Yaa senin o heyecanlı endişeli bakışlarına doktor dayanamadı herhaldeBeril hoca sağolsun gel bakalım dedi. Bn haftaya başka bı hastanede baktirmayi düşünüyordum. Smdi goruncegini de düşünmemiştim. Göründü çok şükür. Fotoğrafını da verdilerrr.
Kalbim pır pır. Amiiiin isteyen herkese
Ben 5+6 da duydum kalp sesini senin o zamana kaç oluyorYücel hoca 19una gün verdi. İlk kandan itibaren 19.gun oluyo. Bn 1aralikta verdim kanı çünkü. Ama berik hoca haftaya cuma filan duyulur dedi kalp için. Bnce duyulmaz amabn 19unu beklicem.
Doğru sonuçta opu yok döllenme işlemi yok ama ne diyebiliriz ki işte el mahkum. İnşallah gerek kalmaz onları kullanmayaBuarada para konusunda bende bişey demek istiyorum.
Dondurulmuş embiryom var benim 4 tane. Onların zaten dondurma ve bakım parasını verdik transfer zamanı.
Bn dondurulmuslari transfer etmek istediğimde bı sure sonra nekadar diye fiyatını sordum 6500 dediler. Sanırım negatifelrde de geçerli aynı uygulama.
Çok değil mi ? Bn zten tedaviye 10.500 vermişim.
Ayrıca benimki ilaçsız transfer yani transfere kadar üç yada iki kez muayene oluyosun bı kez kan veriyosun. Hadi tamam transferde oda ayarlıyorlar filan ama 10.500 en baştan tedavi 6.500 dondurulmuşun transferi. Bence çok fazla. Oran orantı yok yani. 3.500 filan olsa neyse.
Yani bana sorsalar 3.500 yapın derdim :)
Evet cok fazla benim daha 1-2 ay gecti 6500 dediler.transfer ve iki kez dr gordugumuz ucret cok sacma tedavide defalarca gidiyoruz opu+transfer vs 10.50iken 1 ay sonra tekrar 6500 hic adil bir rakam degil 3500 en fazla rakam 2 kati zam yapmislar ve artmaya devam ediyor.Buarada para konusunda bende bişey demek istiyorum.
Dondurulmuş embiryom var benim 4 tane. Onların zaten dondurma ve bakım parasını verdik transfer zamanı.
Bn dondurulmuslari transfer etmek istediğimde bı sure sonra nekadar diye fiyatını sordum 6500 dediler. Sanırım negatifelrde de geçerli aynı uygulama.
Çok değil mi ? Bn zten tedaviye 10.500 vermişim.
Ayrıca benimki ilaçsız transfer yani transfere kadar üç yada iki kez muayene oluyosun bı kez kan veriyosun. Hadi tamam transferde oda ayarlıyorlar filan ama 10.500 en baştan tedavi 6.500 dondurulmuşun transferi. Bence çok fazla. Oran orantı yok yani. 3.500 filan olsa neyse.
Yani bana sorsalar 3.500 yapın derdim :)
Maalesef belli değil. Yumurta büyümemiş. Şimdi başka yumurtayı takip ediyor doktorum. Yarın randevum var. Çarşamba 13,5 mm di büyümüş isr tamda anlamadım16-17-18 mm olmalı galiba. Eğer olursa tahmini haftaya 10-11-12 aralık gibi olur dediler. Herkes 2-3 kez gider benim 5. Gidişim olacak. Naturel olduğu için rahmin kendi kendine birşeyleri yapması gerekiyormuş.Sizin transfer tarihiniz belli oldu mu?
Benim de cok sık gittiğim zamanlar oldu naturelde , dikkatli takip için sen sık gitmen daha iyi ..endişelenmeyin belki buyumuştur yarına kadar daha da büyür 17-18mmden sonra çatlatma ipnesi oluyor zaten.Maalesef belli değil. Yumurta büyümemiş. Şimdi başka yumurtayı takip ediyor doktorum. Yarın randevum var. Çarşamba 13,5 mm di büyümüş isr tamda anlamadım16-17-18 mm olmalı galiba. Eğer olursa tahmini haftaya 10-11-12 aralık gibi olur dediler. Herkes 2-3 kez gider benim 5. Gidişim olacak. Naturel olduğu için rahmin kendi kendine birşeyleri yapması gerekiyormuş.
Ben havaist metro metrobüs yaptım bir saati bulmadı gelmem.Canim yeni havalimanindan sisli ye yarim saat suruyor taksiyle 115 yazdi anca yetisirsin ucaktan in felan taksiciye direk darulaceze perpa soyle sonra memorial orda zaten
Canım biz buradan giderken yoruluyorduk.Arkadaşlar şehir dışından gelenler için tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Yeni havaalanına gelecekler. Oradan havaist otobüsleri var ayvansaraya ben onu kaçırdım dün. Onun yerine taksim otobüsüne bindim. Otobüste kart ile ödeme yapabiliyorsunuz. 30 TL ödedim. 4. Levent’te indim. Oradan metroya bindim. Hemen yanında duruyor. Metro ile Şişli Mecidiyeköy’e geldim. Yakın zaten. Metrodan metrobüse geçiş var. Oradanda metrobüse geçtim. Darülaceze durağında indim. Havaalanından 4. Levent 40 dakika sürdü.
Sabiha Gökçen havaalanından ise önce E11 e biniyorum. Otoyoldan Kadıköy geliyor gayet hızlı. Uzunçayır durağından inip metrobüse yürüyorum. İki bilemedin üç dakika. Uzunçayırdan gene Darülaceze durağında inip hop hasteneye geliyorum. Taksi hem trafikte yoruyor hemde baya pahalıya geliyor. İnşallah ihtiyacı olana faydalı olur benim bu deneyimim.
Kalp atışı için 19unda çağırdılar, keseyi de o zaman görürüm heralde, ondan önce gider miyim bilmiyorum: ) 15 gün kaldı: )Canim senin keseye nezaman bakilacak haber et bende senden iki gun once transfer oldum belki burda biseyler ayarlayip bende baktiricam
Banada 14 gun kaldida keseyi gorsemmi diye dusunuyorum bilemiyorum korkuyorum daha once cok hayal kirikligina ugradikda..Kalp atışı için 19unda çağırdılar, keseyi de o zaman görürüm heralde, ondan önce gider miyim bilmiyorum: ) 15 gün kaldı: )
Evet ben de yurtdışında yaşıyorum, 2 yıldır git gel yol paraları derken tabi işten de cıkmak durumunda kaldım en son pandemi oldugundan ve giriş çıkışlarda 14 gün her iki ülkede de karantina oldugundan 3 aydır gitmedim kaldım İstanbulda ailem İstanbul dışında yaşıyor burda artık akraba,arkadaş,otel derken kaldık ..eşim de yanımda değil malesef başka ülke olunca o dönmek durumundaydı..yani gercekten büyük emekler var ve tabi psikolojik yanı apayrı yine de herşey pozitif haber ve kucağımıza alabilmek içinCanım biz buradan giderken yoruluyorduk.
Böyle şehir dışından gelenlerin hatta yurtdışından gelenler okudum. Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah. Kat kat
Resmen kendimi gordum anlattiklarinda cok zor bizede 1 sene oldu ama bunun bide yurtdisi arastirmalari da oldu pff cok yorucuu Allah herkezin yardimcisi olsunEvet ben de yurtdışında yaşıyorum, 2 yıldır git gel yol paraları derken tabi işten de cıkmak durumunda kaldım en son pandemi oldugundan ve giriş çıkışlarda 14 gün her iki ülkede de karantina oldugundan 3 aydır gitmedim kaldım İstanbulda ailem İstanbul dışında yaşıyor burda artık akraba,arkadaş,otel derken kaldık ..eşim de yanımda değil malesef başka ülke olunca o dönmek durumundaydı..yani gercekten büyük emekler var ve tabi psikolojik yanı apayrı yine de herşey pozitif haber ve kucağımıza alabilmek içindilerim hepimiz bunu yaşarız
Benim kolayima kacti taksi ama boylesi de cok iyi canim.. arkadaslar icin faydali olacaktir oyle bi anlattinki Istanbulda gibi hissettim kendimiArkadaşlar şehir dışından gelenler için tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Yeni havaalanına gelecekler. Oradan havaist otobüsleri var ayvansaraya ben onu kaçırdım dün. Onun yerine taksim otobüsüne bindim. Otobüste kart ile ödeme yapabiliyorsunuz. 30 TL ödedim. 4. Levent’te indim. Oradan metroya bindim. Hemen yanında duruyor. Metro ile Şişli Mecidiyeköy’e geldim. Yakın zaten. Metrodan metrobüse geçiş var. Oradanda metrobüse geçtim. Darülaceze durağında indim. Havaalanından 4. Levent 40 dakika sürdü.
Sabiha Gökçen havaalanından ise önce E11 e biniyorum. Otoyoldan Kadıköy geliyor gayet hızlı. Uzunçayır durağından inip metrobüse yürüyorum. İki bilemedin üç dakika. Uzunçayırdan gene Darülaceze durağında inip hop hasteneye geliyorum. Taksi hem trafikte yoruyor hemde baya pahalıya geliyor. İnşallah ihtiyacı olana faydalı olur benim bu deneyimim.
Resmen kendimi gordum anlattiklarinda cok zor bizede 1 sene oldu ama bunun bide yurtdisi arastirmalari da oldu pff cok yorucuu Allah herkezin yardimcisi olsun
Resmen kendimi gordum anlattiklarinda cok zor bizede 1 sene oldu ama bunun bide yurtdisi arastirmalari da oldu pff cok yorucuu Allah herkezin yardimcisi olsun
Son regl göre hesapliyor doktorlar canım.Arkadaslar 19. Kasim transferim oldu ya 28inde test gunumdu simdi ben kac haftalik oluyorum uygulama vesayre kafami karistirdi birazcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?