Bende duymustum ananasi sonlara dogru yendigini..ananas yemeyin lütfen. ne kadar doğru bilmiyorum ama doğum başlatıcı etkisi varmış ve tutunmayı engelleyebiliyormuş. rahim kasılmasına neden oluyormuş.
ondan olup olmadığını bilmiyoruz ama tutunma sonrası çok ananas yiyen bir arkadaşımın ikizlerinden biri düşmüştü.
avokado, nar suyu ve günde 70 gr kabak çekirdeği tüketmenizi tavsiye ederim.
Nar da kan civitiyormus ilac kullanmayanlar yani pihtilasmasi olmayanlara narin sakincasi yok herseyden az tuketmek lazim bol bol balik omega 3 yiyelim arkadaslar heleki somon baliginda cok fayda varOyle mihic duymamistim..nar onerilmiyor deniyor.ananasi genelde duyuyordum.Narda sorun oliyor mi acaba? Ben de hergun bir parca ananas ve kabak cekirdegi yiyordum.
Bn devlet Hastanesi'nde yaptirdim. Nerdesiniz bilmyorum ama Anadolu yakasında Süreyya paşa Hastanesi'nde temasliyim belirtim var filan derseniz hem akciğer filmi hem suruntu yapıyorlar. Sadece suruntu yapsalar bile akciğer filmini memorialde 50 liraya çektirdim ben. Eğer sabah giderseniz daha boş olur.Merhabalar,
Cumartesi günü transferim olacak, o zamana kadar covid testlerimizi yaptirmamiz gerekiyor. Bugune kadar esimle birlikte Memorial’da 4er kere yaptirdik, bu sefer daha uygun bi yerde yaptirmak istiyoruz. Siz nerelerde yaptirdiniz? Tavsiye edebileceğiniz bi yerler varnmi?
Dondurulmuş embiryonuz varsa fiyat için bana 6.500 dediler.arkadaşlar merhaba..
ben 2014de memoialda tüp bebek tedavisi gördüm şükürler olsun 6 yaşında evladım var.
tekrar düşünüyoruz ama merkez konusunda kafam karıştı biraz.
memorialda düzen ne oldu bilmiyorum fiyatlar ne alemde bana bir fikir verir misiniz
memnunmusunuz ve doktor adı önerir misiniz
covid dolayısıyla biraz beklemek istiyorum belki 1 2 ay kadar.
Allahimmm
Canim benim inshaAllah seninde guzel haberlerini alicaz darisi tum tup bebek annelerineAllahimmmo kadar sevindim ki Saglikla da buyumeye devam etsin insallah bugunun en guzel.haberi benim icin
Hadi gözün aydın
Amin canim dualarim sizinle olucak her daimHadi gözün aydınbundan sonra gelecek güzel günlerin hayaliyle mutluluğu ile yaşa canım darısı başımıza
benim yaptırdığım zamanlarda kadro o kadar iyiydi ki.Dondurulmuş embiryonuz varsa fiyat için bana 6.500 dediler.
Yeni tedavi ise 10.500du ama zam gelmiş diye duydum.
Günseli hanim gitti. Fulya hanım da gitmiş.
Gönül hanım var eskilerden. Ve yücel bey.
Bn ayrıca bir kez Beril hanıma da muayene olmustum. Bu üçünü tavsiye ederim.
Şansınız bol olsun
İstanbul'da Anadolu yakasında yaşıyorum, devlet hastaneleri çok kalabalık olur diye düşünmüştüm. Çok sıra beklediniz mi peki?Bn devlet Hastanesi'nde yaptirdim. Nerdesiniz bilmyorum ama Anadolu yakasında Süreyya paşa Hastanesi'nde temasliyim belirtim var filan derseniz hem akciğer filmi hem suruntu yapıyorlar. Sadece suruntu yapsalar bile akciğer filmini memorialde 50 liraya çektirdim ben. Eğer sabah giderseniz daha boş olur.
Çok sevindim canım. Gözün aydın. Darısı kalp atışına inşallah
Amin insh canim sen baktirmismiydin keseye henuz belli oldumu? InshaAllah seninkide gozukur ve sagliklidirÇok sevindim canım. Gözün aydın. Darısı kalp atışına inşallah
Bnim arkadaşım Süreyya paşada çok az kişi oldugunu söyledi. Bn kendim marmara üniversitesi Başıbüyük kampüsünde suruntu vermiştim bı kez. Gerçekten bı ksc kişi vardı. Ama mtlaka temasliyim ve belirtim var deyin. Tat kaybı halsizlik sırt bel agiris filanİstanbul'da Anadolu yakasında yaşıyorum, devlet hastaneleri çok kalabalık olur diye düşünmüştüm. Çok sıra beklediniz mi peki?
Benim göründü. Geçen perşembe gördüm. Bn bı ay once trombofolj testi yaptirmistim. Onun sonucu çıkmış da. 677 ve 4g/5g de heterozigot çıktı. Hemşire hattına attım hemen.yucel beye gostrmeleri için.Amin insh canim sen baktirmismiydin keseye henuz belli oldumu? InshaAllah seninkide gozukur ve sagliklidir
Canim sen hangi gun transfer olmustun?Benim göründü. Geçen perşembe gördüm. Bn bı ay once trombofolj testi yaptirmistim. Onun sonucu çıkmış da. 677 ve 4g/5g de heterozigot çıktı. Hemşire hattına attım hemen.yucel beye gostrmeleri için.
Oda önemli değil dedi folik asit kullananlar da cikiyo genelde dedi. Ağrın olursa yada endisen olirsa gel bakalım dedi. Ama kalp atışı 19undan önce duyulmaz dedi.
Test sonucuna göre korktum biraz. İnsallah dediği gibi olur.
yaaa, tebrik ederiiim: ) kaçıncı günde görmüş oldunuz şimdi?
Simdi biz bu 1,4 cm lik keseyi transfer gunuyle birlikte 20.gun gormus olduk icinde ufaktan biseyler olusuyor gibiydi yeni sen gormusmuydun canimyaaa, tebrik ederiiim: ) kaçıncı günde görmüş oldunuz şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?