Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet bn ise gitmek zorundaydim. Ama aileme hiç gitmedim nerdeyse. Bnde eşimde çok dikkat ettik. Bazen dikkat etsen de oluyor. Bilmiyorum. Allah'a emanetiz.
Dikkat etmeye devam , ben de beklemek zorunda kaldım ve vakalar daha da artmış oldu .. şansımız bol ve covid bizden uzak olsun:) yarın için iyi haberlerinizi duymayı diliyorum...herne olursa olsun mücadele eden ,emek veren bizlerin karşılığını da birgün alacağımıza inanıyorum ve dilerim o gün en kısa zaman da gelsin , çok bekletmesin :)

artık kış aylarını özellikle istanbul'da öngöremiyoruz ki.. tamamen kapatma olmaz belki ama daha gergin geçebilir bu dönemde tedavi. ben Eylül'de başladım, o ay nispeten içim rahattı. bu ay transferim oldu. baştan başlayacak olsam tedaviye şimdi başlamam yaşıma başıma bakmadan baharı beklerim: ) sizin yaşınız uygunsa, baharı, hatta yazı beklemekte bir sakınca olmaz bence. hatta faydası olur, o zamana kadar kendinizi, bedeninizi daha iyi hazırlarsınız.. hakkınızda en hayırlısı olsun..

pazartesi kan vericem: )
çatlatma iğnesi hem ilaçlı hem naturel transferde oluyor diye biliyorum ama.. "ya yumurtam çatlatma iğnesi vurulmadan önce çatlarsa, n'olur" diye sormuştum, "o zaman tam naturel olur" demişti doktor.
eee, transfer ne zaman: )

ay hadi hayırlısı, ben de bekliyorum sonuçlarınızı:)
çatlatma iğnesi dediğiniz gibi olabilir bir sonraki randevumda netleşecek iğne olup olmayacağı..
sanırım bir hafta sonra olacak transfer henüz net değil:)

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim kızlar. R rinanoy yaşım 30 beklemeye müsaitim ama normalde hep ağırdan alan beni 2 sene bekleten eşime bir haller oldu bir ay bile ötelemek istemiyor.evde 2 kişiyiz kimseyle görüşmüyoruz iş yerinde de ben izole durumdayım mümkün olduğunca dikkat ediyoruz.tabi olacağı varsa asla önüne geçilmez ama .. C cennethbahcesi teşekkür ederim içime su serptin:) T taniamu sen de talihsiz bir dönem geçirmişsin ama tam da olabilecek şeyleri yaşamışsın.. hepimiz bu riskler altındayız su illetten kurtulamadığımız sürece Allah hepimizin emeklerinin karşılığını sağlıklı bebeklerle verir İnşallah ..

Erkekler: )
Merkezle tedaviden önce yine görüşecekseniz, Semra hanımın da görüşmeye katılmasını isteyebiliyorsunuz. Benim ilk ön görüşmem sadece Yücel beyleydi, ikincisinde ikisi ile aynı anda görüşmek için randevu aldım. O uzun ve ayrıntılı görüşmeler rahatlatmıştı beni. Hayırlısı olsun: )

Çok iyi fikir öyle yapayım teşekkür ederim

Merhaba sizin dondurulmuş mu var.

Merhaba, bende transfer sürecindeyim. Benimde 1 tane dondurulmuş embriyom var. Ama naturel transfer olacak. Bugün 10. Günüm . Çarşamba da kontrolum var. Yumurta tam istenilen büyüklüğe gelmedi. Haftayada inşallah bir aksilik çıkmazsa transfer olacak. Sizin kaçıncı gününüz . Transfer günü belli mi?

Evet bnim de ilk gorusmemde hem semra hanim hem Günseli hn ayri ayrı muayene ettiler. İnsana ayrı bı güven veriyor semra hanim

Merhaba, benim de tek dondurulmuş embriyom var transfer öncesi süreçteyim.İlaçlı transfer olacağından bant kullanıyorum.13.günümdeyim ve sanırım diğer hafta olacak transfer net değil henüz? Sizin belli oldu mu? Bol şansımız olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…