Az kalmis ozaman. Gebelik testi yaptın mı evde canım. İnşallah bu kez görürsun bebeğiniAçılın ben geldim yine... Memorial in demirbaşlarından ben 11 yıl oldu ilk merkeze gideli.. 8.denememin sonucunu almaya 3 gün var.. Bir tane pgt yapılan 6aa kalite embiriyo transfer edildi.. Beklemek en zor kısmı sanırım
Evet az kaldı ama yapmadım. Geçen pozitifim de evde yaptım cıkmadı üzüldüm VS sonra hastaneye gittim pozitifAz kalmis ozaman. Gebelik testi yaptın mı evde canım. İnşallah bu kez görürsun bebeğini
InshaAllah canim sende bebegine kavusursun positif ol ve guzel dusunmeye devam et ben transferden sonra bebisimin ismini umut koydum gecici olarak arada bi konusuyoz onla
Yok yok yapma ozaman. Belki görünmez smdi boşuna üzme bebisiEvet az kaldı ama yapmadım. Geçen pozitifim de evde yaptım cıkmadı üzüldüm VS sonra hastaneye gittim pozitifüzüldüğümle kaldım yapmadım ondan aslında dayanamıyorum ama
İnşallah bu sefer bebeğine kavuştunAçılın ben geldim yine... Memorial in demirbaşlarından ben 11 yıl oldu ilk merkeze gideli.. 8.denememin sonucunu almaya 3 gün var.. Bir tane pgt yapılan 6aa kalite embiriyo transfer edildi.. Beklemek en zor kısmı sanırım
İnşallah adet olucakmışım gibi hissediyorum ama bakalımİnşallah bu sefer bebeğine kavuştun
Bence gününü bekle canım en doğru cevabı alman için . Şimdi varsa da çıkmayabilir üzülme boşuna benceŞimdi yapsam çıkar mı acaba kafamda deli sorular evde bir tane test var ama
Kaçıncı gün? 5 günse erken testte çıkar ilk idrarla dene biŞimdi yapsam çıkar mı acaba kafamda deli sorular evde bir tane test var ama
Üzülmeyeceksen ve 3 gününü etkilemeyecekse yap aksi halde yapma derimŞimdi yapsam çıkar mı acaba kafamda deli sorular evde bir tane test var ama
Evet geçen sefer de öyle olmuştuBence gününü bekle canım en doğru cevabı alman için . Şimdi varsa da çıkmayabilir üzülme boşuna bence
Cumartesi 9.günüm işte..Kaçıncı gün? 5 günse erken testte çıkar ilk idrarla dene bi
İster istemez etkilenicem sanırımÜzülmeyeceksen ve 3 gününü etkilemeyecekse yap aksi halde yapma derim
Gebelik belirtisi de adet olma hissi gibiymiş.bence kendini olumsuz düşüncelerden arındırmaya çalış canımİnşallah adet olucakmışım gibi hissediyorum ama bakalım
Bana testte yapmadılar ilaçta vermediler kan pıhtısı için canım benimde biraz kafama ıkarıstırdı ilk deneme diye mi vermediler yada araştırmadılar bilmiyorum inşallah kötü bişey olmaz Allah’a emanet yavrumuzAyy amin. Şu kan pihti olayı kafamı karistirdi da. Dua ediyorum hep. Allaha emanet artık. Geçen hafta keseyi gördüm kalp atışına coook var. Bı ara gidip tekrar mi görsem acaba
Canm bişey sorcam sana bende 3 ay sonra memorilada başlicam ilaçlar için rapor geçerli oluyo mu acaba ordaEğer rahim dinlendirilmezse tedaviye başlanırken.rahim dinlendirmek için ara verirlerse bir de ekstra yine transfer öncesi isteniyor.
Bugun gonal f sonrası ilk kontrolüm vardı 3 gün kullandım 250IU en büyüğü 10,5mm suanlık 10 tane falanmış . Geriden gelenler de varmış.. Sanırım ilacın dozu artacak. Bu dönemlerden geçtiniz kızlar sizce nasıl ?Doktorum iyi olduğunu söylüyor ona sonsuz sınırsız güveniyorum ama yaşayanların tecrübelerini de öğrenmek isterim :)Canim bu fiyat memorial e mi ait10.500 tl idi 10.cu ayda daha hindi
buarada nasil gidiyor opu ne durumda follikullerin kac mm oldular
Aynen banada aynisi oldu smdi istiyorlar verdim ama sonuc hemen cikmiyor.. Allahima emanetiz dedigin gbiBana testte yapmadılar ilaçta vermediler kan pıhtısı için canım benimde biraz kafama ıkarıstırdı ilk deneme diye mi vermediler yada araştırmadılar bilmiyorum inşallah kötü bişey olmaz Allah’a emanet yavrumuz
Evet geçerli diye biliyorum.Canm bişey sorcam sana bende 3 ay sonra memorilada başlicam ilaçlar için rapor geçerli oluyo mu acaba orda
Canim cok iyiBugun gonal f sonrası ilk kontrolüm vardı 3 gün kullandım 250IU en büyüğü 10,5mm suanlık 10 tane falanmış . Geriden gelenler de varmış.. Sanırım ilacın dozu artacak. Bu dönemlerden geçtiniz kızlar sizce nasıl ?Doktorum iyi olduğunu söylüyor ona sonsuz sınırsız güveniyorum ama yaşayanların tecrübelerini de öğrenmek isterim :)
Olsun uçak parası yaparz düştüklerni de:) Çok teşekkürlerEvet geçerli diye biliyorum.
Ama hastane tedavi için çok çok az dusuyor fiyattan
Yaa uzun zaman geçince unuttum hepsini. Cok ta olumlu düşünmemeye çalısıyor un ki kapılmıyım bakalım bugynu saymazsak iki gün kaldıGebelik belirtisi de adet olma hissi gibiymiş.bence kendini olumsuz düşüncelerden arındırmaya çalış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?