Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Burda yazarken bile utanıyorum acaba incinir mi üzülür mü benim yol arkadaşlarım diye ama inanın amacım hepinize umut olmak ben de öyle çok şey yaşadım ki Ama biz kadınlar çok güçlüyüz ve kaldıramayacağımız yükü vermiyor Rabbim, belki başka birşeyle sınansaydık kaldıramayacaktık.. Bu sınav bir yerde son bulacak umutla, inançla, duayla, sabırla beklemek gerek sadece.. Hep dualarımdasınız hep dilerim Rabbimden hepimizin yüzü en hayırlı zamanda gülsün, sağlıcakla kalın

olur mu öyle şey, ben çok mutlu oldum, eminim herkes öyle.. güzel haberleri paylaşmaya devam edelim, ışıklanıyor buralar: ) siz de sağlıcakla kalın, doğum haberinizi de alalım inşallah: )

ya kızlar bu konu nedense benim msj yazılan konularda görünmüyor oyzuden takıbını yapamıyorum nasıl oldu anlamadım bildigin konu aramadan bulup okuyorum pozıtıf alan arkadası tebrık ederim allah burdaki herkese nasip etsnsaglıkla alalım kucagımıza bebişlerimizi inşallah

Amin canim. Hayirli ugurlu olsun. Rabbim saglicakla kucagina almayida nasip eder insallah. Bende doktorlara gidip gelmekten usanan biri olarak hep boyle bir mucize yasamak isterdim. Rabbim bizede nasip etsin. Emeklerimizi bosa cikarmasin. Tekrar gozunaydin

Merhaba güzel anne adayları.
bende nasipse Aralık başı beklediğim adetimle tedaviye başlayacağım. Cowitten dolayı son durum nedir hastanede. Haftasonu sokağa çıkma yasakları var mı varsa hastane bu konuda ne yapıyor. Ben pek takip edemiyorum. Türkiye’deki durumları.

Amin, Çok teşekkür ederim umarım bu sefer kavuşabilirim bebeğime Rabbimin bu mucizesini hepinizin yaşaması dileğiyle, dualarımdasınız

Canım öyle olur mu.
Burda hem sevinç hem telaslarimizi paylaşıyoru mutlu haberler aldıkça bize de umut oluyor. Hem birbirimize dua ediyoruz. Nekadar önemli Allah tamamına erdirsin tekrar

Merhaba. Geçen cuma transferim oldu. Hafta sonları yasak 10_20 arasi. Zten randevular mesai saatleri içinde olduğu için yasaklara kalmıyoruz. Tabi önlemler artar yasaklar fazlalisirsa tüp bebek merkezini kapatiyolar

Merhaba. Geçen cuma transferim oldu. Hafta sonları yasak 10_20 arasi. Zten randevular mesai saatleri içinde olduğu için yasaklara kalmıyoruz. Tabi önlemler artar yasaklar fazlalisirsa tüp bebek merkezini kapatiyolar
Çok teşekkür ederim inşallah öyle bir duruma denk gelmeyiz. Tabi herşey nasipten küsmeyen ibaret. Merkez kapanması sıkıntı olur. Özellikle tedavi başladıktan sonra tam tedavi ortasında.

Arkadaslar vajinal tableti uyguladiktan sonra ne kadar yatıyorsunuz acaba bir sure sonra hep geri akıyor sizde oyle oluyor mu

Arkadaslar vajinal tableti uyguladiktan sonra ne kadar yatıyorsunuz acaba bir sure sonra hep geri akıyor sizde oyle oluyor mu
Merhaba 10dakika yatmak yeterli
Bn transfer oncesi çalışıyordum. İşyerinde WC de yerleştirip oturuyordum masamda. Yatsanda Akiyo otursan da :) gerekli oolan kısmı içerde kaliyordur bence

3 ay sonra bnm tedawim başlıyor. Tedawi de olanlar aslında yazabilir neler yapıyo hocalar nasıl Bi yol izliyor diye
tedavinin son aşamasındayım, transferim oldu sonuç bekliyorum.
ön görüşme yapmış mıydınız? hangi aşamasını merak ediyorsunuz, oradan başliyim anlatmaya, şimdi bildiğiniz şeyleri tekrar yazmiyim diye şey ettim: ) 3 ay çok iyi bir süre, tedaviye başlamadan istenen bir sürü tetkik var, hepsini yaptırısınız rahat rahat.

Gece yatarken uyguladigim daha cok emiyor sanki sabaha kadar ama sabah leyin uyguladigim hemen akmaya basliyor da ondan endise ettim cok tesekkur ederim cevabiniz icin Allahım hepimizin kucağını doldursun emeklerimizin karşılığını alalım inşallah

Canım Çok sevindim ara ara bu gruba bakıyorum seni ve Saklicennet 'i merak ediyorum. Sonucuna coook sevindim katlanacak artsin değerin. İnşallah sağlıkla kucağına da alacaksin. Dualarimdasin
Eskilerden bir ben bir de Selma arkadaşım kaldık sanırım. A arven84 nasıl mutlu oldum anlatamam. Azmin sonu zafermiş tescilledik inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün. Dualarını eksik etme Doga Delisi sen nasılsın bebişkonda iyidir inşallah. Ben salgının durağanlaşmasını bekliyorum.

Takviye edici kullananlar hangi takviye edici gıdaları kullandılar? Faydalarını gördüler mi
arı sütü, prowomen, omepa gibi takviyeler kullandım ben. hepsini aynı anda kullanmadım. folik asit içeren bir multivitamin kullandıysam o gün sadece folik asit içeren hapını almadım.
şeker tüketmiyorum, karbonhidrat çok çok çok az tüketiyorum. iyi beslenmek hepsinden faydalı oluyor gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…