Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım canım sağol yine de. Neler yaptın 10 gün anlatsana bize
Evet benimde haftaya salı inşallah transferim var. Benimle başlayanlar hamile . Ve ekstra birşeyler yaptılar mı bende çok merak ediyorum. Ve evet rahim kalınlığınıda çok merak ediyorum. Ve kaçıncı gün transfer oldular. Bizlerede destek verirlerse ne güzel olur

Yilmaz28 merhaba arkadaşım. Ben eskilerden 2 kişiyiz derken seni atlamışım sen hangi süreçtesin. Pek fazla aktif değilim takip edemiyorum. Umarım pozitif sonuca en yakın zamanda ulaşırsın.

Selam kizlar. Bn kan verdim.
Çok şükür. Hamileyim
Salı günü tekrar kan istediler. Snra keseydi kalp atisiydi :)
Allah isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah.
Aa çok güzel haber:) aklımdaydın bugün bakınıyordum yazdın mı diye:) cok sevindim sağlıkla kucağına al ..ilk denemen miydi? Bir de belirti felan olmuş muydu her ne kadar buna takılmamamız gereksede merak ettim:)

Anladım canım sağol yine de. Neler yaptın 10 gün anlatsana bize
Valla bol bol dinlendim ben. İşyerinde de izinliydim. Bol bol su içtim ayrica beslenme düzenini değiştirmedim sadece kabak çekirdeği ve ananas yedim ekstra.
Sık su ictigim için WC ye çok kalktım her kalktigimda yürüdüm ev içinde. İlk ucgun sdce wc ye gidip geldim ama. Sonrasında yürüdüm. Hareketsiz kalmamamk lazımmış çünkü kan akışı için.
Hiç ev işi yapmadim. Ne yemek ne bulaşık ne çamaşır.
Yapanlar var bn sadece korumak istedim kendimi.
Allah sana da nasip etsin canim.

Belirti şöyle oldu.
Transferden itibaren çok kasık ağrım regl ağrım bel ağrım vardı. Hala sağ kasigim agriyo.goguslerde hassasiyet filan yok bende.
Bugün regl günüm normalde. Regl ağrım var ama baktım normalmiş.
Amin canım benim. İnşallah. ,
Senden de güzel haberler alalım inşallah. Hepinizden.
Evet ilk deneme. Bizim bı sorunumuz yoktu.semra hoca sanırım dollenemiyo sizinkiler demişti.

Bnim dondurulmuş embiryo transferi oldu.
İlk reglin 3. Günü gittim.
Snra regl 10.gun gittim. Kan verdim.
Sonra 11.gun tekrar gittim. Kan verdim. Akşam msj geldi. Çatlatma iğnesi için. Ondan iki gün snra da ilaçlara başladım. Antibiyotik bağışıklık baskılayıcı ve tabiki progestron vajinal tablet. 17.gun de transfer oldu.

Bugün 10.gün rahim kalınlığını hatırlamıyorum. Ama çarşamba dikkat edicem. Yumurtam 13mm olmuş. Çarşamba tekrar gidicez. 13.gün oluyor. Büyük ihtimalle çarşamba iğneni vurdururuz haftaya salıda transfer olur dedi doktorum. İğneden 6 gün sonra demdi. Tek embriyon var çok kıymetli dediHeyecan bastı beni. İnşallah allah hayırlısını nasip etsin.

Bence rahim kalinligini yumurta büyüklüğünü hormon değerlerini filan bosverin ya. Nekadar çok şey bilirsek okadar takılıyoruz.
Belki benim yüksek cikicak sen nie kendininki düşük diye takicaksin. Bn oyuzdn sayilara hiç takilmadim. Dr uygun dedi tamam dedim :)

Tüp bebek masrafları en az kaç milyar tutuyor acaba benim altınlarım var biraz sakladım cocuk istiyorum olmazsa dye birikim yapacam herşey Allahtan ama yinede tedbirli olmak gerek

İnşallah o tek embiryon altın embiryodur. Tutunur hiç birakmaz annesini canım

Ben de büyük ihtimal Pazartesi olabilirim:)aynen bana da tek embriyo,pgtden sağlıklı döndü ve 4.deneme cok kıymetli embriyo dedisenin kaçıncı deneme ?inş biz de güzel haberler veririz

Tüp bebek masrafları en az kaç milyar tutuyor acaba benim altınlarım var biraz sakladım cocuk istiyorum olmazsa dye birikim yapacam herşey Allahtan ama yinede tedbirli olmak gerek
Memorial 10.500 paket fiyat veriyo.muyanee orda yapılan testler yumurta toplama ve transfer.
İlaçlar herkese farklı veriliyor farklı dozlarda.oyuzden kiminin 3bin kiminin 5bin tutuyo.
Ekstra tahlil operasyon gerekmezse 15bin gibi bişey.

Haklısınız bunların hepsini merak ve heyecandan soruyoruz. Yoksa doktor bilgilendiyor herkesin adet döngüsüne göre değilirmiş hepsi. Bakalım nasip

Peki tutmazsa ikinci deneme hakkı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…