Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynı şekilde geri gelmedi bnde hiç. Yani aynı formda değil mi ? Ama bazen ki gece yatarken koysam bile sabah kalktığımda hapin yaklaşık çeyreğini ezilmiş şekilde çamaşırımda buluyorum. Yani hamur gibi oluyo. Hemşire normal demişti.

Canım senin yaşın kaç. Pgt önerilmiş miydi. Yoksa siz mi istediniz.

Yok hiç olmadı öyle. Günde sabah ve akşam olmak üzere 2 kere kullanıyorum evet. Ben de doğru kullanamıyorum mu acaba diye hemşirelere sormuştum, içimi rahatlatmışlardı.

Ben bugün pozitif sonuç aldım: ) darısı başınıza diyim: ) sperm varsa çaresi var, iyi beslensin eşiniz, o antioksidanlar işe yarıyor. Arı sütü kadında da erkekte de yarıyor diyorlar. Bir de sabahları bir kaşık keçiboynuzu pekmezi içmekten zarar gelmez, şekeri yoksa eşinizin.. Bizde sperm sayısı taneyleydi, o kadar üzülürdüm ki o günlerde.. Varikosel sebebiyle milyonlar olamıyor: ) Üzmeyin kendinizi, her şeyin çaresi var..

ya yanlış yazmışım, ne olur ne olmaz düzeltiyim:
"yapmamız" yazmışım yanlışlıkla ama "özellikle ayağımızla ağır bir şeyi itme hareketi yapmamamız gerekiyormuş." herkes anlamıştır da işte..

Bende nerdeyse tamami geri gelmisti.sabah aksam 1 naturelde sanirim.sildikcede sürekli geliyordu.meger crinone ne iyiymis ama trde yeni yila kadar uretimi durmus.

Bende de bugun ayni sey oldu.sabah aksam 2 adet kullaniyorum cok zorlaniyorum dun basladim sabah beyaz kremsi sekilde oldukca fazla bir miktari geri gelmisti.progesterone cokta onemli tedavide eksik emilim olursa diye endise duydum .

Bende nerdeyse tamami geri gelmisti.sabah aksam 1 naturelde sanirim.sildikcede sürekli geliyordu.meger crinone ne iyiymis ama trde yeni yila kadar uretimi durmus.
Crinoneda zorlaniyordum bunda cok daha fazla geliyor ve surekli islak..arkadaslar benzer sekilde oluyor mu dun basladim daha bugun yarisi akti gibi.

Olcak diye değil embroyaya zarar verir diye korkuyordum
Benimde cuma doğal siklus transferim olacak çatlama iğnesi oldugumnl gunu değerlendirdik.simdi pismanim acaba o tutar transferde olumlu olur ikiz ihtimali olabilir mi diye
1 kızım var ikiz istemiyorum .Doğal siklust4 böyle şeyler yaşanabiliyormus.sizin durum ne oldu merak ettim sakıncası yoksa

Tek gebelik bir oğlum olsu 2 yaşında

Bende de bugun ayni sey oldu.sabah aksam 2 adet kullaniyorum cok zorlaniyorum dun basladim sabah beyaz kremsi sekilde oldukca fazla bir miktari geri gelmisti.progesterone cokta onemli tedavide eksik emilim olursa diye endise duydum .
İşte sorduğumda hemşire bana "merak etmeyin gereken kadarını rahim alıyordur, o kadar hassas bir ilaç olsa size verip kendiniz yapın demezdik" gibi bir şey demişti. 3 günde 1 iğne de varmış sizde, bu şekilde progesteron kullanımının başarılarını izlemiştim bir videoda yine. vajinal jel+3 günde 1 iğne kullanımının başarısıyla her gün progesteron iğnesi olmanın başarısı aynı diyorlardı.

Ilacli transferde progesteron alimi cok onemliymis ayni zamanda bantta kullanmaya devam ettigimiz icin destek igne verildi.evet ilacin akmasi da normalmis herkeste oluyormus neredeyse ..

2.kan verdik yolda kaza yapiyoduk nerdeyse önümüze kırdı bı araba. Eşim tabi ani fren yaptı. Bnde korktum sicradim. Bebeğime bişey olmaz dimi
Gecmis olsun,yok korkma hemen birsey olmaz tutunmayi basarmis oyle cabuk birsey olmaz demisti bana hemsire gebe kalabildigim transferimde.cok sarsici birsey olmadiktan sonra birsey olacagini dusunmuyorum .

Evet isteniyor dün başladım tedaviye. Burun ve boğazdan sürüntü aldılar akciğer filmi çektiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…