Çok teşekkür ederim: ) İlk değerim 242ydi. Belirtiler başladı mı emin olamıyorum ki, karnımdaki hareketlilik bugün az mesela ama kafamda bir leylalık var: ) Senin nasıl gidiyor, oralar nasıl: )Maşallahilk değerin kaçtı canm Belirtiler başladı mı
Canim yeni havalimanindan sisli ye yarim saat suruyor taksiyle 115 yazdi anca yetisirsin ucaktan in felan taksiciye direk darulaceze perpa soyle sonra memorial orda zatenYarın onda randevum var saat sekizde uçağım. Daha erken uçuş yoktu. Vardı ama değiştirildi. Yeni havalimanına ilk kez geleceğim. Ulaşım nasıl bilen var mı? Trafik çok olur mu? Sabiha gökçen uzak ama ulaşımı iyiydi topluyaşımayla.
Dönüş uçuşumda saat 14:50. Çok telaşlı bir gün olacak benim için
Benim opu 17 augustos ta yapildi 8 embryo toplanmisti 4 augustosta adetim baslamistiMerhaba, bugün kontrolum vardı. Adetin 13. Günü bugün. Sağda büyümesini beklediğimiz 10. Günde 13mm olan yumurta aynen kalmış. Solda başka bir yumurta 13,5mm olmuş. Soldan devam ederiz dedi doktorumuz. Cuma tekrar çağırdı. 15. Günümüz oluyor. Lh 11,71 çıktı. E2 86,07
Eğer yumurta cuma istenilen seviyeye gelirse haftaya yani adetin 22-23. Günün transfer olabilirmiş.
Böyle transfer olan var mı?
Ben genelde 17-18 gibi okudum heryerde.
Benim tarih ise çok geç geldi bana. Doktorum adet döngüsüyle ilgili dedi.
Sizlerin kaçıncı günü transfer yapıldı. Adet döngünüz kaç gün??
Canim cok sevindim hayirli olsun insh seninle buyur bebisinÇok teşekkür ederim: ) İlk değerim 242ydi. Belirtiler başladı mı emin olamıyorum ki, karnımdaki hareketlilik bugün az mesela ama kafamda bir leylalık var: ) Senin nasıl gidiyor, oralar nasıl: )
inşallah, çok sağol: )Canim cok sevindim hayirli olsun insh seninle buyur bebisinDegerler guzel mashaAllah
Ben de halsizlik, uyku hali, bel ağrısı, göğüs uçlarımda hassasiyet, kasıklarımda tuhaf ağrı gibi birşey adını koyamadım neÇok teşekkür ederim: ) İlk değerim 242ydi. Belirtiler başladı mı emin olamıyorum ki, karnımdaki hareketlilik bugün az mesela ama kafamda bir leylalık var: ) Senin nasıl gidiyor, oralar nasıl: )
artış varsa sorun değil diye biliyorum, düşünme, düşünme, düşünme: )Ben de halsizlik, uyku hali, bel ağrısı, göğüs uçlarımda hassasiyet, kasıklarımda tuhaf ağrı gibi birşey adını koyamadım nebenm betahcg degerlerim düşük onlar kafama takılıyor düşünme düşünmeee diyorum ama olmuyor
İlk değerim 89, İki gün sonra ki 239 artış güzel dediler ama ne bilim işteartış varsa sorun değil diye biliyorum, düşünme, düşünme, düşünme: )
ben karnım ağrısa ayrı endişeleniyorum, ağrımasa ayrı.. kese görmeye gittin mi, gidecek misin? 2 hafta sonra direkt kalp duymaya gidicem galiba, o zamana kadar bekleyebilirsem: )
Ya iki katindam fazla ya. Önemli olan o. :)İlk değerim 89, İki gün sonra ki 239 artış güzel dediler ama ne bilim işteyarın keseyi görmeye gitcez bulunduğum ilde bir hastanede, dayanamadım ben 10gün sonra da memoriala kalp atışı için gitcez
Ayy gördünüz mü keseyiYa iki katindam fazla ya. Önemli olan o. :)
Bnim iki katı değildi tam. Tekrar istediler mesela. Bugün üçüncü kanı verdim. Çok şükür artışı gördüler. Hatta doktora sonucu göstermek istedim. Sorun yok dimi diye. Keseme baktık. Minicik küçücüktu
Beril hoca sağolsun gel bakalım dedi. Bn haftaya başka bı hastanede baktirmayi düşünüyordum. Smdi goruncegini de düşünmemiştim. Göründü çok şükür. Fotoğrafını da verdilerrr.Ayy gördünüz mü keseyiçok heyecanlı maşallah darısı bana, hepimize inş
Canim tebriklerBeril hoca sağolsun gel bakalım dedi. Bn haftaya başka bı hastanede baktirmayi düşünüyordum. Smdi goruncegini de düşünmemiştim. Göründü çok şükür. Fotoğrafını da verdilerrr.
Kalbim pır pır. Amiiiin isteyen herkese
Canim senin keseye nezaman bakilacak haber et bende senden iki gun once transfer oldum belki burda biseyler ayarlayip bende baktiricamTeşekkür ederim: ) 564 çıktı ikinci test.
13.gun transferden sonra.Canim tebriklercok sevindim adina darisi bana ve tum bekleyenlere.. keske trde olsamda bende baktirabilseydim yaa cok sanssizim simdi 2 hafta bekle kacinci gunun senin suan canim transferden sonra
Sen benden bı gün önce transfer olmussun ozaman. Bn 20 Kasım'da transfer oldum :) seninde görünür gittiğindeCanim senin keseye nezaman bakilacak haber et bende senden iki gun once transfer oldum belki burda biseyler ayarlayip bende baktiricam
Evet degilmi yarin ilk isim aramak olucak cok sagol canim kac gun sonra kalp atisina bakicaklar sende? Soyledimi beril hocaSen benden bı gün önce transfer olmussun ozaman. Bn 20 Kasım'da transfer oldum :) seninde görünür gittiğinde
Yücel hoca 19una gün verdi. İlk kandan itibaren 19.gun oluyo. Bn 1aralikta verdim kanı çünkü. Ama berik hoca haftaya cuma filan duyulur dedi kalp için. Bnce duyulmaz amaEvet degilmi yarin ilk isim aramak olucak cok sagol canim kac gun sonra kalp atisina bakicaklar sende? Soyledimi beril hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?