Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yaa senin o heyecanlı endişeli bakışlarına doktor dayanamadı herhalde tam o arada sen olduğunu anladım ben cagirildim daha denk gelirmiyiz bilmem suanlik benim işim bitti orada çok şükür kalp sesini ikinci kez duydum inşallah sağlıkla ilerler hepimizin ki

Doğru sonuçta opu yok döllenme işlemi yok ama ne diyebiliriz ki işte el mahkum. İnşallah gerek kalmaz onları kullanmaya

Evet cok fazla benim daha 1-2 ay gecti 6500 dediler.transfer ve iki kez dr gordugumuz ucret cok sacma tedavide defalarca gidiyoruz opu+transfer vs 10.50iken 1 ay sonra tekrar 6500 hic adil bir rakam degil 3500 en fazla rakam 2 kati zam yapmislar ve artmaya devam ediyor.

Benimle aynı durumda olan varmı bilmiyorum. Tam transfer zamanı insülin direncim olduğunu öğrendim matofin bslandi bugün 7 haftalık kalp atışıyla biraktiriyoruz dedi doktorum ve büyük ihtimal sende gebelik şekeri çıkar dedi. Bı tanıdığım bu ilacı bırakınca bebeğin gelişimi durdu denkmi geldi bilmiyorum ama bırakmaya korkuyorum şimdi varmı aynı şey başına gelen

Sizin transfer tarihiniz belli oldu mu?
Maalesef belli değil. Yumurta büyümemiş. Şimdi başka yumurtayı takip ediyor doktorum. Yarın randevum var. Çarşamba 13,5 mm di büyümüş isr tamda anlamadım16-17-18 mm olmalı galiba. Eğer olursa tahmini haftaya 10-11-12 aralık gibi olur dediler. Herkes 2-3 kez gider benim 5. Gidişim olacak. Naturel olduğu için rahmin kendi kendine birşeyleri yapması gerekiyormuş.

Benim de cok sık gittiğim zamanlar oldu naturelde , dikkatli takip için sen sık gitmen daha iyi ..endişelenmeyin belki buyumuştur yarına kadar daha da büyür 17-18mmden sonra çatlatma ipnesi oluyor zaten.

Arkadaşlar şehir dışından gelenler için tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Yeni havaalanına gelecekler. Oradan havaist otobüsleri var ayvansaraya ben onu kaçırdım dün. Onun yerine taksim otobüsüne bindim. Otobüste kart ile ödeme yapabiliyorsunuz. 30 TL ödedim. 4. Levent’te indim. Oradan metroya bindim. Hemen yanında duruyor. Metro ile Şişli Mecidiyeköy’e geldim. Yakın zaten. Metrodan metrobüse geçiş var. Oradanda metrobüse geçtim. Darülaceze durağında indim. Havaalanından 4. Levent 40 dakika sürdü.
Sabiha Gökçen havaalanından ise önce E11 e biniyorum. Otoyoldan Kadıköy geliyor gayet hızlı. Uzunçayır durağından inip metrobüse yürüyorum. İki bilemedin üç dakika. Uzunçayırdan gene Darülaceze durağında inip hop hasteneye geliyorum. Taksi hem trafikte yoruyor hemde baya pahalıya geliyor. İnşallah ihtiyacı olana faydalı olur benim bu deneyimim.

Canım biz buradan giderken yoruluyorduk.
Böyle şehir dışından gelenlerin hatta yurtdışından gelenler okudum. Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah. Kat kat

Canım biz buradan giderken yoruluyorduk.
Böyle şehir dışından gelenlerin hatta yurtdışından gelenler okudum. Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah. Kat kat
Evet ben de yurtdışında yaşıyorum, 2 yıldır git gel yol paraları derken tabi işten de cıkmak durumunda kaldım en son pandemi oldugundan ve giriş çıkışlarda 14 gün her iki ülkede de karantina oldugundan 3 aydır gitmedim kaldım İstanbulda ailem İstanbul dışında yaşıyor burda artık akraba,arkadaş,otel derken kaldık ..eşim de yanımda değil malesef başka ülke olunca o dönmek durumundaydı..yani gercekten büyük emekler var ve tabi psikolojik yanı apayrı yine de herşey pozitif haber ve kucağımıza alabilmek içindilerim hepimiz bunu yaşarız

Resmen kendimi gordum anlattiklarinda cok zor bizede 1 sene oldu ama bunun bide yurtdisi arastirmalari da oldu pff cok yorucuu Allah herkezin yardimcisi olsun

Benim kolayima kacti taksi ama boylesi de cok iyi canim.. arkadaslar icin faydali olacaktir oyle bi anlattinki Istanbulda gibi hissettim kendimi eger arkadaslar otel dusunuyorlarsa bende onlara ELM suite oteli oneririrm cok temiz ve hastaneye 5 dkk yurume mesafesinde 4cu gidisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…