Benimkinde 27 ekim basladi adetim 19 kasim transferim oldu naturel siklusta dondurulmus embryo.. bu belki kisiye gore degisebilirKızlar transfer adetten kaç gün sonra oluyor acaba?
Benim iki kez transfer oldu ilki 18.güne, ikincisi 19.güne denk geldi. İlkinde transferin dokuzuncu gününden 2 gün sonra adet oldum şimdi ikinci transferin sonucunu bekliyorum ve inşallah pozitifi görürürm bu kez.. Her iki transferde 5AA pgt'li embriyoydu ama her şeyin garantisi olmuyor maalesef ilki tutmadı mesela her şey nasip umarım nasip olan zamana ulaşmışımdır maddi manevi gerçekten çok zor süreçler..Kızlar transfer adetten kaç gün sonra oluyor acaba?
Insallah goruruzBenim iki kez transfer oldu ilki 18.güne, ikincisi 19.güne denk geldi. İlkinde transferin dokuzuncu gününden 2 gün sonra adet oldum şimdi ikinci transferin sonucunu bekliyorum ve inşallah pozitifi görürürm bu kez.. Her iki transferde 5AA pgt'li embriyoydu ama her şeyin garantisi olmuyor maalesef ilki tutmadı mesela her şey nasip umarım nasip olan zamana ulaşmışımdır maddi manevi gerçekten çok zor süreçler..
Canım bunlar zihnimizin bize oynadığı oyunlar . Ben bu forumda çooook okudum ikiz bebekte bile hiçbir belirtisi olmayıp öğrendikten ya da daha ileriki haftalarda belirtisi başlayanları. Kendini çok dinleme , bebeğinin seninle olduğunu hayal et ona kavuştuğunda neler yapacağını hayal et. İnşallah sana sımsıkı tutunacakKızlar çıldırcam 3 gündür uyuyamıyorum.Uyku problemim hep vardı ama son dönem biraz iyiydi.Transfer oldu ,uyku çok önemli ve ben uyuyamıyorumkafamda çok rahat değil onun da etkisi vardır meditasyon vs deniyorum yine de aynı.Biliyorum yalnış 3 günde tepki aramak ama bedenim çok tepkisiz diğeri de böyle olmuştu ve tutmadı buda aynı diye bir korku ,moral bozukluğu oldu bende zihnime bunları düşünmemesi için engel olamıyorum.Hamile kalan arkadaşlar hiç belirti,tepki olmamasına rağmen tutanlar oldu mu? Yada belirtileriniz kaçıncı günden itibaren başladı.Sanırım ben ekim ayındaki transferimde hissettiklerim gibi oldugundan umutsuzluğa kapıldım en korktugum şey böyle düşünmekti..oysa gayet moralli başlamıştım
İnşallah bu emeklerinin karşılığını kucağında bebeğinle alırsın canım ..Benim iki kez transfer oldu ilki 18.güne, ikincisi 19.güne denk geldi. İlkinde transferin dokuzuncu gününden 2 gün sonra adet oldum şimdi ikinci transferin sonucunu bekliyorum ve inşallah pozitifi görürürm bu kez.. Her iki transferde 5AA pgt'li embriyoydu ama her şeyin garantisi olmuyor maalesef ilki tutmadı mesela her şey nasip umarım nasip olan zamana ulaşmışımdır maddi manevi gerçekten çok zor süreçler..
Canim bu soylediklerin bende de oldu ve hala oluyor.. cok tedirgin uyuyorum uykumda sicriyorum erken uyaniyorum ve yorgun dusuyorum sonra.. transferden sonra normal bende tuttu 5. Gun idrarda test ettim dayanamadim ve silik cikti gun gectikcede koyulasti sende de tutar inshaAllah bebeginin seninle oldugunu dusun guzel hayal et guzel olsun minik yavrun sana tutunsunKızlar çıldırcam 3 gündür uyuyamıyorum.Uyku problemim hep vardı ama son dönem biraz iyiydi.Transfer oldu ,uyku çok önemli ve ben uyuyamıyorumkafamda çok rahat değil onun da etkisi vardır meditasyon vs deniyorum yine de aynı.Biliyorum yalnış 3 günde tepki aramak ama bedenim çok tepkisiz diğeri de böyle olmuştu ve tutmadı buda aynı diye bir korku ,moral bozukluğu oldu bende zihnime bunları düşünmemesi için engel olamıyorum.Hamile kalan arkadaşlar hiç belirti,tepki olmamasına rağmen tutanlar oldu mu? Yada belirtileriniz kaçıncı günden itibaren başladı.Sanırım ben ekim ayındaki transferimde hissettiklerim gibi oldugundan umutsuzluğa kapıldım en korktugum şey böyle düşünmekti..oysa gayet moralli başlamıştım
Sagol canim inşallahCanım bunlar zihnimizin bize oynadığı oyunlar . Ben bu forumda çooook okudum ikiz bebekte bile hiçbir belirtisi olmayıp öğrendikten ya da daha ileriki haftalarda belirtisi başlayanları. Kendini çok dinleme , bebeğinin seninle olduğunu hayal et ona kavuştuğunda neler yapacağını hayal et. İnşallah sana sımsıkı tutunacak
Ben de uyuyamıyordum, 2de filan uyuyup sabah erkenden gözümü açıyordum, sonra bazen tekrar uyuyordum. Olmadı bu iş dediğim çok oldu, kafamdan kovdum o düşünceyi. Bence onun rahminizde olduğuna ve tutunduğuna emin olarak ilerleyin. Ona da yardımcı olun, zaten minnacık: ) Ben inanmaya inandım bu süreçte, bazen başaramasam da inanırsam, güvenirsem daha iyi oluyor her şey. Bazı kadınlar hiç belirti yaşamıyor ki o kadar hormona ilaca rağmen.. Demek ki siz o gruptansınız: )Kızlar çıldırcam 3 gündür uyuyamıyorum.Uyku problemim hep vardı ama son dönem biraz iyiydi.Transfer oldu ,uyku çok önemli ve ben uyuyamıyorumkafamda çok rahat değil onun da etkisi vardır meditasyon vs deniyorum yine de aynı.Biliyorum yalnış 3 günde tepki aramak ama bedenim çok tepkisiz diğeri de böyle olmuştu ve tutmadı buda aynı diye bir korku ,moral bozukluğu oldu bende zihnime bunları düşünmemesi için engel olamıyorum.Hamile kalan arkadaşlar hiç belirti,tepki olmamasına rağmen tutanlar oldu mu? Yada belirtileriniz kaçıncı günden itibaren başladı.Sanırım ben ekim ayındaki transferimde hissettiklerim gibi oldugundan umutsuzluğa kapıldım en korktugum şey böyle düşünmekti..oysa gayet moralli başlamıştım
İnş canimCanim bu soylediklerin bende de oldu ve hala oluyor.. cok tedirgin uyuyorum uykumda sicriyorum erken uyaniyorum ve yorgun dusuyorum sonra.. transferden sonra normal bende tuttu 5. Gun idrarda test ettim dayanamadim ve silik cikti gun gectikcede koyulasti sende de tutar inshaAllah bebeginin seninle oldugunu dusun guzel hayal et guzel olsun minik yavrun sana tutunsunBenim ki 6ABydi seninkide cikar ama kan testini biraz bekle gununde yap canim
Kac gun oldu transfer olaliİnş canimHayal kurmayi ihmal ettim sanirim
SagolunBen de uyuyamıyordum, 2de filan uyuyup sabah erkenden gözümü açıyordum, sonra bazen tekrar uyuyordum. Olmadı bu iş dediğim çok oldu, kafamdan kovdum o düşünceyi. Bence onun rahminizde olduğuna ve tutunduğuna emin olarak ilerleyin. Ona da yardımcı olun, zaten minnacık: ) Ben inanmaya inandım bu süreçte, bazen başaramasam da inanırsam, güvenirsem daha iyi oluyor her şey. Bazı kadınlar hiç belirti yaşamıyor ki o kadar hormona ilaca rağmen.. Demek ki siz o gruptansınız: )
3 gun olduKac gun oldu transfer olali
2 3 gun daha bekle canim veya dayanabilirsen test gununu bekle3 gun oldu
Bugün 6.gün büyük gün Cuma :) siz kaçıncı gününüzdesinizInsallah goruruzben de 5aa pgtli transferimin sonucunu bekliyorum.Kacinci gununuzdesiniz.
Canim insh bu sefer olur ve hic beklemedigin anda, pozitif olmak guzel birsey hormonlarimizada yansitiyor ben cok rahattim transferden sonra testim pozitif cikti hcg katlandi ama kaygilarim basladi gbi.. henuz hic kalp atisi duymadim dusuklerim cok erken donemlerde oluyordu.. bunlardan korkuyorum bende bugun keseyi gormeye gidicez inshaAllah haftayada kalp2 sene önce acemice yaptığım biri taze biri dondurulmuş 2 negatifim var. Bu tedavide bilinçaltım o kadar tedbirli ki heyecan bile yapamıyorum . Karamsar ya da umutsuz değilim her gece yatarken hayaller kuruyorum mesela ama yok o ilk heyecanım yok. Belki daha yumurta geliştirme sürecindeyim diyedir ama ne bileyim bende de böyle bir durum söz konusu :)
Aminn inşallah canım Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinİnşallah bu emeklerinin karşılığını kucağında bebeğinle alırsın canım ..
Aman boyle devam etsin:) aslinda ben de tedavi surecinde rahattim hatta transfer gunu sasirdim kendime:) gayet sakindim ..sonra bu tepkisizligi ekimde yasadim ve tutmayinca buda olmadi galiba kaygisiz basladi.Gebe kaldigim transfer de ben de hareketlikik hissetmistim sonra butun herseyi aklimdan gecirip kuruyorum2 sene önce acemice yaptığım biri taze biri dondurulmuş 2 negatifim var. Bu tedavide bilinçaltım o kadar tedbirli ki heyecan bile yapamıyorum . Karamsar ya da umutsuz değilim her gece yatarken hayaller kuruyorum mesela ama yok o ilk heyecanım yok. Belki daha yumurta geliştirme sürecindeyim diyedir ama ne bileyim bende de böyle bir durum söz konusu :)
3.gun,Pazartesi test gunuBugün 6.gün büyük gün Cuma :) siz kaçıncı gününüzdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?