Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dolar daha fazla artmaz inşallah 3 ay sonra bende başlicam. Peki bi genetik sıkıntı yoksa embryolarda tutunma oluyo mu o zaman

Geçmiş olsun. Bizimde hem sayı hem haraket kötü morfoloji sıfır. Ama buna hiç takılmadılar ben söyledim Semra hoca dediki o kadar spermde bize lazım olan 3-5 tane onuda buluruz. Önemli olan yumurta demişti.

Geçmiş olsun. Bizimde hem sayı hem haraket kötü morfoloji sıfır. Ama buna hiç takılmadılar ben söyledim Semra hoca dediki o kadar spermde bize lazım olan 3-5 tane onuda buluruz. Önemli olan yumurta demişti.
Size de gecmis olsun cok saolun. Benm yumurtalarda problem yok eğer onlarda en iyi sağlıklı spermi bulabilirlerse bizimki zaten tutar dna hasar testimz de temiz. Embryolara genetik test yaptrcaz inşallah temz çıkar ve inşallah bu sefer tutar. Hepmze tez zamanda nasip etsin inşallah

Dolar daha fazla artmaz inşallah 3 ay sonra bende başlicam. Peki bi genetik sıkıntı yoksa embryolarda tutunma oluyo mu o zaman
pgtli bile olsa tutunmama durumu da oluyor herşey Allahtan embriyolog Hakan bey bile öyle diyor rahim iyi embriyo kaliteli de olsa gerisi Allah’ a kalmış pgtli olması tabi ihtimali arttırıyor ama nasip işi, hayırlısıyla herkes kavuşsun bebişlerine inş

Aynen Allah ol desin yeterki oluverir herşey Allah'tan tabiki inşallah olur bizimki bu sefer isteyen herkesin inşallah olur

İnşallah yumurtanız yeteri kadar varsa olumlu sonuçlar alırsınız. Bizim hem sperm, hem amh hem genetik zor oldu.

Evet sanırım şuan bu mucizeye en iyi örnek benim lütfen umutlu ve pozitif olun Kucağımıza alırız inş hepimiz
3. Denemem olacak kötü düşünmek elbette istemyrm ama 3 yıldır hep negatifi kırmızıları gördüm her ay. Birgün olacağına inanablr miyim acaba hicbir sorunumuz da yok oysaki basit bi morfoloji problemi. Embryolar hep 5. Gün embryolarydi çift embryo transfer edildi kalitesi iyi kesin gebelik gözüyle baktı doktor iki tüp bebekte de ama sonuç hep kocaman bi negatif

İnşallah yumurtanız yeteri kadar varsa olumlu sonuçlar alırsınız. Bizim hem sperm, hem amh hem genetik zor oldu.
Allah ol derse olur canm bu saydgn şeylerin hiçbir önemi kalmaz eğer nasipte varsa. Bak bizim bi sorun da yok 3 yldr olmyor 2 tüp negatif de cabası

Bu azospermi olanların tüp bebeği tuttu mesela bizim milyonlarca spermimz olmasına rağmen bizimki tutmadı. Durumu hep kötü olanlarn tuttu bizim tutmadı nasip işi bence başka bi açıklaması olamaz yok yani

6. Tüp bebek denememize başlamıştık biz, 5 tüp bebekte hiç biri tutmadı, memoriala gelmeden 3 yıl önce spontane gebelik yaşamıştım 9 haftalık kalbi durmuştu, bu ay adetimi bekliyordum pgtli embriyomun transferi için ama şükür gerek kalmadı yine spontane gebelik gördüm belki sonunu göremem bilemiyorum ama diyeceğim şu ki pgtli pgtsiz embriyo, rahim ya da sperm sorunu hepsi bahane bu bir sınav ne kadar çırpınsakta O nezaman nasıl isterse öyle oluyor

Evet 721 çıktı.
Yücel hoca bı kaç gün snra yine ver dedi. Bnde üzüldüm bı miktar. Az mı neden istiyosunuz tekrar dedim. Garantileyelim dedi
Gayet güzel aslında neden istemişti. Benim 280 ile başladı 706 olmuştu ikincide senin daha yüksek hatta birşey yoktur merak etme çok güzel değer

Gayet güzel aslında neden istemişti. Benim 280 ile başladı 706 olmuştu ikincide senin daha yüksek hatta birşey yoktur merak etme çok güzel değer
Ama senin ilk kan 280 ikinci kan 706 dimi. 2 katından fazla senin. Benim iki katı değil tam

Ondan sanırım. Hemşireye şaşırdı aslında. Bu değere üçüncü kan istemeyiz ama yücel hoca görmek istedi dedi. Hemen iki gün snra değil ama bı üç dört gün snra ver dedi. Belki de 1000 filan görmek istedi.

Evet gecen ay benim yaşadığım durum.pgtden sağlıklı dönmüş,oldukça kaliteli embriyom histereskopide cizik bile atılmıştı tutmadı malesef.En yüksek şansımın oldugu transfer dediler ve olmadı cok üzüldüm tabi.3AA pgtsiz embriyom öncesindeki denemede tutmuştu ve malesef 8 .haftaya girecekken kaybettim.Kalan tek pgtli embriyom hayırlısıyla cumartesi transfer olcak.Korkuyorum aynı şey başıma gelirse diye ama umudumu da korumaya calışıyorum.Dilerim bu sefer olurGüzel haberler vermeye devam ederiz.

Hepimiz neler yaşadık yaşıyoruzda geçmişi hiç düşünmeyip geleceğe odaklanın, inşallah bebişinizin zamanı gelmiştir ve tutunacaktır size güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum, dualarımdasınız

Tam iki kati olması beklenmiyorki yüzde 60 falansa bile iyi sorun yoktur diyorlar. Doktor sadece garantiye almk istemiş gerçekten büyük bir sorun gördüğünden degil. Bana hemşire ilk testin 280 se ikinciye bile gerek yokmuş aslında ama isteniyor iste demişti kafaya takma iyi olacak merak etme güzel beslen bol su iç iyi olacak herşey

Canım dualarim seninle. Allah yardımcın olsun. Bu kez kavuş bebeğine. Birlikte hamilelik günlüğü ekliyelim

Surda doğuma kalmış 8 ay. Kan ver diyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…