Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maşallah ne güzel haberler bunlar

Sahanehayirlisi olsun saglikla ilerlesin

Süper süper. Maşallah benimkinin ilk kankasina :)

Maşallah çok iyi nasıl sevindimmm Allah tamamına erdirsin inş

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin

Yaa super haberTomurcuklar acti buralardacok sevindim ..gayet iyi degerde saglikla kucaginiza da alin.Sizin de mi ilk denemeydi ?
Kızlar, hepinize çok teşekkür etmiş miydim: ) İnşallah kan değerim artar, kalp atışını duyarız, sonraki aşama neyse o da iyi geçer ve hepimiz de iyi haberlerimizi paylaşırız: )

sagol aciklamalar icin ,benim gecen ayki transfer de garip bi sekilde sanki hic embriyo bile konulmamis gibi gayet rahatti bedenim en ufak kas agrisi bile olmadi ve tutmadi kesin dedim hissetmistim sanki , hic bir kipirti yoktu ve tutmadi malesef.Simdi ya aynisi olursa hicbir kipirti olmazsa ben yine tutmadi diye demoralize olurum korkusu var boyle dusunmemem gerekiyor biliyorum ama yine de aklima geliyor..umarim sakin olmayi basaririm:)

Evet dinlen,dikkat et .Ben dev4. Kat olan bir yerde kaliyirum suan asansorsuz..transferden sonra baska bir yere gitsem mi diye dusunuyorum bakalim..

hiç belirti olmayan da çokmuş ki. bunların da çoğu progesteron kaynaklıymış: ) insan radarları açıyor, spontan gebelik yaşasak bunların çoğunun farkında olmıycaz.
bu sefer olacak taniamu: )

Çok tsk ederm bilgilernz için şu an hangi aşamadasnz acaba iyi bir ürologa gitmek istyrm ama istanbulda yaşamyrz. Zaten sperm kalitesi için 3 ay ön tedavi olması lazm bodoslama tüp bebek yapamayz bu sefer 2 negatif tüp denemem var. Embryolara genetik test yapılırsa benm rahim durumum çok iyi yumurtalarmda da sıkıntı yok. Bu genetik testlerde temiz çıkan olursa tutar mı acaba yani genetik testlerden sonra da olurda tutmazsa napcaz o zaman son umudum memorial inşallah benm de artık tutar 3. Deneme olcak

Sperm sorunu neydi acaba bzde ne arasan ar hareket sayı morfoloji dna hasarı ve oksidatif stres testi hepsi sorunlu tutmıyo 2 deneme negatif
Benmde 2 deneme negatif napcaz bilmyrm sperm kalitesi kötü bizim morfoloji sıfır hareket sorunlu bi çözüm bulamyrm 3 yıldır

Çok teşekkürler bilgilernz için bi karar vercem 3 ay sonra gidcem zaten erkek infertilite hakkında hangisi iyi ise ona gitmelym 2 negatif tüp denemem var umarm bu 3. Son olur

Maşallah ne güzel sizin sorun neydi acaba spermlerle ilgili bi sorun var mıydı. Memorial da mı yaptnz hangi doktor acaba pgt embryo başı ne kadar gitti
Eşimin toplam sperm sayısı az ve ileri doğrusal hareket %1, 5. Tüp bebek tedavimizdi Memorialda, İpek hanım, Günseli hanım ve Gönül hanımla daha çok görüştüm hepsi iyi gerçekten ama özellikle Gönül hanımı tavsiye edebilirim, Pgt embriyo başına 295 dolar.

kızlar birsey sormak istiyorum özellikle pozitifi görenler cevap yazarsa çok sevinirim bu lutinus tablet sizde hiç az da olsa tablet gibi geri döndü mü yani aynı şekilde geri atıldı mı vücuttan yanı önce sıvı gibi gelip sonra saatler sonra hap gibi geri geldi mi acaba. Bir de sabah akşam 1 mi kullandınız. Şimdiden teşekkürler Canlar

Çok teşekkürler bilgilernz için bi karar vercem 3 ay sonra gidcem zaten erkek infertilite hakkında hangisi iyi ise ona gitmelym 2 negatif tüp denemem var umarm bu 3. Son olur
Buralar iyi merkezler.
Memorialde bu sayfada okuduklarim var.
Semra hoca morfolojiye filan çok da bakmıyor.
Eğer yumurta kalitesi iyiyse sperm kalitesizliğini örter diyor. Yani onun gibi bişey.
Biz sorun ararken kendimizde Ankara'da Kaan Aydos hocaya gitmiştik. Kendisi eşime ilaç başlamıştı. Antioksidan tedavisi için. Sperm sayı ve hızı baya artmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…