Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sizin de gözünüz aydın. kese-kalp atışı görmek için evet ilk kan testinden 3 hafta sonraya gün veriyorlar ve ücretsiz. daha erken kese görmek isterseniz de gidebiliyorsunuz. şehir dışındaysanız değer mi gelmeye bilmiyorum. sağlıklı hamilelikler hepimize: )

Merhaba tebrik ediyorum bebişinize sağlıkla kavuşun inş Benim de ağrılarım var kasık ağrımın şiddeti değişmekle birlikte orda sürekli geçmeyen bir ağrı durumu var, bel ağrım da var, göğüslerimin sızısı çok hafif rahatsız etcek ölçüde değil

Transfer olduktan snra Kaç gün beklediniz istanbulda? Ben hemen bulunduğum şehire dönüyorum tutmuyo
Memorial da oldu bu . Şuan çok kararsızım tekrar orda mı yapsam yoksa Baska merkezde mi diye

Transfer olduktan snra Kaç gün beklediniz istanbulda? Ben hemen bulunduğum şehire dönüyorum tutmuyo

Memorial da oldu bu . Şuan çok kararsızım tekrar orda mı yapsam yoksa Baska merkezde mi diye
Gerçekten şaşırdım.Benim bildiğim yumurtanın kalitesi ilk üç gün kendini gösteriyor 3 günden sonra spermin etkisi önemli oluyor .. 5.güne gelen bir embriyoda yumurta kalitesizliğinden bahsedilmesi enteresan.. doktorunuz kimdi?

Tebrikler canim hayirlisiyla bebisleri kucagimizada almak nasib olur Bende 5 ci haftamdayim gogus hassasiyeti akinti kabizlik bendede var cok arada bi de kasikta agri oluyor normaldir canim benim minicik balkonlar bile agriyo tasiyamiyom nerdeyse agirlasti

Bence baska merkezde deneyin.4-5 kez ayni yerde deneyip 6.si tutsa dahi oranin basarisi oldugunu dusunmuyorum illaki bir merkezde defalarca denersek birinden birine tutma ihtimali var onemli olan 5-6 kez denemeden gebelik elde etmek tabi cok ekstrem durumlarda bu olabilir ama memorialde ardarda denemeler ve negatiflerden sonra hatta bazen sizin onerilerinizle bir oncekinde yapmalari gerekeni bir sonrakinde deniyorlar.Tabi kisiden kisiye degisir benim tecrubelerim bu yonde ins transferim tutar simdi bunu soylemek bile beni uzsede tutmazsa kesinlikle memorialda denemeye devam etmeyecegim.

Insh tutar canim dua ediyorum senin icin

Tebrik ederim
Evet benimde hem ağrım hem sancım oluyor. Goguslerimde aşırı hassas. Kimisi hiç ağrısız geçiyor.
Memorial kalp atışı için cagiriyolar aslinda direk. Ama bnim de ağrım olunca istersen kalp atışından önce keseyi görmeye gelebilirsin demiştir doktorum.
Eğer uzaksaniz boşuna yorulmayin. Kendi sehrinizde kesenize baktırın. Zamanı gelince de kalp atışı için gelirsiniz

Sizinde hayirli olsun tebrik ederim Allah herkese saglikla dogurabilmeyi emeklerinin karşılığını almayi nasip etsin ben daha muayene olmadim hic sadece iki defa ust uste beta hcg bakildi birinde 200 digerinde 620cikti okadar kese gormeye gitmedim cok korkuyorum daha once de gebe kalmistim kese vardi ama kalp atisi olmadi kurtaj oldum o yuzden ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum yarin tam 5.haftalik olacak hesaba gore Allahim ne heyecanlı yuregim dayanmıyor

Daha önceki de mi tüp bebekti ? Aklına kötü şeyler getirme. Böyle böyle 9 ay geçmez valla bnde böyleyim çünkü

Aah canim ayni bende oyle goremedim 3 kaybim var benimde bir bos kese birinde 6 haftalikmis otekide 5 hafta yine kayip bu ilk tup bebegimiz hemen tuttu umarim saglikla buyurler korkma diycem bende korkuyorum keseyi gormeye git canim ben dun gittim ufaktan hazirliklar baslamis kesenin icerisinde obur haftaya da kalp icin gidicez bakalim ozamana kadar atmaya baslar dedi dr

Günseliydi ama bunları diyen Semra Hanım dı

Kizlar lutinusu yaparken aplikatorun ucunda kan gordum biraztutmadi galiba ,cok kotu oldum suanNeolursun yaniliyor olayim
Merhaba, panik olmayın lütfen. Lekelenme tarzı kanamalar normal zaten, bunu transferden sonra da söylüyorlar. İçinizi rahat tutun herşey yoluna girecek

Merhaba, panik olmayın lütfen. Lekelenme tarzı kanamalar normal zaten, bunu transferden sonra da söylüyorlar. İçinizi rahat tutun herşey yoluna girecek
Insallah..normalden biraz daha derine ittim farkettim ki hep cok derine itmeden yapiyormusum ve cok akiyordu acaba yeterince progesteron alamadim mi diye dusundum.regli olucam diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…