Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yarın onda randevum var saat sekizde uçağım. Daha erken uçuş yoktu. Vardı ama değiştirildi. Yeni havalimanına ilk kez geleceğim. Ulaşım nasıl bilen var mı? Trafik çok olur mu? Sabiha gökçen uzak ama ulaşımı iyiydi topluyaşımayla.
Dönüş uçuşumda saat 14:50. Çok telaşlı bir gün olacak benim için

ben de yeniye hiç gitmedim. trafik olmasa rahatça yetişirsiniz. bu aralar bildiğim kadarıyla klasik İstanbul trafiği yok. yalnız mesai 10.00da başlıyor artık, tam memurların işe gitme saatinde havaalanından hastaneye yola çıkacaksınız. 11'e alsanız randevuyu sabah inince arayıp?

dönüşte de zincirlikuyudan yenihavalimanına otobüsler hala varsa, trafiğe daha az takılmak için, hastaneden çıkınca, biraz yürüyünce metrobüs durağı var, oradan zincirlikuyu'ya metrobüsle gidebilirsiniz.

sıkışık olmuş gerçekten, bol şans yarın için.

Biraz gecikmeli yetişirim inşallah. Dönüş uçuşum Sabiha gökçen onun ulaşımında sıkıntı yok. Çok kasmasam iyi olur. Randevu sarksın ama en az dönüş uçağına yetişeyim.

Biraz gecikmeli yetişirim inşallah. Dönüş uçuşum Sabiha gökçen onun ulaşımında sıkıntı yok. Çok kasmasam iyi olur. Randevu sarksın ama en az dönüş uçağına yetişeyim.
Zten muhtemelen sarkar randevun. Çünkü bn hiç randevuya zamanında girmedim hep beklettiler biraz :)

Zten muhtemelen sarkar randevun. Çünkü bn hiç randevuya zamanında girmedim hep beklettiler biraz :)
Şükür yetiştim yarım saat gecikmeli olarak. Çabuk girdim. Çıkar çıkmaz metrobüse koştum. Şükür havaalanına geldim. Bu sefer yumurtalar hızlı büyüdüler. Bu ikinci randevum. Diğeri büyük olası cımartesi olur dedi umut bey. İnşallah sağlıklı yumurtam embriyom oluşur.

İnşallah canim. Merak etme. Hepsi önce kaliteli yumurta olur snra kaliteli embiryo olur insallah

Nereden gidiyorsunuz İstanbula. Sürekli git gel zor olmuyo mu?

Nereden gidiyorsunuz İstanbula. Sürekli git gel zor olmuyo mu?
Çok zor oluyor ama en uygunu böyle. İzmir’den geliyorum. Sonraki randevum cumartesi saat 08:45 yücel beye. Saat 6 uçağına alsam anca yetişirim. Bir sonraki pazara olmasa bari. Bu tedavim hızlı gidiyor. İlki uzun sürmüştü. 12 gün kadar. Salı çarşamba opu olabilir dedi.

Tam adetimin gelmesine 1 gün kala tam da tedaviye başlayacakken toplu yaprak dökümü yaşanması Aslında benim doktorum Yücel Bey ama ne bileyim belli ki ortada bir problem var umarım bizlere yansımaz Muhasebeci ve hastası olmadığım doktorun ayrılmış olması beni etkilemez diye düşünürken bir yandan da ya benim doktorum da ayrılırsa ya laboratuvar da bu akımdan etkilenirse ?? Paranoya derecem had safaya çıktı şuan ..

Ya keşke neden ayrıldıklarını da açıklasalar? Peki bu doktorların yerine kim gelmiş bilgisi olan varmı. Belki pandemi den dolayı çıkarıyolardır

Arkadaslar bence cikarilma olmuyordur da, daha iyi bir teklif gelince hocalar tercih etmis olabilirler..
Cunku yillarca Memorial da hocalik yapmak, kazandirdigi tecrube diger yeni acilan hastaneler icin onemli, bence daha iyi sartlarda teklif gidiyordur ve ayrilmak isteyen ayriliyordur.
ben bi skinti olacagini dusunmuyorum iciniz rahat olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…