2 Kasım transfer günüm kızlar belli oldu bugün. Fulya hanım ayrılmış hastneden Günseli hanımla devam ediyorum ama memnunum şükür. Polip olup transferi tutmayan varmı acaba. Şuan sorun sadece polip inşallah tutar yoksa histereskopi yapılacak
Hayırlı olsun sımsıkı tutunun birbirinize:) inş güzel sonuç haberini de duyarız...Selam kizlar. Dün transferim oldu.
Bu sürecin her asamasi ayrı bı kalp agrisiymis.
Smdi bebeğime kavuştum bn onu çok sevdim. İnşallah o da yerini sever orda büyümeye devam eder. Tek isteğim bu.
Sağlıklı hayırlı bı evlat olsun.
Allah anne baba olmak isteyen herkesin bu dileğini kabul etsin insallah
Sizin de bebişiniz sıkıca tutsun sizi:) bugün ne güzel transferler olmuş hayırlı uğurlu olsun ,iki hafta rotarlı gelicem arkanızdan:)Benim de bugün transferim oldu: ) Ve transfer işleminin sonunda doktor "polipiniz var biliyorsunuz değil mi" dedi. Oysa ben geçen ay histeroskopi oldum ve polip alındı. Benim de tutsun polipe rağmen, n'olur: )
Bekliyoruz: ) çok teşekkürler..Sizin de bebişiniz sıkıca tutsun sizi:) bugün ne güzel transferler olmuş hayırlı uğurlu olsun ,iki hafta rotarlı gelicem arkanızdan:)
AminHayırlı olsun sımsıkı tutunun birbirinize:) inş güzel sonuç haberini de duyarız...
oyle mi..donmuş embriyo transferi olacağı icin cozdurmek icin ımza isterler diye düşündüm ben.umarim zorunlu kılmazlar.hemen gider gelirim yasaklar artmadan.
Amin canım. İnşallahÖncelikle rinonay ve cennetbahcesi arkadaşlar transferiniz pozitif olsun insallahRabbim mujdeli haber vermenizi nasip etsin.
Ben birşey sormak ıstiyorum tecrübelerinize dayanarak.Benim tedavim yumurta gelişmediği için Geçen ay iptal olmuştu. Önümüzdeki regl tekrar başlıcaz.En son 31 ekimde muayaneye gitmiştim ve o gün doktor 15-20 gün sonra regl olursun,olunca da arayıp randevu al demişti. Bugün 21.gün ben hala regl olmadım.Arada hafif kasık ağrısı oluyor ama bir türlü gelmiyor bu arada adetim zaten son zamanlarda duzensizlesmisti. Tedaviye başlamadan önceki iki ay cyclo ile adet olabilimistim. Ne önerirsiniz doktoru aramalımiyim yoksa bekliyimmi.
Çok teşekkürler: )Öncelikle rinonay ve cennetbahcesi arkadaşlar transferiniz pozitif olsun insallahRabbim mujdeli haber vermenizi nasip etsin.
Ben birşey sormak ıstiyorum tecrübelerinize dayanarak.Benim tedavim yumurta gelişmediği için Geçen ay iptal olmuştu. Önümüzdeki regl tekrar başlıcaz.En son 31 ekimde muayaneye gitmiştim ve o gün doktor 15-20 gün sonra regl olursun,olunca da arayıp randevu al demişti. Bugün 21.gün ben hala regl olmadım.Arada hafif kasık ağrısı oluyor ama bir türlü gelmiyor bu arada adetim zaten son zamanlarda duzensizlesmisti. Tedaviye başlamadan önceki iki ay cyclo ile adet olabilimistim. Ne önerirsiniz doktoru aramalımiyim yoksa bekliyimmi.
Amin canım. İnşallah.Cennethbahçesi ve rinanoy hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin. Transferlerinizi kim yaptı?
Ve transfer sonrası nerler yaptınız neler önerdiler. Benimde 2 hafta sonra inşallah transferim var.bugün kontrolum vardı.
çok teşekkürler. benimkini Gönül hanım yaptı.Cennethbahçesi ve rinanoy hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin. Transferlerinizi kim yaptı?
Ve transfer sonrası nerler yaptınız neler önerdiler. Benimde 2 hafta sonra inşallah transferim var.bugün kontrolum vardı.
İnşallah canım. Bu polip tekrarlayan birseymis zaten. Önemli olan büyüklüğü ve yeri. Benimki alt tarafta ve küçük dedi doktor büyük ihtimal engellemez demişti şuan herşey yolunda bakalım inşallah böyle ilerlerBenim de bugün transferim oldu: ) Ve transfer işleminin sonunda doktor "polipiniz var biliyorsunuz değil mi" dedi. Oysa ben geçen ay histeroskopi oldum ve polip alındı. Benim de tutsun polipe rağmen, n'olur: )
İnşallah..İnşallah canım. Bu polip tekrarlayan birseymis zaten. Önemli olan büyüklüğü ve yeri. Benimki alt tarafta ve küçük dedi doktor büyük ihtimal engellemez demişti şuan herşey yolunda bakalım inşallah böyle ilerler
Hamile takvimi eklemissinİnşallah canım. Bu polip tekrarlayan birseymis zaten. Önemli olan büyüklüğü ve yeri. Benimki alt tarafta ve küçük dedi doktor büyük ihtimal engellemez demişti şuan herşey yolunda bakalım inşallah böyle ilerler
pozitif diyorlar test böyle olunca ama: ) yakında çatlatma iğnesi filan yapılmadıysa tabi.. daha deneyimliler, siz ne diyorsunuz?Kızlar delircem bu pozitif mi demek transfer için gelcektim bugün adet olmam gerekiyordu olmayınca yaptım böyle çıktı bozuk mu ikisi de acaba?
Hayır hiçbir şey kullanmadım opu oldum sonra adet gördüm ve 2. Adetle transfere gitcektim, adetimi bekliyordum ona göre 2. Gün randevu alcaktım dün olmam gerekiyordu gecikmez benm hiç ihmal vermedim ama test yapayım yine de dedim şaştım kaldım bozuktur sanki yorumları bekliyorumpozitif diyorlar test böyle olunca ama: ) yakında çatlatma iğnesi filan yapılmadıysa tabi.. daha deneyimliler, siz ne diyorsunuz?
Hamilesiniz büyük ihtimal,nasıl bir süpriz :) bazen yardımcı üreme teknikleri çok ciddi bir sorun yoksa hamile kalmayı kolaylaştırabiliyormuş.Siz de tüp bebek yapmanız daki sorun neydi ?Kızlar delircem bu pozitif mi demek transfer için gelcektim bugün adet olmam gerekiyordu olmayınca yaptım böyle çıktı bozuk mu ikisi de acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?