Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ah canım benim çok teşekkür ediyorum Oğluşun analı babalı büyüsün bahtı açık olsun inşallah

Amin canim. dedigin gibi insan evladini kucagina alinca herseyi unutur. Rabbim bizede nasip etsin. Saglicakla buyut evladini insallah.

Kızlar benim kasigim çok agriyo. Sizde de var mı ağrı.
Bazen regl sancısı gibi oluyor. Bel ve karında ağrı.
Bazen de tam kilot izinin olduğu yer varya. Bacakta. Orası. Bıçak kesiği gibi bı ağrı.
Korktum. Sizinde oluyor mu

Sen baya ucuza getirmissin.devlete gittik baktım acil ana bana günü eşimde o kadar para verdik zaten boşver sonunda riske girmeyelim dedi döndük kapıdan. Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına güzel haberini ver mutlaka

İlk günler benimde ağrım çok oldu regl günleri geldiğinde bide özellikle şimdide ara ara oluyor dinlendikce geçmezse dikkatli ol

İlk günler benimde ağrım çok oldu regl günleri geldiğinde bide özellikle şimdide ara ara oluyor dinlendikce geçmezse dikkatli ol
Ayy nasıl dikkat edeyim. Zten çok bişey yapmıyorum ki. Yarın hemşireleri ariyacagim. Smdi geçti. Ama bı saat kadar sürdü. Hiç okadar çok agrimamisti

Ayy nasıl dikkat edeyim. Zten çok bişey yapmıyorum ki. Yarın hemşireleri ariyacagim. Smdi geçti. Ama bı saat kadar sürdü. Hiç okadar çok agrimamisti
Kanaman gelirse diye dikkatli ol dedim yani. Ara sor bakalım belki bir öneride bulunurlar ama kanama olmazsa birşey vereceklerini sanmam

ne mutlu size: ) sağlıkla büyüsün, her şey gönlünüzce olsun: )
Çok teşekkür ederim
Ah canım benim çok teşekkür ediyorum Oğluşun analı babalı büyüsün bahtı açık olsun inşallah
Amin canım Allah razı olsun
Amin canim. dedigin gibi insan evladini kucagina alinca herseyi unutur. Rabbim bizede nasip etsin. Saglicakla buyut evladini insallah.
Teşekkür ederim canım sen nasilsin

Geçti smdi çok şükür. Ama şiddetli bı agriydi. 1 saat kadar sürdü. Yarın aricam. Sağol canım
Canim oncelikle gebeligin hayirli olsun, mesajlarda bicak kesigi gibi agri demissin, seni korkutmak istemem ama bence, en yakin zamanda keseyi gormek icin doktor randevusu al, hic kalp atisini bekleme. Bi emin ol kesenin yerinden..
Ben nisan ayinda dis gebelik gecirmistim, ordan biliyorum biraz riskli bir durum, insAllah senin agrilarin bundan kaynakli degildir, bir de 9. Gun ve 11. Gun bhch kac cikmisti?

Eski mesajları bilmediğimden soruyorum kusura bakma canım neden bu kadar kısa sürdü ya da diğeri neden 13 gündü arada nasıl bir fark var prosedür farkı falan mı?
Hayır bende sordum dün. O zaman yumurtaların ilaca geç cvp vermiş şimdi daha çabuk cvp vermiş dedi.

Ne güzel sürpriz yümurtalar olmuş. Bende öyle bir sürpriz isterdim. Artık bakalım. Opu olunca yazarım. Şimdi bekliyorum. Yarında çağırırlarsa bilemiyorum nasıl yaparım.

Bende de var kasık ağrısı zaman zaman artan bir ağrı ama özellikle bel ağrım çok var bacaklarıma ve kalçama vuran

9.gun 408
11.gun 721
13.gun 1875 çıktı.
13gun keseyi gösterdi doktor.
doktor boş gebelik yada kimyasal da değer bukadar yüksek çıkmaz demisti.
Senin değerlerin kacti

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, dün Yücel Bey transferimi yaptı.Muayenemi de o yapmıştı, 3kez gördüm bu deneme de kendisini iyi ,kıdemli bir doktor.Dün her kadar “embriyo iyi çözüldü ama tutmayabilir” cümlesini birkaç kez embriyologlardan ve idareden duysam da moralim yerindeydi pek panik yapmadım.Gecen ay şansım yüksek denilip pgtli embriyo tutmayınca sanırım bu kez yine olumsuz olabileceğini vurgulayıp bir nevi sorumlulukta payını azaltmak ve bana olumsuz sonuc olabileceğini de hatırlatmak istediler muhtemelen..Dinleniyorum iğnem var mecbur cıkıcam dışarı.Sadece gecen ayki negatiften sonra sanki aynı şeyi yaşıyorum bedenimin tepkisizliği vs aynı hissedip biraz modum düştü ama daha cok yeni böyle düşünmemem lazım biliyorum yine de zihnimden geçiyor sonra kalan tek embriyo inş bana süprız yapacak müzice olacak diyorum karışıkbakalım nasıl gececek bu 9 gün

9.gun 408
11.gun 721
13.gun 1875 çıktı.
13gun keseyi gösterdi doktor.
doktor boş gebelik yada kimyasal da değer bukadar yüksek çıkmaz demisti.
Senin değerlerin kacti
Değerlerin gayet iyi bence ciddi bir sıkıntı olmaz arasıra o ağrılar oluyo ben de yaşamıştım ama kanama vs olursa ayrı bir durum tabi iğne,sürekli yatma vs ile müdahale ediyorlar.Umarım gebe olan tüm arkadaşlar hiç buna gerek kalmadan sağlıkla ilerlersiniz.

Merhaba siz de baya problem yaşamışsınız.Dilerim tek kalan sağlıklı pgtli embriyolarımız can olur bize bu kezDediğiniz gibi malesef açıklama yapmıyorlar ben de bazen süpheleniyorum gözlerinden kaçan bişey mi var tüplerde vs 2 kez histereskopi oldum çizik için,2 kez rahim filmi cekildi tüpler için belli bişeyde yok demip sürekli negatifle karşılaşmak çok etkiliyo transfer oldum korka korka bekliyorum .Siz bu tedavilerinizin hepsini memorialda mı yaptınız?

Canım korkma. Hepimize öyle diyolar. Hiç bişeyin garantisini vermek istemiyorlar. Tutar Allah'ın izniyle. Sen çok egilmemeye çok yorulmaya dikkat et yeter

Baya uyguna yapmışsınız covidi..Benim de transfer dün oldu dilerim pozitif haberlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…