Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy kafanızı karistirmak istemem.
Bn doktoruma iozellikle sordum. Dünyada birsuru test var. Hangi birini isteyebiliriz dedi.ordan bakınca doğru tabi. Bazen hastadan şüphelenip istiyolarmis. Sizin durumlarda öyle bişey yok. Daha önce düşük yapıldıysa ailede böyle öykü varsa yada istedikleri kan değerlerinden suphelendilerse gibi. Bende çıkmasına rağmen önemli değil dedi mesela.
Kafanıza takmayın

Yaa uzun zaman geçince unuttum hepsini. Cok ta olumlu düşünmemeye çalısıyor un ki kapılmıyım bakalım bugynu saymazsak iki gün kaldı
Canim cok az kalmis gecen hafta konusuyorduk nezaman gecer diye ahanda 2 gun sonra test valla heyecandan duramadim ben 5.gunumde basladim test etmeye.. varmi adet agrilarindan baska hiss

Canim cok iyi dozun da iyi benim 4 tane gozukuyordu balans yoktu bi tanesi cok onden gidiyodu 19 u gecince igne vuruldum catlatmadan sonra 8 tane topladilar cok sukur senin daha fazla cikar
Ne güzel bir motivasyon bu Teşekkür ederim canım inşallah ben de hamişler kervanına katılacağım Allahın izniyle

Yaa uzun zaman geçince unuttum hepsini. Cok ta olumlu düşünmemeye çalısıyor un ki kapılmıyım bakalım bugynu saymazsak iki gün kaldı
Olumlu düşünmek lazım ama dediğin gibi kesin olacakmış gibi de kaptırmamak gerek orta yolu bulmak ise en zoru zaten ..Uzun yol bitmiş tünelin sonunda aydınlık var inşallah

Bn hala öyle hissediyoru.. o his bir iki ay olcakmis :)
inşallah tutmuştur da ben ağrılar a razıyım

Canim cok az kalmis gecen hafta konusuyorduk nezaman gecer diye ahanda 2 gun sonra test valla heyecandan duramadim ben 5.gunumde basladim test etmeye.. varmi adet agrilarindan baska hiss
evet canım hemen geçti valla ağırı dışında yemek yiyemiyorum yersem miğdem bulanıyor ama ilaçtan mı stres teb mi bilemedim

Olumlu düşünmek lazım ama dediğin gibi kesin olacakmış gibi de kaptırmamak gerek orta yolu bulmak ise en zoru zaten ..Uzun yol bitmiş tünelin sonunda aydınlık var inşallah
İnşallah. Artık o kadar yorgunum ki olumsuz olursa yı düşünmek istemiyorum çok embiriyom var şükür ama. Olsun artık istiyorum

Bizden doktor istememişti biz kendimiz istanbul lab diye bir labaratuvar var orada yaptırmıştık piyasaya göre fiyatları uygun bu arada. Garanti olsun diye karyotipte yaptırmıştık çok şükür temiz gelmişti hepsi

Aynen çok fazla test var doğru ama ben bazı topiklerde konuşmalara bakıyorum bu sorunu olmayanlara bile önlem amaçlı ilaç vermişler tedavi sonucu hamile kalındığı için belkide. Bi yandan yok yere ilaç içmek kötü olabilir ama bi yandan da bulaşan emeğin karşılığında Herseyin yapılıp ona göre önlem amaçlı bile olsa ilaç verilmesi mi uygundur diye düşünmüyor değilim.

Cok gecmis olsun.Umarim hafif atlatir ve gecer.Etrafimda cok kisi oldu,arkadaslarimin anneleri de attlattilar cok sukur ama hepsi ilaclari kullandi.Ilac konusunda iyi dusunmek lazim ortalarda bilimsel olmayan aciklamalarla ilac almayanlar oluyor ancak bunun iyi birsey oldugunu bilemeyiz.Yan etkiler olabilir ama belki almamak cok daha riskli iyice bir doktora danisin.Siz de haklisiniz stres olmakta sadece bebegi de dusunup daha iyi yonetmeye calisin

Cok az kalmis bekleyin bence:) benim de 4.gunum bekliyorum.Agrim sizim yok iyi mi kotu mu bilmiyorumbi hareket olsa hic fena olmaz sanki:) basim cok agridi iki gundur sanirim uykusuzlugunda etkisiyle..dilerim guzel haberlerimiz olur

Kaç haftalıksın canım kaçıncı haftada istediler bide durduk yere mi yaptır dediler sen mi sordun yapılmadı diye
5 haftalik goruldu kesem haftaya cuma tekrar ultrasonum var ozaman belli olur inshaAllah.. de hcg sonucumu yolladiktan sonra dr beril aradi fulya bu degerlerime bakmamis onu sordu bakilmadimi diye bide ona baktiralim dedi.. anliyamadim bende.. erken dusuklerim oldugu icinmi acaba? Bilmiyorum sonuc daha cikmazmis bugun aradim ev doktorumu

4.deneme pgtli 5aa embriyodan sizin ki ne selam5 gun var ah o beklemekIns bu sefer tutarlar

Cok az kalmis bekleyin bence:) benim de 4.gunum bekliyorum.Agrim sizim yok iyi mi kotu mu bilmiyorumbi hareket olsa hic fena olmaz sanki:) basim cok agridi iki gundur sanirim uykusuzlugunda etkisiyle..dilerim guzel haberlerimiz olur
Belirti ile ilğisi olmadiğini bilsem de belirti arıyorum bende. Kızımda da ağlaya ağlaya gitmiştim. Hatta nur hanım testi aldı yüzüme baktı dedim sağlık olsun birdaha deneriz
4.deneme pgtli 5aa embriyodan sizin ki ne selam5 gun var ah o beklemekIns bu sefer tutarlar
Ay çok hoş cevap olmuş .. İnşallah rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir evlat

Daha önce düşüğün varsa belki ondan istemişlerdir inşallah biran önce çıkar ve sorun yaşamassın

Daha önceki düşükleriniz kaçıncı haftada oldu peki

Transferiniz natural mi ilacli mi olmustu?

Bnde öyle düşünüyorum. Ama inan ki ugrastikca da bişey cikiyor. Bilmiyorum bnde huzursuz oldum. Bnim pıhtılaşma çıktı ama bu herkeste böyle çıkar doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…