Yok yok onunla aynı tedavimiz: ) Ben transferden sonra ne kullanıyoruz diye soruyosunuz sanmıştım.Ne güzel anlatmışsınız. O heyecan hiç bitmesin. Sizinde naturel ama sadece tek tablet kullanıyorsunuz. Başka birşey yok mu? Progestorun iğne vs. Benimde reçetede tek tablet vardı daha erken alma dediler biz size söyleyeceğiz dediler. Ama cennethbahcesi nin daha çok ilaç kullandığını anladım. Kafam karıştı
: )))) ben de isterdim ki: )Keşke bn de kullanabilseydim öyle bı sakinlestirici. Hatta hala her gün tek doz alabilmem
Bize de versinler:))amerika'da kadınların transfer günü deneyimlerini anlatan 2-3 video izlemiştim, hepsinde transfer günü içmeleri için tek doz sakinleştiri-ağrı kesici tarzı bir ilaç veriyorlar. dizide dr. house'un sürekli kullandığı ilaç: ) bunu yücel bey'e sormuştum, "pek çok deneysel destek yöntemi var ama bilimsel olarak kanıtlanmadığı için biz kullanmıyoruz, yurtdışındaki ciddi merkezler de kullanmıyor" demişti. oysa ki, benim gerçekten öyle bir desteğe ihtiyacım vardı: ) stresim başarıyı etkiler diye korktum. belki de dedikleri kadar etkilemiyor stres ki ona yönelik bir şey yapma ihtiyacı duymuyorlar..
kolay gelsin hepimize: )
Çok net oldu aynıları var reçetede sağolYok yok onunla aynı tedavimiz: ) Ben transferden sonra ne kullanıyoruz diye soruyosunuz sanmıştım.
İğne yok, vajinal tabletle progesteron alıyoruz, günde 2 kere diyorlar genelde. Çatlatma iğnesi ovitrel var sadece, onu da ilaçtan saymak lazım tabi. Ovitrelle'dan 2 gün sonra, transfer gününe kadar 4 gün rulid (antibiyotik), 4 gün de prednol (bağışıklık baskılayıcı) hap kullandırıyorlar. o ilaçlarla beraber vajinal tablete de başlıyoruz ama onu transfer gününde de, transfer sonrasında da kullanmaya devam ediyoruz. bunların hepsini yazılı olarak hemşireler gönderiyorlar.
transferden sonra sadece lutinus vajinal tablet ve folik asit işte: )
: )))) ben de isterdim ki: )
Gözüm doldu, öğretmenler gününüz kutlu olsun hepinizin: )Allah razı olsun hepinizden, sonucum 89,63uyuyamadım sabaha kadar Rabbim tamamına erdirsin 3 yıl öncede spontene gebelik yaşamıştım kalbi durmuştu ozaman çok evham yapmıştım bu sefer tamamen tevekkül ettim verende O alanda Eşimin toplam sayı 2 milyondu ileri hareketlilik %1, transfer olanlarınız var sanırım sizden de güzel haberler bekliyorum Ve burda ki tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum
Mucize işte. Bizdede erkek sıkıntısı var 5 yıldır hiç olmadı toplam sperm sayısı 18 milyon ml de 6 mlyon. Hayırlı olsunAllah razı olsun hepinizden, sonucum 89,63uyuyamadım sabaha kadar Rabbim tamamına erdirsin 3 yıl öncede spontene gebelik yaşamıştım kalbi durmuştu ozaman çok evham yapmıştım bu sefer tamamen tevekkül ettim verende O alanda Eşimin toplam sayı 2 milyondu ileri hareketlilik %1, transfer olanlarınız var sanırım sizden de güzel haberler bekliyorum Ve burda ki tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum
Gercekten mucizeeAllah razı olsun hepinizden, sonucum 89,63uyuyamadım sabaha kadar Rabbim tamamına erdirsin 3 yıl öncede spontene gebelik yaşamıştım kalbi durmuştu ozaman çok evham yapmıştım bu sefer tamamen tevekkül ettim verende O alanda Eşimin toplam sayı 2 milyondu ileri hareketlilik %1, transfer olanlarınız var sanırım sizden de güzel haberler bekliyorum Ve burda ki tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum
Ben de ağlak bir suratla evin içinde dört dönüyorumGözüm doldu, öğretmenler gününüz kutlu olsun hepinizin: )
Çoook güzel bir gebelik geçirin, sağlıkla sıhhatle yavrunuzu kucağınıza alın inşallah.. çok tebrik ederim: )
Evet dimi hem de nasıl bir mucizeMucize işte. Bizdede erkek sıkıntısı var 5 yıldır hiç olmadı toplam sperm sayısı 18 milyon ml de 6 mlyon. Hayırlı olsun
Allah razı olsun çok teşekkür ederim siz de sağlıkla bebişinize kavuşun inşGercekten mucizee
Gozunuz aydin olsun, katlanarak devam etsin insAllaah
Rabbimin hikmeti, masAllaah
Aminn canim insallaahAllah razı olsun çok teşekkür ederim siz de sağlıkla bebişinize kavuşun inş
CanımAllah razı olsun hepinizden, sonucum 89,63uyuyamadım sabaha kadar Rabbim tamamına erdirsin 3 yıl öncede spontene gebelik yaşamıştım kalbi durmuştu ozaman çok evham yapmıştım bu sefer tamamen tevekkül ettim verende O alanda Eşimin toplam sayı 2 milyondu ileri hareketlilik %1, transfer olanlarınız var sanırım sizden de güzel haberler bekliyorum Ve burda ki tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum
Gercek bir mucizeAllah razı olsun hepinizden, sonucum 89,63uyuyamadım sabaha kadar Rabbim tamamına erdirsin 3 yıl öncede spontene gebelik yaşamıştım kalbi durmuştu ozaman çok evham yapmıştım bu sefer tamamen tevekkül ettim verende O alanda Eşimin toplam sayı 2 milyondu ileri hareketlilik %1, transfer olanlarınız var sanırım sizden de güzel haberler bekliyorum Ve burda ki tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum
Maşallah sübhanallah Allah kucagina almayı nasip etsin canım. O kadar sevindimki anlatamam. Eşime bile okudum mesaji sevinçleAllah razı olsun hepinizden, sonucum 89,63uyuyamadım sabaha kadar Rabbim tamamına erdirsin 3 yıl öncede spontene gebelik yaşamıştım kalbi durmuştu ozaman çok evham yapmıştım bu sefer tamamen tevekkül ettim verende O alanda Eşimin toplam sayı 2 milyondu ileri hareketlilik %1, transfer olanlarınız var sanırım sizden de güzel haberler bekliyorum Ve burda ki tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum
Yaa canım benimCanımÇok sevindim ara ara bu gruba bakıyorum seni ve Saklicennet 'i merak ediyorum. Sonucuna coook sevindim katlanacak artsin değerin. İnşallah sağlıkla kucağına da alacaksin. Dualarimdasin
Evettt minik mucizem inş tamamına erdirir Rabbim, hepimiz kavuşalım bebişlerimizeGercek bir mucizesaglikla kavusun insallah
Çok teşekkür ederimMaşallah sübhanallah Allah kucagina almayı nasip etsin canım. O kadar sevindimki anlatamam. Eşime bile okudum mesaji sevinçleBizlere umut oldun. Demekki neymiş kızlar Allah ol deyince oluyor yeterki nasip etsin Rabbim.pes etmek yok umut etmeye tevekkül etmeye devam
Çok mutlu oldum, ben de takip ediyordum seni. Son zamanlarda aşırı pozitiftin, kalbin temiz maşallah Allah sonuna kadar götürsün kucağına al yavrunu. Güzel bir hamilelik dilerim, nazarlardan korusun Allah.Çok teşekkür ederimTabiki de pes etmek yok, umut hep var Allah olduğu sürece herşey mümkün, kasık ve bel ağrım çok sonu olur mu bilmem ama bu bir mucize transfere gelmek için beklerken spontane gebelik yaşayabilmek çok şükür Hepiniz için dua ediyorum herzaman da etcem Rabbim doldursun kucaklarımızı sağlıklı, hayırlı evlatlarla
Evetttt ben de sizi biliyorumÇok mutlu oldum, ben de takip ediyordum seni. Son zamanlarda aşırı pozitiftin, kalbin temiz maşallah Allah sonuna kadar götürsün kucağına al yavrunu. Güzel bir hamilelik dilerim, nazarlardan korusun Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?