- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Evet salgından dolayı erteliyorum. İnşallah bu son erteleyişim olur. Hepinizden güzel haberler bekliyorum.Evet canim yumurtam toplanmadan birkac tanesi catlamisti maalesef. Evet 3 tae dondurulmusum var. Surec beim icin cok zor oldu. Bakalim nasil olacak. Sen virusten dolayi mi erteliyorsun. Tekrar sifirdanmi baslayacaksin. Insallah bu kez souca ulasiriz canim. Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.
Maşallah ne güzel haberler bunlarArkadaşlar, 242 hcg nasıl: )
5. gün embriyosu, 9. günüm: ) Çok mutluyum, biraz da bi tuhafım: ) Hepinize çok sevgiler: )
SahaneArkadaşlar, 242 hcg nasıl: )
5. gün embriyosu, 9. günüm: ) Çok mutluyum, biraz da bi tuhafım: ) Hepinize çok sevgiler: )
Omepa q10 eşim kullandı 2 kutu bitirdi, sperm sorunu vardı bizde de bütün embriyolarımız 5. Güne gitmişti.Omepa q10 kullanıp kaliteli yumurtası olan warmı? Gerçi bizde erkek sıkıntısı war morfoloji hareket sayı dna hasarı oksidatif stres ne desen war 2 negatifim war. Eşimde şuan northvital kullanıyor 3 ay kullanıp gidecez
Süper süper. Maşallah benimkinin ilk kankasina :)Arkadaşlar, 242 hcg nasıl: )
Maşallah çok iyiArkadaşlar, 242 hcg nasıl: )
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersinArkadaşlar, 242 hcg nasıl: )
Yaa super haberArkadaşlar, 242 hcg nasıl: )
Sizin transfer 5iydi sanirim,bugun ogrendim benim de 5’i :) umarim bu guzel kervana biz de katilirizMaşallah ne güzel haberler bunlar
ilk evet: ) daha önce hiç hamile kalmamıştım. çok teşekkür ederim, sizlerin haberleriyle çiçekler açsın inşallah: )Yaa super haberTomurcuklar acti buralarda cok sevindim ..gayet iyi degerde saglikla kucaginiza da alin.Sizin de mi ilk denemeydi ?
Ya bugün bir karışık geçiyor, önceki soru ile birlikte cevap vereyim: )
Belirtin olmus muydu hic?Ya bugün bir karışık geçiyor, önceki soru ile birlikte cevap vereyim: )
Rahim kalınlığım 14 Kasım'da 11 küsürmüş, yani çatlatma iğnesinden 1 gün önce. 21 Kasım'daki transfere kadar bakılmadı zaten. Transfere kadar nar suyu, ananas, avakado filan tükettim. Transferden sonra nar suyu içmedim. Naturel transferdi, lutinus vajinal tablet ve folik asite devam ediyorum. Transferden önce başka vitaminler de alıyordum ama şimdi onları aklıma gelirse alıyorum. Günde iki yumurta yiyen bir insan oldum tedavi başladığından beri: )
Yücel bey takibimi yaptı, kendisinden gayet memnunum, sağolsun. İki kere Semra hanım da geldi görüşmeye, östrojen baskılama tedavisi onun fikriydi (climara bant). Transferimi Gönül hanım yaptı, Yücel bey izinli olduğu için üzülmüştüm biraz ama şükür tuttu, o da sağolsun: )
Bir de rutin hareketinde miydin? Yattin mi ?hareket konusu biraz muamma uzanip dinlenen de cok ,kan akisi icin hareket halinde olanda...biz de sorduk bayaYa bugün bir karışık geçiyor, önceki soru ile birlikte cevap vereyim: )
Rahim kalınlığım 14 Kasım'da 11 küsürmüş, yani çatlatma iğnesinden 1 gün önce. 21 Kasım'daki transfere kadar bakılmadı zaten. Transfere kadar nar suyu, ananas, avakado filan tükettim. Transferden sonra nar suyu içmedim. Naturel transferdi, lutinus vajinal tablet ve folik asite devam ediyorum. Transferden önce başka vitaminler de alıyordum ama şimdi onları aklıma gelirse alıyorum. Günde iki yumurta yiyen bir insan oldum tedavi başladığından beri: )
Yücel bey takibimi yaptı, kendisinden gayet memnunum, sağolsun. İki kere Semra hanım da geldi görüşmeye, östrojen baskılama tedavisi onun fikriydi (climara bant). Transferimi Gönül hanım yaptı, Yücel bey izinli olduğu için üzülmüştüm biraz ama şükür tuttu, o da sağolsun: )
günlüğümsü bir şey tuttum, düzenli yazmadım ama oraya not ettiğim belirtileri yazdım aşağıya.Belirtin olmus muydu hic?
ilk günler minimum hareket, gerçekten sadece yemek ve tuvalet için kalktım. sonra yavaş yavaş, kahvaltıya-yemeye yardım etme, yemek yapma, kendi suyumu kendim alma gibi hareketlenmeler oldu: ) kaçıncı gündü hatırlamıyorum, baya ben yapmaya başladım kahvaltıyı yemeği. ağır hiç kaldırmadım. özellikle ayağımızla ağır bir şeyi itme hareketi yapmamız gerekiyormuş. yere eğildiğim çok oldu ama hep dizimi kırarak. bulaşık makinesini kaç gündür birlikte yerleştiriyoruz. 6. gün dışarı çıktık, kocamı eve gönderip biraz daha yürüdüm geldim. tüm hareketlerim çok yavaş. bugün halsiz hissediyorum, kalp atışı muayenesinde "normal gebelik" denene kadar ben normal davranmıycam, yatışa devam edicem. kan dolaşımı meselesini sanki su ile dengeliyoruz, bu kadar yiyip içip yatarken bol su içmek zaten tavsiye edilen bir şey.Bir de rutin hareketinde miydin? Yattin mi ?hareket konusu biraz muamma uzanip dinlenen de cok ,kan akisi icin hareket halinde olanda...biz de sorduk bayaKeyfini cikarin gebeliginizin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?