Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hala şansınız varken devam edin bence.İlerleyen yıllarda tedavi sürecini göze almak çok daha zor olmakla birlikte ilaçları tolere etmek güçleşiyor.Örneğin ben,ilk tüp bebek denemelerinden(üç deneme)sonra uzun bir ara verdim ve sonuç pişmanlık,acabalar v.s.Pandemi konusu da önemli tabi,güzel haberlerinizi buradan okurum inşallah,sağlıkla kalın.

Ota Jinemed tüp bebekte eski merkezlerden ama şimdi pek adı yok. Günseli hocaya daha iyi para veya atama vermiş olabilirler ya da dayanamamıştır :)
Evet ben de iki sene once Jinemedde ameliyat olmustum, o yuzden geliyor smsleri zaten, iyi bir hastaneydi.. Fakat neden ayriliyor doktorlar Memorialden acaba ben de yarin ilk defa gorusmeye gidecegim Semra hanima, merak ettim

Her zaman herşey sabit kalmıyor. Ben ilk tedavimde Emre bey vardı onunla başlamıştım umut bey ikinci doktorumdu. Benim tedavi bitti Emre bey ayrıldı. Şimdi hiç doktor seçmedim. Kim olursa dedim. Umut beyle başladım. İkidir o var. Cumartesiye yücel bey olacak. İlk tedaviye başlayacağım zaman görmüştüm pek elektrik alamamıştım. Arkadaşımın arkadaşıymış. Ailece görüşüyorlarmış. Ve en eski o diye biliyorum merkezde. Herkes nasibine gidiyor. İzmirde yapsammı diye çok düşündüm ama pgt yapılması gerektiği için tekrara orayı tercih ettim.
üç yıl önce her muayene de kan verirdim. Bu sefer kan almadılar. Zamanla birlikte bazı şeyler değişiyor.
allaha teslimiyet ve her nasip vaktinin kölesidir felsefemle bu yola tekrar girdim. Neler düşünüyoruz neler hayal ediyoruz ama farklı olanı yaşıyoruz. Rabbim hepimize gönlümüzden geçenin en hayırlısını versin.

Deneyimlerinizi paylaştığınız için sağolun. Pandemiye rağmen ara vermedim. Aralıksız tedavi ve negatifler yordu. Özellikle pgt li embriyo transferi sonrası negatifler daha da umutsuzlaştırdı. Şimdilik yumurta toplatıp oluşan embriyoları pgt ye göndereceğim. Bir müddet transfer düşünmüyorum. İnşallah ben de bir gün burdan güzel haberler verebilirim.

Evet ben de iki sene once Jinemedde ameliyat olmustum, o yuzden geliyor smsleri zaten, iyi bir hastaneydi.. Fakat neden ayriliyor doktorlar Memorialden acaba ben de yarin ilk defa gorusmeye gidecegim Semra hanima, merak ettim
İlk seferde çok sevimli oluyorlar. Negatif almazsan da hep sevimli kalır:)

Hayırlı olsun yeni tedaviniz.İl dişından gelmeler zor oluyor tabi ama bazı durumlarda mecbur kalıyoruz yeter ki sonuç dilediğimiz gibi olsun..

Pgtli embriyoların negatif olması daha da moral bozucu oluyor nedeninin açıklaması da olmuyor.Ben de aynı durumu yaşadım umarım en kısa sürede pozitifleri görürüz.

Pgtli embriyoların negatif olması daha da moral bozucu oluyor nedeninin açıklaması da olmuyor.Ben de aynı durumu yaşadım umarım en kısa sürede pozitifleri görürüz.
Benim rahim sorunum olduğu için direkt ona bağlıyorlar. İnşallah

Cok ciddi bir sorun olmaz muhtemelen özellikle laboratuvar kısmında ki Hakan Bey ve Yeşim Hn çok eskilermiş.Ama memorialde birşeyler oldugu da kesin.Hastaneye yeni başhekim atanmış ve fiyat politikaları cok değişti sürekli artıyor ve aynı merkezde defalarca denemeye rağmen indirim yapmaktan kesinlike kaçınıyorlar para kısmına daha önceki tedavilerimde hiç bukadar odaklı hissetmemiştim.Gecen ay tutmayan tedavimin ardından bu ay donmuş diğer embriyoyu denicez ve 6500lira istendi.ilaçlı sadece 2 kez dr gördüm ve transfer olacak aynı yerde 4.deneme bu fiyat cok fazla.Birkaç yıl önce dondurulmuş embriyo transferi olsa yine anlıcam bir ay ara verdim .En niyatinde ticari bir sektör malesef.Neyse konu dağıldı

Sizin bir pgt li embriyonuz mu tutmadı ?

Son birkaç aydır pek şeker değildi bir sorun varmış demek ki.Doktorların bu kadar yakın aralıklarla gitmeleri biraz tuhaf tabi..bizim tedavilerimize bir olumsuzluk yansımasında
Çok şeker bir kadındı neden ayrıldı acaba? Semra Hocanın yönetimine dayanamadılar mı acep :)

benim rahimde bir sorun yoktu,histereskopide olmuştum neden tutmadığını tam olarak bilemiyoruz dediler
Son birkaç aydır pek şeker değildi bir sorun varmış demek ki.Doktorların bu kadar yakın aralıklarla gitmeleri biraz tuhaf tabi..bizim tedavilerimize bir olumsuzluk yansımasında
Uzun süredir gitmedim tabii:) demek ortamda bir değişiklik oldu bu durumdan rahatsız olanlarda ayrıldı.

5000 küsurlardaydı dondurulmuş embriyo transferi. Yeni yılda zam gelir diye düşünüyordum. Ben de burda 5 kez tedavi gördüm. Fiyatlar gittikçe artıyor. Deneme sayısı arttıkça indirim yaparlardı normalde ama artık pek yardımcı olmuyorlar.

kaç defa pgtli transfer negatifiniz var? pgt li transfer negatif sonuçlanınca size ne yorum yapıyorlar?
Bir ve hiç birşey demediler.Rahimde yada başka bir sorun yoktu yine de olmadı .%100 olmuyor bilemediğimiz bir kısım var hersey iyi olsada pgtden sağlıklı gelsede neden tutmadıgına dair.Semra Hoca suan biliminde sordugu sorulardan biri bu demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…