Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah bu sefer sana tutunacak bebeğin ve seni hiç bırakmayacak

Bizler birbirimize destek için buradayız :) böyle dönemlerde aynı kaderi paylasan insanlarla iletişim kurmak insana çok iyi geliyor. Bebeklerimizin gazını nasıl çıkaracağız soruları nı konuştuğumuz günleri sabırsızlıkla bekliyorum

Merhabalar,
Cumartesi günü transferim olacak, o zamana kadar covid testlerimizi yaptirmamiz gerekiyor. Bugune kadar esimle birlikte Memorial’da 4er kere yaptirdik, bu sefer daha uygun bi yerde yaptirmak istiyoruz. Siz nerelerde yaptirdiniz? Tavsiye edebileceğiniz bi yerler varnmi?

Kabak cekirdegi yiyirumda avakadoda zorlaniyorum:) hatta transfrden beri yemedim ..ananas yiyorum.bu arada siz nasil hissediyorsunuz bedeniniz nasil?:)

Kabak cekirdegi yiyirumda avakadoda zorlaniyorum:) hatta transfrden beri yemedim ..ananas yiyorum.bu arada siz nasil hissediyorsunuz bedeniniz nasil?:)
Kasıklarda hiç ağrım yok, sadece arada karnım ağırıyor o da lutinus'un yan etkisi hiç belirti yok diyebilirim. Bu da iyi bir şey mi yoksa kötü mü artık göreceğiz. Siz de ne tarz belirtiler var :)

ananas yemeyin lütfen. ne kadar doğru bilmiyorum ama doğum başlatıcı etkisi varmış ve tutunmayı engelleyebiliyormuş. rahim kasılmasına neden oluyormuş.
ondan olup olmadığını bilmiyoruz ama tutunma sonrası çok ananas yiyen bir arkadaşımın ikizlerinden biri düşmüştü.
avokado, nar suyu ve günde 70 gr kabak çekirdeği tüketmenizi tavsiye ederim.

Kasıklarda hiç ağrım yok, sadece arada karnım ağırıyor o da lutinus'un yan etkisi hiç belirti yok diyebilirim. Bu da iyi bir şey mi yoksa kötü mü artık göreceğiz. Siz de ne tarz belirtiler var :)
Benim de ayni belirti felan yok kasiklarda.Karnimda da yok ilaclardanda olabiliyor tabi..

Oyle mi hic duymamistim..nar onerilmiyor deniyor.ananasi genelde duyuyordum.Narda sorun oliyor mi acaba? Ben de hergun bir parca ananas ve kabak cekirdegi yiyordum.

Sizin kacinci denemeydi kacirmis olabilirim eski yazismalardan.

Oyle mi hic duymamistim..nar onerilmiyor deniyor.ananasi genelde duyuyordum.Narda sorun oliyor mi acaba? Ben de hergun bir parca ananas ve kabak cekirdegi yiyordum.
transfer öncesi nar suyu hazır olanlar değil tabii rahim kalınlaşmasına yardımcı oluyor bundan eminim.

özür dilerim hatalı yönlendirme yapmak istemedim. ben kendi bilgimi ve deneyimi paylaştım sadece.

Serviksin yumuşamasına neden olarak erken doğumu uyarabilecek zengin miktarda bromelain enzimi içerir.​

böyle bir bilgi de var internette. sonuçta her yazan doğru olacak diye birşey yok. bir denetim yok. elbette tüketip tüketmemek sizin kararınız. ben kendi adımı vaktiyle bu riski almadım ve pişman olmadım en azından kafamda acaba sorusu yaşamak istemedim.

yok ne özürü bilgilendirmek istedim :) Bromelain ananasın ortasındaki o yenmeyen kısımda fazla var diye okumuştum, yenen kısımda da çok az olduğu ve embriyoyu etkilemedği yazıyordu ama siteden siteye değişiyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…