bir pgt li tedaviniz negatif geldi diye olumsuz düşünmeyin. Ben çoklu negatif olduğu için umutsuzluğa kapılıyorum. Sıfırdan tedavi ne kadar şu an biliyor musunuz? Eski hastalara hiç ndirim yapılmıyor anladığım kadarıyla.Bir ve hiç birşey demediler.Rahimde yada başka bir sorun yoktu yine de olmadı .%100 olmuyor bilemediğimiz bir kısım var hersey iyi olsada pgtden sağlıklı gelsede neden tutmadıgına dair.Semra Hoca suan biliminde sordugu sorulardan biri bu demişti.
Valla memorialda benim rahmimden soğuttular. Her muayenede transfer negatifinde hep buna bağladılar.Benim rahim sorunum olduğu için direkt ona bağlıyorlar. İnşallah
Aynen canım, benim de öyle. Bir de Semra hocanın sürekli yaş sorup cevabı alınca yüzünü ekşitip o kadar oldun mu demesi yok mu? Havu yaptırmayı düşündüğüm ve lab iyi diye memoriali düşünüyordum ama zam yaptılar ve eskilere indirim yoksa memoriale gitmeyi düşünmüyorum. Her defasında aciğer filmi ile uğraşmak ta beni rahatsız ediyor.Valla memorialda benim rahmimden soğuttular. Her muayenede transfer negatifinde hep buna bağladılar.
Cok ciddi bir sorun olmaz muhtemelen özellikle laboratuvar kısmında ki Hakan Bey ve Yeşim Hn çok eskilermiş.Ama memorialde birşeyler oldugu da kesin.Hastaneye yeni başhekim atanmış ve fiyat politikaları cok değişti sürekli artıyor ve aynı merkezde defalarca denemeye rağmen indirim yapmaktan kesinlike kaçınıyorlar para kısmına daha önceki tedavilerimde hiç bukadar odaklı hissetmemiştim.Gecen ay tutmayan tedavimin ardından bu ay donmuş diğer embriyoyu denicez ve 6500lira istendi.ilaçlı sadece 2 kez dr gördüm ve transfer olacak aynı yerde 4.deneme bu fiyat cok fazla.Birkaç yıl önce dondurulmuş embriyo transferi olsa yine anlıcam bir ay ara verdim .En niyatinde ticari bir sektör malesef.Neyse konu dağıldı
Şuan 12.000 TL ilaçlar hariç sadece tüp bebek rutin işlemleri.Bahçeci bende ticarethane izlenimi oluşturduğu için memorial tercih ettim sanırım ülkemizin malum ekonomik durumlarından dolayı onlarda da fiyatlarda katı bir yükseliş var.ama daha önceden tedavi görmüş ve ara vermeden devam etmek isteyenlere indirim yapmamaları çok yanlış ..bir pgt li tedaviniz negatif geldi diye olumsuz düşünmeyin. Ben çoklu negatif olduğu için umutsuzluğa kapılıyorum. Sıfırdan tedavi ne kadar şu an biliyor musunuz? Eski hastalara hiç ndirim yapılmıyor anladığım kadarıyla.
Teşekkür ederim: ) 564 çıktı ikinci test.
Bu zam'ı ocakta yapmaları gerekiyor. Zaten bu sene birkaç defa zam yapılmıştı. En son 10 bin 500 TL idi. Çok şaşırdım. Yeni yılda bir daha mı zam yapacaklar?Şuan 12.000 TL ilaçlar hariç sadece tüp bebek rutin işlemleri.Bahçeci bende ticarethane izlenimi oluşturduğu için memorial tercih ettim sanırım ülkemizin malum ekonomik durumlarından dolayı onlarda da fiyatlarda katı bir yükseliş var.ama daha önceden tedavi görmüş ve ara vermeden devam etmek isteyenlere indirim yapmamaları çok yanlış ..
Çpk çok sağol: ) darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah..
Aynen hepimiz farklı farklı emek veriyoruz çabalıyoruz. Sonuç güzel bitince yoğrgunluk çekilen eziyet dökülen parayı hiç göz görmüyor. Yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun sonunda.Hayırlı olsun yeni tedaviniz.İl dişından gelmeler zor oluyor tabi ama bazı durumlarda mecbur kalıyoruz yeter ki sonuç dilediğimiz gibi olsun..
3.deneme de pgtlide negatif olunca tabi daha üzülüyor insan umarım bu kalan teki guzel sonuclanir..Yani hiç anlamlı bir indirim sayılmaz komik bir indirim yapıyorlar onuda siz gidip özel konuşursanız.4 defa korona testi yaptım aynı fiyat ve akçiğer filmini bu kadar sık radyasyon almak istemediğim için her seferinde yapmak istemedim ama yaptirmak durumunda kaldik ,ayruca paket fiyat yapmasanızda aynı dediler bu hastane politikası krizi firsata cevirme ..yine de eski hastaysaniz bi tedavi icin indirimi sorun.bir pgt li tedaviniz negatif geldi diye olumsuz düşünmeyin. Ben çoklu negatif olduğu için umutsuzluğa kapılıyorum. Sıfırdan tedavi ne kadar şu an biliyor musunuz? Eski hastalara hiç ndirim yapılmıyor anladığım kadarıyla.
Kizlar nasil gidiyor gebeliginiz..ikinci testleriniz de iyi sanirim darisi basimizaÇpk çok sağol: ) darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah..
Menekşe hanımın yerine kim bakıyor? Bilginiz var mı?3.deneme de pgtlide negatif olunca tabi daha üzülüyor insan umarım bu kalan teki guzel sonuclanir..Yani hiç anlamlı bir indirim sayılmaz komik bir indirim yapıyorlar onuda siz gidip özel konuşursanız.4 defa korona testi yaptım aynı fiyat ve akçiğer filmini bu kadar sık radyasyon almak istemediğim için her seferinde yapmak istemedim ama yaptirmak durumunda kaldik ,ayruca paket fiyat yapmasanızda aynı dediler bu hastane politikası krizi firsata cevirme ..yine de eski hastaysaniz bi tedavi icin indirimi sorun.
Bana 6500 dediklerinde gecen hafta onumuzdeki ay yine gelicek dedilerBu zam'ı ocakta yapmaları gerekiyor. Zaten bu sene birkaç defa zam yapılmıştı. En son 10 bin 500 TL idi. Çok şaşırdım. Yeni yılda bir daha mı zam yapacaklar?
İnan hiçbir fikrim yok . Ama bu yola da girdik bir kere.bir de benim eşim tesa olacak enjeksiyonla da sperm alınacak o da 3.500 TL imiş.Hayırlısıyla bebeklerimize kavusalımBu zam'ı ocakta yapmaları gerekiyor. Zaten bu sene birkaç defa zam yapılmıştı. En son 10 bin 500 TL idi. Çok şaşırdım. Yeni yılda bir daha mı zam yapacaklar?
Sizin transfer tarihiniz belli oldu mu?İşten ayrılmalar çok normal. Daha önceden doktor Ayşe Karahasanoğlu vardı. Ayrıldı ve Medipol Mega ya Tüp bebek lideri olarak başladı. Şimdi memorialda olsa Semra hocanın altında kalacaktı. Şimdi onun ekibi var. Ve doktorlar Doçentler . Sürekli aynı konumda kalamazlar bence . Kariyer için iş değişikliği çok normal
Yeni baslamis sanirim daha once gormemistim.Menekşe hanımın yerine kim bakıyor? Bilginiz var mı?
darısını başınıza tabi ki: ) buralar çok güzel, bekliyoruz: )Kizlar nasil gidiyor gebeliginiz..ikinci testleriniz de iyi sanirim darisi basimiza
Evet ozellikle kidemli olanlar baska merkezde kariyerlerine yeni sifatlar ekleyerek devam ediyor olabilir.Sadece cok yakin zamanda birkac kisinin gitmesi dikkat cekti sanirim .Sonucta Semra Hoca rektoru gibi bolumun:) tek isim altinda kalmak istemeyenler olabilir.Tedavilerimizde gozlerinden birsey kacmasin yeterİşten ayrılmalar çok normal. Daha önceden doktor Ayşe Karahasanoğlu vardı. Ayrıldı ve Medipol Mega ya Tüp bebek lideri olarak başladı. Şimdi memorialda olsa Semra hocanın altında kalacaktı. Şimdi onun ekibi var. Ve doktorlar Doçentler . Sürekli aynı konumda kalamazlar bence . Kariyer için iş değişikliği çok normal
MaşallahTeşekkür ederim: ) 564 çıktı ikinci test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?