Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hangi vitamini önerdi

Hangi vitamini önerdi
Antioksidan vitamin kullansın demişti,sorunca impyrl olabilir dedi ama ben pregnacare man almıştım onu kullandı.Biz de rakamlar oldukça düşük oldugu için anlamlı bir artış olmadı yine de imci tekniği ile spermler secildi ciddi bir sorun olmadı.

Cennetbahvesi ve rinanoy ; nasıl gidiyor transfer süreciniz...Embriyolarınızın kalitesi neydi ,pgt ve histereskopi gibi işlemler uygulanmış mıydı acaba ?natural ve ilaçlıydı yanılmıyorsam transferler..
Selam canım. Bugün benim transferden snraki 3.gunum. inşallah ki öyle hissediyorum beebgin benimle. Hareketlerine dikkat ediyorum. Normal hayatıma döndüm diyemem. Korkuyorum çünkü. 1 saat yatıp kalkıyorum dolaşıyorum evin icinde.
Benim natural olmuştu. Dondurulmustu. Bı ay rahim dinlendirme yapıldı. Pgt yapılmadı benimkilere. Allah pişmanlık vermesin. 5aa idi transfer edilen.

Haklısın, dikkat etmekte fayda var. Embriyonun kalitesi de gayet iyi inş. güzel sonucu duyucaz.Bu arada benim ki de 5aa:)

Hamilesiniz büyük ihtimal,nasıl bir süpriz :) bazen yardımcı üreme teknikleri çok ciddi bir sorun yoksa hamile kalmayı kolaylaştırabiliyormuş.Siz de tüp bebek yapmanız daki sorun neydi ?
Erken gebelik testi yaptım koyu çift çizgi inanamıyorum evet öğretmenler günü sürprizim hem de betahcg verdim onu bekliyorum eğer hamileysem herkese umut olsun çok şaşkınım ağlıyorum duramıyorum biz de hikaye çok uzun erkek infertilitesi ile başladık Sperm sayısı ve hareket sıkıntısı, benm amh düşük cıktı laparaskopi oldum tüpümden sıvı akıyordu kapatıldı tüpümün biri, 6. Tedavimizdi en son opu olmuştum transfere gitcektik gitmicez sanırım Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun

Benimde naturel olacak ama hiçbirşey bilmiyorum sadece folicasitle devam ediyorum. TRansferden sonra ne verdiler.adeti düzgün olana herkese naturel yapıyorlarmış.
Evet. Tek bir yumurtanı takip ediyolar. İlk 2.gun gidiyosun snra 10.gun gidiyosun snra bn 11mgun tekrar gittim. O gün çatlatma iğnesi yaptım. 36 saat snra ilaçlara basliyosun. İlaçsız ama okadar ilaçsız değil yani :)

Çok sevindim. İnşallah değerlerde güzel çıkar

Ne guzel hikayenin sonu..saglikla kucagina da al mucizeni :)

Cennetbahvesi ve rinanoy ; nasıl gidiyor transfer süreciniz...Embriyolarınızın kalitesi neydi ,pgt ve histereskopi gibi işlemler uygulanmış mıydı acaba ?natural ve ilaçlıydı yanılmıyorsam transferler..
Transfer gününden sonraki ikinci günüm bitmek üzere.. Transfer sonrası hissiyatı bambaşkaymış, beklemekten başka hiçbir şey yapamıyorsun, karnının içinde olanları merak ediyorsun ama bilebilmenin imkanı yok: ) Test gününe kadar tabi..
Dün hafif batmalar hissetmiştim. Bugün regl öncesi sancıları gibi şeyler var, karnım şiş, hareketsizlikten mi bilmiyorum.
4 embriyomuz 5. güne gitmişti, genetik testten 1 tanesi sağlıklı geldi. Opudan 1 ay sonra histeroskopi oldum, ondan sonraki ayın regliyle de transfer sürecim başladı. naturel döngüyle transfer, sadece lutinus tablet kullanıyorum. folik asidi zaten hiç bırakmadım aylardır..
iyi haberleri paylaşacağımız günler çabuk gelebilir mi: ) dualarınızı, iyi enerjilerinizi eksik etmeyin: )

transfer olacak arkadaşlara not: transfer günü sakin olun. önce hemşire geliyor, bilgi veriyor, sorularınızı alıyor, cevap veriyor. sonra embriyolog geliyor, embriyo hakkında bilgi veriyor. Şimdi buralarda sakin olmazsanız benim gibi güzel güzel soru sorup cevap alma fırsatını kaçırabilirsiniz: ) embryolog bir epikriz veriyor, üzerinde sürecin en önemli şeylerinden biri var: transfer edilecek embriyonuzun fotoğrafı. ona iyice bakıp, şurası neden böyle, bu ne demek, şu ne demek, aklınıza ne gelirse sorun..
en önemlisi, transfer esnasında sakin olun. ben o kadar heyecanlıydım ki, orada olanları, ekranda gösterdiklerini filan karışık hatırlıyorum.

ilk günüm hafif panik ve kaygı ile geçti, sizin öyle geçmesin: ) git gide azalıyor ama ilk gün yavrucağızı öyle gergin gergin karşılamış oldum: )

Heyecanla bekliyoruz biz de..guzel sonuclar olacak bence:) o gerginlik ister istemez oluyor kac defa denemis olsak dahi yine de kaygi,panik olabiliyor.

Valla biz bile kadar heyecanlandik sizi dusunemiyorum:)6.denemeyi yapacakken mucize bu:) ins sonuna kadar saglikla gitsin bu kendi gelen bebis:) ben de ogretmenim ,tam da gunun de annesine burdayim dedi:) ne kadar dusuktu sayi ve hareket acaba ?

Heyecanla bekliyoruz biz de..guzel sonuclar olacak bence:) o gerginlik ister istemez oluyor kac defa denemis olsak dahi yine de kaygi,panik olabiliyor.
amerika'da kadınların transfer günü deneyimlerini anlatan 2-3 video izlemiştim, hepsinde transfer günü içmeleri için tek doz sakinleştiri-ağrı kesici tarzı bir ilaç veriyorlar. dizide dr. house'un sürekli kullandığı ilaç: ) bunu yücel bey'e sormuştum, "pek çok deneysel destek yöntemi var ama bilimsel olarak kanıtlanmadığı için biz kullanmıyoruz, yurtdışındaki ciddi merkezler de kullanmıyor" demişti. oysa ki, benim gerçekten öyle bir desteğe ihtiyacım vardı: ) stresim başarıyı etkiler diye korktum. belki de dedikleri kadar etkilemiyor stres ki ona yönelik bir şey yapma ihtiyacı duymuyorlar..
kolay gelsin hepimize: )

Keşke bn de kullanabilseydim öyle bı sakinlestirici. Hatta hala her gün tek doz alabilmem

Ne güzel anlatmışsınız. O heyecan hiç bitmesin. Sizinde naturel ama sadece tek tablet kullanıyorsunuz. Başka birşey yok mu? Progestorun iğne vs. Benimde reçetede tek tablet vardı daha erken alma dediler biz size söyleyeceğiz dediler. Ama cennethbahcesi nin daha çok ilaç kullandığını anladım. Kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…