Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bizim kruger kriterlerine göre yapılan testte sayı morfoloji bakılamayacak kadar azdı. Memorialda who kriterlerine göre sperm testi yapıldı, yine hiç morfoloji ile ilgili bilgim olmadı, sonra dosyaya bakarım. İlk ön görüşmemde 5 yumurta folikülü görmüştü muayenede "bu beş yumurtaya 5 tane sperm bulursak tamamdır" demişti doktor, öyle de oldu. Tedavi başladıktan sonra, yumurta toplama gününe kadar bir daha sperm konusuyla ilgilenmediler. Toplama günü ardışık örnek alındı sperm için, yani iki kere örnek aldılar yarım saat içinde.
Pgt 295 dolar. Bizim 4 taneye yapıldı. Son dolar kurundan daha düşük hesapladılar o zaman. Ben histeroskopi de oldum. Çok para gitti. Çok şükür sonucumuz pozitif, umarım siz de emeklerinizin sonucunu alırsınız: )
 
Merhaba, bugün kontrolum vardı. Adetin 13. Günü bugün. Sağda büyümesini beklediğimiz 10. Günde 13mm olan yumurta aynen kalmış. Solda başka bir yumurta 13,5mm olmuş. Soldan devam ederiz dedi doktorumuz. Cuma tekrar çağırdı. 15. Günümüz oluyor. Lh 11,71 çıktı. E2 86,07
Eğer yumurta cuma istenilen seviyeye gelirse haftaya yani adetin 22-23. Günün transfer olabilirmiş.
Böyle transfer olan var mı?
Ben genelde 17-18 gibi okudum heryerde.
Benim tarih ise çok geç geldi bana. Doktorum adet döngüsüyle ilgili dedi.
Sizlerin kaçıncı günü transfer yapıldı. Adet döngünüz kaç gün??
 
Bn 26 günde bir oluyorum. Transfer 16.gun oldu. Bu daha çok yumurtlama ve çatlama günlerin ile ilgili.
Merak etme. Onlar kacirmazlar
 
ben de 26 günde 1 olurum genelde, reglin 18. günü transfer olmuşum.
 

Eski mesajlarıma özellikle baktım. Adet döngüm 28 günde bir ve benim transferimi 22. günde yaptılar. Bana da geç gelmişti ama hormon değerlerine göre belirliyorlar.
 
Tsk ederm saolun:) evet tek sperm yetiyor. Bizim milyonlarca var yinede tutmuyor. Diyorm ya azosperm hastaları tüp bebek yapıyo onalrnki tutuyo bizimki tutmuyo buda şans nasip işi
 
Merhaba ,benim regli döngüm 22.-28.günler arasında değişiyor.Gecen ay 18.günde transfer olmuştum bu ay 19.olacak..diğerlerini hatırlamıyorum ben de geç mi açaba diye düşünmüştüm ama bu kadar önemli birseyi kaçırmazlar heralde:) dilerim her aşamamız yolunda gider.
 
İnşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…