Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladim canim haklisin zaten genel arastirmalar yapildi bi bu vardi bizim yapilmayan ama smdi 3 tanede dusuk olunca tedirgin oldum bos kese felan nebiliyim.. umarim bir sikinti olmaz.. bebis benimle kalir.. pff trde bukadar suruyorsa bizim burda seneye cikar sonucu neyse hayirlsii

Ama ben devlet hast yaptırdım zten Dr iki aydan önce çıkmaz demişti :) özel lab da yaptirirsan 3 haftada çıkıyor. 350liraydi kişi başı.

Yok canimm merak etme. Burda sadece bebek olduktan sonra düşük oluyo ya. Allah korusun. Onlar olmasın diye. Hatta bnce senin düşüğün varmış bu test yapılmalıydı mtlaka. Senin dusuklerin sebebi bu olabilir yani. Smdi bunun önüne gecicekler. Korkma.aklina öyle şeyler getirme. (Diyene bak )

yapilmaliydi evet bu fulya bizi ihmal etti varya.. arkadasimda da var pihtilasma onunki belcikada 3 ayda cikmisti biraz gec kalinmadimiki? Benim gebelikler 5 6 haftayi gecmiyordu hatta kimyasal oluyordu smdi nolcak bilmiyorum sali gunu haber ederim insh sizlere keseyi gormeye gidicem

Ah bu doktorlar.
Merak etme canimm. Gönlünü ferah tut. İyi şeyler dusun. Bir de bn bu ihtimale karşı corasprin içiyorum bazen. Doktor zararı olmaz demişti. Bı doktorunla görüş.
Bnim pıhtı sorunu var mı yok mu bilmiyorum hiç test yapılmadığı için. Önlem amaçlı iciyorum bazen. Ama her gün içmiyorum ben. Çok da sulanmasın kanım.
Kafalar nasıl güzel ama :)

yaaa takvim koymuuuuuş: ) çok güzel görünüyor: )

Arkadaşlar memorialda yaptırmayın covid testlerinizi,
klinik araştırmaları yapın çok daha uygun fiyata covid testi yapıyorlar.
Ben bı araştırma yaptım ikinci test öncesi tek kişiye 500 lira dediler 250 dediler ayrıca akciğer filmi yoktu içinde yine mecbur orada yaptırdım

Hayırlı olsun ,sağlıklı embriyolar dönsün pgtdenbu arada ben de Ukden geldim
Ne güzel çok gelen var yurtdışından uk dan benim üç arkadaşım tr de yaptı. İkisi mutlu sona ulaştı. İkizleri var. Biri hala uğraşıyor. İnşallah odunda olur. Benimde kızım var. Önce Allah hiç olmayan ve uğraşanlara versin. Sonra bana ikinci evladı sağlıkla hayırla nasip etsin. Orada takipler sıkıntılı oluyor. İnşallah siz sıkıntısız bir gebelik süreci yaşarsınız.

Muayenem bitti. Yücel bey gayet sakin ince ve bilgilendiren bir doktor. Doktor seçiminde kararsız olanların bilgisine. Benim cetrotide almam lazım yarın İçin. Eczaneler kapalı sokaklar yasaklı.

Muayenem bitti. Yücel bey gayet sakin ince ve bilgilendiren bir doktor. Doktor seçiminde kararsız olanların bilgisine. Benim cetrotide almam lazım yarın İçin. Eczaneler kapalı sokaklar yasaklı.
Bende cok memnundum yucel beyden canim hayirli olsun cetrotide ne icin opu olmadi ozaman daha? Nobetci yokmudur yakinlarda bir sorustur

Cok sevindim o zaman! Yucel bey ve Beril hanim arasindayim ben de Nobetci eczaneler hizmet veriyor bu haftasonu, insallah en rahat sekilde bulursun ilaclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…