Ah canım benim çok teşekkür ediyorumHerkese merhaba uzun zamandır bu topige girmiyordum tanıdık bir kaç arkadaş kalmis A arven84 çok sevindim canım darısı Dig er arkadaşların başına Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Geçen yıl 9 aralık da 2.yumurta toplama işlemim yapılmıştı yani bu günlerde koşturma içindeydim bu tedavide bitsin bir an önce 3.tedaviye başlamayı hesapliyirdum daha sırada ameliyat sonra transfer vardı çok şükür geçti o günler şimdi oğlumun yüzüne bakımca sanki o günleri ben yaşamamışım gibi hep dualarimdasiniz. Isteyen herkese nasip etsin ama bizler gibi çok emek veren artık bu yolda sabri tukenenlere önce nasip et Allahım diyorum.Benim anne olmam hayaldi hamile kalsam bile geçirdiğim operasyonlardan rahminde hasarliydi 9 ay bi şekilde geçti bol kanamalı hastanede yatisli en son sona yaklaştım derken 36+6 da suyumun bittiğini öğrendim ve doğuma alındım. Şimdi 42 günlük olduk .Umudunuzu hep taze tutun yılmayın pes etmeyin elinizden ne geliyorsa yapın geri kalanını Allaha bırakın.
Amin canim. dedigin gibi insan evladini kucagina alinca herseyi unutur. Rabbim bizede nasip etsin. Saglicakla buyut evladini insallah.Herkese merhaba uzun zamandır bu topige girmiyordum tanıdık bir kaç arkadaş kalmis A arven84 çok sevindim canım darısı Dig er arkadaşların başına Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Geçen yıl 9 aralık da 2.yumurta toplama işlemim yapılmıştı yani bu günlerde koşturma içindeydim bu tedavide bitsin bir an önce 3.tedaviye başlamayı hesapliyirdum daha sırada ameliyat sonra transfer vardı çok şükür geçti o günler şimdi oğlumun yüzüne bakımca sanki o günleri ben yaşamamışım gibi hep dualarimdasiniz. Isteyen herkese nasip etsin ama bizler gibi çok emek veren artık bu yolda sabri tukenenlere önce nasip et Allahım diyorum.Benim anne olmam hayaldi hamile kalsam bile geçirdiğim operasyonlardan rahminde hasarliydi 9 ay bi şekilde geçti bol kanamalı hastanede yatisli en son sona yaklaştım derken 36+6 da suyumun bittiğini öğrendim ve doğuma alındım. Şimdi 42 günlük olduk .Umudunuzu hep taze tutun yılmayın pes etmeyin elinizden ne geliyorsa yapın geri kalanını Allaha bırakın.
Sen baya ucuza getirmissin.devlete gittik baktım acil ana bana günü eşimde o kadar para verdik zaten boşver sonunda riske girmeyelim dedi döndük kapıdan. Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına güzel haberini ver mutlakaBen daha ucuza yaptırıyorum mesela covid testi 60 tl. Akciğer filmini de devlet hastanesinde ihtiyacım var deyip cektirilebiliyor. Bu arada hamileligine cok sevindim Allah tamamini erdirsin insallahBana da carsamba gunu transfer yapıldı cuma günü test günüm inşallah bu kez pozitifi göreceğiz
İlk günler benimde ağrım çok oldu regl günleri geldiğinde bide özellikle şimdide ara ara oluyor dinlendikce geçmezse dikkatli olKızlar benim kasigim çok agriyo. Sizde de var mı ağrı.
Bazen regl sancısı gibi oluyor. Bel ve karında ağrı.
Bazen de tam kilot izinin olduğu yer varya. Bacakta. Orası. Bıçak kesiği gibi bı ağrı.
Korktum. Sizinde oluyor mu
Ayy nasıl dikkat edeyim. Zten çok bişey yapmıyorum ki. Yarın hemşireleri ariyacagim. Smdi geçti. Ama bı saat kadar sürdü. Hiç okadar çok agrimamistiİlk günler benimde ağrım çok oldu regl günleri geldiğinde bide özellikle şimdide ara ara oluyor dinlendikce geçmezse dikkatli ol
Kanaman gelirse diye dikkatli ol dedim yani. Ara sor bakalım belki bir öneride bulunurlar ama kanama olmazsa birşey vereceklerini sanmamAyy nasıl dikkat edeyim. Zten çok bişey yapmıyorum ki. Yarın hemşireleri ariyacagim. Smdi geçti. Ama bı saat kadar sürdü. Hiç okadar çok agrimamisti
Geçti smdi çok şükür. Ama şiddetli bı agriydi. 1 saat kadar sürdü. Yarın aricam. Sağol canımKanaman gelirse diye dikkatli ol dedim yani. Ara sor bakalım belki bir öneride bulunurlar ama kanama olmazsa birşey vereceklerini sanmam
Çok teşekkür ederimne mutlu size: ) sağlıkla büyüsün, her şey gönlünüzce olsun: )
Amin canım Allah razı olsunAh canım benim çok teşekkür ediyorumOğluşun analı babalı büyüsün bahtı açık olsun inşallah
Teşekkür ederim canım sen nasilsinAmin canim. dedigin gibi insan evladini kucagina alinca herseyi unutur. Rabbim bizede nasip etsin. Saglicakla buyut evladini insallah.
Canim oncelikle gebeligin hayirli olsun, mesajlarda bicak kesigi gibi agri demissin, seni korkutmak istemem ama bence, en yakin zamanda keseyi gormek icin doktor randevusu al, hic kalp atisini bekleme. Bi emin ol kesenin yerinden..Geçti smdi çok şükür. Ama şiddetli bı agriydi. 1 saat kadar sürdü. Yarın aricam. Sağol canım
Hayır bende sordum dün. O zaman yumurtaların ilaca geç cvp vermiş şimdi daha çabuk cvp vermiş dedi.Eski mesajları bilmediğimden soruyorum kusura bakma canım neden bu kadar kısa sürdü ya da diğeri neden 13 gündü arada nasıl bir fark var prosedür farkı falan mı?
Ne güzel sürpriz yümurtalar olmuş. Bende öyle bir sürpriz isterdim. Artık bakalım. Opu olunca yazarım. Şimdi bekliyorum. Yarında çağırırlarsa bilemiyorum nasıl yaparım.Hmm ozaman belki bi ihtimal bidaha gidersin gibi muayeneye biraz daha buyumelerini bekleyebilirler.. birde 5 follikul cok guzel bende 4 tane gozukmustu catlatmayi vuruldum 8 tane topladilar mucize gibi biseydi yumurta rezervim dusuk benim buarada yasima gore
Bende de var kasık ağrısı zaman zaman artan bir ağrı ama özellikle bel ağrım çok var bacaklarıma ve kalçama vuranKızlar benim kasigim çok agriyo. Sizde de var mı ağrı.
Bazen regl sancısı gibi oluyor. Bel ve karında ağrı.
Bazen de tam kilot izinin olduğu yer varya. Bacakta. Orası. Bıçak kesiği gibi bı ağrı.
Korktum. Sizinde oluyor mu
9.gun 408Canim oncelikle gebeligin hayirli olsun, mesajlarda bicak kesigi gibi agri demissin, seni korkutmak istemem ama bence, en yakin zamanda keseyi gormek icin doktor randevusu al, hic kalp atisini bekleme. Bi emin ol kesenin yerinden..
Ben nisan ayinda dis gebelik gecirmistim, ordan biliyorum biraz riskli bir durum, insAllah senin agrilarin bundan kaynakli degildir, bir de 9. Gun ve 11. Gun bhch kac cikmisti?
Kötü bisey olmasın da. Bn razıyım okadarcik ağrıyaBende de var kasık ağrısı zaman zaman artan bir ağrı ama özellikle bel ağrım çok var bacaklarıma ve kalçama vuran
Değerlerin gayet iyi bence ciddi bir sıkıntı olmaz arasıra o ağrılar oluyo ben de yaşamıştım ama kanama vs olursa ayrı bir durum tabi iğne,sürekli yatma vs ile müdahale ediyorlar.Umarım gebe olan tüm arkadaşlar hiç buna gerek kalmadan sağlıkla ilerlersiniz.9.gun 408
11.gun 721
13.gun 1875 çıktı.
13gun keseyi gösterdi doktor.
doktor boş gebelik yada kimyasal da değer bukadar yüksek çıkmaz demisti.
Senin değerlerin kacti
Merhaba siz de baya problem yaşamışsınız.Dilerim tek kalan sağlıklı pgtli embriyolarımız can olur bize bu kezMerhaba,
Benim ilk tedavimde 13 embriyoma PGT yapıldı ve 3 saglıklı embriyo çıktı. İlki dış gebelikle sonuçlandı, ikincisi hic tutunmadı üçüncüde değer 12 çıktı sonra da hızla düştü. Translokasyon haricinde bilinen hiçbir problem yok ama 3ü de olmadı maalesef. 3. negatiften sonra histeroskopi oldum sağ tüpümü kapattılar. Ondan sonra tedaviye tekrar baştan başladık 8 embriyoya PGT yapıldı ve sadece 1 tane sağlıklı geldi. O da bu ay transfer edilecek, umarım bu sefer olur. Diğerlerinin neden negatif olduğuna da maalesef çok da açık bir yorumda bulunamıyorlar.
Canım korkma. Hepimize öyle diyolar. Hiç bişeyin garantisini vermek istemiyorlar. Tutar Allah'ın izniyle. Sen çok egilmemeye çok yorulmaya dikkat et yeterMerhaba kızlar, dün Yücel Bey transferimi yaptı.Muayenemi de o yapmıştı, 3kez gördüm bu deneme de kendisini iyi ,kıdemli bir doktor.Dün her kadar “embriyo iyi çözüldü ama tutmayabilir” cümlesini birkaç kez embriyologlardan ve idareden duysam da moralim yerindeydi pek panik yapmadım.Gecen ay şansım yüksek denilip pgtli embriyo tutmayınca sanırım bu kez yine olumsuz olabileceğini vurgulayıp bir nevi sorumlulukta payını azaltmak ve bana olumsuz sonuc olabileceğini de hatırlatmak istediler muhtemelen..Dinleniyorum iğnem var mecbur cıkıcam dışarı.Sadece gecen ayki negatiften sonra sanki aynı şeyi yaşıyorum bedenimin tepkisizliği vs aynı hissedip biraz modum düştü ama daha cok yeni böyle düşünmemem lazım biliyorum yine de zihnimden geçiyor sonra kalan tek embriyo inş bana süprız yapacak müzice olacak diyorum karışıkbakalım nasıl gececek bu 9 gün
Baya uyguna yapmışsınız covidi..Benim de transfer dün oldu dilerim pozitif haberlerimiz olurBen daha ucuza yaptırıyorum mesela covid testi 60 tl. Akciğer filmini de devlet hastanesinde ihtiyacım var deyip cektirilebiliyor. Bu arada hamileligine cok sevindim Allah tamamini erdirsin insallahBana da carsamba gunu transfer yapıldı cuma günü test günüm inşallah bu kez pozitifi göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?