Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Az kalmis ozaman. Gebelik testi yaptın mı evde canım. İnşallah bu kez görürsun bebeğini

Az kalmis ozaman. Gebelik testi yaptın mı evde canım. İnşallah bu kez görürsun bebeğini
Evet az kaldı ama yapmadım. Geçen pozitifim de evde yaptım cıkmadı üzüldüm VS sonra hastaneye gittim pozitif üzüldüğümle kaldım yapmadım ondan aslında dayanamıyorum ama

Ayy amin. Şu kan pihti olayı kafamı karistirdi da. Dua ediyorum hep. Allaha emanet artık. Geçen hafta keseyi gördüm kalp atışına coook var. Bı ara gidip tekrar mi görsem acaba
Bana testte yapmadılar ilaçta vermediler kan pıhtısı için canım benimde biraz kafama ıkarıstırdı ilk deneme diye mi vermediler yada araştırmadılar bilmiyorum inşallah kötü bişey olmaz Allah’a emanet yavrumuz

Canim bu fiyat memorial e mi ait 10.500 tl idi 10.cu ayda daha hindi

buarada nasil gidiyor opu ne durumda follikullerin kac mm oldular
Bugun gonal f sonrası ilk kontrolüm vardı 3 gün kullandım 250IU en büyüğü 10,5mm suanlık 10 tane falanmış . Geriden gelenler de varmış.. Sanırım ilacın dozu artacak. Bu dönemlerden geçtiniz kızlar sizce nasıl ?Doktorum iyi olduğunu söylüyor ona sonsuz sınırsız güveniyorum ama yaşayanların tecrübelerini de öğrenmek isterim :)

Aynen banada aynisi oldu smdi istiyorlar verdim ama sonuc hemen cikmiyor.. Allahima emanetiz dedigin gbi

Canim cok iyi dozun da iyi benim 4 tane gozukuyordu balans yoktu bi tanesi cok onden gidiyodu 19 u gecince igne vuruldum catlatmadan sonra 8 tane topladilar cok sukur senin daha fazla cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…