Ben orada ateş eczanesinden aldım. Bugün kapalıydı. Bugün İzmir’den cetrotide alıyorum fiyat çok yüksek. Ateş eczanesinde 3 cetrotide bir gonalef bin TL ödedim.Canım ne ilaç isteyecek bilemiyorum kitam da tahmin ettiğim gibi oldu yarın yücel bey den randevu aldım.. beatitude sen dün ilaçlarını temin edebildin mi? Ettiysen nereden ettin yarın ben de oradan alayım..
Allah bu emeklerinin karşılığını verecek canımBenim yarın gene randevum var opuya yaklaştım sanırım. Yorgunluktan ve düzgün beslenememekten hasta olacağım. Korkuyorum. Oradaki restoran kafede ilk gün yedim beğenmedim. Mercimek çorbası bildiğin undan pişirilmiş. Yatana kadar buğazım un kavurması koktu. Uçaktan hastaneye hastaneden uçağa olunca nerede ne yiyim. Dün su böreği aldım fena değildi. Az tuzluydu. Bugün simit aldım sadece.Hayırlısıyla bitseydi.
İlaçlar ortalama 3.500 ile 4.500 arasıymış verdikleri bilgilendirme formunda öyle yazıyordu. Sana kaç TL mál oldu?Ben orada ateş eczanesinden aldım. Bugün kapalıydı. Bugün İzmir’den cetrotide alıyorum fiyat çok yüksek. Ateş eczanesinde 3 cetrotide bir gonalef bin TL ödedim.
Allahim emeklerinin karsilgiini versin canim bizde pek begenmedik oranin cafesini.. nekadar oldu smdi follikuller benimki bitanesi onden gidiyordu 20 ye yaklasinca catlatma ignesi vuruldum aksamina Hormonlardan suan vucudun hassastir zaten..Benim yarın gene randevum var opuya yaklaştım sanırım. Yorgunluktan ve düzgün beslenememekten hasta olacağım. Korkuyorum. Oradaki restoran kafede ilk gün yedim beğenmedim. Mercimek çorbası bildiğin undan pişirilmiş. Yatana kadar buğazım un kavurması koktu. Uçaktan hastaneye hastaneden uçağa olunca nerede ne yiyim. Dün su böreği aldım fena değildi. Az tuzluydu. Bugün simit aldım sadece.Hayırlısıyla bitseydi.
Çok amin hepimizin emekleri sağlıklı evlatla karşılık bulsun.Allah bu emeklerinin karşılığını verecek canım
Benim buntedavim hazlı ilerledi şu ana kadar 2000 verdim ilaçlara. Yarın artık tamam diyebilirler. Sadece çatlatma iğnesi verip opuya hazırlarlar. Bilemiyorum. Ama ilk tedavimde üç yıl önce 3500 ü geçmişti. 13 gün sürmüştü tedavim. Şimdi 30 kasımda başladım salı bitebilir tedavi.İlaçlar ortalama 3.500 ile 4.500 arasıymış verdikleri bilgilendirme formunda öyle yazıyordu. Sana kaç TL mál oldu?
En büyük 15 ölçtü yada 16 hatırlamıyorum. Ama kasıklarım ağrıyor. 5 yumurta var dedi ikisi önden gidiyor. Sonuç ne olur bilmiyorum. Hayırlısı.Allahim emeklerinin karsilgiini versin canim bizde pek begenmedik oranin cafesini.. nekadar oldu smdi follikuller benimki bitanesi onden gidiyordu 20 ye yaklasinca catlatma ignesi vuruldum aksamina Hormonlardan suan vucudun hassastir zaten..
Eski mesajları bilmediğimden soruyorum kusura bakma canım neden bu kadar kısa sürdü ya da diğeri neden 13 gündü arada nasıl bir fark var prosedür farkı falan mı?Benim buntedavim hazlı ilerledi şu ana kadar 2000 verdim ilaçlara. Yarın artık tamam diyebilirler. Sadece çatlatma iğnesi verip opuya hazırlarlar. Bilemiyorum. Ama ilk tedavimde üç yıl önce 3500 ü geçmişti. 13 gün sürmüştü tedavim. Şimdi 30 kasımda başladım salı bitebilir tedavi.
Ben daha ucuza yaptırıyorum mesela covid testi 60 tl. Akciğer filmini de devlet hastanesinde ihtiyacım var deyip cektirilebiliyor. Bu arada hamileligine cok sevindim Allah tamamini erdirsin insallahBen bı araştırma yaptım ikinci test öncesi tek kişiye 500 lira dediler 250 dediler ayrıca akciğer filmi yoktu içinde yine mecbur orada yaptırdım
Covidi nerede yaptiriyorsunBen daha ucuza yaptırıyorum mesela covid testi 60 tl. Akciğer filmini de devlet hastanesinde ihtiyacım var deyip cektirilebiliyor. Bu arada hamileligine cok sevindim Allah tamamini erdirsin insallahBana da carsamba gunu transfer yapıldı cuma günü test günüm inşallah bu kez pozitifi göreceğiz
Hmm ozaman belki bi ihtimal bidaha gidersin gibi muayeneye biraz daha buyumelerini bekleyebilirler.. birde 5 follikul cok guzel bende 4 tane gozukmustu catlatmayi vuruldum 8 tane topladilar mucize gibi biseydi yumurta rezervim dusuk benim buarada yasima goreEn büyük 15 ölçtü yada 16 hatırlamıyorum. Ama kasıklarım ağrıyor. 5 yumurta var dedi ikisi önden gidiyor. Sonuç ne olur bilmiyorum. Hayırlısı.
Bizimkiler 3500tl bulduİlaçlar ortalama 3.500 ile 4.500 arasıymış verdikleri bilgilendirme formunda öyle yazıyordu. Sana kaç TL mál oldu?
Bunu bende cok merak ediyorum aldim ama cesaret edemiyorumKızlar ıhlamur içebilir miyim acaba. Zararı olur mu
Merhaba,Bir ve hiç birşey demediler.Rahimde yada başka bir sorun yoktu yine de olmadı .%100 olmuyor bilemediğimiz bir kısım var hersey iyi olsada pgtden sağlıklı gelsede neden tutmadıgına dair.Semra Hoca suan biliminde sordugu sorulardan biri bu demişti.
Ben Ağustos 2019'da başladım tedaviye o zaman ücreti 9250 Tl'idi ve ayrıca transfer ücreti de 4500 Tl'ydi. Eylül 2020'de tekrar başladık bu sefer 10500 Lira olmuş ama 2. defa başladığımız için 9500 lira aldılar. Ama tekrar eden transferler için indirim yapmıyorlar maalesef. Ve fiyatlar gittikçe artıyor. Yaklaşık 1.5 senedir maddi manevi oldukça yorulduk zaten bir de fiyatların bu denli artışı üzüyor insanı.5000 küsurlardaydı dondurulmuş embriyo transferi. Yeni yılda zam gelir diye düşünüyordum. Ben de burda 5 kez tedavi gördüm. Fiyatlar gittikçe artıyor. Deneme sayısı arttıkça indirim yaparlardı normalde ama artık pek yardımcı olmuyorlar.
ne mutlu size: ) sağlıkla büyüsün, her şey gönlünüzce olsun: )Herkese merhaba uzun zamandır bu topige girmiyordum tanıdık bir kaç arkadaş kalmis A arven84 çok sevindim canım darısı Dig er arkadaşların başına Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Geçen yıl 9 aralık da 2.yumurta toplama işlemim yapılmıştı yani bu günlerde koşturma içindeydim bu tedavide bitsin bir an önce 3.tedaviye başlamayı hesapliyirdum daha sırada ameliyat sonra transfer vardı çok şükür geçti o günler şimdi oğlumun yüzüne bakımca sanki o günleri ben yaşamamışım gibi hep dualarimdasiniz. Isteyen herkese nasip etsin ama bizler gibi çok emek veren artık bu yolda sabri tukenenlere önce nasip et Allahım diyorum.Benim anne olmam hayaldi hamile kalsam bile geçirdiğim operasyonlardan rahminde hasarliydi 9 ay bi şekilde geçti bol kanamalı hastanede yatisli en son sona yaklaştım derken 36+6 da suyumun bittiğini öğrendim ve doğuma alındım. Şimdi 42 günlük olduk .Umudunuzu hep taze tutun yılmayın pes etmeyin elinizden ne geliyorsa yapın geri kalanını Allaha bırakın.
Herkese merhaba uzun zamandır bu topige girmiyordum tanıdık bir kaç arkadaş kalmis A arven84 çok sevindim canım darısı Dig er arkadaşların başına Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Geçen yıl 9 aralık da 2.yumurta toplama işlemim yapılmıştı yani bu günlerde koşturma içindeydim bu tedavide bitsin bir an önce 3.tedaviye başlamayı hesapliyirdum daha sırada ameliyat sonra transfer vardı çok şükür geçti o günler şimdi oğlumun yüzüne bakımca sanki o günleri ben yaşamamışım gibi hep dualarimdasiniz. Isteyen herkese nasip etsin ama bizler gibi çok emek veren artık bu yolda sabri tukenenlere önce nasip et Allahım diyorum.Benim anne olmam hayaldi hamile kalsam bile geçirdiğim operasyonlardan rahminde hasarliydi 9 ay bi şekilde geçti bol kanamalı hastanede yatisli en son sona yaklaştım derken 36+6 da suyumun bittiğini öğrendim ve doğuma alındım. Şimdi 42 günlük olduk .Umudunuzu hep taze tutun yılmayın pes etmeyin elinizden ne geliyorsa yapın geri kalanını Allaha bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?