Benim 9. Gun 929.gun 408
11.gun 721
13.gun 1875 çıktı.
13gun keseyi gösterdi doktor.
doktor boş gebelik yada kimyasal da değer bukadar yüksek çıkmaz demisti.
Senin değerlerin kacti
Canim oncelikle hayirli olsun transferin, bu tamemen nasip isi.Merhaba kızlar, dün Yücel Bey transferimi yaptı.Muayenemi de o yapmıştı, 3kez gördüm bu deneme de kendisini iyi ,kıdemli bir doktor.Dün her kadar “embriyo iyi çözüldü ama tutmayabilir” cümlesini birkaç kez embriyologlardan ve idareden duysam da moralim yerindeydi pek panik yapmadım.Gecen ay şansım yüksek denilip pgtli embriyo tutmayınca sanırım bu kez yine olumsuz olabileceğini vurgulayıp bir nevi sorumlulukta payını azaltmak ve bana olumsuz sonuc olabileceğini de hatırlatmak istediler muhtemelen..Dinleniyorum iğnem var mecbur cıkıcam dışarı.Sadece gecen ayki negatiften sonra sanki aynı şeyi yaşıyorum bedenimin tepkisizliği vs aynı hissedip biraz modum düştü ama daha cok yeni böyle düşünmemem lazım biliyorum yine de zihnimden geçiyor sonra kalan tek embriyo inş bana süprız yapacak müzice olacak diyorum karışıkbakalım nasıl gececek bu 9 gün
Ameliyat işe yarar inş genelde sonrasında pozitifleri çok duyuyorum.Ben dün oldum hayırlısıyla biz de güzel haberler verelimMerhabalar,
benim rahim filmimde hersey normal gözükürdu ancak 3 iyi kalitede ve sağlıklı embriyolar tutunmayinca bir problem olmali diye düşündüler, histeroskopi ile tuplere bakalim dediler. İlkinde dis gebelik oldugu icin de sag tüpü direk kapattılar. Doktorlara kalsa sol tüpü de kapatalim dediler ama ben onu hic istemedim. Umarim en azindan bu ameliyat bir ise yarar
Evet ben simdiye kadar sadece Memorialda tedavi gördüm baska bi yere gitmedim, umarim gerek de kalmaz. Bugun gittim kontrole hersey yolunda giderse Cumartesi tranfer olacak tek embriyomuz.
Siz ne zaman transfer oldunuz? Umarım bu sefer ikimizin de yüzü güler
Cok sağol ..sizin de hayırlı olsun.artık pgt,pgtsiz anlamadım valla sans ne diyimCanim oncelikle hayirli olsun transferin, bu tamemen nasip isi.
Ben nisan ayinda pgtli %100 saglikli embriyomu dis gebelikle kaybettim.
Ekim ayinda %30 mozaik embriyo transferi oldum, pek umudum yoktu acikcasi, simdilik hersey yolunda gidiyor, tabi hala dusuk riskim var ama artik Rabbime teslim oldum.. Veren de o, alan da o, artik nasibimde ne varsa onu yasayacagim..
Hakkimizda hayirlisi olsun, Rabbim saglikli, sihhatli, hayirli evlatlar nasip etsin insAllaaah
Anladım canım. İnşallah. Ozaman böyle ağrıların mi oluyordu.dis gebelikteki ağrı dayanılmaz oluyor diyolar diye duymuştum bnim ağrım belirgindi ama dayanilmicak gibi degildi.Benim 9. Gun 92
11. Gun 203tu degerim.
Sonradan bhcg dalgalanmalar oldu, bi indi bi yukseldi, keseyi bi turlu goremedik, 2 doz igne oldum dusuk yapmak icin yine de dusmedi, sonrasinda kanamam yogunlasinca kurtaj oldum, 3 gun sonra bhcg sifirlandi..
Boyle bi olay yasadigim icin bu transferimden sonra da cok korktum, kalp atisini beklemeden keseyi gidip gordum, cok sukur elhamdulillah simdilik bir skintimiz yok, Rabbim devamini saglikla hayirlisiyla getirsin insAllaah
sağol canım umarım
Benim pek agrim olmamisti aslinda, ama dis gebelik teshisi konunca arastirdim, hep bicak saplanir gibi agri diyordu, ondan sizin yazinizi okuyunca aklima geldi..Anladım canım. İnşallah. Ozaman böyle ağrıların mi oluyordu.dis gebelikteki ağrı dayanılmaz oluyor diyolar diye duymuştum bnim ağrım belirgindi ama dayanilmicak gibi degildi.
Amiininşallah Allah tamamına erdirsin
hayırlı olsun, sağlıkla yerleşsin büyüsün: )Merhaba kızlar, dün Yücel Bey transferimi yaptı.Muayenemi de o yapmıştı, 3kez gördüm bu deneme de kendisini iyi ,kıdemli bir doktor.Dün her kadar “embriyo iyi çözüldü ama tutmayabilir” cümlesini birkaç kez embriyologlardan ve idareden duysam da moralim yerindeydi pek panik yapmadım.Gecen ay şansım yüksek denilip pgtli embriyo tutmayınca sanırım bu kez yine olumsuz olabileceğini vurgulayıp bir nevi sorumlulukta payını azaltmak ve bana olumsuz sonuc olabileceğini de hatırlatmak istediler muhtemelen..Dinleniyorum iğnem var mecbur cıkıcam dışarı.Sadece gecen ayki negatiften sonra sanki aynı şeyi yaşıyorum bedenimin tepkisizliği vs aynı hissedip biraz modum düştü ama daha cok yeni böyle düşünmemem lazım biliyorum yine de zihnimden geçiyor sonra kalan tek embriyo inş bana süprız yapacak müzice olacak diyorum karışıkbakalım nasıl gececek bu 9 gün
benim de dün oldu öyle bir ağrım, geçti sonra, bugün de hiç ağrım sızım yok.. sen kese görmüş bir insansın, artık o öyle büyüyüp gidecek: )Anladım canım. İnşallah. Ozaman böyle ağrıların mi oluyordu.dis gebelikteki ağrı dayanılmaz oluyor diyolar diye duymuştum bnim ağrım belirgindi ama dayanilmicak gibi degildi.
Amiininşallah Allah tamamına erdirsin
Canim sende nedediler acaba merak ettim umarim hersey yolundadir suanhayırlı olsun, sağlıkla yerleşsin büyüsün: )
transfer gününüzün benimkinden güzel geçtiğine, benden daha pozitif şeyler duyduğunuza emin olabilirsiniz: )
hayırlı olsun, sağlıkla yerleşsin büyüsün: )
transfer gününüzün benimkinden güzel geçtiğine, benden daha pozitif şeyler duyduğunuza emin olabilirsiniz: )
Merhaba, ben gonal-f, sonra cetrotide, rn son da çatlatma iğnesi ovitrel kullanmıştım.Merhaba arkadaşlar hamile olanlar inşallah bebeklerini saglikla alırlar kucaklarina diğer arkadaslarada bol şans diliyorum.Bu süreçte menagone iğneli kullandınız.Yoksa hepiniz gonalfmi yazabilirmisiniz
Yolunda yolunda: ) transfer masasında polipim olduğunu söylediler, bir kaç negatif şey daha duydum o gün daha önce anlatmıştım, epey travmatik geçmişti.Canim sende nedediler acaba merak ettim umarim hersey yolundadir suan
Ben de gonal f kullanıyorumMerhaba arkadaşlar hamile olanlar inşallah bebeklerini saglikla alırlar kucaklarina diğer arkadaslarada bol şans diliyorum.Bu süreçte menagone iğneli kullandınız.Yoksa hepiniz gonalfmi yazabilirmisiniz
Canim cok gecmis olsun ama bebisin seninle ya onemlisi oYolunda yolunda: ) transfer masasında polipim olduğunu söylediler, bir kaç negatif şey daha duydum o gün daha önce anlatmıştım, epey travmatik geçmişti.
Ben menopur kullandım snra cetrotide sonra da çatlatma iğnesi.Merhaba arkadaşlar hamile olanlar inşallah bebeklerini saglikla alırlar kucaklarina diğer arkadaslarada bol şans diliyorum.Bu süreçte menagone iğneli kullandınız.Yoksa hepiniz gonalfmi yazabilirmisiniz
Çok sağol. Evet pgtli de olsa o ileri testleri yaptırmak gerekiyormuş ben de yeni öğrendim. Memorial dışında bir doktor-hastane bulamadım daha, bir bulsam hepsini sorucam: )Canim cok gecmis olsun ama bebisin seninle ya onemlisi odrlar da zaten her ihtimale karsi birseyler soyluyor.. bizimki de tutturdu pgtli embryo 99,9% kesin sonucta siz yinede nipt ve amniyosentez yaptirin her ihtimale karsi ozaman dogal yoldan gebe kaliyim ben be ya ne ugrastiriyonuz.. neyse hele bi keseyle kalp atisini goreydim
Pgt li embiryoya nipt ve amniyosentez mi istedi ?? Ozaman neden yaptiriyoliyo ki pgtCanim cok gecmis olsun ama bebisin seninle ya onemlisi odrlar da zaten her ihtimale karsi birseyler soyluyor.. bizimki de tutturdu pgtli embryo 99,9% kesin sonucta siz yinede nipt ve amniyosentez yaptirin her ihtimale karsi ozaman dogal yoldan gebe kaliyim ben be ya ne ugrastiriyonuz.. neyse hele bi keseyle kalp atisini goreydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?