Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim yeni havalimanindan sisli ye yarim saat suruyor taksiyle 115 yazdi anca yetisirsin ucaktan in felan taksiciye direk darulaceze perpa soyle sonra memorial orda zaten

Benim opu 17 augustos ta yapildi 8 embryo toplanmisti 4 augustosta adetim baslamisti

Çok teşekkür ederim: ) İlk değerim 242ydi. Belirtiler başladı mı emin olamıyorum ki, karnımdaki hareketlilik bugün az mesela ama kafamda bir leylalık var: ) Senin nasıl gidiyor, oralar nasıl: )
Canim cok sevindim hayirli olsun insh seninle buyur bebisin Degerler guzel mashaAllah

Çok teşekkür ederim: ) İlk değerim 242ydi. Belirtiler başladı mı emin olamıyorum ki, karnımdaki hareketlilik bugün az mesela ama kafamda bir leylalık var: ) Senin nasıl gidiyor, oralar nasıl: )
Ben de halsizlik, uyku hali, bel ağrısı, göğüs uçlarımda hassasiyet, kasıklarımda tuhaf ağrı gibi birşey adını koyamadım ne benm betahcg degerlerim düşük onlar kafama takılıyor düşünme düşünmeee diyorum ama olmuyor

artış varsa sorun değil diye biliyorum, düşünme, düşünme, düşünme: )
ben karnım ağrısa ayrı endişeleniyorum, ağrımasa ayrı.. kese görmeye gittin mi, gidecek misin? 2 hafta sonra direkt kalp duymaya gidicem galiba, o zamana kadar bekleyebilirsem: )

İlk değerim 89, İki gün sonra ki 239 artış güzel dediler ama ne bilim işte yarın keseyi görmeye gitcez bulunduğum ilde bir hastanede, dayanamadım ben 10gün sonra da memoriala kalp atışı için gitcez

Arkadaslar simdi mesajlari tam okuyadim ama Memorialden hangi doktorlar ayrildi benim dr Fulya vardi en son gittigimde yillik iznine ayrildi dediler geri komple ayrildi dediler.. noluyo simdi anlamadim umarim bu durum bir cok arkadas icin sikinti olmaz ben transfer oldum cok sukur suan 15. Gunumdeyim dr Yucel yapmisti ama takipteyiz hala dediler isimiz bitmemis hastaneyle.. herkez icin hayirlisi olsun acisiyla tatlisiyla bu tup bebek epey somuruyor herkezi maddi manevi.. Allah yardimcimiz olsun tup bebek annelerii/ adaylarii

İlk değerim 89, İki gün sonra ki 239 artış güzel dediler ama ne bilim işte yarın keseyi görmeye gitcez bulunduğum ilde bir hastanede, dayanamadım ben 10gün sonra da memoriala kalp atışı için gitcez
Ya iki katindam fazla ya. Önemli olan o. :)
Bnim iki katı değildi tam. Tekrar istediler mesela. Bugün üçüncü kanı verdim. Çok şükür artışı gördüler. Hatta doktora sonucu göstermek istedim. Sorun yok dimi diye. Keseme baktık. Minicik küçücüktu

Ayy gördünüz mü keseyi çok heyecanlı maşallah darısı bana, hepimize inş

Ayy gördünüz mü keseyi çok heyecanlı maşallah darısı bana, hepimize inş
Beril hoca sağolsun gel bakalım dedi. Bn haftaya başka bı hastanede baktirmayi düşünüyordum. Smdi goruncegini de düşünmemiştim. Göründü çok şükür. Fotoğrafını da verdilerrr.
Kalbim pır pır. Amiiiin isteyen herkese

Canim tebrikler cok sevindim adina darisi bana ve tum bekleyenlere.. keske trde olsamda bende baktirabilseydim yaa cok sanssizim simdi 2 hafta bekle kacinci gunun senin suan canim transferden sonra

Canim tebrikler cok sevindim adina darisi bana ve tum bekleyenlere.. keske trde olsamda bende baktirabilseydim yaa cok sanssizim simdi 2 hafta bekle kacinci gunun senin suan canim transferden sonra
13.gun transferden sonra.
Bnde beklemiyordum. Hatta kandegeri 3500 olmadan kese görünmez diye okumuştum. Ama göründü. Minicikti ama yeri belliydi :)
Amiiiiin
İsteyen herkesin başına en sağlıklısı en hayırlısından

Buarada para konusunda bende bişey demek istiyorum.
Dondurulmuş embiryom var benim 4 tane. Onların zaten dondurma ve bakım parasını verdik transfer zamanı.
Bn dondurulmuslari transfer etmek istediğimde bı sure sonra nekadar diye fiyatını sordum 6500 dediler. Sanırım negatifelrde de geçerli aynı uygulama.
Çok değil mi ? Bn zten tedaviye 10.500 vermişim.
Ayrıca benimki ilaçsız transfer yani transfere kadar üç yada iki kez muayene oluyosun bı kez kan veriyosun. Hadi tamam transferde oda ayarlıyorlar filan ama 10.500 en baştan tedavi 6.500 dondurulmuşun transferi. Bence çok fazla. Oran orantı yok yani. 3.500 filan olsa neyse.
Yani bana sorsalar 3.500 yapın derdim :)

Evet degilmi yarin ilk isim aramak olucak cok sagol canim kac gun sonra kalp atisina bakicaklar sende? Soyledimi beril hoca
Yücel hoca 19una gün verdi. İlk kandan itibaren 19.gun oluyo. Bn 1aralikta verdim kanı çünkü. Ama berik hoca haftaya cuma filan duyulur dedi kalp için. Bnce duyulmaz ama bn 19unu beklicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…