Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

öyle mi diyorlar. çok şaşırdım. 35 üstü olmama rağmen semra hanım benden pgt istemedi, biz istediğimiz halde gerek yok dedi.

valla ben çok doktor değiştirdim gebelik süresince. tam 9 doktora gittim. riskli gebelikti benim zaten. en son recep has ve ahmet göçmen birlikte takip yaptı. ikisinden de allah razı olsun. doğumu da ahmet bey yaptı. açıkcası ahmet bey'e çok güvendim. egosu yok, gerçekten yardımcı olmaya çabalıyor, moral bozmuyor ve gerçekten doğru şekilde yönlendiriyor. keşke en başta ona gitmeye başlasaydım diyorum.

Merhaba canım öncelikle hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah benim de ilk zamanlar çok ağrım oluyordu hatta birgün gece uykumdan uyandırdı aynı adet ağrısıydı hatta çok korkmuştum eşimi bile uyandırmıştım. Kanama olmadığı sürece korkma bence ama tabiki tedbir amaçlı mutlaka doktoruna yaz bilgi ver. Ben yazmıştım normal demişti ama sende bi yaz

Pgt yapildi canim hatta ngs de yapildi ayriyeten benim genetik doktoru istedi bunu her ihtimale karsi.. bu gibi genetik arastirmalar 100% degilmis bende anliyamadim ama cok az oranda olasiligi var.. cok sevindim adina canim ama ben yaptirdigim halde sevinemiyorum.. bizimki biraz karisik.. amin hayirlisi olsun cumlemizin saglikli bebeleri olsun
Genetikten Dr murat ve tupten dr beril ikiside istediler.. ben yurtdisinda yasiyorum nipt istediler dedigin gbi birde amniyosentez.. burda yaptirabilecegimi soylediler zaten bizim gibi durumda olanlara mecbur sigorta karsiliyor ama dedigin gbi bizim iyiligimiz icindir mecburlar soylemeye bakanliktan.. bu pgt cok genis capli kisiye ozel arastirma oluyo..

Bizde burdaki dr lara guvenmiyoruz nolucak bilmiyorum hele bi bebisimi gorseydim yarin buyuk gun insh.. dua edin kizlar

Evet hemşireleri aradım görüştüm. Progesteron kaynaklı ağrılar bunlar dedi. Kas ağrısı ve rahim büyüdüğü için kasılıyor. Normal dedi. Ağrınız olursa dinlenin. Yada çok yattiysaniz yürüyün dedi. Bnim uykudan uyandıracak kadar değil belirgin bir agriydi sadece. Ama hep olmuyo. Çok sağol canım

Yarın görürsün inşallah canım. Bize de yaz mtlaka

Kızlar bu arada perinatolog için memorialde Dr Cihangir yılanlıoglunu çok duydum.
Hem hastanede önerdiler hemde Ablam iki gebeliginde de ona gitti. Abimin eşi başka doktora gitti mesela ama birsuru gereksiz test etti ve çok üzüldü gerildi kız. Keşke Cihangir hocaya gitseydim dedi. Bn zamanı geldiğinde ona gidicem.

Merhaba cok sagolun, ne guzel hikayeniz...ben de mucizemi bekliyorum

Sagol canim onerin icin burda bende guvenmiyorum drlara ama memorialdekilere guvenim sonsuz

Ne zaman transfer peki belli oldu mu?yani pgtli embriyoya nipt ve amniyosentezi ben de ilk kez simdi duydum..once bi hamile kalalim da artik testleri de dusuncez sonra

Merhaba yazınızı okudum ben de takiplerimi ve doğumumu Ahmet beyin yapmasını istiyorum kendisinde laparaskopi olmuştum daha önce hayatımda böyle bir doktorla karşılaşmamıştım tek kelime ile mükemmel, ameliyattan sonra ah demiştim içimden hamile kalırsam doktorum olmalı kocaelinden gelip gitmek zor olcak ama istiyorum çok pazartesi günü kalp atışı için memoraila gidip görüşcem, çok zor olur mu sizce şehirdışından gelip gitmem çok sık oluyor mu kontroller bir de doğuma girdi dimi Ahmet hoca detay paylaşabilirseniz biraz sevinirim evladınızıda Allah bağışlasın

benim sorunlu gebelikti ikiz nedeniyle ve her hafta kontrole gidiyordum. sonra recep has'a yönlendirdi ahmet bey bizi ve bana her hafta gelmene gerek yok dedi. haftada bir recep hoca'ya üç dört haftada bir de ahmet bey'e gittim. zaten onun dikkati ve deneyimi sayesinde bebeklerimde sorun olduğunu anladık ve beni en doğru şekilde yönlendirdiği için bebeklerim sağlıkla doğdu çok şükür. ve en önemlisi o dönemde bana çok moral verdi destek oldu. hep mesajlarıma geri döndü allah razı olsun.
doğumumu o yaptırdı, recep hoca doğum yapmıyor çünkü. risklerimiz olduğundan iki çocuk doktoru daha girdi doğuma. biri ercan tutak beydi, diğerini ismen bilmiyorum hep ercan bey ile görüştük çünkü.
doğum diyorum ama tabii benim sezeryan oldu. dikişlerimde falan hiç sıkıntı yaşamadım.
sıkıntılı bir gebelik değilse sizinki inşallah olmaz tabii 3 haftalık kontroller yeterli olacaktır. kocaeli çok uzak bir yer değil, imkanınız varsa ben tavsiye ederim Ahmet Bey'i. hala daha doktorumdur kendisi. kistlerimin takibini yapıyor. bundan sonra başka doktora gitmeyi düşünmüyorum.
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Aminnn çok teşekkür ediyorum cevabınız için Ameliyatımda da okadar ilgi gördüm ki kendisinden yani insan gözü kapalı güvenir mi bir doktora Allah razı olsun kendisinden Türkiyenin ünlü doktorlardanmış üstelik ben izmir ankara kocaelinde kaç kadın doğumcuya gittiysem hepsi kendisini tanıyor hatta oo işin pirinde ameliyat olmuşsunuz demişlerdi, kafamda ki tek soru işareti sürekli kontrole gitmem gerekirse ya da normal doğum olursa nasıl olcak ama hayırlısı netleşti şimdi sayenizde Ahmet hocamla ptesi görüşeyim çok çok teşekkür ediyorum size de bilgilendirme için, bebişlerinizin sağlıklı olmasına ayrıca sevindim maşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun

bana da recep has'a en az bir kere görün dediler ama.. ben anadolu yakasında doktor arayışındayım ya, hatta üsküdar: )

Geçmiş olsun,doktorunuz kimdi?

Ne zaman transfer peki belli oldu mu?yani pgtli embriyoya nipt ve amniyosentezi ben de ilk kez simdi duydum..once bi hamile kalalim da artik testleri de dusuncez sonra
Bu cuma bir aksilik çıkmazsa transferim var
Bugün ilaçlarıma başladım ama çok kötü oldum. Başım çok döndü. Bide fitili sabah 10:15 de yaptım. Saat16:00 gibi ilk önce su şeklinde sonra fitil resmen erimiş geri gelmiş. sizdede mi böyle oldu.

Evet okadar saat sonra gelmesi önemli değil. Zten gereken kısmı içerde kaliyordur

Kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri iki ayrı doktora gidiyorum haber hafta muayene oldum yani bebeğe bi zararı varmıdır dıye kafama takıldı bu konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır acaba? bu haftada gideceğim ve sonra tek doktorla devam edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…