Anladim canim haklisin zaten genel arastirmalar yapildi bi bu vardi bizim yapilmayan ama smdi 3 tanede dusuk olunca tedirgin oldum bos kese felan nebiliyim.. umarim bir sikinti olmaz.. bebis benimle kalir.. pff trde bukadar suruyorsa bizim burda seneye cikar sonucuBnden istemediler. Yücel bey okadar çok test varkı hangi birini isteyebiliriz dedi. Bunun için bazı belirtiler olması lazım yada düşükler olması lazım yada ailede bu tarz hastalıklar olunca istiyoruz dedi.
Embiryon iyidir zten kuzumm bu sadece gebeliğin devamı için.
Mesela bn Cook sonra yani transfer sonrası kan pihti ve kromozom analizi yaptırdım ertesi ay rahim dinlendi snra transfer oldum hala çıkmadı mesela :)
Önceden söylense bn de daha önce yaptirirdim.
Bazen geç farkediyolar. Bebiş kandan besleniyo ya kordonla. Pıhtı atıp yolu kapamasin diye. Bnce yapılması iyi bişey.
Aynen katiliyorum eskiler daha iyi benimkide melih ti..Evet opuda illa kadın doktor isterim demiyosaniz Melih bey giriyor. İşinde kesinlikle çok iyi. Bn olsam yine de yeni gelenlerden değil eski doktorlardan tercih ederdim.
Ama ben devlet hast yaptırdım zten Dr iki aydan önce çıkmaz demişti :) özel lab da yaptirirsan 3 haftada çıkıyor. 350liraydi kişi başı.Anladim canim haklisin zaten genel arastirmalar yapildi bi bu vardi bizim yapilmayan ama smdi 3 tanede dusuk olunca tedirgin oldum bos kese felan nebiliyim.. umarim bir sikinti olmaz.. bebis benimle kalir.. pff trde bukadar suruyorsa bizim burda seneye cikar sonucuneyse hayirlsii
yapilmaliydi evet bu fulya bizi ihmal etti varya.. arkadasimda da var pihtilasma onunki belcikada 3 ayda cikmisti biraz gec kalinmadimiki? Benim gebelikler 5 6 haftayi gecmiyordu hatta kimyasal oluyordu smdi nolcak bilmiyorum sali gunu haber ederim insh sizlere keseyi gormeye gidicemAma ben devlet hast yaptırdım zten Dr iki aydan önce çıkmaz demişti :) özel lab da yaptirirsan 3 haftada çıkıyor. 350liraydi kişi başı.
Yok canimm merak etme. Burda sadece bebek olduktan sonra düşük oluyo ya. Allah korusun. Onlar olmasın diye. Hatta bnce senin düşüğün varmış bu test yapılmalıydı mtlaka. Senin dusuklerin sebebi bu olabilir yani. Smdi bunun önüne gecicekler. Korkma.aklina öyle şeyler getirme. (Diyene bak)
Kahvalti 25 tl canim ekstraKahvaltı flan dahilmi
Canim yarin bol sans Allah kolaylik versinÇok sağol ya..gecen seferkinde onu yaptim ictim ictim sonra da malum ugraştımSenlendirmeye devam edelim buraları inş
Ah bu doktorlar.yapilmaliydi evet bu fulya bizi ihmal etti varya.. arkadasimda da var pihtilasma onunki belcikada 3 ayda cikmisti biraz gec kalinmadimiki? Benim gebelikler 5 6 haftayi gecmiyordu hatta kimyasal oluyordu smdi nolcak bilmiyorum sali gunu haber ederim insh sizlere keseyi gormeye gidicem
yaaa takvim koymuuuuuş: ) çok güzel görünüyor: )Ah bu doktorlar.
Merak etme canimm. Gönlünü ferah tut. İyi şeyler dusun. Bir de bn bu ihtimale karşı corasprin içiyorum bazen. Doktor zararı olmaz demişti. Bı doktorunla görüş.
Bnim pıhtı sorunu var mı yok mu bilmiyorum hiç test yapılmadığı için. Önlem amaçlı iciyorum bazen. Ama her gün içmiyorum ben. Çok da sulanmasın kanım.
Kafalar nasıl güzel ama :)
Ya koy gitsin :)yaaa takvim koymuuuuuş: ) çok güzel görünüyor: )
Ben bı araştırma yaptım ikinci test öncesi tek kişiye 500 lira dediler 250 dediler ayrıca akciğer filmi yoktu içinde yine mecbur orada yaptırdımArkadaşlar memorialda yaptırmayın covid testlerinizi,
klinik araştırmaları yapın çok daha uygun fiyata covid testi yapıyorlar.
Ne güzel çok gelen var yurtdışından uk dan benim üç arkadaşım tr de yaptı. İkisi mutlu sona ulaştı. İkizleri var. Biri hala uğraşıyor. İnşallah odunda olur. Benimde kızım var. Önce Allah hiç olmayan ve uğraşanlara versin. Sonra bana ikinci evladı sağlıkla hayırla nasip etsin. Orada takipler sıkıntılı oluyor. İnşallah siz sıkıntısız bir gebelik süreci yaşarsınız.Hayırlı olsun ,sağlıklı embriyolar dönsün pgtdenbu arada ben de Ukden geldim
Bende cok memnundum yucel beydenMuayenem bitti. Yücel bey gayet sakin ince ve bilgilendiren bir doktor. Doktor seçiminde kararsız olanların bilgisine.Benim cetrotide almam lazım yarın İçin. Eczaneler kapalı sokaklar yasaklı.
Cok sevindim o zaman! Yucel bey ve Beril hanim arasindayim ben deMuayenem bitti. Yücel bey gayet sakin ince ve bilgilendiren bir doktor. Doktor seçiminde kararsız olanların bilgisine.Benim cetrotide almam lazım yarın İçin. Eczaneler kapalı sokaklar yasaklı.
Canım ne ilaç isteyecek bilemiyorum kiEvet canım. Önceden alsan iyi olur aslında.
Teşekkür ederim canım beni düşünmen çok mutlu ettipastelmom Canim senin icin arastirdim bu sitede bulabilirsin bi ara gitmeden once Nobetci eczaneler.
Yok opu olmadı iğnelenmeye devam. Bulduk.Bende cok memnundum yucel beydencanim hayirli olsun cetrotide ne icin opu olmadi ozaman daha? Nobetci yokmudur yakinlarda bir sorustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?