Hadi hayırlısıBu cuma bir aksilik çıkmazsa transferim var
Bugün ilaçlarıma başladım ama çok kötü oldum. Başım çok döndü. Bide fitili sabah 10:15 de yaptım. Saat16:00 gibi ilk önce su şeklinde sonra fitil resmen erimiş geri gelmiş.sizdede mi böyle oldu.
bana da recep has'a en az bir kere görün dediler ama.. ben anadolu yakasında doktor arayışındayım ya, hatta üsküdar: )
Bende crıona kullanırken bazen geri geliyordu canım yaptıktan sonra biraz yürümek lazımBu cuma bir aksilik çıkmazsa transferim var
Bugün ilaçlarıma başladım ama çok kötü oldum. Başım çok döndü. Bide fitili sabah 10:15 de yaptım. Saat16:00 gibi ilk önce su şeklinde sonra fitil resmen erimiş geri gelmiş.sizdede mi böyle oldu.
sağlıklı doğumlar dilerim.Kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri iki ayrı doktora gidiyorum haber hafta muayene oldum yani bebeğe bi zararı varmıdır dıye kafama takıldı bu konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır acaba? bu haftada gideceğim ve sonra tek doktorla devam edeceğim inşallah
Yani zararı olur mu bilmiyorum. Ama neden gittiniz her hafta merak ettim. Bn de kalp atışını duymak istiyorum. Zararı olur smdi gitmiyorumKızlar ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri iki ayrı doktora gidiyorum haber hafta muayene oldum yani bebeğe bi zararı varmıdır dıye kafama takıldı bu konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır acaba? bu haftada gideceğim ve sonra tek doktorla devam edeceğim inşallah
Hadi ya içime su serpildi suan benim ilk haftalar ama sizde bu haftalarda her hafta gidiyormuydunuzsağlıklı doğumlar dilerim.
hayır hiç kafanıza takmayın içiniz rahat olsun, hiç sorun olmaz. ben tüm hamileliğim boyunca en az haftada bir ultrasona girdim ki üç kez girdiğim bile oldu. üstelik 19. haftadan sonra her hafta detaylıya girdim.
Ya bikere kalp atışını duyduktan sonra hep girmek istedim iyi midir biley olmuşmudur diye düşünmekten eşim de gidelim daha iyi diyordu biraz evham diyebilirim. Çok kötü bişey aslında ama engel olamadım bu düşüncelere. İnşallah bu haftadan sonra bidaha doktorun verdiği tarihte gideceğimYani zararı olur mu bilmiyorum. Ama neden gittiniz her hafta merak ettim. Bn de kalp atışını duymak istiyorum. Zararı olur smdi gitmiyorum
Ben gebe kalirsam inşallah orda yapmak istiyorum doğumu bende Kocaeli'nde gidip gelicem inşallah.Merhaba yazınızı okudum ben de takiplerimi ve doğumumu Ahmet beyin yapmasını istiyorum kendisinde laparaskopi olmuştum daha önce hayatımda böyle bir doktorla karşılaşmamıştım tek kelime ile mükemmel, ameliyattan sonra ah demiştim içimden hamile kalırsam doktorum olmalı kocaelinden gelip gitmek zor olcak ama istiyorum çokpazartesi günü kalp atışı için memoraila gidip görüşcem, çok zor olur mu sizce şehirdışından gelip gitmem çok sık oluyor mu kontroller bir de doğuma girdi dimi Ahmet hoca detay paylaşabilirseniz biraz sevinirim evladınızıda Allah bağışlasın
evet. çünkü, ilk keseyi gördüklerinde kanamalı alan var demişlerdi ve haftaya yeniden çağırmışlardı. ben ertesi gün hemen başka dr'a gitmiştim. diğer hafta gittiğimizde de ikiz olduğunu görmüştü. kısaca ben gebeliğimin ilk haftasından doğuma kadar her hafta kontrole gitmek zorunda kalmıştım. dediğim gibi bazı haftalar üç günde bir gittiğim de olmuştu. bebeklerimden birinin kan akımı zayıf bazen geriye doğruydu. sürekli takip gerekiyordu.Hadi ya içime su serpildi suan benim ilk haftalar ama sizde bu haftalarda her hafta gidiyormuydunuz
Evet yaa. Keseyi gördüm kalp atisino da duysaydim snra riskli haftaları gecseydim. Seni anlıyorumm. Bnde çok pimpirikliyim. Abuk subuk şeyler okuyup kafamı karıştırıyorum bide.Ya bikere kalp atışını duyduktan sonra hep girmek istedim iyi midir biley olmuşmudur diye düşünmekten eşim de gidelim daha iyi diyordu biraz evham diyebilirim. Çok kötü bişey aslında ama engel olamadım bu düşüncelere. İnşallah bu haftadan sonra bidaha doktorun verdiği tarihte gideceğim
Allah size de nasip etsin inşallahBen gebe kalirsam inşallah orda yapmak istiyorum doğumu bende Kocaeli'nde gidip gelicem inşallah.
Gerçekten hem sağlıkla bebeklerinize kavuşmanıza sevindim hemde kendi içime su serpildi biraz korkmuştum açıkçası her hafta gıdıyorum bi zararı olur mu dıye.. olsaydı sizin riskli olduğu halde çağırmazlardı zaten çok teşekkürler cevabınız içinevet. çünkü, ilk keseyi gördüklerinde kanamalı alan var demişlerdi ve haftaya yeniden çağırmışlardı. ben ertesi gün hemen başka dr'a gitmiştim. diğer hafta gittiğimizde de ikiz olduğunu görmüştü. kısaca ben gebeliğimin ilk haftasından doğuma kadar her hafta kontrole gitmek zorunda kalmıştım. dediğim gibi bazı haftalar üç günde bir gittiğim de olmuştu. bebeklerimden birinin kan akımı zayıf bazen geriye doğruydu. sürekli takip gerekiyordu.
hatta aynı gün içinde iki doktora gidip baktırdığım bile oldu.
evhamınızı çok iyi anlıyorum o yüzden :)
Aynen bende suan o moddayım ve hamilelik boyu sürecek galiba. İlk hamile olduğunu öğrenmeyi bekliyorsun deli gibi sonra kese kalp atışı değerler normal mi değil mi derken hep bi araştırmayla geçecek gibi duruyor rabbim bize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEvet yaa. Keseyi gördüm kalp atisino da duysaydim snra riskli haftaları gecseydim. Seni anlıyorumm. Bnde çok pimpirikliyim. Abuk subuk şeyler okuyup kafamı karıştırıyorum bide.
Genelde adetin 18-21. günler arasında ,natural yada ilaçlı türüne göre değişiyor .Kızlar transfer adetten kaç gün sonra oluyor acaba?
tesekkur ederimGenelde adetin 18-21. günler arasında ,natural yada ilaçlı türüne göre değişiyor .
295 dolar bı embiryo için istenen fiyatBu pgt li tüp bebek maliyeti ne kadar tutuyor bilgisi olan yazabilir mi ? Kromozom sorunu yüzünden pgt li yaptirmak istiyoruz
Bende histereskopi olmustum bir ayi gecti. Hasta olmayi bekliyorum. Hala olmadim.Çok teşekkür ederim
Amin canım Allah razı olsun
Teşekkür ederim canım sen nasilsin
Hayirlisi olsun canim bende de aynisi oluyor yarisi icerde yArisi disarda gibi bisey gerektigi giriyordur zaten..Bu cuma bir aksilik çıkmazsa transferim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?