- 3 Ocak 2014
- 1.153
- 1.012
- 333
Çok iyi canım çift transfer mi? Benimde 8. Gün 227 çıktı tek embroBugün 9. Gün
408cikti.
Yok tek embiryo. Çift olsun diye cok istedim ama koymadılar.Çok iyi canım çift transfer mi? Benimde 8. Gün 227 çıktı tek embro
Amin canım inşallah bende söylemedim kimseyeYok tek embiryo. Çift olsun diye cok istedim ama koymadılar.
Seninkide hayırlı olsunSalı tekrar kan vercem. Aileme filan söylemedim daha. Bı kalp atışını duyayım dedim ama daha çok
Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Kim nerede evlat için yalvarıyorsa Allah'a.
Ne güzel. Aslında seninle aynı çıkmış hemen hemen değerimiz. Bn benden de ikinciyi istemez diye dusunuyordum. Ama çağırdılar :)sen keseyi mi gorceksin inşallah. Bülent tıraşa mi gidiyosunAmin canım inşallah bende söylemedim kimseyekalp atışında sonra, baba kan verme tekrar dedi cuma randevu verdi
Yok canım acıbadem atakent turgut aydın a gidiyorum benim tek embro ilk tüp bebek denemesinde sağolsun hoca çok iyi. Benide kese için çağırdılar canım cuma günü için hayırlısı ile inşallah sorunsuz görürüz o günleri sen Bülent tıraştamısınNe güzel. Aslında seninle aynı çıkmış hemen hemen değerimiz. Bn benden de ikinciyi istemez diye dusunuyordum. Ama çağırdılar :)sen keseyi mi gorceksin inşallah. Bülent tıraşa mi gidiyosun
Yok bn şişli memorialdeyim. Bnim de ilk deneme. Çok şükür bugunleri gördük. Allah devamını getirsinYok canım acıbadem atakent turgut aydın a gidiyorum benim tek embro ilk tüp bebek denemesinde sağolsun hoca çok iyi. Benide kese için çağırdılar canım cuma günü için hayırlısı ile inşallah sorunsuz görürüz o günleri sen Bülent tıraştamısın
Bülent tıraşı öneriyo musnz acaba yoksa şişli memorial mı hangisinin laboratuvarı iyi sperm morfolojimz sıfır tek sorun buYok bn şişli memorialdeyim. Bnim de ilk deneme. Çok şükür bugunleri gördük. Allah devamını getirsinbn hala temkinli
Daha bana gün vermediler. Kese için filan.
Bülent tıraşa arkadaşım gitti. Şuan hamile :)
Allah tamamına erdirir insallah
Seninde Allah kucağına almayı nasip etsin canım cümleten hepimizinYok bn şişli memorialdeyim. Bnim de ilk deneme. Çok şükür bugunleri gördük. Allah devamını getirsinbn hala temkinli
Daha bana gün vermediler. Kese için filan.
Bülent tıraşa arkadaşım gitti. Şuan hamile :)
Allah tamamına erdirir insallah
Bizde sorun yoktu. Bilinen.yani sebepsiz infertilite.Bülent tıraşı öneriyo musnz acaba yoksa şişli memorial mı hangisinin laboratuvarı iyi sperm morfolojimz sıfır tek sorun bu
biz de sperm sorunu sebebiyle memorial şişli'de tedavi gördük. 4 yumurtam toplandı, 4ü de döllendi ve 5. güne gitti. laboratuvarı iyi olmayan bir merkezde belki bu kadar olmazdı embriyo sayısı diye düşünüyorum, hani tam bilemiyorum ama iyi sperm seçimi yapmasalardı o embriyolar oluşmazdı.. hoş, genetik testten 1 tanesi sağlıklı geldi. sperm seçiminde hata yapacak bir yere benzemiyor 3 aylık deneyimlerime göre: ) bir de, ürolog mehmet murad başar'a eşinizin görünmesini tavsiye ederim. ücretsiz tüp bebek görüşmesi yaparsanız mehmet beye indirimli muayene olabiliyorsunuz.Arkdslar tüp bebeği tutanlar şişli memorial da mı yaptnz ben kayseri acıbademde yaptrdm tutmadı morfolji sıfır tek sorunumuz bu. Şişli memorial öneriyor musnz acaba laboratuvarı nasl ?
çok iyi sperm seçimi yapmaları lazm bide rapor falan geçerli mi orda acaba ne kadar tutuyo ilaçlarla beraber bende başlamak istiyorum bilgi verir misnz acaba
Ay masallah ne güzel son zamanlarda böyle haberlerBugün 9. Gün
408cikti.
İnşallah canim.amin. buraya yazarken bile korkuyor insan.Ay masallah ne güzel son zamanlarda böyle haberlersaglikla ilerlesin insallah
Birbirimizi tanimasakta mutlu haberlere sevinip,umut oluyoruz.ne de olsa yolumuz ayni.İnşallah canim.amin. buraya yazarken bile korkuyor insan.
Allah hepimizi bebeklendirsin :)
Sen ne asamadasin
Oyy maşallah darısı bana da yaa. Allah tamamına erdirsin inşallahBirbirimizi tanimasakta mutlu haberlere sevinip,umut oluyoruz.ne de olsa yolumuz ayni.
Icini ferah tut.kismetse 8. haftama girmek üzereyim.
Canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallahOyy maşallah darısı bana da yaa. Allah tamamına erdirsin inşallah
Amin canimm insallahCanım çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah
Amin canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallahOyy maşallah darısı bana da yaa. Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?