Sizin için de özellikle dua ediyorum yarın için Allah yardımcınız olsun tutuncak inşallah bebişiniz ve bize güzel haberler verceksiniz hayırlısıylaEvet cok sağol
Nerden canim almanyami? Ben dondum hollandaya karantinam bitti cok sukurYurtdışı hastaları dönemi gidi olmuş. Bende yurtdışından geldim. Hakkınızda hayırlısı.
Kahvaltisiz 2 kisi 275 olmasi lazim canim tam bilmiyorum esim ilgilendi daha cok iyi ilgileniyorlar yardimci olurlar fiyattadaFiyat nekadar
Cok sağolunSizin için de özellikle dua ediyorum yarın için Allah yardımcınız olsun tutuncak inşallah bebişiniz ve bize güzel haberler verceksiniz hayırlısıyla
Kahvaltı flan dahilmiKahvaltisiz 2 kisi 275 olmasi lazim canim tam bilmiyorum esim ilgilendi daha cok iyi ilgileniyorlar yardimci olurlar fiyattada
Yok ben İngiltere. Aynen annemin evinde kendi evim gibi rahatım ama bu sefer işler karıştı. Hayırlısıyla hafta sonuna kadar belki kaçarız buralardan.Nerden canim almanyami? Ben dondum hollandaya karantinam bitti cok sukurDarisi sana insanin evi gibisi yok
Evet canım. Önceden alsan iyi olur aslında.Adetimin 2.günü %90 ihtimal pazar günü olacak ? İğnelere o gün mü başlanıyor kızlar ? İlaçları bulmak umarım sorun olmaz pazar günü..
Bnden istemediler. Yücel bey okadar çok test varkı hangi birini isteyebiliriz dedi. Bunun için bazı belirtiler olması lazım yada düşükler olması lazım yada ailede bu tarz hastalıklar olunca istiyoruz dedi.Kizlar doktor beril bugun benden trombofili testleri istedi kan pihtilasmasi varmi diye.. hamilelikten once bakilmiyormu bu gibi testlere? Kafam karisti biraz bizde ilk gorusmemizde pgt ye bakildi chromozom arastirmasi oldu setup halinde .. direk dusuk sebeplerine bakilmadi galiba dr fulya zamaninda bakmadigi icin smdi soruyor olabilirlermi tedirginimtek saglikli embryomuz buydu..
Arkadaslar Ali Kizilates'in hastasi olan var mi aranizda? Memorial'e yeni gelmis sanirim, biraz bilgi alabilsem ne guzel.olurdu.
Bi de Memorial hakkinda merak ettigim sey, acaba ilk gorusme yaptigimiz doktor yerine baska doktoru tercih edip istedigimizle devam edebiliyor muyuz? Cunku ben ozellikle Semra hanimdan randevu aldim ilk gorusme icin ama yaninda giren doktorla daha uzun bir gorusme yapmis olduk. Gerci her asamada baska bir doktor mudahil oluyor diye okuyorum ama yine de esas doktorun bir onemi vardir diye dusunuyorum.
Beni aydinlatirsaniz cok sevinirim kizlar
Bizi habersiz bırakma. Dualarla gir çık olur muCok sağolun
Erkek yada bayan farketmiyor diyorsanız en eski Yücel bey var. Genelde hastaları memnun. Benim bu muayeneme o girecek yani yarın. Bakalım nasıl geçecek.Anladim canim, cok tesekkurlerben de degistirecegim o zaman, gonul istersi Semra hanimla devam etsin ama olmuyorsa napalim ... Benim de anlattigin gibi oldu, Semra hoca sonradan dahil.oldu gorusmeye ama ben kendisini cok sevdim
Çok sağol ya..gecen seferkinde onu yaptim ictim ictim sonra da malum ugraştımBizi habersiz bırakma. Dualarla gir çık olur mu
Çok cok su içme. 2 bardakla mesane doluyor zten kendine eziyet etme. Hep olumlu düşünher şey çok güzel olacak
İnşallahÇok sağol ya..gecen seferkinde onu yaptim ictim ictim sonra da malum ugraştımSenlendirmeye devam edelim buraları inş
İcime su serpildiMerhaba. Benim ilk doktorum ve sinrasindaki doktorlarım farklıydı. İlkinde isim belirtmediyseniz daha az yoğun olan bir doktoru vermişlerdir.
Bnim doktorum yani en son doktorum yücel beydi. Çok memnundum. Onun dışında bir kez gönül hanıma muayene oldum. Onu da dusunebilirmisim dedim. Aklında olsun. Birde Beril hanım en son kesemi gösterdi. Çok şeker bi bayan. Onu da isteyebilirdim :)
Ddiginiz doktoru bilmiyorum.
Ama tedavinin her asamasinda doktor değiştirebilirsiniz. Bn değiştirmiştim :)
Diyelim bı doktorla başladınız ve devam ettiniz ama sizin randevunuzu doktorunuz gelmeyebilirler bazen izin günlerine denk geliyor. Yada transferde olabiliyorlar yada opuda. Ozamn başka doktor görüyor sizi. Hemşireler x doktora verdiyse kendi doktorum yoksa y doktorunu istiyorum diyebilirsiniz.
Bol şans
Hiiic fark etmiyorErkek yada bayan farketmiyor diyorsanız en eski Yücel bey var. Genelde hastaları memnun. Benim bu muayeneme o girecek yani yarın. Bakalım nasıl geçecek.
Umarım güzel haberlerle döneriz.Transfer öncesi aşamamıydı yeniden mi başlamıştınız ? Kaçırmış olabilirim..Yurtdışı işi yorucu ve ekstra stresli. Bende yurtdışından geldim. Gidince iki hafta karantinam olacak. Allah emeğinizi boşa çıkartmasın. Hiç kimsenin emeğini boşa çıkartmasın.
Yok canım yeni tedaviye başladım. Hakkımda hayırlısı. Nasibin ötesi yok. Bu tedavim hızlı ilerliyor sanki. İlk tedavim yavaş ilerlemişti. Çarşambaya belki opu olur dedi umut bey. Sağlıkla yumurtalar toplanıp sağlıkla 5 günü gören embriyom olursa pgt yapışacak. Benim bu merkezden bir kızım var. Bir kızımdan önde iki de kızımdan sonra normal gebelik kaybım oldu. Tüp bebeği tercih etme sebebimiz gebeliklerin ilerlememesi. İkinci bir mutluluk peşinden koşuyoruz. Allah herkese gönlüne göre nasip etsin.Umarım güzel haberlerle döneriz.Transfer öncesi aşamamıydı yeniden mi başlamıştınız ? Kaçırmış olabilirim..
Hayırlı olsun ,sağlıklı embriyolar dönsün pgtdenYok canım yeni tedaviye başladım. Hakkımda hayırlısı. Nasibin ötesi yok. Bu tedavim hızlı ilerliyor sanki. İlk tedavim yavaş ilerlemişti. Çarşambaya belki opu olur dedi umut bey. Sağlıkla yumurtalar toplanıp sağlıkla 5 günü gören embriyom olursa pgt yapışacak. Benim bu merkezden bir kızım var. Bir kızımdan önde iki de kızımdan sonra normal gebelik kaybım oldu. Tüp bebeği tercih etme sebebimiz gebeliklerin ilerlememesi. İkinci bir mutluluk peşinden koşuyoruz. Allah herkese gönlüne göre nasip etsin.
Aynen canim hastaliklarda cogaldi kacin bi an evvelYok ben İngiltere. Aynen annemin evinde kendi evim gibi rahatım ama bu sefer işler karıştı. Hayırlısıyla hafta sonuna kadar belki kaçarız buralardan.
Evet opuda illa kadın doktor isterim demiyosaniz Melih bey giriyor. İşinde kesinlikle çok iyi. Bn olsam yine de yeni gelenlerden değil eski doktorlardan tercih ederdim.İcime su serpildicok tesekkurler. Opu islemini yapan Melih bey miydi mesela? Kendisine guvenim tam, kist
ameliyatimi yapmistiama surec takibindeki doktor secimi onemli olacak simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?