Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

zaten zor olan bir süreç, kendi eviniz uzaktayken daha zordur, çok kolay gelsin. geçen ay şehir dışından en az iki arkadaş buradan pozitif haberlerle şehirlerine döndüler. sıra sizde: )
ben çok hayal kurdum, hayal kurmak çok iyi geldi. resmen zaman ayırıp yatıp böyle hayal kuruyordum (meditasyonumsu haller). gerçekler elbette hayallerden farklı oldu ama transfer öncesi ve transfer günlerinde hayal kurmak bana çok iyi gelmişti.

Kizlar doktor beril bugun benden trombofili testleri istedi kan pihtilasmasi varmi diye.. hamilelikten once bakilmiyormu bu gibi testlere? Kafam karisti biraz bizde ilk gorusmemizde pgt ye bakildi chromozom arastirmasi oldu setup halinde .. direk dusuk sebeplerine bakilmadi galiba dr fulya zamaninda bakmadigi icin smdi soruyor olabilirlermi tedirginim tek saglikli embryomuz buydu..

Ne güzel , ben de meditasyon yapıyordum :) iyi geliyor şuan moraliyim transfer sonrası günlerde şu belirti meselelerine zihnim arasıra kaçmazsa daha da iyi olurum:) yarın da bir sağ salim gecsin beklicez artık umarım ben de evime iki can giderim

Benden de istenmişti yaptırdım .Tedaviye başladığımızda istenen testlerden biri de buydu tabi benim düşükte oldugu için istemişlerdi şimdi de yapılıyor olabilir 12 hafta riskli sonuçta önlem amaçlı bakılabilir.

Adetimin 2.günü %90 ihtimal pazar günü olacak ? İğnelere o gün mü başlanıyor kızlar ? İlaçları bulmak umarım sorun olmaz pazar günü..

Anladim canim cok sagol benimde dusuk riskim vardi hic bakilmadi peki bu tahlilleri memorialde mi yaptirmistin nekadarda cikiyor acaba uzun surmez degilmi?

Anladim canim cok sagol benimde dusuk riskim vardi hic bakilmadi peki bu tahlilleri memorialde mi yaptirmistin nekadarda cikiyor acaba uzun surmez degilmi?
Testlerden bir tanesi devlet hastanesi veya dışarda daha uzun süre cıkıyo.Acil olan bir veya iki tanesini orda diğerlerini devlet hastanesinde yaptırmıştım.Bir iki günde cıkan bir test değil daha uzun sürebiliyor.Ben 2 hafta sonra hepsini göstermiştim ama tedavi aşamasında oldugum için sorun değildi siz sorun bence doktora süresini..

anladim canim desene isim zor benim Trde olmayi isterdim simdi burda cok uzun suruyor testler malesef.. bakalim nolucak sali gunu ultrasonum var zaten belli olur

Arkadaslar Ali Kizilates'in hastasi olan var mi aranizda? Memorial'e yeni gelmis sanirim, biraz bilgi alabilsem ne guzel.olurdu.

Bi de Memorial hakkinda merak ettigim sey, acaba ilk gorusme yaptigimiz doktor yerine baska doktoru tercih edip istedigimizle devam edebiliyor muyuz? Cunku ben ozellikle Semra hanimdan randevu aldim ilk gorusme icin ama yaninda giren doktorla daha uzun bir gorusme yapmis olduk. Gerci her asamada baska bir doktor mudahil oluyor diye okuyorum ama yine de esas doktorun bir onemi vardir diye dusunuyorum.

Beni aydinlatirsaniz cok sevinirim kizlar

Yurtdışı işi yorucu ve ekstra stresli. Bende yurtdışından geldim. Gidince iki hafta karantinam olacak. Allah emeğinizi boşa çıkartmasın. Hiç kimsenin emeğini boşa çıkartmasın.

Resmen kendimi gordum anlattiklarinda cok zor bizede 1 sene oldu ama bunun bide yurtdisi arastirmalari da oldu pff cok yorucuu Allah herkezin yardimcisi olsun
Yurtdışı hastaları dönemi gidi olmuş. Bende yurtdışından geldim. Hakkınızda hayırlısı.

Merhaba kızlar sizce ovulasyon pik mi

Eklentiler

• 849C5FB6-5F71-4AF6-9CA7-F1A492107544.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 33
Semra hanım ilk muayeneye girer özellikle talep ettiyseniz. Benim ilk muayeneme gelmişti ama başka bir doktor önce gördü botları aldı en son o geldi baktı. Sonrasındaysa başka doktorlarla devam etmiştim. Ben bu doktordan eleştirin almadım istemiyorum başka doktor diyebilirsin. Ben demiştim ali kızılateşi bilmiyorum.

Anladim canim, cok tesekkurler ben de degistirecegim o zaman, gonul istersi Semra hanimla devam etsin ama olmuyorsa napalim ... Benim de anlattigin gibi oldu, Semra hoca sonradan dahil.oldu gorusmeye ama ben kendisini cok sevdim

Fiyat nekadar

Arkadaşlar memorialda yaptırmayın covid testlerinizi,
klinik araştırmaları yapın çok daha uygun fiyata covid testi yapıyorlar.

Yarın için bol şans: ) Çok heyecanlı, ahhh ahhh: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…