Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende duymustum ananasi sonlara dogru yendigini..

Oyle mi hic duymamistim..nar onerilmiyor deniyor.ananasi genelde duyuyordum.Narda sorun oliyor mi acaba? Ben de hergun bir parca ananas ve kabak cekirdegi yiyordum.
Nar da kan civitiyormus ilac kullanmayanlar yani pihtilasmasi olmayanlara narin sakincasi yok herseyden az tuketmek lazim bol bol balik omega 3 yiyelim arkadaslar heleki somon baliginda cok fayda var

Bn devlet Hastanesi'nde yaptirdim. Nerdesiniz bilmyorum ama Anadolu yakasında Süreyya paşa Hastanesi'nde temasliyim belirtim var filan derseniz hem akciğer filmi hem suruntu yapıyorlar. Sadece suruntu yapsalar bile akciğer filmini memorialde 50 liraya çektirdim ben. Eğer sabah giderseniz daha boş olur.

arkadaşlar merhaba..
ben 2014de memoialda tüp bebek tedavisi gördüm şükürler olsun 6 yaşında evladım var.
tekrar düşünüyoruz ama merkez konusunda kafam karıştı biraz.
memorialda düzen ne oldu bilmiyorum fiyatlar ne alemde bana bir fikir verir misiniz
memnunmusunuz ve doktor adı önerir misiniz
covid dolayısıyla biraz beklemek istiyorum belki 1 2 ay kadar.

Dondurulmuş embiryonuz varsa fiyat için bana 6.500 dediler.
Yeni tedavi ise 10.500du ama zam gelmiş diye duydum.
Günseli hanim gitti. Fulya hanım da gitmiş.

Gönül hanım var eskilerden. Ve yücel bey.
Bn ayrıca bir kez Beril hanıma da muayene olmustum. Bu üçünü tavsiye ederim.
Şansınız bol olsun

benim yaptırdığım zamanlarda kadro o kadar iyiydi ki.
hepsi değişti geçen yıl yücel bey ile ön görüşme yapmıştık iyi birine benziyordu.
bana yaşımdan dolayı pgt rahim dinlendirme vs de yapılacak acaba ne kadarı bulacak
yılbaşından sonra zam yapılacak mı acaba tekrar dan
çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucagınıza alın inşallah

İstanbul'da Anadolu yakasında yaşıyorum, devlet hastaneleri çok kalabalık olur diye düşünmüştüm. Çok sıra beklediniz mi peki?

İstanbul'da Anadolu yakasında yaşıyorum, devlet hastaneleri çok kalabalık olur diye düşünmüştüm. Çok sıra beklediniz mi peki?
Bnim arkadaşım Süreyya paşada çok az kişi oldugunu söyledi. Bn kendim marmara üniversitesi Başıbüyük kampüsünde suruntu vermiştim bı kez. Gerçekten bı ksc kişi vardı. Ama mtlaka temasliyim ve belirtim var deyin. Tat kaybı halsizlik sırt bel agiris filan
Diğer türlü devlet hast covid testi yapmiyolar.

Amin insh canim sen baktirmismiydin keseye henuz belli oldumu? InshaAllah seninkide gozukur ve sagliklidir
Benim göründü. Geçen perşembe gördüm. Bn bı ay once trombofolj testi yaptirmistim. Onun sonucu çıkmış da. 677 ve 4g/5g de heterozigot çıktı. Hemşire hattına attım hemen.yucel beye gostrmeleri için.
Oda önemli değil dedi folik asit kullananlar da cikiyo genelde dedi. Ağrın olursa yada endisen olirsa gel bakalım dedi. Ama kalp atışı 19undan önce duyulmaz dedi.
Test sonucuna göre korktum biraz. İnsallah dediği gibi olur.

Canim sen hangi gun transfer olmustun?
Bu trombofili testler nekadar surede cikiyor bende yaptirdim ama burasi “Hollanda” pek umidim yok umarim bendede cikmaz..
hmm yani guzel soylemis ozaman korkulacak birsey yoktur yucel agam dediyse bende beril gerekirse agri kesici yutarsin demisti parol gibi vesayre cikarsa sayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…