Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yilmaz28 merhaba arkadaşım. Ben eskilerden 2 kişiyiz derken seni atlamışım sen hangi süreçtesin. Pek fazla aktif değilim takip edemiyorum. Umarım pozitif sonuca en yakın zamanda ulaşırsın.
Evet canim. Paylasimini okurken saklicennet beni unutmus sanirim diye dusunmustum. Unutmadigina sevindim. Ben bruksel tup bebek merkezinde yucel hocaya histereskopi oldum. Semra hanim yonlendirmisti. Hasta olmayi bekliyorum sonra transfer icin nasipse gidecegim. Insallah mutlu sona ulasiriz. Bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz canim. Sen beklemedemisin. Basladinmi tekrar.

Yok canım unutmadım senin güzel haberini de bekliyorum. Dondurulmuşların vardı değil mi tedavi olduğunu hatırlıyorum erken yumurta çatlaması sende mi olmuştu? Gerçekten hala beklemedeyim. Çok sabırlıyım galiba ne zaman tedaviye başladığımı bile hatırlamıyorum. Aksilikler hep üst üste geldi biliyorsun. Bakalım tekrarı ne zaman nasip olacak. şu an hamile kalmakta ayrı bir stresli süreç. Ama tabi ilk isteğimiz her zaman bu. İnşallah bu kez her şey umduğun gibi ilerler.

Evet canim yumurtam toplanmadan birkac tanesi catlamisti maalesef. Evet 3 tae dondurulmusum var. Surec beim icin cok zor oldu. Bakalim nasil olacak. Sen virusten dolayi mi erteliyorsun. Tekrar sifirdanmi baslayacaksin. Insallah bu kez souca ulasiriz canim. Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.

Selam kizlar. Bn kan verdim.
Çok şükür. Hamileyim
Salı günü tekrar kan istediler. Snra keseydi kalp atisiydi :)
Allah isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah.
Yaaa çok sevindimmm dua ettim sizin için sabahtan beri haberinizi bekliyordum gözlerim doldu Allah tamamına erdirsin inş

Yaaa çok sevindimmm dua ettim sizin için sabahtan beri haberinizi bekliyordum gözlerim doldu Allah tamamına erdirsin inş
Böyle dedin bnim d gözlerim doldu
Birbirmizin halinden bitek biz anlarız. İdrarda gördüm kanda da göreyim dedim. Kanda gördüm kalp atışına da duyayım diyorum.
Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insallah

Görcez hayırlısıyla içimizi ferah tutalım daha güzel günlerimiz olcak bebişlerimizle inş ve burda çabalayan arkadaşlarımız sonra isteyen herkes için dualarımızı arttıralım

Ben de büyük ihtimal Pazartesi olabilirim:)aynen bana da tek embriyo,pgtden sağlıklı döndü ve 4.deneme cok kıymetli embriyo dedisenin kaçıncı deneme ?inş biz de güzel haberler veririz
İnşallah sizinde güzel haberleriniz gelir. Çok uzun bir süreç geçirmişsiniz. benim ilk ama bizde tek gen rahatsızlığı var 3 tane embriyom dan 1 tane tek genden sağlıklı geldi. Pgt ye girdi %35 mozaik çıktı. Ama sakıncası yokmuş transfer olabilirmiş. En kötü tutmaz erken düşük vs olurmuş. O kısmını hep unutup iyi şeyler kafamda kuruyorum. Yani 1 tane bebeğim beni bekliyor.

Tüp bebek masrafları en az kaç milyar tutuyor acaba benim altınlarım var biraz sakladım cocuk istiyorum olmazsa dye birikim yapacam herşey Allahtan ama yinede tedbirli olmak gerek
Ben acıbadem'de 11.900 e yaptırdım 2.600 de ilaçlar tuttu 9 bine yaptırana var merkeze göre değişiyor canım ama çokda oynamaz

Sagolun ,sizin de iyi olsun zaten yakin transferlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…