yok daha görmedim ben, 21 Kasım'da transfer olmuştum. artık dayanamıyorum ama gidicem görücem: )Simdi biz bu 1,4 cm lik keseyi transfer gunuyle birlikte 20.gun gormus olduk icinde ufaktan biseyler olusuyor gibiydi yeni sen gormusmuydun canim
canım, önemli olsa önemli derdi gerçekten Yücel bey. coraspine devam ediyo musun? bizim artık her şeyimizle ilgilenicek bir doktor bulma zamanımız geldi: ) sıkma canını..Benim göründü. Geçen perşembe gördüm. Bn bı ay once trombofolj testi yaptirmistim. Onun sonucu çıkmış da. 677 ve 4g/5g de heterozigot çıktı. Hemşire hattına attım hemen.yucel beye gostrmeleri için.
Oda önemli değil dedi folik asit kullananlar da cikiyo genelde dedi. Ağrın olursa yada endisen olirsa gel bakalım dedi. Ama kalp atışı 19undan önce duyulmaz dedi.
Test sonucuna göre korktum biraz. İnsallah dediği gibi olur.
Canim darisi sana ozaman ama sende bi 20.ci gunu bekle fazla birsey gozukmuyor zaten bi kese cikyok daha görmedim ben, 21 Kasım'da transfer olmuştum. artık dayanamıyorum ama gidicem görücem: )
Suan ben yumurta geliştirme evresindeyim.tüp bebek fiyatı 12.000 TL korona testleri ve ilave testler pakete dahil değilbenim yaptırdığım zamanlarda kadro o kadar iyiydi ki.
hepsi değişti geçen yıl yücel bey ile ön görüşme yapmıştık iyi birine benziyordu.
bana yaşımdan dolayı pgt rahim dinlendirme vs de yapılacak acaba ne kadarı bulacak
yılbaşından sonra zam yapılacak mı acaba tekrar dan
çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucagınıza alın inşallah
20kasimda transfer oldum.Canim sen hangi gun transfer olmustun?
Bu trombofili testler nekadar surede cikiyor bende yaptirdim ama burasi “Hollanda”pek umidim yok umarim bendede cikmaz..
hmm yani guzel soylemis ozaman korkulacak birsey yoktur yucel agam dediysebende beril gerekirse agri kesici yutarsin demisti parol gibi vesayre cikarsa sayet
Ya cidden Dr bulmamız lazım :) coraspirin içmiyorum bı haftadır. Ama bugün bı tane patlattımcanım, önemli olsa önemli derdi gerçekten Yücel bey. coraspine devam ediyo musun? bizim artık her şeyimizle ilgilenicek bir doktor bulma zamanımız geldi: ) sıkma canını..
Aynen bende de bunlar yaziyordu birazi genetige bagli oldugu icin ondan uzun suruyormus sonucun cikmasi bakalim bekliyorum necikacak evet pihtilasmaya aspirin de olur ama parol hamilelige uygunmus onuda kullanabiliyomussuk.. suan daha bisey kullanmiyom ama yarin ev doktorumu aricam sonuclar belli oldumu diye.. sende yucel bey nediyosa onu yap bi bildigi vardir yaptir onlarida emin ol enazindan20kasimda transfer oldum.
Bn bu testi daha önce yaptırmıştım. Rahim dinlendirme den önce. Devlet Hastanesi'nde 2 haftada çıktı. Pıhtı sorunu çıkarsa mi parol iç dedi ? Aspirin diyolar genelde hiç parol duymadım. Başka testler daha istedi madem bukadar yaptırdın onları da yaptır dedi :) bu hafta onları yaptircam. Protein c,protein s,B2 filan yazıyo
Canim bu fiyat memorial e mi aitSuan ben yumurta geliştirme evresindeyim.tüp bebek fiyatı 12.000 TL korona testleri ve ilave testler pakete dahil değil
Bugun 3.günüm yarın sabah kontrolüm varCanim bu fiyat memorial e mi ait10.500 tl idi 10.cu ayda daha hindi
buarada nasil gidiyor opu ne durumda follikullerin kac mm oldular
Ben ekim ayında 2. defa başladım tedaviye, yeni başlayanlar için 10500, eski hastalar için 9500TL'idi fiyat. Ne çabuk zam gelmişBugun 3.günüm yarın sabah kontrolüm varve maalesef güncel fiyat 12.000 TL
Bu pandemi yüzünden 2 3 ayda bir zam yapılıyor herhalde ben ilk defa geliyorum fiyat da araştırmadım öncesindeBen ekim ayında 2. defa başladım tedaviye, yeni başlayanlar için 10500, eski hastalar için 9500TL'idi fiyat. Ne çabuk zam gelmiş
Hayirli olsun,tamami saglikla gelsin ☺Biz de goruruz ins:)Arkadaslar keseyi gorduk cok sukur temeli atmis bebisimizdarisi sizlere @eluard
1 kere opudan önce 1 kere de transferden önce diye biliyorumMemorial kaç Defa covid testi istiyor
Hayirlisi olsun canim insh minnaklar buyur ve toplanmaya hazir olurlar genelde 10.gunde belli olurBugun 3.günüm yarın sabah kontrolüm varve maalesef güncel fiyat 12.000 TL
Amin saol canim insh darisi size cabuk gecsin su gunler yahuHayirli olsun,tamami saglikla gelsin ☺Biz de goruruz ins:)
Tek temennim sağlıklı bebeğime kavuşabilmek . Çünkü maddi manevi tüm imkanlarımızı zorluyoruz Allahım bu emeklerimizin karşılığını boş çıkarmasın inşallah benim de bebeğime kavuşma zamanım gelmiştir .Hayirlisi olsun canim insh minnaklar buyur ve toplanmaya hazir olurlar genelde 10.gunde belli olur
uzuldum fiyatlarin artmasina.. bizim tedavinin baslarinda yani 2.ci ayda daha 9000 tl idi pandemiden sonra 10500 e cikarmislardi bunlar olan cebinden odeyenlere oluyor sigortadan alamayanlara.. Rabbim yardimcimiz olsun maddi manevi cokuntu resmen
Eğer rahim dinlendirilmezse tedaviye başlanırken.rahim dinlendirmek için ara verirlerse bir de ekstra yine transfer öncesi isteniyor.Memorial kaç Defa covid testi istiyor
InshaAllah canim sende bebegine kavusursun positif ol ve guzel dusunmeye devam et ben transferden sonra bebisimin ismini umut koydum gecici olarak arada bi konusuyoz onlaTek temennim sağlıklı bebeğime kavuşabilmek . Çünkü maddi manevi tüm imkanlarımızı zorluyoruz Allahım bu emeklerimizin karşılığını boş çıkarmasın inşallah benim de bebeğime kavuşma zamanım gelmiştir .inşallah yumurtalarım gelişmiştir
İyi fikirInshaAllah canim sende bebegine kavusursun positif ol ve guzel dusunmeye devam et ben transferden sonra bebisimin ismini umut koydum gecici olarak arada bi konusuyoz onla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?