Güzel haberleri paylaşırız umarım3.gun,Pazartesi test gunu
İnşallah bu sefer sana tutunacak bebeğin ve seni hiç bırakmayacakCanim insh bu sefer olur ve hic beklemedigin anda, pozitif olmak guzel birsey hormonlarimizada yansitiyor ben cok rahattim transferden sonra testim pozitif cikti hcg katlandi ama kaygilarim basladi gbi.. henuz hic kalp atisi duymadim dusuklerim cok erken donemlerde oluyordu.. bunlardan korkuyorum bende bugun keseyi gormeye gidicez inshaAllah haftayada kalpDua edin arkadaslar
Bizler birbirimize destek için buradayız :) böyle dönemlerde aynı kaderi paylasan insanlarla iletişim kurmak insana çok iyi geliyor. Bebeklerimizin gazını nasıl çıkaracağız soruları nı konuştuğumuz günleri sabırsızlıkla bekliyorumAman boyle devam etsin:) aslinda ben de tedavi surecinde rahattim hatta transfer gunu sasirdim kendime:) gayet sakindim ..sonra bu tepkisizligi ekimde yasadim ve tutmayinca buda olmadi galiba kaygisiz basladi.Gebe kaldigim transfer de ben de hareketlikik hissetmistim sonra butun herseyi aklimdan gecirip kuruyorumkizlar hepinize tesekkur ederim ,paylasmak iyi geldi.Daha pozitif olmaya calisicam umarim basaririm vede uyurum
Bu arada günlük bir avakoda ve 30 gram kavrulmamış kabak çekirdeği yiyorum tutunma için faydalıymış siz de tüketin.Umarim
Kabak cekirdegi yiyirumda avakadoda zorlaniyorum:) hatta transfrden beri yemedim ..ananas yiyorum.bu arada siz nasil hissediyorsunuz bedeniniz nasil?:)Bu arada günlük bir avakoda ve 30 gram kavrulmamış kabak çekirdeği yiyorum tutunma için faydalıymış siz de tüketin.
Gerçi 6 gün yedim artık kabak çekirdeği ve avakoda görünce midem bulanıyor altı gün yeterlidir umarım
Kasıklarda hiç ağrım yok, sadece arada karnım ağırıyor o da lutinus'un yan etkisi hiç belirti yok diyebilirim. Bu da iyi bir şey mi yoksa kötü mü artık göreceğiz. Siz de ne tarz belirtiler var :)Kabak cekirdegi yiyirumda avakadoda zorlaniyorum:) hatta transfrden beri yemedim ..ananas yiyorum.bu arada siz nasil hissediyorsunuz bedeniniz nasil?:)
Kabak cekirdegi yiyirumda avakadoda zorlaniyorum:) hatta transfrden beri yemedim ..ananas yiyorum.bu arada siz nasil hissediyorsunuz bedeniniz nasil?:)
Benim de ayni belirti felan yok kasiklarda.Karnimda da yok ilaclardanda olabiliyor tabi..Kasıklarda hiç ağrım yok, sadece arada karnım ağırıyor o da lutinus'un yan etkisi hiç belirti yok diyebilirim. Bu da iyi bir şey mi yoksa kötü mü artık göreceğiz. Siz de ne tarz belirtiler var :)
Oyle miananas yemeyin lütfen. ne kadar doğru bilmiyorum ama doğum başlatıcı etkisi varmış ve tutunmayı engelleyebiliyormuş. rahim kasılmasına neden oluyormuş.
ondan olup olmadığını bilmiyoruz ama tutunma sonrası çok ananas yiyen bir arkadaşımın ikizlerinden biri düşmüştü.
avokado, nar suyu ve günde 70 gr kabak çekirdeği tüketmenizi tavsiye ederim.
Sizin kacinci denemeydi kacirmis olabilirim eski yazismalardan.Kasıklarda hiç ağrım yok, sadece arada karnım ağırıyor o da lutinus'un yan etkisi hiç belirti yok diyebilirim. Bu da iyi bir şey mi yoksa kötü mü artık göreceğiz. Siz de ne tarz belirtiler var :)
Oyle mihic duymamistim..nar onerilmiyor deniyor.ananasi genelde duyuyordum.Narda sorun oliyor mi acaba? Ben de hergun bir parca ananas ve kabak cekirdegi yiyordum.
Kasım 2020 başında ilk transfer oldu aralık 2020 başında da ikinci transfer. İnşallah pozitif görürümde bu yıl son transferim olurSizin kacinci denemeydi kacirmis olabilirim eski yazismalardan.
transfer öncesi nar suyu hazır olanlar değil tabii rahim kalınlaşmasına yardımcı oluyor bundan eminim.Oyle mihic duymamistim..nar onerilmiyor deniyor.ananasi genelde duyuyordum.Narda sorun oliyor mi acaba? Ben de hergun bir parca ananas ve kabak cekirdegi yiyordum.
Eki Görüntüle 2735475
Tüp Bebek Tedavisinde Ananas Yemenin Faydaları, Etkileri ve Tarifleri
Tüp bebek sürecinde başarı oranını arttırmak için bazı besin öğelerinin düzenli olarak tüketilmesi gerekir. Bu besin öğeleri arasında ananas da gelir.tupbebekte.com
Umarim guzel haberlerimiz olurKasım 2020 başında ilk transfer oldu aralık 2020 başında da ikinci transfer. İnşallah pozitif görürümde bu yıl son transferim olur
yok ne özürü bilgilendirmek istedim :) Bromelain ananasın ortasındaki o yenmeyen kısımda fazla var diye okumuştum, yenen kısımda da çok az olduğu ve embriyoyu etkilemedği yazıyordu ama siteden siteye değişiyor demek kiözür dilerim hatalı yönlendirme yapmak istemedim. ben kendi bilgimi ve deneyimi paylaştım sadece.
Serviksin yumuşamasına neden olarak erken doğumu uyarabilecek zengin miktarda bromelain enzimi içerir.
böyle bir bilgi de var internette. sonuçta her yazan doğru olacak diye birşey yok. bir denetim yok. elbette tüketip tüketmemek sizin kararınız. ben kendi adımı vaktiyle bu riski almadım ve pişman olmadım en azından kafamda acaba sorusu yaşamak istemedim.
Evet ananasi ben de okumustum.Herseyden biraz duzenli yiyelim iste:) neyi yemememiz gerekir onu deseler daha kolay olcak isimizEki Görüntüle 2735475
Tüp Bebek Tedavisinde Ananas Yemenin Faydaları, Etkileri ve Tarifleri
Tüp bebek sürecinde başarı oranını arttırmak için bazı besin öğelerinin düzenli olarak tüketilmesi gerekir. Bu besin öğeleri arasında ananas da gelir.tupbebekte.com
Kesinlikle ama normal hayatına dön demekle yetiniyorlar sadeceEvet ananasi ben de okumustum.Herseyden biraz duzenli yiyelim iste:) neyi yemememiz gerekir onu deseler daha kolay olcak isimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?