Kanama olması normalmiş ama hem tutunma kanamasıda olabilirKizlar lutinusu yaparken aplikatorun ucunda kan gordum biraztutmadi galiba ,cok kotu oldum suan Neolursun yaniliyor olayim
Umarim ondandir ya sagolunKanama olması normalmiş ama hem tutunma kanamasıda olabilir
Merhaba canım.Kizlar lutinusu yaparken aplikatorun ucunda kan gordum biraztutmadi galiba ,cok kotu oldum suan Neolursun yaniliyor olayim
Sagop canim insMerhaba canım.
Lutinusu aplikatorle hiç yapmadım ben. Transferden önce elimi iyice yıkayıp elimle koyuyordum. Transferden sonra da el yikansa da bazı bakterilerin geçmeyeceğini söyledi hemşireler. Şeffaf poşet eldivenler varya. Dr eldiveni değil. Saç boyama kutusundan çıkan eldiven. Onla yapmamı söylediler. Size söylemediler mi
Birde kanama olabilir. Aktif kanama olmadığı sürece kendini üzme. İçerdeki eski regl kanları da gelirmiş bazen.
Bnde yeterince içeriye itmedigimi düşünürdüm ama zten bı yerden snra kaybiluyo. Orası doğru yer bırakmak için.
Her şey çok güzel olacak. Üzülme
Bebislerimiz cok guvenli yerde kizlarSagop canim insBen hep aplikatorle yaptim bazen biraz daha and iceri bazen daha yuzeysel kaliyordu ve cok disari akiyordu yeterince itmedigim icin yuzeyse kalip disari ciktiysa diye enduse duydum bugun de biraz derine itince kani gordum ucunda.
Ins canimBebislerimiz cok guvenli yerde kizlarkeseye giderken rahim duvari onlari kat kat korudugunu gordum darisi sizlere inshaAllah iciniz rahat olsun o duvar i da kalinlastiran lutinus endiselenme canim
Kacinci gunundu tabi cok zor bu durumlar ya ben de ayni durumdayimMerhaba kızlar bende dayanamadım az önce test yaptım ve hiçbirşey cıkmadı tabii modum epey düştü..
Benim normalde cumartesi test günüm aşırı derece de yoruldum da 8.deneme..o kadar masraf iki kere ameliyat oldum bir kere eşim oldu. Rahim filmleri pgt yani devam etmiycem ben sanırım olmazsa daKacinci gunundu tabi cok zor bu durumlar ya ben de ayni durumdayimherseye ragmen iyi bir haber alsak keske..belki erkendir testte cikmaz biraz daha bekleyelim bakalim..
Lekelenme şeklinde kanama cok anlamlı değil takılma hiç..Ins canimmodum baya dustu dilerim iyi bir haber gelir.
Canım kanda çıktığı halde idrarda çıkmayanlari okudum burda. Beta hcg çok yüksek değilse erken gebelikte bile çıkmıyor. Üzme kendiniMerhaba kızlar bende dayanamadım az önce test yaptım ve hiçbirşey cıkmadı tabii modum epey düştü..
Cok anliyorum ben de cok zor seyler yasdim git gel ,pgtler,histereskopiler insallah yine de tutarda bir supriz yaparlar bize.Neyseki bir kiziniz var Allah uzun omur versin.Hic cocugun yok 40yas ustu son sanslarimdayim benim de tekrar deneme ihtimali suan dusunmek bile cok zor ve azaliyor.. 2 gun var belki sonra cikar yine de bir umut allah yuzumuze,emeklerimize baksinBenim normalde cumartesi test günüm aşırı derece de yoruldum da 8.deneme..o kadar masraf iki kere ameliyat oldum bir kere eşim oldu. Rahim filmleri pgt yani devam etmiycem ben sanırım olmazsa da
Baska bir belirti vs var mi birkac gun sonra da cikar kan testinde belli olmazLekelenme şeklinde kanama cok anlamlı değil takılma hiç..
Yok canim telas yapma hemen, bizde crinone yaparken kahverengi pembe lekelerimiz oldu hep, hemsireler normal dedi, ayrica su da var, seninki yerlesme kanamasi olabilirKizlar lutinusu yaparken aplikatorun ucunda kan gordum biraztutmadi galiba ,cok kotu oldum suan Neolursun yaniliyor olayim
Kacinci gunun canim? Panik yapma hemenMerhaba kızlar bende dayanamadım az önce test yaptım ve hiçbirşey cıkmadı tabii modum epey düştü..
Canım senin sadece leke geldi dimi. Lekelenme zten normal diyorlar.Cok anliyorum ben de cok zor seyler yasdim git gel ,pgtler,histereskopiler insallah yine de tutarda bir supriz yaparlar bize.Neyseki bir kiziniz var Allah uzun omur versin.Hic cocugun yok 40yas ustu son sanslarimdayim benim de tekrar deneme ihtimali suan dusunmek bile cok zor ve azaliyor.. 2 gun var belki sonra cikar yine de bir umut allah yuzumuze,emeklerimize baksin
benimde 1 düşüğüm var 1de başarısız tüp bebek denemem. resiprokal translokasyonCanım benim de eşimde translokasyon var. Ben 1 normal gebelik ama dengesiz translokasyon olduğu için alındı. 2 tüp bebek negatif var. Ama forumda araştırdım kadarıyla baya olumlu sonuç alan arkadaş varSizin ilk denemeniz mi? Tedavi gördünüz mü
Nerede tedavi gördünüz? İnşallah bundan sonra iyi sonuçlar alırız..benimde 1 düşüğüm var 1de başarısız tüp bebek denemem. resiprokal translokasyon3 yumurta toplandı 2si pgtye gitti ve sağlıklı çıkmadı malesef
şişli memorial de siz nerde gördünüz.? eşinizinde resiprokalmiNerede tedavi gördünüz? İnşallah bundan sonra iyi sonuçlar alırız..
Evet eşim. Biz bahçeci de tedavi gördük.şişli memorial de siz nerde gördünüz.? eşinizinde resiprokalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?