Dün aynı şeyiEvet hala isteniyor.
Bn bı ay rahim dinlendirmistim ohss riskine karşı. İkinci regl ile tekrar istendi.
Belki kendilerini korumak istiyolar ama regl ile transfer arasnda nerden baksanız 15 gün var en az. O arada tekrar olmayacağının garantisi yok. Ki bn her gün ise gittim o dönem. Bnce anlamsız bı uygulama
Şuan sanirim iinsallah hamileyimdir :)Dün tedavim başladı. Çok şükür. İki ay önce 6 yumurta görmüştü umut bey dün 4 gördü biraz üzüldüm ama nasibime razıyım. Allahım sağlıkla birine can versin yeter bana. Dün merkezde kan vermeye gelen biri vardı pozitifi görmüş merkezde bunu kan testi yapacaktı. O kadar sevindimki başkasının mutluluğu bile insanın içini kıpır kıpır ediyor. Gözlerinin içindeki pırıltı görmeye değerdi. Allahım bu yola çıkanı kucakta bebekle evine yollasın.
Endişeliyim biraz merkez kapanırsa yada yasaklar çok zorlaşırsa çünkü İstanbul dışından geliyorum. Sabah uçuyorum akşam uçuyorum. Çift maske ve sık sık değiştiriyorum. Umarım tedavide olan arkadaşlarımla benimki başarılı biter. Transfer aşamasına geliriz. Sonrası Allah’ın takdiri.
Herkese bol şans diliyorum.
Benim sağlıklı embriyom olursa pgt olacak. Transfer için biraz beklemem gerekecek zorunlu bazı özel durumlardan dolayı. Yaş gidiyor ne yumurta olursa kardır dedik. Başladık. Benim iki yaşında pgt olmuş embriyo ile biR kızım var. O zaman 7 yumuratdan tek sağlıklı embriyomuz olmuştu o yüzden çok olmasını çok isterdim ne kadar çok o kadar şans kafası ama nasip tabiki. Şükür bir kızım var. Rabbim herkese. Nasip etsin.Şuan sanirim iinsallah hamileyimdir :)
Dualarım seninle ve tüm tüp bebek anneleriyle. Herşey gönlünüzce olsun. İçinizi ferah tutun. Merak etmeyin çok yumurta olunca da kaliteli olmuyo bence. Çoğu boş cikiyo.insallah sizinkilerin hepsi kaliteli çıkar. Hepsi kaliteli embiryo olur
Yasaklara kadar sizin transferiniz olur bence. Takilmazsiiniz insallah
Inş darısı isteyen herkeseMaşallah. Allah uzun ömür versin inşallah
Hastaneden tedavi gördüğünüze dair kağıt veriliyormuş merak etmeyin onunla gidrsinizAy inanmıyorum haftasonları tam gün yasak çıktı benim perşembe randevum sonraki büyük olası pazara olması gerekecek eyvah eyvah
Kaç cikti ikinci değerin belli oldumuŞuan sanirim iinsallah hamileyimdir :)
Dualarım seninle ve tüm tüp bebek anneleriyle. Herşey gönlünüzce olsun. İçinizi ferah tutun. Merak etmeyin çok yumurta olunca da kaliteli olmuyo bence. Çoğu boş cikiyo.insallah sizinkilerin hepsi kaliteli çıkar. Hepsi kaliteli embiryo olur
Yasaklara kadar sizin transferiniz olur bence. Takilmazsiiniz insallah
Benimde kalp atışı için cumartesi gününe verdiler. Ama.dedim yasak.Ay inanmıyorum haftasonları tam gün yasak çıktı benim perşembe randevum sonraki büyük olası pazara olması gerekecek eyvah eyvah
Evet 721 çıktı.Kaç cikti ikinci değerin belli oldumu
Çatlatma iğnesinden sonra yapmayın demişlerdi bize. İğneye kadar da yapıyorsanız boşalma olmasın demişlerdi: ) Yine bi sorsanız iyi olabilir.Merhaba, naturel transferden önce birliktelikte bir kısıtlama var mı? Yada yumurta çatlama iğnesinden sonra birliktelik mantıklı mı?
Bnce çatlatma ignesine kadar yapın. Transfere kadar olmuyo sonra.Merhaba, naturel transferden önce birliktelikte bir kısıtlama var mı? Yada yumurta çatlama iğnesinden sonra birliktelik mantıklı mı?
Pozitif sonuç aldıktan sonra ilişkisel durumları ne yapıyoruz hakkatten: ) 21. gün usg'ye gittiğimizde sorarız da, daha önce bilgisi olan varsa: )Bnce çatlatma ignesine kadar yapın. Transfere kadar olmuyo sonra.
Sonra da ilk kan testine kadar ilişki yasak diyolar.
Yasaklar nezaman kalkiyo bilmiyorum
Teşekkür ederim. Amaç yapmak değilPozitif sonuç aldıktan sonra ilişkisel durumları ne yapıyoruz hakkatten: ) 21. gün usg'ye gittiğimizde sorarız da, daha önce bilgisi olan varsa: )
Önerilmiyor diye biliyorumMerhaba, naturel transferden önce birliktelikte bir kısıtlama var mı? Yada yumurta çatlama iğnesinden sonra birliktelik mantıklı mı?
Benim de cumartesi transfer var :)Benimde kalp atışı için cumartesi gününe verdiler. Ama.dedim yasak.
Kağıt veriyoruz WhatsApp tan atiyoruz dediler
Önerilmemişti bana hamile kaldıgımda bu aralar dikkat edin denmişti:)Pozitif sonuç aldıktan sonra ilişkisel durumları ne yapıyoruz hakkatten: ) 21. gün usg'ye gittiğimizde sorarız da, daha önce bilgisi olan varsa: )
Gozunaydin canim. Kucagina aldirsin rabbim saglicaklaKızlar, hepinize çok teşekkür etmiş miydim: ) İnşallah kan değerim artar, kalp atışını duyarız, sonraki aşama neyse o da iyi geçer ve hepimiz de iyi haberlerimizi paylaşırız: )
Hayrlı olsun darısı başıma inşallah. Evet çaresi var da ne zaman artık bilemem. Biz o keçiboynuzu pekmezinin olduğu macunları eşimle beraber 4 ay kullandık sperm sayımızda sorun yok zaten. Sizin morfolojinz kaçtı acaba. Sperm sorunlu olunca bence çok daha zor oluyo hele bu morfolji illeti ne yapsak hep sıfır umarm memorial laboratuvarı bize iyi gelir en iyi spermleri seçerler. Siz embryo başı genetik tarama için ne kadar verdiniz. Bide toplamda ne kadar gitti totaldeBen bugün pozitif sonuç aldım: ) darısı başınıza diyim: ) sperm varsa çaresi var, iyi beslensin eşiniz, o antioksidanlar işe yarıyor. Arı sütü kadında da erkekte de yarıyor diyorlar. Bir de sabahları bir kaşık keçiboynuzu pekmezi içmekten zarar gelmez, şekeri yoksa eşinizin.. Bizde sperm sayısı taneyleydi, o kadar üzülürdüm ki o günlerde.. Varikosel sebebiyle milyonlar olamıyor: ) Üzmeyin kendinizi, her şeyin çaresi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?