Aynen esimle onuda konusmustukİyi fikirhemde unisex bı isim
Ayy amin. Şu kan pihti olayı kafamı karistirdi da. Dua ediyorum hep. Allaha emanet artık. Geçen hafta keseyi gördüm kalp atışına coook var. Bı ara gidip tekrar mi görsem acabaAynen esimle onuda konusmustukyazik garipsemesin ismini diye.. Rabbim tek umudumuzu kucagimizada almayi nasib etsin.. Hepimizin
Yaaa ne güzelInshaAllah canim sende bebegine kavusursun positif ol ve guzel dusunmeye devam et ben transferden sonra bebisimin ismini umut koydum gecici olarak arada bi konusuyoz onla
Bana memorilin kalp atışı için verdiği günden on gün önce duydum ben kalp sesini. Tam 5 hafta 6 gunluktu o anda. Senin hesap kaç gözüküyor şuanBenim göründü. Geçen perşembe gördüm. Bn bı ay once trombofolj testi yaptirmistim. Onun sonucu çıkmış da. 677 ve 4g/5g de heterozigot çıktı. Hemşire hattına attım hemen.yucel beye gostrmeleri için.
Oda önemli değil dedi folik asit kullananlar da cikiyo genelde dedi. Ağrın olursa yada endisen olirsa gel bakalım dedi. Ama kalp atışı 19undan önce duyulmaz dedi.
Test sonucuna göre korktum biraz. İnsallah dediği gibi olur.
Merhaba, Bana da 6+4 te verdiler tarih kalp sesi için geç miBana memorilin kalp atışı için verdiği günden on gün önce duydum ben kalp sesini. Tam 5 hafta 6 gunluktu o anda. Senin hesap kaç gözüküyor şuan
Karından duyuldu. Tabi herkeste farklı olabiliyormuş duyamazsanizda paniklemeyinMerhaba, Bana da 6+4 te verdiler tarih kalp sesi için geç mikeseyi 5+1 de gördüm kalp atışı duyamadık ozaman, karından ultrasonla mı duyuldu vajinalmiydi sizin peki?
Himm ozaman duyarım sanki ?Bana memorilin kalp atışı için verdiği günden on gün önce duydum ben kalp sesini. Tam 5 hafta 6 gunluktu o anda. Senin hesap kaç gözüküyor şuan
Kuzum bnce bizi panikletmemek için özellikle geç soyluyolar günü :)Merhaba, Bana da 6+4 te verdiler tarih kalp sesi için geç mikeseyi 5+1 de gördüm kalp atışı duyamadık ozaman, karından ultrasonla mı duyuldu vajinalmiydi sizin peki?
Evet canım. Progesteron kaynaklı o ağrılar. Transferden sonra da devam edecek :)İyi akşamlar . Transferime 3 gün var. 2 gündür ilaçları kullanıyorum. Bu akşam inanılmaz kasık ve vajinal ağrı var. İki gündür temizlik yapıyorum. Malum transferden sonra yapamam diye.Ama çok dikkat ediyorum üşütmedim. Sizlerde ağrı olmuş muydu.
Pihtilasma benimde kafami kurcaliyo ama bir sikinti olsaydi dr arardi tekrar veya bukadar uzun surdugunu biliyor sonucun transferden sonra niye istesinler?? Valla benimde goresim var ama daha cok ufacikAyy amin. Şu kan pihti olayı kafamı karistirdi da. Dua ediyorum hep. Allaha emanet artık. Geçen hafta keseyi gördüm kalp atışına coook var. Bı ara gidip tekrar mi görsem acaba
Doktor benden istemedi zten. Bn çomak soktum :)Pihtilasma benimde kafami kurcaliyo ama bir sikinti olsaydi dr arardi tekrar veya bukadar uzun surdugunu biliyor sonucun transferden sonra niye istesinler?? Valla benimde goresim var ama daha cok ufacik
Hahaha demii yoktur inshaAllah yaa sende rahat olDoktor benden istemedi zten. Bn çomak soktum :)
Hobilerim arasında çomak sokmak.
Dur birbirimizi gaza getirmeyelim ya
Hayırlısıyla duyalımda geç olsun napalım beklerim teşekkür ederim cevabınız içinKarından duyuldu. Tabi herkeste farklı olabiliyormuş duyamazsanizda paniklemeyin
Beklicez mecbur canım napalımKuzum bnce bizi panikletmemek için özellikle geç soyluyolar günü :)
Erken gidip duymasak paniklicez çünkü.
Allahim acil sifalar versin canim inshaAllah hafif atlatiyordur sende kafana fazla takma bebisin etkilenmesinHayırlısıyla duyalımda geç olsun napalım beklerim teşekkür ederim cevabınız için
Beklicez mecbur canım napalımama şuanda aşırı ağrım var korkuttu kasık, bel fena annemin covid 19 testinin pozitif çıktığını öğrendim çok üzüldüm ondan sanırım inanılmaz ağrılarım var inşallah anneciğime ve bebeğime birşey olmaz dua edin nolur
Allah razı olsunAllahim acil sifalar versin canim inshaAllah hafif atlatiyordur sende kafana fazla takma bebisin etkilenmesin
Takmayın diycem de anne bu takılmaz mı.. O ilacı içmeli ama niye içmiyor? Torunu için içme yönünde motive etseniz.. En kısa zamanda şifa diliyorum.Allah razı olsunYani şuan iyi gibi ama gelen ilacı kullanmamakta ısrarcı umarım ilerlemez ve hafif şekilde devam ederek atlatır, ben de ister istemez endişeliyim, ağrılarımda arttı uyutmuyor çekerim acı sorun değil uyumamda ama ona birşey olmasın Hayırlısı ne diyim
Yoook Beni 19unda çağırdı kalp atışı için. Eşimi razı edebilirsem daha önce gidicemHahaha demii yoktur inshaAllah yaa sende rahat oloohh sana az kaldi valla carsambaya gorecen insh tekrar.. Bana daha 10 gun var
Canım geçmiş olsun yaa. Ağrılar hepimizde oluyo. Bazen çok bazen az.Allah razı olsunYani şuan iyi gibi ama gelen ilacı kullanmamakta ısrarcı umarım ilerlemez ve hafif şekilde devam ederek atlatır, ben de ister istemez endişeliyim, ağrılarımda arttı uyutmuyor çekerim acı sorun değil uyumamda ama ona birşey olmasın Hayırlısı ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?