Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende omepa q10 werdi ceviz badem zeytin yağı yeşil zeytin tarzı besleniyorum bakalım ne olacak

Ah canım benimm sana özelden yazmak istedim aslında ama yazamadım dualarımdasın Rabbim tez vakitte sana ve isteyen herkese nasip etsin bakalım ben de inş sonunu görebilirim şiddetli bel ağrılarım korkutuyor beni ama Allah’ a emanet artık Güzel haberlerini bekliyorum

Allah'ın izniyle siz de bebeklerinize en hayırlı vakitte kavuşacaksınız Ne zaman başlamaya hazır hissedersen o zaman basla canım, salgın yakın zamanda pek duracak gibi seyretmiyor Allah sonumuzu hayretsin inşallah. Biz de iyiyiz. Canlı ders, ev, bebek derken bir koşuşturmaca ile geçiyor günler. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Aşılar sonuç almaya başlasın biraz da onu bekliyorum. Stresli bir gebelik geçirmek istemiyorum ama bebişide artık çok istiyorum öylece bekliyorum rabbim yolumuzu önümüzü açsın. Bu yolda uğraşan herkesi Sonuca en kısa zamanda ulaştırsın.

Merhaba güzel anne adayları. Benim adetim başladı yarın Türkiye’ye uçuyorum. Ama daha randevum olmadı. Pazartesi için randevu almam gerek. Hemşire whatsapp numarasını bilen özelden yazabilir mi lütfen acil

Evet hala isteniyor.
Bn bı ay rahim dinlendirmistim ohss riskine karşı. İkinci regl ile tekrar istendi.
Belki kendilerini korumak istiyolar ama regl ile transfer arasnda nerden baksanız 15 gün var en az. O arada tekrar olmayacağının garantisi yok. Ki bn her gün ise gittim o dönem. Bnce anlamsız bı uygulama

Merhabalar kızlar ben de memorial ile ön görüşmemi yaptım aralık başı adetim ile tedaviye başlıyoruz inşallah . Ama bu yasaklar muhabbeti beni de çok korkutuyor tedavinin ortasında merkez kapanırsa halimiz nasıl olur .. beklemek de istemiyorum neredeyse 2 sene oldu ara vereli. Çok kararsız kaldım

Merhaba büyük ihtimalle çok net bir bilgi olmadığını belirtmelerine rağmen başladıkları tedavilerin (tam kapanma süreci olsa dahi ki bunu yapacaklarını sanmıyorum hekimleri dinleyip daha önceden yapsalardı zaten vakalar bu kadar artmazdı oda ayrı bir mevzu) tamamlanmasına devam edebileceklerini duydum.Ama tabi yeni başlayacaklar süreci iyice değerlendirmeli ,yaşla ilgili veya düşük değerlerle ilgili zaman kaybetmenin olumsuz bir etkisi olmayanların şu süreçte beklemeleri daha mantıklı olabilir.Herkese bol şans.

Transfer sonucunu bekleyen arkadaşlar:) nasıl gidiyor? iyisiniz değil mi? heyecan artıyordur biz bile meraktayız:) Ben de bantları takıyorum ama yinede de önden giden bir folikül var bakalım çatlatma iğnesine gerek duyulcak mı?ilaçlı transfer olduğundan normal de vermeyeceklerdi iğneyi sanırım.Herkesten iyi haberler gelsin,şenlensin buralar:)

Geçtiğimiz aydan bu yana 4 kez yaptım sanırım.Yani transfere yakın yapmakta fayda var ayrıca pcr tamamda her seferinde akciğer grafisi radyasona maruz kalmak az doz olduğu söylense de gereksiz.Tabiki bizim ve doktorların güvenliği için şu surecte test yapılması önemli ama özel hastaneler de kesinlikle fırsata cevirmiş durumda ve indirim olsun bari kaç kez yaptım dediğimde küçücük bir rakam dahi indirmediler.Olması gereken kesinlikle ücretsiz tüp bebek paket fiyatına dahil olması zaten fiyatları arttırdılar bari korona testini de yapsalardı tam tersi korona testi paket fiyat diyorlar ilaveten,çok ironik akciğer grafisini başka bir yerde çektirmiştim ve sadece koronayı yaptıracaktım memorialda yapsanızda yapmasanız da paket fiyat tek ödeniyor dediler bundan daha büyük bir saçmalık olamaz neyse buda sistemin derin yanlışlıkları üzerine başka bir topik .

Bnde başlarken sormuştum. Zten toplam 20gunluk bir süreç. Tedavi başladıktan snra yasaklar ve kapanma gelirse dondurma yoluna gidiyoruz demişti doktorum.
Bnce beklemenin anlamı yok. Çünkü gelecek günler de daha iyi görünmüyor. Ve beklemek psikolojiyi daha çok bozuyor. Şansın bol olsun

Canınızı sıkmayın sakın bende de öyleydi banta rağmen önden giden bir folikül vardı hatta bize 3 tane toplanır demişlerdi hepsi toplandı hepsi de olgun çıktı ve hepsi de 5. Güne gitti tam 6 tane moralinizi yüksek tutun enerjinizi foliküllerinize verin konuşun onlarla ben öyle yapmıştım Bol şanslar

Merhaba. Benim ilaçsız yani doğal transfer oldu. Ama çatlatma iğnesi bende kullandım. O yumurta kendi kendine çatlasın ve icerde sıkıntı yaratmasin diye onu catlatiyolar. Ve sanki o içerde spermle buluşsa 5gun snra rahim nasıl bi halde olcaksa Ogün koyuyolar embriyoyu. Yani o yumurtayı takip etme amacı bu. Bnm 5.gun embriyosuydu çatlatma ignesinden 6gun snra trasnfer oldum. Transfer gününü embriyonun gününe göre belirliyolar tabi kan değerleri ile birlikte.
Yarın kan vercem. Nerelere gideyim nasıl edeyim

Kesinlikle. Madem testsiz tedaviye baslamiyosun bu testi ücretsiz yapmalısın.
İki kişiye 700lira. Az değil. Ki dediğin gibi ara verince tekrar istiyolar. Her defasında akciğer grafisi. Hiç bı mantığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…