zaten zor olan bir süreç, kendi eviniz uzaktayken daha zordur, çok kolay gelsin. geçen ay şehir dışından en az iki arkadaş buradan pozitif haberlerle şehirlerine döndüler. sıra sizde: )Evet ben de yurtdışında yaşıyorum, 2 yıldır git gel yol paraları derken tabi işten de cıkmak durumunda kaldım en son pandemi oldugundan ve giriş çıkışlarda 14 gün her iki ülkede de karantina oldugundan 3 aydır gitmedim kaldım İstanbulda ailem İstanbul dışında yaşıyor burda artık akraba,arkadaş,otel derken kaldık ..eşim de yanımda değil malesef başka ülke olunca o dönmek durumundaydı..yani gercekten büyük emekler var ve tabi psikolojik yanı apayrı yine de herşey pozitif haber ve kucağımıza alabilmek içindilerim hepimiz bunu yaşarız
Ne güzel , ben de meditasyon yapıyordum :) iyi geliyor şuan moraliyim transfer sonrası günlerde şu belirti meselelerine zihnim arasıra kaçmazsa daha da iyi olurum:) yarın da bir sağ salim gecsin beklicez artık umarım ben de evime iki can giderimzaten zor olan bir süreç, kendi eviniz uzaktayken daha zordur, çok kolay gelsin. geçen ay şehir dışından en az iki arkadaş buradan pozitif haberlerle şehirlerine döndüler. sıra sizde: )
ben çok hayal kurdum, hayal kurmak çok iyi geldi. resmen zaman ayırıp yatıp böyle hayal kuruyordum (meditasyonumsu haller). gerçekler elbette hayallerden farklı oldu ama transfer öncesi ve transfer günlerinde hayal kurmak bana çok iyi gelmişti.
Benden de istenmişti yaptırdım .Tedaviye başladığımızda istenen testlerden biri de buydu tabi benim düşükte oldugu için istemişlerdi şimdi de yapılıyor olabilir 12 hafta riskli sonuçta önlem amaçlı bakılabilir.Kizlar doktor beril bugun benden trombofili testleri istedi kan pihtilasmasi varmi diye.. hamilelikten once bakilmiyormu bu gibi testlere? Kafam karisti biraz bizde ilk gorusmemizde pgt ye bakildi chromozom arastirmasi oldu setup halinde .. direk dusuk sebeplerine bakilmadi galiba dr fulya zamaninda bakmadigi icin smdi soruyor olabilirlermi tedirginimtek saglikli embryomuz buydu..
Anladim canim cok sagol benimde dusuk riskim vardi hic bakilmadi peki bu tahlilleri memorialde mi yaptirmistin nekadarda cikiyor acaba uzun surmez degilmi?Benden de istenmişti yaptırdım .Tedaviye başladığımızda istenen testlerden biri de buydu tabi benim düşükte oldugu için istemişlerdi şimdi de yapılıyor olabilir 12 hafta riskli sonuçta önlem amaçlı bakılabilir.
Testlerden bir tanesi devlet hastanesi veya dışarda daha uzun süre cıkıyo.Acil olan bir veya iki tanesini orda diğerlerini devlet hastanesinde yaptırmıştım.Bir iki günde cıkan bir test değil daha uzun sürebiliyor.Ben 2 hafta sonra hepsini göstermiştim ama tedavi aşamasında oldugum için sorun değildi siz sorun bence doktora süresini..Anladim canim cok sagol benimde dusuk riskim vardi hic bakilmadi peki bu tahlilleri memorialde mi yaptirmistin nekadarda cikiyor acaba uzun surmez degilmi?
anladim canim desene isim zor benim Trde olmayi isterdim simdi burda cok uzun suruyor testler malesef.. bakalim nolucak sali gunu ultrasonum var zaten belli olurTestlerden bir tanesi devlet hastanesi veya dışarda daha uzun süre cıkıyo.Acil olan bir veya iki tanesini orda diğerlerini devlet hastanesinde yaptırmıştım.Bir iki günde cıkan bir test değil daha uzun sürebiliyor.Ben 2 hafta sonra hepsini göstermiştim ama tedavi aşamasında oldugum için sorun değildi siz sorun bence doktora süresini..
Merhaba, değerleriniz uygunsa ve muayenede bir sıkıntı çıkmazsa o gün başlanıyor iğnelere, hayırlısı olsun hakkınızdaAdetimin 2.günü %90 ihtimal pazar günü olacak ? İğnelere o gün mü başlanıyor kızlar ? İlaçları bulmak umarım sorun olmaz pazar günü..
Yurtdışı işi yorucu ve ekstra stresli. Bende yurtdışından geldim. Gidince iki hafta karantinam olacak. Allah emeğinizi boşa çıkartmasın. Hiç kimsenin emeğini boşa çıkartmasın.Evet ben de yurtdışında yaşıyorum, 2 yıldır git gel yol paraları derken tabi işten de cıkmak durumunda kaldım en son pandemi oldugundan ve giriş çıkışlarda 14 gün her iki ülkede de karantina oldugundan 3 aydır gitmedim kaldım İstanbulda ailem İstanbul dışında yaşıyor burda artık akraba,arkadaş,otel derken kaldık ..eşim de yanımda değil malesef başka ülke olunca o dönmek durumundaydı..yani gercekten büyük emekler var ve tabi psikolojik yanı apayrı yine de herşey pozitif haber ve kucağımıza alabilmek içindilerim hepimiz bunu yaşarız
Teşekkür ederim inşallahMerhaba, değerleriniz uygunsa ve muayenede bir sıkıntı çıkmazsa o gün başlanıyor iğnelere, hayırlısı olsun hakkınızda
Yurtdışı hastaları dönemi gidi olmuş. Bende yurtdışından geldim. Hakkınızda hayırlısı.Resmen kendimi gordum anlattiklarinda cok zor bizede 1 sene oldu ama bunun bide yurtdisi arastirmalari da oldu pff cok yorucuu Allah herkezin yardimcisi olsun
Semra hanım ilk muayeneye girer özellikle talep ettiyseniz. Benim ilk muayeneme gelmişti ama başka bir doktor önce gördü botları aldı en son o geldi baktı. Sonrasındaysa başka doktorlarla devam etmiştim. Ben bu doktordan eleştirin almadım istemiyorum başka doktor diyebilirsin. Ben demiştimArkadaslar Ali Kizilates'in hastasi olan var mi aranizda? Memorial'e yeni gelmis sanirim, biraz bilgi alabilsem ne guzel.olurdu.
Bi de Memorial hakkinda merak ettigim sey, acaba ilk gorusme yaptigimiz doktor yerine baska doktoru tercih edip istedigimizle devam edebiliyor muyuz? Cunku ben ozellikle Semra hanimdan randevu aldim ilk gorusme icin ama yaninda giren doktorla daha uzun bir gorusme yapmis olduk. Gerci her asamada baska bir doktor mudahil oluyor diye okuyorum ama yine de esas doktorun bir onemi vardir diye dusunuyorum.
Beni aydinlatirsaniz cok sevinirim kizlar
Anladim canim, cok tesekkurlerSemra hanım ilk muayeneye girer özellikle talep ettiyseniz. Benim ilk muayeneme gelmişti ama başka bir doktor önce gördü botları aldı en son o geldi baktı. Sonrasındaysa başka doktorlarla devam etmiştim. Ben bu doktordan eleştirin almadım istemiyorum başka doktor diyebilirsin. Ben demiştimali kızılateşi bilmiyorum.
Fiyat nekadarBenim kolayima kacti taksi ama boylesi de cok iyi canim.. arkadaslar icin faydali olacaktir oyle bi anlattinki Istanbulda gibi hissettim kendimieger arkadaslar otel dusunuyorlarsa bende onlara ELM suite oteli oneririrm cok temiz ve hastaneye 5 dkk yurume mesafesinde 4cu gidisim
Arkadaşlar memorialda yaptırmayın covid testlerinizi,3.deneme de pgtlide negatif olunca tabi daha üzülüyor insan umarım bu kalan teki guzel sonuclanir..Yani hiç anlamlı bir indirim sayılmaz komik bir indirim yapıyorlar onuda siz gidip özel konuşursanız.4 defa korona testi yaptım aynı fiyat ve akçiğer filmini bu kadar sık radyasyon almak istemediğim için her seferinde yapmak istemedim ama yaptirmak durumunda kaldik ,ayruca paket fiyat yapmasanızda aynı dediler bu hastane politikası krizi firsata cevirme ..yine de eski hastaysaniz bi tedavi icin indirimi sorun.
Yarın için bol şans: ) Çok heyecanlı, ahhh ahhh: )Ne güzel , ben de meditasyon yapıyordum :) iyi geliyor şuan moraliyim transfer sonrası günlerde şu belirti meselelerine zihnim arasıra kaçmazsa daha da iyi olurum:) yarın da bir sağ salim gecsin beklicez artık umarım ben de evime iki can giderim
Evet cok sağolYarın için bol şans: ) Çok heyecanlı, ahhh ahhh: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?