Evet yumurtaların biribine yakın aralıklarla büyümesi fazla yumurta açısından dolaylı olarak embriyolarımızın oluşumu için önemli.Doğum kontrol hapının da aynı görevi yaptığını biliyorum öyle ki bu konuyu araştırdığım zaman seminerdeki doktor doğum kontrol hapı veya östrojen bantı demişti.Siz de kullanıyorsanız bir farklılık olacaktır muhtemelen.Biri 20 mm, diğerleri 13-15 olduğunda ya önden giden feda edilip diğerlerine odaklanıyor yada arkadan gelenler küçük kalıyor.Zaten tam olarak hepsinin eşitlenmesi yada tümünün olgun çıkıp döllenmesi pek mümkün değil ancak bir-iki tane de olsa fazla olgun yumurta olabilir buda belki 1 embriyo fazladan olabilir demek.Bu konuda araştırıyordum yaziniza denk geldim. Ben başka bi merkezde tedavi görüyorum. İlk tüp bebek denememde 8 yumurta toplandı.Yumurtalarim eşit buyumedi. 3 tanesi 20 mm diğerleri 13-14 mm de kaldı. 3 olgun yumurtanın da neyseki ikisi 5.gune gitti ama ben bu duruma kafayı taktım. Belki yedek embriyom kalırdı eşit buyuseydi. Doktoruma dedim. Oda bunun için doğum kontrol hapı verdi. Faydası olur ama yinede boş çıkan olacaktır dedi. Esit büyümesi gerçekten çok önemli. 8 yumurta varken 3 yumurtası olan birinden farkım kalmadı.
İmzalar gerekiyor çözdürmek için ancak trasnfer günü öncesinden hemşirelere iletin imzalanacak yerleri işaretleyip göndersinler ve eşiniz imzalayıp geri göndersin.Biz de bu şekil de yapmıştık.oyle mi..donmuş embriyo transferi olacağı icin cozdurmek icin ımza isterler diye düşündüm ben.umarim zorunlu kılmazlar.hemen gider gelirim yasaklar artmadan.
Evet doktorlar yeterli görsede o bir embiyo bile bizim için çok önemli. Şimdi sil baştan tedaviye başlamak zorundayım.Evet yumurtaların biribine yakın aralıklarla büyümesi fazla yumurta açısından dolaylı olarak embriyolarımızın oluşumu için önemli.Doğum kontrol hapının da aynı görevi yaptığını biliyorum öyle ki bu konuyu araştırdığım zaman seminerdeki doktor doğum kontrol hapı veya östrojen bantı demişti.Siz de kullanıyorsanız bir farklılık olacaktır muhtemelen.Biri 20 mm, diğerleri 13-15 olduğunda ya önden giden feda edilip diğerlerine odaklanıyor yada arkadan gelenler küçük kalıyor.Zaten tam olarak hepsinin eşitlenmesi yada tümünün olgun çıkıp döllenmesi pek mümkün değil ancak bir-iki tane de olsa fazla olgun yumurta olabilir buda belki 1 embriyo fazladan olabilir demek.
Ben de 3.denemem de ancak öğrenebildim ve ilk 2si asenkron gelişti.2.sınde önerilseydi belki fazla embriyom olacaktı.Ne diyelim malesef acı tecrubelerle öğreniyor insan umarım önümüzdeki tedaviler iyi gider ve çabalarımızın karşılığını alırız.Evet doktorlar yeterli görsede o bir embiyo bile bizim için çok önemli. Şimdi sil baştan tedaviye başlamak zorundayım.
Aminn canım inşallah. Bende bu siteden duyup doktoruma dedim. Demeseydim onerir miydi bilmemBen de 3.denemem de ancak öğrenebildim ve ilk 2si asenkron gelişti.2.sınde önerilseydi belki fazla embriyom olacaktı.Ne diyelim malesef acı tecrubelerle öğreniyor insan umarım önümüzdeki tedaviler iyi gider ve çabalarımızın karşılığını alırız.
Ne güzel birbirimizden öğrenmiş oluyoruz, belki bu durumda fazladan embriyon olacak iyi ki araştırıp o yazıyı görmüşsün:) ve doktora demişsin..bu konu hep aklımdaydı başkalarını da bilgilendirmek için..tedavi sürecinde gelişmelerini yaz bize:)Aminn canım inşallah. Bende bu siteden duyup doktoruma dedim. Demeseydim onerir miydi bilmem
Gerçekten burada yazılanlar çok faydalı oluyor. Ne kadar iyisiniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum bitince basliycam. Bakalım eşit büyür mü yada sayısı artar mi Yazarım tabiNe güzel birbirimizden öğrenmiş oluyoruz, belki bu durumda fazladan embriyon olacak iyi ki araştırıp o yazıyı görmüşsün:) ve doktora demişsin..bu konu hep aklımdaydı başkalarını da bilgilendirmek için..tedavi sürecinde gelişmelerini yaz bize:)
Gözün aydın canım. Allah kucagina almayı nasip etsin inşallahKızlar günaydın benim 10 kasımda transferim olmuştı bugün test günümdü sonuç şimdi çıktı 99.5sevinç duygusalıj herşey karmakarışık oldum değerim iyidir inşallah geçen sefer 73 çıkmıştı inşallah iki gün sonra yaptırdığımda iki katına çıkar nolur dua edin inşallah hepimiz en kısa zamanda en güzel haberleri alırız
Gözünüz aydın inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olurTransferin olduğu gün dinlendim sadece sonra normal hayatıma döndüm yorulacak iş yapmadım ama yine yürüyüş vs her türlü işi yaptım beslenme olarak da valla sadece ananas ve kabak çekirdeği tükkettim ekstra olarak ama genel de normal devam ettim beslenmeme
Teşekkür ederim:) sizin de dilediğiniz gibi güzel geçsin tedaviniz.Gerçekten burada yazılanlar çok faydalı oluyor. Ne kadar iyisiniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum bitince basliycam. Bakalım eşit büyür mü yada sayısı artar mi Yazarım tabi
İnş tutunurSelam kizlar. Dün transferim oldu.
Bu sürecin her asamasi ayrı bı kalp agrisiymis.
Smdi bebeğime kavuştum bn onu çok sevdim. İnşallah o da yerini sever orda büyümeye devam eder. Tek isteğim bu.
Sağlıklı hayırlı bı evlat olsun.
Allah anne baba olmak isteyen herkesin bu dileğini kabul etsin insallah
Siz ne zaman gittiniz? Adetliyken. Mi yoksa adetten sonra mı? Ben direk adetin 2. Günü gittim ve tedawiye başlayalım dedilerBende Gaziantep’ten gittim zaten. Bana direk Semra hanım ve umut bey söylediler lucrin i kullanmam gerektiğini
Amin canım. İnşallah.İnş tutunur
Insallah saglikla tutunurSelam kizlar. Dün transferim oldu.
Bu sürecin her asamasi ayrı bı kalp agrisiymis.
Smdi bebeğime kavuştum bn onu çok sevdim. İnşallah o da yerini sever orda büyümeye devam eder. Tek isteğim bu.
Sağlıklı hayırlı bı evlat olsun.
Allah anne baba olmak isteyen herkesin bu dileğini kabul etsin insallah
Amin inşallah.Insallah saglikla tutunur
İnşallah sağlıklı bir şekilde tutunur bana öyle bir şey demediler ama bazılarında tutunma lekesi olabiliyormuş transferden bir hafta sonra olabilir leke henüz erken benim 5.haftada oldu dr tutunmadan dolayı olabilir dedi sonra yine oldu coraspine ara verdik o da leke yapabiliyormuşAmin inşallah.
Bu süreçten gecen arkadaşlara bı sorum var. Hemşire lekelenmen olabilir korkma dedi.
Buggn ikinci günüm. Leke filan yok. Olması mi gerek ? Bı belirti midir leke ?
Ben çok gidip geldiğim için hatırlamıyorum o an ne zaman gittiğimi ama bana şöyle demişlerdi adetten 1 hafta önce iğneye başlayın adetin 2. Günü iğneyi bırakın dediler. Bende beklenen adet tarihinden 2 güm önce İstanbul’a gitmiştim sanırım ama iğne 1 hafta kadar adet gecikmesi yaptığı için 1 hafta kadar İstanbul’da boş boş bekledim öyleSiz
Siz ne zaman gittiniz? Adetliyken. Mi yoksa adetten sonra mı? Ben direk adetin 2. Günü gittim ve tedawiye başlayalım dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?