Buna bende şaşırdım yaa. Günseli hanim bildiğim kadarıyla yıllardır orda.Nereye gidiyor bu doktorlar birer birer
ben de yeniye hiç gitmedim. trafik olmasa rahatça yetişirsiniz. bu aralar bildiğim kadarıyla klasik İstanbul trafiği yok. yalnız mesai 10.00da başlıyor artık, tam memurların işe gitme saatinde havaalanından hastaneye yola çıkacaksınız. 11'e alsanız randevuyu sabah inince arayıp?Yarın onda randevum var saat sekizde uçağım. Daha erken uçuş yoktu. Vardı ama değiştirildi. Yeni havalimanına ilk kez geleceğim. Ulaşım nasıl bilen var mı? Trafik çok olur mu? Sabiha gökçen uzak ama ulaşımı iyiydi topluyaşımayla.
Dönüş uçuşumda saat 14:50. Çok telaşlı bir gün olacak benim için
Biraz gecikmeli yetişirim inşallah. Dönüş uçuşum Sabiha gökçen onun ulaşımında sıkıntı yok. Çok kasmasam iyi olur. Randevu sarksın ama en az dönüş uçağına yetişeyim.ben de yeniye hiç gitmedim. trafik olmasa rahatça yetişirsiniz. bu aralar bildiğim kadarıyla klasik İstanbul trafiği yok. yalnız mesai 10.00da başlıyor artık, tam memurların işe gitme saatinde havaalanından hastaneye yola çıkacaksınız. 11'e alsanız randevuyu sabah inince arayıp?
dönüşte de zincirlikuyudan yenihavalimanına otobüsler hala varsa, trafiğe daha az takılmak için, hastaneden çıkınca, biraz yürüyünce metrobüs durağı var, oradan zincirlikuyu'ya metrobüsle gidebilirsiniz.
sıkışık olmuş gerçekten, bol şans yarın için.
Zten muhtemelen sarkar randevun. Çünkü bn hiç randevuya zamanında girmedim hep beklettiler biraz :)Biraz gecikmeli yetişirim inşallah. Dönüş uçuşum Sabiha gökçen onun ulaşımında sıkıntı yok. Çok kasmasam iyi olur. Randevu sarksın ama en az dönüş uçağına yetişeyim.
Gunseli hanim Ota Jinemed e gecmis, bu sabah Jinemed'den gelen sms ile ogrendim ben deNereye gidiyor bu doktorlar birer birer
ilk defa duyduğum bir yer.. iyi bir merkez mi?Gunseli hanim Ota Jinemed e gecmis, bu sabah Jinemed'den gelen sms ile ogrendim ben de
Şükür yetiştim yarım saat gecikmeli olarak. Çabuk girdim. Çıkar çıkmaz metrobüse koştum. Şükür havaalanına geldim. Bu sefer yumurtalar hızlı büyüdüler. Bu ikinci randevum. Diğeri büyük olası cımartesi olur dedi umut bey. İnşallah sağlıklı yumurtam embriyom oluşur.Zten muhtemelen sarkar randevun. Çünkü bn hiç randevuya zamanında girmedim hep beklettiler biraz :)
İnşallah canim. Merak etme. Hepsi önce kaliteli yumurta olur snra kaliteli embiryo olur insallahŞükür yetiştim yarım saat gecikmeli olarak. Çabuk girdim. Çıkar çıkmaz metrobüse koştum. Şükür havaalanına geldim. Bu sefer yumurtalar hızlı büyüdüler. Bu ikinci randevum. Diğeri büyük olası cımartesi olur dedi umut bey. İnşallah sağlıklı yumurtam embriyom oluşur.
Memorilda birşeyler oluyor ama bilemiyorum kalan eski doktorlar var yine artık yenilere alisilana kadar onlar tercih edilir herhaldeGunseli hanim Ota Jinemed e gecmis, bu sabah Jinemed'den gelen sms ile ogrendim ben de
Nereden gidiyorsunuz İstanbula. Sürekli git gel zor olmuyo mu?Şükür yetiştim yarım saat gecikmeli olarak. Çabuk girdim. Çıkar çıkmaz metrobüse koştum. Şükür havaalanına geldim. Bu sefer yumurtalar hızlı büyüdüler. Bu ikinci randevum. Diğeri büyük olası cımartesi olur dedi umut bey. İnşallah sağlıklı yumurtam embriyom oluşur.
Çok zor oluyor ama en uygunu böyle. İzmir’den geliyorum. Sonraki randevum cumartesi saat 08:45 yücel beye. Saat 6 uçağına alsam anca yetişirim. Bir sonraki pazara olmasa bari. Bu tedavim hızlı gidiyor. İlki uzun sürmüştü. 12 gün kadar. Salı çarşamba opu olabilir dedi.Nereden gidiyorsunuz İstanbula. Sürekli git gel zor olmuyo mu?
Çok şeker bir kadındı neden ayrıldı acaba? Semra Hocanın yönetimine dayanamadılar mı acep :)Muhasebede ki Menekşe hanımda ayrılmış az önce öğrendikHakkaten birşeyler oluyor memorialda
Ota Jinemed tüp bebekte eski merkezlerden ama şimdi pek adı yok. Günseli hocaya daha iyi para veya atama vermiş olabilirler ya da dayanamamıştır :)Gunseli hanim Ota Jinemed e gecmis, bu sabah Jinemed'den gelen sms ile ogrendim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?