Aynı şekilde geri gelmedi bnde hiç. Yani aynı formda değil mi ? Ama bazen ki gece yatarken koysam bile sabah kalktığımda hapin yaklaşık çeyreğini ezilmiş şekilde çamaşırımda buluyorum. Yani hamur gibi oluyo. Hemşire normal demişti.kızlar birsey sormak istiyorum özellikle pozitifi görenler cevap yazarsa çok sevinirim bu lutinus tablet sizde hiç az da olsa tablet gibi geri döndü mü yani aynı şekilde geri atıldı mı vücuttan yanı önce sıvı gibi gelip sonra saatler sonra hap gibi geri geldi mi acaba. Bir de sabah akşam 1 mi kullandınız. Şimdiden teşekkürler Canlar
Canım senin yaşın kaç. Pgt önerilmiş miydi. Yoksa siz mi istediniz.Eşimin toplam sperm sayısı az ve ileri doğrusal hareket %1, 5. Tüp bebek tedavimizdi Memorialda, İpek hanım, Günseli hanım ve Gönül hanımla daha çok görüştüm hepsi iyi gerçekten ama özellikle Gönül hanımı tavsiye edebilirim, Pgt embriyo başına 295 dolar.
Yok hiç olmadı öyle. Günde sabah ve akşam olmak üzere 2 kere kullanıyorum evet. Ben de doğru kullanamıyorum mu acaba diye hemşirelere sormuştum, içimi rahatlatmışlardı.kızlar birsey sormak istiyorum özellikle pozitifi görenler cevap yazarsa çok sevinirim bu lutinus tablet sizde hiç az da olsa tablet gibi geri döndü mü yani aynı şekilde geri atıldı mı vücuttan yanı önce sıvı gibi gelip sonra saatler sonra hap gibi geri geldi mi acaba. Bir de sabah akşam 1 mi kullandınız. Şimdiden teşekkürler Canlar
Önerilmişti evet benim 36 eşimin 37Canım senin yaşın kaç. Pgt önerilmiş miydi. Yoksa siz mi istediniz.
Ben bugün pozitif sonuç aldım: ) darısı başınıza diyim: ) sperm varsa çaresi var, iyi beslensin eşiniz, o antioksidanlar işe yarıyor. Arı sütü kadında da erkekte de yarıyor diyorlar. Bir de sabahları bir kaşık keçiboynuzu pekmezi içmekten zarar gelmez, şekeri yoksa eşinizin.. Bizde sperm sayısı taneyleydi, o kadar üzülürdüm ki o günlerde.. Varikosel sebebiyle milyonlar olamıyor: ) Üzmeyin kendinizi, her şeyin çaresi var..Çok tsk ederm bilgilernz için şu an hangi aşamadasnz acaba iyi bir ürologa gitmek istyrm ama istanbulda yaşamyrz. Zaten sperm kalitesi için 3 ay ön tedavi olması lazm bodoslama tüp bebek yapamayz bu sefer 2 negatif tüp denemem var. Embryolara genetik test yapılırsa benm rahim durumum çok iyi yumurtalarmda da sıkıntı yok. Bu genetik testlerde temiz çıkan olursa tutar mı acaba yani genetik testlerden sonra da olurda tutmazsa napcaz o zaman son umudum memorial inşallah benm de artık tutar 3. Deneme olcak
ya yanlış yazmışım, ne olur ne olmaz düzeltiyim:ilk günler minimum hareket, gerçekten sadece yemek ve tuvalet için kalktım. sonra yavaş yavaş, kahvaltıya-yemeye yardım etme, yemek yapma, kendi suyumu kendim alma gibi hareketlenmeler oldu: ) kaçıncı gündü hatırlamıyorum, baya ben yapmaya başladım kahvaltıyı yemeği. ağır hiç kaldırmadım. özellikle ayağımızla ağır bir şeyi itme hareketi yapmamız gerekiyormuş. yere eğildiğim çok oldu ama hep dizimi kırarak. bulaşık makinesini kaç gündür birlikte yerleştiriyoruz. 6. gün dışarı çıktık, kocamı eve gönderip biraz daha yürüdüm geldim. tüm hareketlerim çok yavaş. bugün halsiz hissediyorum, kalp atışı muayenesinde "normal gebelik" denene kadar ben normal davranmıycam, yatışa devam edicem. kan dolaşımı meselesini sanki su ile dengeliyoruz, bu kadar yiyip içip yatarken bol su içmek zaten tavsiye edilen bir şey.
bir de asansörsüz bir apartmanda 3. katta oturuyoruz. transferden çıkıp bu merdivenleri çıktım da eve geldim. bişey olmadı: )
Bende nerdeyse tamami geri gelmisti.sabah aksam 1 naturelde sanirim.sildikcede sürekli geliyordu.meger crinone ne iyiymis ama trde yeni yila kadar uretimi durmus.kızlar birsey sormak istiyorum özellikle pozitifi görenler cevap yazarsa çok sevinirim bu lutinus tablet sizde hiç az da olsa tablet gibi geri döndü mü yani aynı şekilde geri atıldı mı vücuttan yanı önce sıvı gibi gelip sonra saatler sonra hap gibi geri geldi mi acaba. Bir de sabah akşam 1 mi kullandınız. Şimdiden teşekkürler Canlar
Bende de bugun ayni sey oldu.sabah aksam 2 adet kullaniyorum cok zorlaniyorum dun basladim sabah beyaz kremsi sekilde oldukca fazla bir miktari geri gelmisti.progesterone cokta onemli tedavide eksik emilim olursa diye endise duydum .Aynı şekilde geri gelmedi bnde hiç. Yani aynı formda değil mi ? Ama bazen ki gece yatarken koysam bile sabah kalktığımda hapin yaklaşık çeyreğini ezilmiş şekilde çamaşırımda buluyorum. Yani hamur gibi oluyo. Hemşire normal demişti.
Crinoneda zorlaniyordum bunda cok daha fazla geliyor ve surekli islak..arkadaslar benzer sekilde oluyor mu dun basladim daha bugun yarisi akti gibi.Bende nerdeyse tamami geri gelmisti.sabah aksam 1 naturelde sanirim.sildikcede sürekli geliyordu.meger crinone ne iyiymis ama trde yeni yila kadar uretimi durmus.
Benimde cuma doğal siklus transferim olacak çatlama iğnesi oldugumnl gunu değerlendirdik.simdi pismanim acaba o tutar transferde olumlu olur ikiz ihtimali olabilir mi diyeOlcak diye değil embroyaya zarar verir diye korkuyordum
Tek gebelik bir oğlum olsu 2 yaşındaBenimde cuma doğal siklus transferim olacak çatlama iğnesi oldugumnl gunu değerlendirdik.simdi pismanim acaba o tutar transferde olumlu olur ikiz ihtimali olabilir mi diye
1 kızım var ikiz istemiyorum .Doğal siklust4 böyle şeyler yaşanabiliyormus.sizin durum ne oldu merak ettim sakıncası yoksa
İşte sorduğumda hemşire bana "merak etmeyin gereken kadarını rahim alıyordur, o kadar hassas bir ilaç olsa size verip kendiniz yapın demezdik" gibi bir şey demişti. 3 günde 1 iğne de varmış sizde, bu şekilde progesteron kullanımının başarılarını izlemiştim bir videoda yine. vajinal jel+3 günde 1 iğne kullanımının başarısıyla her gün progesteron iğnesi olmanın başarısı aynı diyorlardı.Bende de bugun ayni sey oldu.sabah aksam 2 adet kullaniyorum cok zorlaniyorum dun basladim sabah beyaz kremsi sekilde oldukca fazla bir miktari geri gelmisti.progesterone cokta onemli tedavide eksik emilim olursa diye endise duydum .
Ilacli transferde progesteron alimi cok onemliymis ayni zamanda bantta kullanmaya devam ettigimiz icin destek igne verildi.evet ilacin akmasi da normalmis herkeste oluyormus neredeyse ..İşte sorduğumda hemşire bana "merak etmeyin gereken kadarını rahim alıyordur, o kadar hassas bir ilaç olsa size verip kendiniz yapın demezdik" gibi bir şey demişti. 3 günde 1 iğne de varmış sizde, bu şekilde progesteron kullanımının başarılarını izlemiştim bir videoda yine. vajinal jel+3 günde 1 iğne kullanımının başarısıyla her gün progesteron iğnesi olmanın başarısı aynı diyorlardı.
Gecmis olsun,yok korkma hemen birsey olmaz tutunmayi basarmis oyle cabuk birsey olmaz demisti bana hemsire gebe kalabildigim transferimde.cok sarsici birsey olmadiktan sonra birsey olacagini dusunmuyorum .2.kan verdik yolda kaza yapiyoduk nerdeyse önümüze kırdı bı araba. Eşim tabi ani fren yaptı. Bnde korktum sicradim. Bebeğime bişey olmaz dimi
Maşallah. Allah uzun ömür versin inşallahTek gebelik bir oğlum olsu 2 yaşında
Evet isteniyor dün başladım tedaviye. Burun ve boğazdan sürüntü aldılar akciğer filmi çektiler.Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır foruma girmiyorum. Tedavilere de foruma da küstüm gibi oldu. Evet canım @Saklicennet eskilerden bir sen bir de ben kaldık. Sonu gelmeyen bir tedavi gibi oldu. Memorialde hala corona testi, akciğer filmi isteniyor mu? Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?