurtaların biribine yakın aralıklarla büyümesi fazla yumurta açısından dolaylı olarak embriyolarımızın oluşumu için önemli.Doğum kontrol hapının da aynı görevi yaptığını biliyorum öyle ki bu konuyu araştırdığım zaman seminerdeki doktor doğum kontrol hapı veya östrojen bantı demişti.Siz de kullanıyorsanız bir farklılık olacaktır muhtemelen.Biri 20 mm, diğerleri 13-15 olduğunda ya önden giden feda edilip diğerlerine odaklanıyor yada arkadan gelenler küçük kalıyor.Zaten tam olarak hepsinin eşitlenmesi yada tümünün olgun çıkıp döllenmesi pek mümkün değil ancak bir-iki tane de olsa fazla olgun yumurta olabilir buda belki 1 embriyo fazladan olabilir demek.

oyle mi..donmuş embriyo transferi olacağı icin cozdurmek icin ımza isterler diye düşündüm ben.umarim zorunlu kılmazlar.hemen gider gelirim yasaklar artmadan.
İmzalar gerekiyor çözdürmek için ancak trasnfer günü öncesinden hemşirelere iletin imzalanacak yerleri işaretleyip göndersinler ve eşiniz imzalayıp geri göndersin.Biz de bu şekil de yapmıştık.

Evet doktorlar yeterli görsede o bir embiyo bile bizim için çok önemli. Şimdi sil baştan tedaviye başlamak zorundayım.

Evet doktorlar yeterli görsede o bir embiyo bile bizim için çok önemli. Şimdi sil baştan tedaviye başlamak zorundayım.
Ben de 3.denemem de ancak öğrenebildim ve ilk 2si asenkron gelişti.2.sınde önerilseydi belki fazla embriyom olacaktı.Ne diyelim malesef acı tecrubelerle öğreniyor insan umarım önümüzdeki tedaviler iyi gider ve çabalarımızın karşılığını alırız.

Aminn canım inşallah. Bende bu siteden duyup doktoruma dedim. Demeseydim onerir miydi bilmem

Aminn canım inşallah. Bende bu siteden duyup doktoruma dedim. Demeseydim onerir miydi bilmem
Ne güzel birbirimizden öğrenmiş oluyoruz, belki bu durumda fazladan embriyon olacak iyi ki araştırıp o yazıyı görmüşsün:) ve doktora demişsin..bu konu hep aklımdaydı başkalarını da bilgilendirmek için..tedavi sürecinde gelişmelerini yaz bize:)

Gerçekten burada yazılanlar çok faydalı oluyor. Ne kadar iyisiniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum bitince basliycam. Bakalım eşit büyür mü yada sayısı artar mi Yazarım tabi

Gözün aydın canım. Allah kucagina almayı nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur

Teşekkür ederim:) sizin de dilediğiniz gibi güzel geçsin tedaviniz.

Selam kizlar. Dün transferim oldu.
Bu sürecin her asamasi ayrı bı kalp agrisiymis.
Smdi bebeğime kavuştum bn onu çok sevdim. İnşallah o da yerini sever orda büyümeye devam eder. Tek isteğim bu.
Sağlıklı hayırlı bı evlat olsun.
Allah anne baba olmak isteyen herkesin bu dileğini kabul etsin insallah

İnş tutunur

Insallah saglikla tutunur

Amin inşallah.

Bu süreçten gecen arkadaşlara bı sorum var. Hemşire lekelenmen olabilir korkma dedi.
Buggn ikinci günüm. Leke filan yok. Olması mi gerek ? Bı belirti midir leke ?
İnşallah sağlıklı bir şekilde tutunur bana öyle bir şey demediler ama bazılarında tutunma lekesi olabiliyormuş transferden bir hafta sonra olabilir leke henüz erken benim 5.haftada oldu dr tutunmadan dolayı olabilir dedi sonra yine oldu coraspine ara verdik o da leke yapabiliyormuş

Siz

Siz ne zaman gittiniz? Adetliyken. Mi yoksa adetten sonra mı? Ben direk adetin 2. Günü gittim ve tedawiye başlayalım dediler
Ben çok gidip geldiğim için hatırlamıyorum o an ne zaman gittiğimi ama bana şöyle demişlerdi adetten 1 hafta önce iğneye başlayın adetin 2. Günü iğneyi bırakın dediler. Bende beklenen adet tarihinden 2 güm önce İstanbul’a gitmiştim sanırım ama iğne 1 hafta kadar adet gecikmesi yaptığı için 1 hafta kadar İstanbul’da boş boş bekledim öyle

Banada söylemislerdi olabilir diye ama bendede olmadi.belirti hic aramayin kimseninki kimseye uymaz.ayrica o belirtiler cok daha sonrasi oluyor kendinize bosuna stres yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…