Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar lutinusu yaparken aplikatorun ucunda kan gordum biraztutmadi galiba ,cok kotu oldum suanNeolursun yaniliyor olayim
Merhaba canım.
Lutinusu aplikatorle hiç yapmadım ben. Transferden önce elimi iyice yıkayıp elimle koyuyordum. Transferden sonra da el yikansa da bazı bakterilerin geçmeyeceğini söyledi hemşireler. Şeffaf poşet eldivenler varya. Dr eldiveni değil. Saç boyama kutusundan çıkan eldiven. Onla yapmamı söylediler. Size söylemediler mi
Birde kanama olabilir. Aktif kanama olmadığı sürece kendini üzme. İçerdeki eski regl kanları da gelirmiş bazen.
Bnde yeterince içeriye itmedigimi düşünürdüm ama zten bı yerden snra kaybiluyo. Orası doğru yer bırakmak için.
Her şey çok güzel olacak. Üzülme

Sagop canim insBen hep aplikatorle yaptim bazen biraz daha and iceri bazen daha yuzeysel kaliyordu ve cok disari akiyordu yeterince itmedigim icin yuzeyse kalip disari ciktiysa diye enduse duydum bugun de biraz derine itince kani gordum ucunda.

Sagop canim insBen hep aplikatorle yaptim bazen biraz daha and iceri bazen daha yuzeysel kaliyordu ve cok disari akiyordu yeterince itmedigim icin yuzeyse kalip disari ciktiysa diye enduse duydum bugun de biraz derine itince kani gordum ucunda.
Bebislerimiz cok guvenli yerde kizlar keseye giderken rahim duvari onlari kat kat korudugunu gordum darisi sizlere inshaAllah iciniz rahat olsun o duvar i da kalinlastiran lutinus endiselenme canim

Kacinci gunundu tabi cok zor bu durumlar ya ben de ayni durumdayimherseye ragmen iyi bir haber alsak keske..belki erkendir testte cikmaz biraz daha bekleyelim bakalim..
Benim normalde cumartesi test günüm aşırı derece de yoruldum da 8.deneme..o kadar masraf iki kere ameliyat oldum bir kere eşim oldu. Rahim filmleri pgt yani devam etmiycem ben sanırım olmazsa da

Benim normalde cumartesi test günüm aşırı derece de yoruldum da 8.deneme..o kadar masraf iki kere ameliyat oldum bir kere eşim oldu. Rahim filmleri pgt yani devam etmiycem ben sanırım olmazsa da
Cok anliyorum ben de cok zor seyler yasdim git gel ,pgtler,histereskopiler insallah yine de tutarda bir supriz yaparlar bize.Neyseki bir kiziniz var Allah uzun omur versin.Hic cocugun yok 40yas ustu son sanslarimdayim benim de tekrar deneme ihtimali suan dusunmek bile cok zor ve azaliyor.. 2 gun var belki sonra cikar yine de bir umut allah yuzumuze,emeklerimize baksin

Kizlar lutinusu yaparken aplikatorun ucunda kan gordum biraztutmadi galiba ,cok kotu oldum suanNeolursun yaniliyor olayim
Yok canim telas yapma hemen, bizde crinone yaparken kahverengi pembe lekelerimiz oldu hep, hemsireler normal dedi, ayrica su da var, seninki yerlesme kanamasi olabilir

Canım senin sadece leke geldi dimi. Lekelenme zten normal diyorlar.
Hemen moralini bozup canını sıkma. Bebisi de uzersin.

benimde 1 düşüğüm var 1de başarısız tüp bebek denemem. resiprokal translokasyon 3 yumurta toplandı 2si pgtye gitti ve sağlıklı çıkmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…