Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen esimle onuda konusmustuk yazik garipsemesin ismini diye.. Rabbim tek umudumuzu kucagimizada almayi nasib etsin.. Hepimizin
Ayy amin. Şu kan pihti olayı kafamı karistirdi da. Dua ediyorum hep. Allaha emanet artık. Geçen hafta keseyi gördüm kalp atışına coook var. Bı ara gidip tekrar mi görsem acaba

İyi akşamlar . Transferime 3 gün var. 2 gündür ilaçları kullanıyorum. Bu akşam inanılmaz kasık ve vajinal ağrı var. İki gündür temizlik yapıyorum. Malum transferden sonra yapamam diye.Ama çok dikkat ediyorum üşütmedim. Sizlerde ağrı olmuş muydu.

Bana memorilin kalp atışı için verdiği günden on gün önce duydum ben kalp sesini. Tam 5 hafta 6 gunluktu o anda. Senin hesap kaç gözüküyor şuan

Bana memorilin kalp atışı için verdiği günden on gün önce duydum ben kalp sesini. Tam 5 hafta 6 gunluktu o anda. Senin hesap kaç gözüküyor şuan
Merhaba, Bana da 6+4 te verdiler tarih kalp sesi için geç mi keseyi 5+1 de gördüm kalp atışı duyamadık ozaman, karından ultrasonla mı duyuldu vajinalmiydi sizin peki?

Merhaba, Bana da 6+4 te verdiler tarih kalp sesi için geç mi keseyi 5+1 de gördüm kalp atışı duyamadık ozaman, karından ultrasonla mı duyuldu vajinalmiydi sizin peki?
Karından duyuldu. Tabi herkeste farklı olabiliyormuş duyamazsanizda paniklemeyin

Himm ozaman duyarım sanki ?
Hastanenin hesabına göre 5+ 4 oluyo Çarşamba günü :) ozamn cuma gitsem duyarız inşallah. Ayy insallah

Kuzum bnce bizi panikletmemek için özellikle geç soyluyolar günü :)
Erken gidip duymasak paniklicez çünkü.

Evet canım. Progesteron kaynaklı o ağrılar. Transferden sonra da devam edecek :)
Bende baya yormustum kendimi o hafta. Temizlik falan. Yine de usutmemeye dikkat et.

Son düzenleme:
Ayy amin. Şu kan pihti olayı kafamı karistirdi da. Dua ediyorum hep. Allaha emanet artık. Geçen hafta keseyi gördüm kalp atışına coook var. Bı ara gidip tekrar mi görsem acaba
Pihtilasma benimde kafami kurcaliyo ama bir sikinti olsaydi dr arardi tekrar veya bukadar uzun surdugunu biliyor sonucun transferden sonra niye istesinler?? Valla benimde goresim var ama daha cok ufacik

Pihtilasma benimde kafami kurcaliyo ama bir sikinti olsaydi dr arardi tekrar veya bukadar uzun surdugunu biliyor sonucun transferden sonra niye istesinler?? Valla benimde goresim var ama daha cok ufacik
Doktor benden istemedi zten. Bn çomak soktum :)
Hobilerim arasında çomak sokmak.
Dur birbirimizi gaza getirmeyelim ya

Karından duyuldu. Tabi herkeste farklı olabiliyormuş duyamazsanizda paniklemeyin
Hayırlısıyla duyalımda geç olsun napalım beklerim teşekkür ederim cevabınız için
Kuzum bnce bizi panikletmemek için özellikle geç soyluyolar günü :)
Erken gidip duymasak paniklicez çünkü.
Beklicez mecbur canım napalım ama şuanda aşırı ağrım var korkuttu kasık, bel fena annemin covid 19 testinin pozitif çıktığını öğrendim çok üzüldüm ondan sanırım inanılmaz ağrılarım var inşallah anneciğime ve bebeğime birşey olmaz dua edin nolur

Allahim acil sifalar versin canim inshaAllah hafif atlatiyordur sende kafana fazla takma bebisin etkilenmesin

Allahim acil sifalar versin canim inshaAllah hafif atlatiyordur sende kafana fazla takma bebisin etkilenmesin
Allah razı olsunYani şuan iyi gibi ama gelen ilacı kullanmamakta ısrarcı umarım ilerlemez ve hafif şekilde devam ederek atlatır, ben de ister istemez endişeliyim, ağrılarımda arttı uyutmuyor çekerim acı sorun değil uyumamda ama ona birşey olmasın Hayırlısı ne diyim

Takmayın diycem de anne bu takılmaz mı.. O ilacı içmeli ama niye içmiyor? Torunu için içme yönünde motive etseniz.. En kısa zamanda şifa diliyorum.

Canım geçmiş olsun yaa. Ağrılar hepimizde oluyo. Bazen çok bazen az.
Annecigine sifa versin Allah. Aslında kullansa hemen atlatır hafif hafif. İnşallah razı edebilirsiniz de kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…