InshaAllah canim korkuyorum yine aynisi olcak diye Rabbim hayirlisini versinDaha önce düşüğün varsa belki ondan istemişlerdir inşallah biran önce çıkar ve sorun yaşamassın
Bu sefer sana tutundu ve seni bırakmayacakInshaAllah canim korkuyorum yine aynisi olcak diye Rabbim hayirlisini versindusuklerim hep 5 6 haftalik
Pıhtılaşma çıktığı için bişey vermediler mi canım ilaç iğne falanBnde öyle düşünüyorum. Ama inan ki ugrastikca da bişey cikiyor. Bilmiyorum bnde huzursuz oldum. Bnim pıhtılaşma çıktı ama bu herkeste böyle çıkar doktorum
Allah’a emanet yavrularımız biz elimizden geleni yapıyoruz doktorlar ne derse harfiyen uyguluyoruz. Allahım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasınInshaAllah canim korkuyorum yine aynisi olcak diye Rabbim hayirlisini versindusuklerim hep 5 6 haftalik
InshaAllah kizlar hepimizinki tutsun nolurBu sefer sana tutundu ve seni bırakmayacak
Amin inshaAllahAllah’a emanet yavrularımız biz elimizden geleni yapıyoruz doktorlar ne derse harfiyen uyguluyoruz. Allahım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Evet sizin önceden düşükler olduğu için istenmiştir.5 haftalik goruldu kesem haftaya cuma tekrar ultrasonum var ozaman belli olur inshaAllah.. de hcg sonucumu yolladiktan sonra dr beril aradi fulya bu degerlerime bakmamis onu sordu bakilmadimi diye bide ona baktiralim dedi.. anliyamadim bende.. erken dusuklerim oldugu icinmi acaba? Bilmiyorum sonuc daha cikmazmis bugun aradim ev doktorumu
Bnim mutasyon çıkan gen önemli degilmis. hatta normalde Memorial o gene bakmiyomus bile. İstediği testlerde yok çünkü. Bn devlet Hastanesi'nde tıbbi genetik bölümünde yaptırmıştım pihtiyi.Pıhtılaşma çıktığı için bişey vermediler mi canım ilaç iğne falan
Zaten tehlikeli bişey olsa göz göre göre riske atmazlardıBnim mutasyon çıkan gen önemli degilmis. hatta normalde Memorial o gene bakmiyomus bile. İstediği testlerde yok çünkü. Bn devlet Hastanesi'nde tıbbi genetik bölümünde yaptırmıştım pihtiyi.
Doktorum bu test folic asit kullananlarda çıkar zten dedi. Hem internette baktım orda da öyle yazıyı hemde bn uzun süredir sürekli olmasada folic asit içtiğim için mantıklı geldi.
Takmayın diycem de anne bu takılmaz mı.. O ilacı içmeli ama niye içmiyor? Torunu için içme yönünde motive etseniz.. En kısa zamanda şifa diliyorum.
Çok teşekkür ederiz babamda pozitif çıktı ilaç kullanmaya ikna ettik şükür hafif semptomlarla geçiriyorlar Rabbim herkese şifasını versinCanım geçmiş olsun yaa. Ağrılar hepimizde oluyo. Bazen çok bazen az.
Annecigine sifa versin Allah. Aslında kullansa hemen atlatır hafif hafif. İnşallah razı edebilirsiniz de kullanır.
Teşekkür ederim ne tatlısınızCok gecmis olsun.Umarim hafif atlatir ve gecer.Etrafimda cok kisi oldu,arkadaslarimin anneleri de attlattilar cok sukur ama hepsi ilaclari kullandi.Ilac konusunda iyi dusunmek lazim ortalarda bilimsel olmayan aciklamalarla ilac almayanlar oluyor ancak bunun iyi birsey oldugunu bilemeyiz.Yan etkiler olabilir ama belki almamak cok daha riskli iyice bir doktora danisin.Siz de haklisiniz stres olmakta sadece bebegi de dusunup daha iyi yonetmeye calisin
Natural yapıldı ilk kez beni tansıyon sıkıntıdan dolayı. Son anda cıktı tansıyon sorunum ortayaTransferiniz natural mi ilacli mi olmustu?
Evet çünkü özellikle sonucu doktoruma attım.Zaten tehlikeli bişey olsa göz göre göre riske atmazlardı
yine zamlanmış demek kiSuan ben yumurta geliştirme evresindeyim.tüp bebek fiyatı 12.000 TL korona testleri ve ilave testler pakete dahil değil
inşallah güzel haber alırsınızSuan ben yumurta geliştirme evresindeyim.tüp bebek fiyatı 12.000 TL korona testleri ve ilave testler pakete dahil değil
Pgt 295 usd embriyo başı rahim dinlendirme embriyo dondurma sanırım onu şuan net hatırlayamadımyine zamlanmış demek ki
tekrar zam yapacaklar mı acaba yılbaşında
pgt ve rahim dinlendirme ne kadar acaba biliyor musunuz
teşekkür ederim
Bnm geride gelenler wardı 12 tane toplandı 9tane olgundu 5tane 5.güne kaldı ama tutmadı suçu yumurtaya attılar işte kalitesiz flanBugun gonal f sonrası ilk kontrolüm vardı 3 gün kullandım 250IU en büyüğü 10,5mm suanlık 10 tane falanmış . Geriden gelenler de varmış.. Sanırım ilacın dozu artacak. Bu dönemlerden geçtiniz kızlar sizce nasıl ?Doktorum iyi olduğunu söylüyor ona sonsuz sınırsız güveniyorum ama yaşayanların tecrübelerini de öğrenmek isterim :)
Tam emin değilim ama ilk muayeneye kadar ücretsiz.. Yani cok yakın değilse değmez tabiiMerhaba oncelikle gözünüz aydin tebrik ederim benimde yarin tam 5haftalik oluyor ben sehir disindayim benim kanamam oldu ilk gunler yucel bey progestan igne verdi cok sukur gecti ama kese ve kalp atimina hemsireler ilk ogrendigim gun 3hafta sonra dediler memorial ucretsiz mi bakiyor ilk muayeneyi gerci yoldan ötürü burda baktirmak daha mantıklı acaba kese varmi kalp atisi varmi diye surekli dusunuyorum sizce ilk muayeneye nezaman gideyim sizinde arada bi ağrılarınız oluyor mu karninizda bide benim göğüslerim cok agriyor sizinde oyle mi teşekkürler
Memorial de yaşamadınız değil mi bu durumu? Embriyoyu transfer edene kadar bir kalitesizlikten bahsedilmedi de tutmayınca yumurta kalitesiz deniliyor.? Merkez çok önemli ilk denediğim merkezde %70 tutacak denilen embriyolar ki 3.güne zor gelen bir embriyo.negatifi öğrenir öğrenmez yeni tedaviye ne zaman başlıyoruz moduna girmişti aklıma geldi sinirim bozulduBnm geride gelenler wardı 12 tane toplandı 9tane olgundu 5tane 5.güne kaldı ama tutmadı suçu yumurtaya attılar işte kalitesiz flan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?