Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım korkma. Hepimize öyle diyolar. Hiç bişeyin garantisini vermek istemiyorlar. Tutar Allah'ın izniyle. Sen çok egilmemeye çok yorulmaya dikkat et yeter
Evet canım öyle..arada iğneler için çıkmanın dışında genelde dinleniyor olurum tabi bazen refleks boş bulunaniliyo insan hareketlerinde,kaç kez tecrube etsekte

Amin canım. Evet değerler iyi olduğu icn bnde korkmuyorum ama arkadaş öyle deyince korktum bıçak ağrısı gibiydi ama çok sürmedi. Geçti. Bugün hemşireleri arayıp sorcam yine de.
Ayy bebislere bişey olmasın da bn okadarcik ağrıyı cekerim :)
Dün başka bı topikte okudum. Sanırım regl ağrısı gibi herkeste farklı oluyor. Bı arkadasin kuzeni geceleri uyuyamazmis ağrıdan benim okadar degildii. Belirgindi sadece.
Belki de kendimizi çok dinliyiruz

Ne güzel sürpriz yümurtalar olmuş. Bende öyle bir sürpriz isterdim. Artık bakalım. Opu olunca yazarım. Şimdi bekliyorum. Yarında çağırırlarsa bilemiyorum nasıl yaparım.
Merakla bekliyoruz canim Allahim sana benim 2 kat yumurta sayimi versin bi mucizede senin olsun inshaAllah fazla olupta iyi olacak degilde iste hepsi iyi kalitede olsun enazindan dollensinler

Canim benimde tek ve cok degerli bir embryom vardi yucel bey transfer etti tabi senin korkularini da anliyabiliyorum benimki ilk denemeydi suan tuttu ve keseyi gormeye gidecez buda sana bir umut olsun son embryolarimiz insh bizimle kalir canim Hayirli olsun tekrardan

Hemşireleri aradım. Ağrınız çok normal. Kas ağrısı bu. Hem rahim kasılması hemde progestoren kaynakliymis.
Öyle zamanlarda dinlenmeye dikkat edin. Ama ne çok yatin ne çok yürüyün dedi.
Bendede oluyor sanki ara ara igne batmalari birde dun gece felaket migde bulantim oldu tansiyonum dustu usume tuttu bilemedim sicak su yapip belime koyup yattim

Evet her türlü çok dinliyoruz.Bebişlere bişey olmasın tabi ben hala gecen seneki için üzülüyorum ya tek gebeliğim oyduysa diye kurdukça kurdugum anlar oldu ,oluyorda.Kalp atışlarını düşük yaptıgım gün bile duymuştum ama benim 5-8 .haftalar arasında ufak kanamalarım olmuştu ve 3.kanamada hala kalp atışı varken saatler içinde kaybettim ki acilde ki dr %3 düşer ipne yap yat iyi olursun demişti..Bazıları da kanama oluyo yine de hiçbirşey olmuyo.Neyse güzel şeyleri düşünelim iyi olcaz..Sizler de hamileliğiniz keyfini çıkarın ben de tekrar hamile kalabileyim

Cok sağol canım inş

Evet benim bı arkadaşım ikizlere gebe tüp bebekle. Hep kanaması oluyo. 13.haftasi filan. Babasi rahatsız arkadaşımın üzüntüden oluyomus. Ama çok şükür bebisler iyi.
Üzülme. Belki de dogsa rahatsız olcak bı bebekti. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Hepimize. Allah emeklerimizin karşılığını verir insallah inşallah sende hamile kalırsın bı iki ay snra su testi mi yaptrsak bunu mu yaptrisak diye başka başlıklarda karşılaşırız :).

Hayırlı olsun. İnşallah annesine sımsıkı tutulur. Tabi sağlıklı ise en önemli bu sağlıklı bebek olsun. Hastane daha önce negatiflere istinaden böyle demişlerdir. Sen morelini yüksek tut.

Merhabalar,

benim rahim filmimde hersey normal gözükürdu ancak 3 iyi kalitede ve sağlıklı embriyolar tutunmayinca bir problem olmali diye düşündüler, histeroskopi ile tuplere bakalim dediler. İlkinde dis gebelik oldugu icin de sag tüpü direk kapattılar. Doktorlara kalsa sol tüpü de kapatalim dediler ama ben onu hic istemedim. Umarim en azindan bu ameliyat bir ise yarar
Evet ben simdiye kadar sadece Memorialda tedavi gördüm baska bi yere gitmedim, umarim gerek de kalmaz. Bugun gittim kontrole hersey yolunda giderse Cumartesi tranfer olacak tek embriyomuz.
Siz ne zaman transfer oldunuz? Umarım bu sefer ikimizin de yüzü güler

Tüple dış gebeliğin ne ilgisi var peki ?? Benim de bı tupum yapışık olabilirmis. Ama şuan için sorun yaratmaz dedi doktorların hepsi.

Hayır bende sordum dün. O zaman yumurtaların ilaca geç cvp vermiş şimdi daha çabuk cvp vermiş dedi.
Anladım teşekkür ederim. Ben de bugun yucel beyle gorustum ilaçlara
Hayırlısıyla bebeğin sana sımsıkı tutunacak.. olumlu düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…