Evet benimde haftaya salı inşallah transferim var. Benimle başlayanlar hamile . Ve ekstra birşeyler yaptılar mı bende çok merak ediyorum. Ve evet rahim kalınlığınıda çok merak ediyorum. Ve kaçıncı gün transfer oldular. Bizlerede destek verirlerse ne güzel olurAnladım canım sağol yine de. Neler yaptın 10 gün anlatsana bize
Aa çok güzel haber:) aklımdaydın bugün bakınıyordum yazdın mı diye:) cok sevindim sağlıkla kucağına al ..ilk denemen miydi? Bir de belirti felan olmuş muydu her ne kadar buna takılmamamız gereksede merak ettim:)Selam kizlar. Bn kan verdim.
Çok şükür. Hamileyim
Salı günü tekrar kan istediler. Snra keseydi kalp atisiydi :)
Allah isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah.
Valla bol bol dinlendim ben. İşyerinde de izinliydim. Bol bol su içtim ayrica beslenme düzenini değiştirmedim sadece kabak çekirdeği ve ananas yedim ekstra.Anladım canım sağol yine de. Neler yaptın 10 gün anlatsana bize
Belirti şöyle oldu.Aa çok güzel haber:) aklımdaydın bugün bakınıyordum yazdın mı diye:) cok sevindim sağlıkla kucağına al ..ilk denemen miydi? Bir de belirti felan olmuş muydu her ne kadar buna takılmamamız gereksede merak ettim:)
Amin canım. Allah razı olsun.Maşallah allah tamamına erdirsin. Çok sevindim.
Bizde sebep yok.Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Sebep neydi sizdeki cnm
Bnim dondurulmuş embiryo transferi oldu.Evet benimde haftaya salı inşallah transferim var. Benimle başlayanlar hamile . Ve ekstra birşeyler yaptılar mı bende çok merak ediyorum. Ve evet rahim kalınlığınıda çok merak ediyorum. Ve kaçıncı gün transfer oldular. Bizlerede destek verirlerse ne güzel olur
Bugün 10.gün rahim kalınlığını hatırlamıyorum. Ama çarşamba dikkat edicem. Yumurtam 13mm olmuş. Çarşamba tekrar gidicez. 13.gün oluyor. Büyük ihtimalle çarşamba iğneni vurdururuz haftaya salıda transfer olur dedi doktorum. İğneden 6 gün sonra demdi. Tek embriyon var çok kıymetli dediMerhaba, benim de tek dondurulmuş embriyom var transfer öncesi süreçteyim.İlaçlı transfer olacağından bant kullanıyorum.13.günümdeyim ve sanırım diğer hafta olacak transfer net değil henüz? Sizin belli oldu mu? Bol şansımız olsun:)
Bence rahim kalinligini yumurta büyüklüğünü hormon değerlerini filan bosverin ya. Nekadar çok şey bilirsek okadar takılıyoruz.Evet benimde haftaya salı inşallah transferim var. Benimle başlayanlar hamile . Ve ekstra birşeyler yaptılar mı bende çok merak ediyorum. Ve evet rahim kalınlığınıda çok merak ediyorum. Ve kaçıncı gün transfer oldular. Bizlerede destek verirlerse ne güzel olur
İnşallah o tek embiryon altın embiryodur. Tutunur hiç birakmaz annesini canımBugün 10.gün rahim kalınlığını hatırlamıyorum. Ama çarşamba dikkat edicem. Yumurtam 13mm olmuş. Çarşamba tekrar gidicez. 13.gün oluyor. Büyük ihtimalle çarşamba iğneni vurdururuz haftaya salıda transfer olur dedi doktorum. İğneden 6 gün sonra demdi. Tek embriyon var çok kıymetli dediHeyecan bastı beni. İnşallah allah hayırlısını nasip etsin.
Ben de büyük ihtimal Pazartesi olabilirim:)aynen bana da tek embriyo,pgtden sağlıklı döndü ve 4.deneme cok kıymetli embriyo dediBugün 10.gün rahim kalınlığını hatırlamıyorum. Ama çarşamba dikkat edicem. Yumurtam 13mm olmuş. Çarşamba tekrar gidicez. 13.gün oluyor. Büyük ihtimalle çarşamba iğneni vurdururuz haftaya salıda transfer olur dedi doktorum. İğneden 6 gün sonra demdi. Tek embriyon var çok kıymetli dediHeyecan bastı beni. İnşallah allah hayırlısını nasip etsin.
Memorial 10.500 paket fiyat veriyo.muyanee orda yapılan testler yumurta toplama ve transfer.Tüp bebek masrafları en az kaç milyar tutuyor acaba benim altınlarım var biraz sakladım cocuk istiyorum olmazsa dye birikim yapacam herşey Allahtan ama yinede tedbirli olmak gerek
Haklısınız bunların hepsini merak ve heyecandan soruyoruz.Bence rahim kalinligini yumurta büyüklüğünü hormon değerlerini filan bosverin ya. Nekadar çok şey bilirsek okadar takılıyoruz.
Belki benim yüksek cikicak sen nie kendininki düşük diye takicaksin. Bn oyuzdn sayilara hiç takilmadim. Dr uygun dedi tamam dedim :)
Dualarım sizinleBen de büyük ihtimal Pazartesi olabilirim:)aynen bana da tek embriyo,pgtden sağlıklı döndü ve 4.deneme cok kıymetli embriyo dedisenin kaçıncı deneme ?inş biz de güzel haberler veririz
Sağol canım inşallahDualarım sizinle
Peki tutmazsa ikinci deneme hakkı varmıMemorial 10.500 paket fiyat veriyo.muyanee orda yapılan testler yumurta toplama ve transfer.
İlaçlar herkese farklı veriliyor farklı dozlarda.oyuzden kiminin 3bin kiminin 5bin tutuyo.
Ekstra tahlil operasyon gerekmezse 15bin gibi bişey.
Kötüyü düşünmüyoruz.olumsuzi cagirmayip negatifi merak etmiyoruz :)Peki tutmazsa ikinci deneme hakkı varmı
Ayyy hep hamiş dolsun buralarSağol canım inşallahGeliyoruz arkanızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?