Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi hayırlısıEvet öyle oluyor beyazımsı bazen katılaşıyo gibi bazen daha sıvı..Sormuştum normal dediler.

bana da recep has'a en az bir kere görün dediler ama.. ben anadolu yakasında doktor arayışındayım ya, hatta üsküdar: )

normal gebeliklerde bence çok gerek yok. zaten randevu almak falan da çok zor. ama belki detaylı için 20. haftada gidebilirsiniz. genellikle öyle yapıyorlar gördüğüm kadarıyla.

Bende crıona kullanırken bazen geri geliyordu canım yaptıktan sonra biraz yürümek lazım

sağlıklı doğumlar dilerim.
hayır hiç kafanıza takmayın içiniz rahat olsun, hiç sorun olmaz. ben tüm hamileliğim boyunca en az haftada bir ultrasona girdim ki üç kez girdiğim bile oldu. üstelik 19. haftadan sonra her hafta detaylıya girdim.

Yani zararı olur mu bilmiyorum. Ama neden gittiniz her hafta merak ettim. Bn de kalp atışını duymak istiyorum. Zararı olur smdi gitmiyorum

Hadi ya içime su serpildi suan benim ilk haftalar ama sizde bu haftalarda her hafta gidiyormuydunuz

Yani zararı olur mu bilmiyorum. Ama neden gittiniz her hafta merak ettim. Bn de kalp atışını duymak istiyorum. Zararı olur smdi gitmiyorum
Ya bikere kalp atışını duyduktan sonra hep girmek istedim iyi midir biley olmuşmudur diye düşünmekten eşim de gidelim daha iyi diyordu biraz evham diyebilirim. Çok kötü bişey aslında ama engel olamadım bu düşüncelere. İnşallah bu haftadan sonra bidaha doktorun verdiği tarihte gideceğim

Ben gebe kalirsam inşallah orda yapmak istiyorum doğumu bende Kocaeli'nde gidip gelicem inşallah.

Hadi ya içime su serpildi suan benim ilk haftalar ama sizde bu haftalarda her hafta gidiyormuydunuz
evet. çünkü, ilk keseyi gördüklerinde kanamalı alan var demişlerdi ve haftaya yeniden çağırmışlardı. ben ertesi gün hemen başka dr'a gitmiştim. diğer hafta gittiğimizde de ikiz olduğunu görmüştü. kısaca ben gebeliğimin ilk haftasından doğuma kadar her hafta kontrole gitmek zorunda kalmıştım. dediğim gibi bazı haftalar üç günde bir gittiğim de olmuştu. bebeklerimden birinin kan akımı zayıf bazen geriye doğruydu. sürekli takip gerekiyordu.
hatta aynı gün içinde iki doktora gidip baktırdığım bile oldu.
evhamınızı çok iyi anlıyorum o yüzden :)

Evet yaa. Keseyi gördüm kalp atisino da duysaydim snra riskli haftaları gecseydim. Seni anlıyorumm. Bnde çok pimpirikliyim. Abuk subuk şeyler okuyup kafamı karıştırıyorum bide.

Ben gebe kalirsam inşallah orda yapmak istiyorum doğumu bende Kocaeli'nde gidip gelicem inşallah.
Allah size de nasip etsin inşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını versin en hayırlı zamanda Tüp bebekte gidip gelmek zor olmuştu, bir hafta hergün gittiğimi biliyorum ama bİzler için güven çok önemli yıllardır bekliyoruz çünkü inşallah planladığımız gibi gider herşey

Gerçekten hem sağlıkla bebeklerinize kavuşmanıza sevindim hemde kendi içime su serpildi biraz korkmuştum açıkçası her hafta gıdıyorum bi zararı olur mu dıye.. olsaydı sizin riskli olduğu halde çağırmazlardı zaten çok teşekkürler cevabınız için

Evet yaa. Keseyi gördüm kalp atisino da duysaydim snra riskli haftaları gecseydim. Seni anlıyorumm. Bnde çok pimpirikliyim. Abuk subuk şeyler okuyup kafamı karıştırıyorum bide.
Aynen bende suan o moddayım ve hamilelik boyu sürecek galiba. İlk hamile olduğunu öğrenmeyi bekliyorsun deli gibi sonra kese kalp atışı değerler normal mi değil mi derken hep bi araştırmayla geçecek gibi duruyor rabbim bize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Hayirlisi olsun canim bende de aynisi oluyor yarisi icerde yArisi disarda gibi bisey gerektigi giriyordur zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…