Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok iyi canım çift transfer mi? Benimde 8. Gün 227 çıktı tek embro
Yok tek embiryo. Çift olsun diye cok istedim ama koymadılar.
Seninkide hayırlı olsun Salı tekrar kan vercem. Aileme filan söylemedim daha. Bı kalp atışını duyayım dedim ama daha çok
Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Kim nerede evlat için yalvarıyorsa Allah'a.

Amin canım inşallah bende söylemedim kimseye kalp atışında sonra, baba kan verme tekrar dedi cuma randevu verdi

Amin canım inşallah bende söylemedim kimseye kalp atışında sonra, baba kan verme tekrar dedi cuma randevu verdi
Ne güzel. Aslında seninle aynı çıkmış hemen hemen değerimiz. Bn benden de ikinciyi istemez diye dusunuyordum. Ama çağırdılar :)sen keseyi mi gorceksin inşallah. Bülent tıraşa mi gidiyosun

Ne güzel. Aslında seninle aynı çıkmış hemen hemen değerimiz. Bn benden de ikinciyi istemez diye dusunuyordum. Ama çağırdılar :)sen keseyi mi gorceksin inşallah. Bülent tıraşa mi gidiyosun
Yok canım acıbadem atakent turgut aydın a gidiyorum benim tek embro ilk tüp bebek denemesinde sağolsun hoca çok iyi. Benide kese için çağırdılar canım cuma günü için hayırlısı ile inşallah sorunsuz görürüz o günleri sen Bülent tıraştamısın

Yok bn şişli memorialdeyim. Bnim de ilk deneme. Çok şükür bugunleri gördük. Allah devamını getirsin bn hala temkinli
Daha bana gün vermediler. Kese için filan.
Bülent tıraşa arkadaşım gitti. Şuan hamile :)
Allah tamamına erdirir insallah

Arkdslar tüp bebeği tutanlar şişli memorial da mı yaptnz ben kayseri acıbademde yaptrdm tutmadı morfolji sıfır tek sorunumuz bu. Şişli memorial öneriyor musnz acaba laboratuvarı nasl ?
çok iyi sperm seçimi yapmaları lazm bide rapor falan geçerli mi orda acaba ne kadar tutuyo ilaçlarla beraber bende başlamak istiyorum bilgi verir misnz acaba

Bülent tıraşı öneriyo musnz acaba yoksa şişli memorial mı hangisinin laboratuvarı iyi sperm morfolojimz sıfır tek sorun bu

Seninde Allah kucağına almayı nasip etsin canım cümleten hepimizin

Bülent tıraşı öneriyo musnz acaba yoksa şişli memorial mı hangisinin laboratuvarı iyi sperm morfolojimz sıfır tek sorun bu
Bizde sorun yoktu. Bilinen.yani sebepsiz infertilite.
Erkek için memorial oneriyolar. Lab çok iyiymiş.
Ama bnim arkadaşım Bülent tirasta yaptı. Eşimde sperm sorunu vardı. Yani çok azdı.
Arkadaşım her yumurta kont yani muayeneye gittiğinde erkektende de örnek alıp dondurdular.
Oysa memorialde sdce yumurta toplama günü örnek aliyolar erkekten. O gün ne çıkarsa yani.
İkisinde de negatif alanda çok pozitif alanda.
Bnce ikisiyle de görüşmeye git. Aklına hangisi yatarsa onla devam et.
Ama kimle devam edersen et
Doktoruna güven ve inan.

biz de sperm sorunu sebebiyle memorial şişli'de tedavi gördük. 4 yumurtam toplandı, 4ü de döllendi ve 5. güne gitti. laboratuvarı iyi olmayan bir merkezde belki bu kadar olmazdı embriyo sayısı diye düşünüyorum, hani tam bilemiyorum ama iyi sperm seçimi yapmasalardı o embriyolar oluşmazdı.. hoş, genetik testten 1 tanesi sağlıklı geldi. sperm seçiminde hata yapacak bir yere benzemiyor 3 aylık deneyimlerime göre: ) bir de, ürolog mehmet murad başar'a eşinizin görünmesini tavsiye ederim. ücretsiz tüp bebek görüşmesi yaparsanız mehmet beye indirimli muayene olabiliyorsunuz.

Omepa q10 kullanıp kaliteli yumurtası olan warmı? Gerçi bizde erkek sıkıntısı war morfoloji hareket sayı dna hasarı oksidatif stres ne desen war 2 negatifim war. Eşimde şuan northvital kullanıyor 3 ay kullanıp gidecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…