sizin de gözünüz aydın. kese-kalp atışı görmek için evet ilk kan testinden 3 hafta sonraya gün veriyorlar ve ücretsiz. daha erken kese görmek isterseniz de gidebiliyorsunuz. şehir dışındaysanız değer mi gelmeye bilmiyorum. sağlıklı hamilelikler hepimize: )Merhaba oncelikle gözünüz aydin tebrik ederim benimde yarin tam 5haftalik oluyor ben sehir disindayim benim kanamam oldu ilk gunler yucel bey progestan igne verdi cok sukur gecti ama kese ve kalp atimina hemsireler ilk ogrendigim gun 3hafta sonra dediler memorial ucretsiz mi bakiyor ilk muayeneyi gerci yoldan ötürü burda baktirmak daha mantıklı acaba kese varmi kalp atisi varmi diye surekli dusunuyorum sizce ilk muayeneye nezaman gideyim sizinde arada bi ağrılarınız oluyor mu karninizda bide benim göğüslerim cok agriyor sizinde oyle mi teşekkürler
Merhaba tebrik ediyorum bebişinize sağlıkla kavuşun inşMerhaba oncelikle gözünüz aydin tebrik ederim benimde yarin tam 5haftalik oluyor ben sehir disindayim benim kanamam oldu ilk gunler yucel bey progestan igne verdi cok sukur gecti ama kese ve kalp atimina hemsireler ilk ogrendigim gun 3hafta sonra dediler memorial ucretsiz mi bakiyor ilk muayeneyi gerci yoldan ötürü burda baktirmak daha mantıklı acaba kese varmi kalp atisi varmi diye surekli dusunuyorum sizce ilk muayeneye nezaman gideyim sizinde arada bi ağrılarınız oluyor mu karninizda bide benim göğüslerim cok agriyor sizinde oyle mi teşekkürler
Transfer olduktan snra Kaç gün beklediniz istanbulda? Ben hemen bulunduğum şehire dönüyorum tutmuyoMerhaba oncelikle gözünüz aydin tebrik ederim benimde yarin tam 5haftalik oluyor ben sehir disindayim benim kanamam oldu ilk gunler yucel bey progestan igne verdi cok sukur gecti ama kese ve kalp atimina hemsireler ilk ogrendigim gun 3hafta sonra dediler memorial ucretsiz mi bakiyor ilk muayeneyi gerci yoldan ötürü burda baktirmak daha mantıklı acaba kese varmi kalp atisi varmi diye surekli dusunuyorum sizce ilk muayeneye nezaman gideyim sizinde arada bi ağrılarınız oluyor mu karninizda bide benim göğüslerim cok agriyor sizinde oyle mi teşekkürler
Memorial da oldu bu . Şuan çok kararsızım tekrar orda mı yapsam yoksa Baska merkezde mi diyeMemorial de yaşamadınız değil mi bu durumu? Embriyoyu transfer edene kadar bir kalitesizlikten bahsedilmedi de tutmayınca yumurta kalitesiz deniliyor.? Merkez çok önemli ilk denediğim merkezde %70 tutacak denilen embriyolar ki 3.güne zor gelen bir embriyo.negatifi öğrenir öğrenmez yeni tedaviye ne zaman başlıyoruz moduna girmişti aklıma geldi sinirim bozuldu
Gerçekten şaşırdım.Benim bildiğim yumurtanın kalitesi ilk üç gün kendini gösteriyor 3 günden sonra spermin etkisi önemli oluyor .. 5.güne gelen bir embriyoda yumurta kalitesizliğinden bahsedilmesi enteresan.. doktorunuz kimdi?Transfer olduktan snra Kaç gün beklediniz istanbulda? Ben hemen bulunduğum şehire dönüyorum tutmuyo
Memorial da oldu bu . Şuan çok kararsızım tekrar orda mı yapsam yoksa Baska merkezde mi diye
Gecmis olsun canim inshaAllah agir atlatmazTeşekkür ederim ne tatlısınıziki doktor yakınımız var hemen içsin dediler içti şükür daha iyi bugün, babamın da pozitif çıktı o çok daha iyi Geçcek inşallah, umarım bu virüs kabusundan dünyaca kurtuluruz artık
Çok teşekkür ederiz amin inşşşGecmis olsun canim inshaAllah agir atlatmaz
Tebrikler canim hayirlisiyla bebisleri kucagimizada almak nasib olurMerhaba oncelikle gözünüz aydin tebrik ederim benimde yarin tam 5haftalik oluyor ben sehir disindayim benim kanamam oldu ilk gunler yucel bey progestan igne verdi cok sukur gecti ama kese ve kalp atimina hemsireler ilk ogrendigim gun 3hafta sonra dediler memorial ucretsiz mi bakiyor ilk muayeneyi gerci yoldan ötürü burda baktirmak daha mantıklı acaba kese varmi kalp atisi varmi diye surekli dusunuyorum sizce ilk muayeneye nezaman gideyim sizinde arada bi ağrılarınız oluyor mu karninizda bide benim göğüslerim cok agriyor sizinde oyle mi teşekkürler
Bence baska merkezde deneyin.4-5 kez ayni yerde deneyip 6.si tutsa dahi oranin basarisi oldugunu dusunmuyorum illaki bir merkezde defalarca denersek birinden birine tutma ihtimali var onemli olan 5-6 kez denemeden gebelik elde etmek tabi cok ekstrem durumlarda bu olabilir ama memorialde ardarda denemeler ve negatiflerden sonra hatta bazen sizin onerilerinizle bir oncekinde yapmalari gerekeni bir sonrakinde deniyorlar.Tabi kisiden kisiye degisir benim tecrubelerim bu yonde ins transferim tutar simdi bunu soylemek bile beni uzsede tutmazsa kesinlikle memorialda denemeye devam etmeyecegim.Transfer olduktan snra Kaç gün beklediniz istanbulda? Ben hemen bulunduğum şehire dönüyorum tutmuyo
Memorial da oldu bu . Şuan çok kararsızım tekrar orda mı yapsam yoksa Baska merkezde mi diye
Insh tutar canim dua ediyorum senin icinBence baska merkezde deneyin.4-5 kez ayni yerde deneyip 6.si tutsa dahi oranin basarisi oldugunu dusunmuyorum illaki bir merkezde defalarca denersek birinden birine tutma ihtimali var onemli olan 5-6 kez denemeden gebelik elde etmek tabi cok ekstrem durumlarda bu olabilir ama memorialde ardarda denemeler ve negatiflerden sonra hatta bazen sizin onerilerinizle bir oncekinde yapmalari gerekeni bir sonrakinde deniyorlar.Tabi kisiden kisiye degisir benim tecrubelerim bu yonde ins transferim tutar simdi bunu soylemek bile beni uzsede tutmazsa kesinlikle memorialda denemeye devam etmeyecegim.
Tebrik ederimMerhaba oncelikle gözünüz aydin tebrik ederim benimde yarin tam 5haftalik oluyor ben sehir disindayim benim kanamam oldu ilk gunler yucel bey progestan igne verdi cok sukur gecti ama kese ve kalp atimina hemsireler ilk ogrendigim gun 3hafta sonra dediler memorial ucretsiz mi bakiyor ilk muayeneyi gerci yoldan ötürü burda baktirmak daha mantıklı acaba kese varmi kalp atisi varmi diye surekli dusunuyorum sizce ilk muayeneye nezaman gideyim sizinde arada bi ağrılarınız oluyor mu karninizda bide benim göğüslerim cok agriyor sizinde oyle mi teşekkürler
Sizinde hayirli olsun tebrik ederim Allah herkese saglikla dogurabilmeyi emeklerinin karşılığını almayi nasip etsin ben daha muayene olmadim hic sadece iki defa ust uste beta hcg bakildi birinde 200 digerinde 620cikti okadar kese gormeye gitmedim cok korkuyorum daha once de gebe kalmistim kese vardi ama kalp atisi olmadi kurtaj oldum o yuzden ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum yarin tam 5.haftalik olacak hesaba gore Allahim ne heyecanlı yuregim dayanmıyorTebrikler canim hayirlisiyla bebisleri kucagimizada almak nasib olurBende 5 ci haftamdayim gogus hassasiyeti akinti kabizlik bendede var cok arada bi de kasikta agri oluyor normaldir canim benim minicik balkonlar bile agriyo tasiyamiyom nerdeyse agirlasti
Daha önceki de mi tüp bebekti ? Aklına kötü şeyler getirme. Böyle böyle 9 ay geçmez vallaSizinde hayirli olsun tebrik ederim Allah herkese saglikla dogurabilmeyi emeklerinin karşılığını almayi nasip etsin ben daha muayene olmadim hic sadece iki defa ust uste beta hcg bakildi birinde 200 digerinde 620cikti okadar kese gormeye gitmedim cok korkuyorum daha once de gebe kalmistim kese vardi ama kalp atisi olmadi kurtaj oldum o yuzden ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum yarin tam 5.haftalik olacak hesaba gore Allahim ne heyecanlı yuregim dayanmıyor
Aah canim ayni bende oyle goremedimSizinde hayirli olsun tebrik ederim Allah herkese saglikla dogurabilmeyi emeklerinin karşılığını almayi nasip etsin ben daha muayene olmadim hic sadece iki defa ust uste beta hcg bakildi birinde 200 digerinde 620cikti okadar kese gormeye gitmedim cok korkuyorum daha once de gebe kalmistim kese vardi ama kalp atisi olmadi kurtaj oldum o yuzden ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum yarin tam 5.haftalik olacak hesaba gore Allahim ne heyecanlı yuregim dayanmıyor
Günseliydi ama bunları diyen Semra Hanım dıGerçekten şaşırdım.Benim bildiğim yumurtanın kalitesi ilk üç gün kendini gösteriyor 3 günden sonra spermin etkisi önemli oluyor .. 5.güne gelen bir embriyoda yumurta kalitesizliğinden bahsedilmesi enteresan.. doktorunuz kimdi?
Canım benim de eşimde translokasyon var. Ben 1 normal gebelik ama dengesiz translokasyon olduğu için alındı. 2 tüp bebek negatif var. Ama forumda araştırdım kadarıyla baya olumlu sonuç alan arkadaş vartranslokasyon olup hamile kalan varmıı(
Merhaba, panik olmayın lütfen. Lekelenme tarzı kanamalar normal zaten, bunu transferden sonra da söylüyorlar. İçinizi rahat tutun herşey yoluna girecekKizlar lutinusu yaparken aplikatorun ucunda kan gordum biraztutmadi galiba ,cok kotu oldum suan Neolursun yaniliyor olayim
Insallah..normalden biraz daha derine ittim farkettim ki hep cok derine itmeden yapiyormusum ve cok akiyordu acaba yeterince progesteron alamadim mi diye dusundum.regli olucam diye cok korkuyorumMerhaba, panik olmayın lütfen. Lekelenme tarzı kanamalar normal zaten, bunu transferden sonra da söylüyorlar. İçinizi rahat tutun herşey yoluna girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?