Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım, önemli olsa önemli derdi gerçekten Yücel bey. coraspine devam ediyo musun? bizim artık her şeyimizle ilgilenicek bir doktor bulma zamanımız geldi: ) sıkma canını..

Suan ben yumurta geliştirme evresindeyim.tüp bebek fiyatı 12.000 TL korona testleri ve ilave testler pakete dahil değil

20kasimda transfer oldum.
Bn bu testi daha önce yaptırmıştım. Rahim dinlendirme den önce. Devlet Hastanesi'nde 2 haftada çıktı. Pıhtı sorunu çıkarsa mi parol iç dedi ? Aspirin diyolar genelde hiç parol duymadım. Başka testler daha istedi madem bukadar yaptırdın onları da yaptır dedi :) bu hafta onları yaptircam. Protein c,protein s,B2 filan yazıyo

Aynen bende de bunlar yaziyordu birazi genetige bagli oldugu icin ondan uzun suruyormus sonucun cikmasi bakalim bekliyorum necikacak evet pihtilasmaya aspirin de olur ama parol hamilelige uygunmus onuda kullanabiliyomussuk.. suan daha bisey kullanmiyom ama yarin ev doktorumu aricam sonuclar belli oldumu diye.. sende yucel bey nediyosa onu yap bi bildigi vardir yaptir onlarida emin ol enazindan

Bugun 3.günüm yarın sabah kontrolüm var ve maalesef güncel fiyat 12.000 TL
Hayirlisi olsun canim insh minnaklar buyur ve toplanmaya hazir olurlar genelde 10.gunde belli olur
uzuldum fiyatlarin artmasina.. bizim tedavinin baslarinda yani 2.ci ayda daha 9000 tl idi pandemiden sonra 10500 e cikarmislardi bunlar olan cebinden odeyenlere oluyor sigortadan alamayanlara.. Rabbim yardimcimiz olsun maddi manevi cokuntu resmen

Tek temennim sağlıklı bebeğime kavuşabilmek . Çünkü maddi manevi tüm imkanlarımızı zorluyoruz Allahım bu emeklerimizin karşılığını boş çıkarmasın inşallah benim de bebeğime kavuşma zamanım gelmiştir .inşallah yumurtalarım gelişmiştir

InshaAllah canim sende bebegine kavusursun positif ol ve guzel dusunmeye devam et ben transferden sonra bebisimin ismini umut koydum gecici olarak arada bi konusuyoz onla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…