Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dün aynı şeyi
Söyledim. Tedavime başlandı. Olaki dedim tedavi ortası korona oldum (allah korusun) ne olacak. Tedavi iptal olacak ve iki ay sonra yeniden başlayacak. Maddi kısmını sormadım.

Dün tedavim başladı. Çok şükür. İki ay önce 6 yumurta görmüştü umut bey dün 4 gördü biraz üzüldüm ama nasibime razıyım. Allahım sağlıkla birine can versin yeter bana. Dün merkezde kan vermeye gelen biri vardı pozitifi görmüş merkezde bunu kan testi yapacaktı. O kadar sevindimki başkasının mutluluğu bile insanın içini kıpır kıpır ediyor. Gözlerinin içindeki pırıltı görmeye değerdi. Allahım bu yola çıkanı kucakta bebekle evine yollasın.
Endişeliyim biraz merkez kapanırsa yada yasaklar çok zorlaşırsa çünkü İstanbul dışından geliyorum. Sabah uçuyorum akşam uçuyorum. Çift maske ve sık sık değiştiriyorum. Umarım tedavide olan arkadaşlarımla benimki başarılı biter. Transfer aşamasına geliriz. Sonrası Allah’ın takdiri.
Herkese bol şans diliyorum.

Şuan sanirim iinsallah hamileyimdir :)
Dualarım seninle ve tüm tüp bebek anneleriyle. Herşey gönlünüzce olsun. İçinizi ferah tutun. Merak etmeyin çok yumurta olunca da kaliteli olmuyo bence. Çoğu boş cikiyo.insallah sizinkilerin hepsi kaliteli çıkar. Hepsi kaliteli embiryo olur
Yasaklara kadar sizin transferiniz olur bence. Takilmazsiiniz insallah

Benim sağlıklı embriyom olursa pgt olacak. Transfer için biraz beklemem gerekecek zorunlu bazı özel durumlardan dolayı. Yaş gidiyor ne yumurta olursa kardır dedik. Başladık. Benim iki yaşında pgt olmuş embriyo ile biR kızım var. O zaman 7 yumuratdan tek sağlıklı embriyomuz olmuştu o yüzden çok olmasını çok isterdim ne kadar çok o kadar şans kafası ama nasip tabiki. Şükür bir kızım var. Rabbim herkese. Nasip etsin.

Ay inanmıyorum haftasonları tam gün yasak çıktı benim perşembe randevum sonraki büyük olası pazara olması gerekecek eyvah eyvah

Kaç cikti ikinci değerin belli oldumu

Merhaba, naturel transferden önce birliktelikte bir kısıtlama var mı? Yada yumurta çatlama iğnesinden sonra birliktelik mantıklı mı?
Çatlatma iğnesinden sonra yapmayın demişlerdi bize. İğneye kadar da yapıyorsanız boşalma olmasın demişlerdi: ) Yine bi sorsanız iyi olabilir.

Merhaba, naturel transferden önce birliktelikte bir kısıtlama var mı? Yada yumurta çatlama iğnesinden sonra birliktelik mantıklı mı?
Bnce çatlatma ignesine kadar yapın. Transfere kadar olmuyo sonra.
Sonra da ilk kan testine kadar ilişki yasak diyolar.
Yasaklar nezaman kalkiyo bilmiyorum

Bnce çatlatma ignesine kadar yapın. Transfere kadar olmuyo sonra.
Sonra da ilk kan testine kadar ilişki yasak diyolar.
Yasaklar nezaman kalkiyo bilmiyorum
Pozitif sonuç aldıktan sonra ilişkisel durumları ne yapıyoruz hakkatten: ) 21. gün usg'ye gittiğimizde sorarız da, daha önce bilgisi olan varsa: )

Pozitif sonuç aldıktan sonra ilişkisel durumları ne yapıyoruz hakkatten: ) 21. gün usg'ye gittiğimizde sorarız da, daha önce bilgisi olan varsa: )
Teşekkür ederim. Amaç yapmak değil olursa sıkıntı olur mu diye merak etmiştim. Çünkü bana birşey söylemediler. Ama hamile kalanlar için oilk 3 ay önermiyorlar onu kesin biliyorum.

Hayrlı olsun darısı başıma inşallah. Evet çaresi var da ne zaman artık bilemem. Biz o keçiboynuzu pekmezinin olduğu macunları eşimle beraber 4 ay kullandık sperm sayımızda sorun yok zaten. Sizin morfolojinz kaçtı acaba. Sperm sorunlu olunca bence çok daha zor oluyo hele bu morfolji illeti ne yapsak hep sıfır umarm memorial laboratuvarı bize iyi gelir en iyi spermleri seçerler. Siz embryo başı genetik tarama için ne kadar verdiniz. Bide toplamda ne kadar gitti totalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…