Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

9.gun 408
11.gun 721
13.gun 1875 çıktı.
13gun keseyi gösterdi doktor.
doktor boş gebelik yada kimyasal da değer bukadar yüksek çıkmaz demisti.
Senin değerlerin kacti
Benim 9. Gun 92
11. Gun 203tu degerim.
Sonradan bhcg dalgalanmalar oldu, bi indi bi yukseldi, keseyi bi turlu goremedik, 2 doz igne oldum dusuk yapmak icin yine de dusmedi, sonrasinda kanamam yogunlasinca kurtaj oldum, 3 gun sonra bhcg sifirlandi..
Boyle bi olay yasadigim icin bu transferimden sonra da cok korktum, kalp atisini beklemeden keseyi gidip gordum, cok sukur elhamdulillah simdilik bir skintimiz yok, Rabbim devamini saglikla hayirlisiyla getirsin insAllaah

Canim oncelikle hayirli olsun transferin, bu tamemen nasip isi.
Ben nisan ayinda pgtli %100 saglikli embriyomu dis gebelikle kaybettim.
Ekim ayinda %30 mozaik embriyo transferi oldum, pek umudum yoktu acikcasi, simdilik hersey yolunda gidiyor, tabi hala dusuk riskim var ama artik Rabbime teslim oldum.. Veren de o, alan da o, artik nasibimde ne varsa onu yasayacagim..
Hakkimizda hayirlisi olsun, Rabbim saglikli, sihhatli, hayirli evlatlar nasip etsin insAllaaah

Ameliyat işe yarar inş genelde sonrasında pozitifleri çok duyuyorum.Ben dün oldum hayırlısıyla biz de güzel haberler verelim

Cok sağol ..sizin de hayırlı olsun.artık pgt,pgtsiz anlamadım valla sans ne diyim

Anladım canım. İnşallah. Ozaman böyle ağrıların mi oluyordu.dis gebelikteki ağrı dayanılmaz oluyor diyolar diye duymuştum bnim ağrım belirgindi ama dayanilmicak gibi degildi.
Amiin inşallah Allah tamamına erdirsin

T taniamu canım hayırlı olsun güzel haberlerini alalım inşaAllah. Ben birşey soracağım neden olmayabilir dediler anlamadım pgt li değil mi kalitesi neydi canım
sağol canım umarımPgtli ve çok iyi kalitedeydi 2embriyom biri gecen ekimde tutmamıştı onlar da gebelik şansını yüksek görmüşlerdi tabi tutmama olasılıgını da var sonuçta .Dün de diğerinin transferi olunca olumsuz olma ihtimalini de söylediler pgt de iyi de olsa tutmayabiliyor diye.pgtsiz olanlara da negatif oldugunda görüşmeye gittiğimiz de düşükte dahil pgt yaptırılmalı.Pgtsiz oldugundan olmuş olabilir dendi sağlıklı değildir manasında ee pgt yaptırdık ,sağlıklıda olmayınca olmuyo illa bir nedeni var ama çok çok dikkatli kişiye özel tedavi süreci yönetilmeli bence böyle durumlarda şu minik yeni umudumuz bakalım

Benim pek agrim olmamisti aslinda, ama dis gebelik teshisi konunca arastirdim, hep bicak saplanir gibi agri diyordu, ondan sizin yazinizi okuyunca aklima geldi..

hayırlı olsun, sağlıkla yerleşsin büyüsün: )
transfer gününüzün benimkinden güzel geçtiğine, benden daha pozitif şeyler duyduğunuza emin olabilirsiniz: )

benim de dün oldu öyle bir ağrım, geçti sonra, bugün de hiç ağrım sızım yok.. sen kese görmüş bir insansın, artık o öyle büyüyüp gidecek: )

Merhaba arkadaşlar hamile olanlar inşallah bebeklerini saglikla alırlar kucaklarina diğer arkadaslarada bol şans diliyorum.Bu süreçte menagone iğneli kullandınız.Yoksa hepiniz gonalfmi yazabilirmisiniz
Merhaba, ben gonal-f, sonra cetrotide, rn son da çatlatma iğnesi ovitrel kullanmıştım.

Yolunda yolunda: ) transfer masasında polipim olduğunu söylediler, bir kaç negatif şey daha duydum o gün daha önce anlatmıştım, epey travmatik geçmişti.
Canim cok gecmis olsun ama bebisin seninle ya onemlisi o drlar da zaten her ihtimale karsi birseyler soyluyor.. bizimki de tutturdu pgtli embryo 99,9% kesin sonucta siz yinede nipt ve amniyosentez yaptirin her ihtimale karsi ozaman dogal yoldan gebe kaliyim ben be ya ne ugrastiriyonuz.. neyse hele bi keseyle kalp atisini goreydim

Çok sağol. Evet pgtli de olsa o ileri testleri yaptırmak gerekiyormuş ben de yeni öğrendim. Memorial dışında bir doktor-hastane bulamadım daha, bir bulsam hepsini sorucam: )

Pgt li embiryoya nipt ve amniyosentez mi istedi ?? Ozaman neden yaptiriyoliyo ki pgt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…