Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar benim kanamam oldu hemen hastaneye gittim İğne vurdular düşük önleyici kanama alanı oluşmuş kesenin dışında üst taraflarda belim kasıklarım fena umarım hayırlısıyla kaybetmem bu sefer bebişimiDua eder misiniz bizim için Kalp atışını ilk kez duydum minicik pıt pıt korkudan o ilk anın tadını çıkaramadım ama çok şükür duruyor benimle inşallah sonunu da görebilirim, Rabbim sizlere de nasit etsin inşş hep dualarımdasınız hep

AA canım iyiki gitmişsin. Merak etme bak hemen müdahale etmişler. Erkek bebekler böyle kanamalı oluyor. Kesin senin minik erkektir :)
Dualarım seninle. Allah sağlıkla kavuştursun dua et elin karninda bebisinle konuş. Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz. Dinlen mi dedi dr

Canım kanda çıktığı halde idrarda çıkmayanlari okudum burda. Beta hcg çok yüksek değilse erken gebelikte bile çıkmıyor. Üzme kendini
inşallah canım daha öncede benim de öyle oldu hatta kızımda pozitifi gördükten sonra bile çıkmadı evdeki test de
Hayırlısı canım inşallah
Baska bir belirti vs var mi birkac gun sonra da cikar kan testinde belli olmaz
Miğdem cok bulanıyor
Kacinci gunun canim? Panik yapma hemen
7.günüm bugun
Dualarımız seninle rabbim bebişimi sana bağışlasın

Bence de erkek Bu kadar ağrımın sancımın olması korkutuyor sadece ağrının olması iyi değildir diyorlar hep ama Allah büyük nasıl uygun görüyorsa o kabulüm Evet dinlen dedi umarım atlatırız ilk üç ayı

Kizlar lutinusu yaparken aplikatorun ucunda kan gordum biraztutmadi galiba ,cok kotu oldum suanNeolursun yaniliyor olayim
Yerleşme kanaması olabilir hiç bozmayın moralinizi ben nedense sizin için hep pozitifi görcekmişsiniz gibi hissettim inanın moral olsun diye söylemiyorum belki yanılıyorumdur Allah bilir elbet ama bence görcez pozitifi hayırlısıyla

Aslında ağrısız olması da iyi değilmiş. Yani bu çok kişisel mis. Benim regl dönemi de çok ağrılı geçerdi. Kimisi de hiç hissetmez. Öyle bişey buda.

Kaldı bir gün ama bugunkü test den sonra kötü hissediyorum oturup kalkarken bazen kasığımda batma oluyor herşey ona bağlar oldum gerçekten

Sagol canim umarim hislerin cikar Sen de dinlen yorma ins bir sorun olmayacak kanamalar oluyor bazen o minik kalpler atmaya devam etslnde

Pgt 295 usd embriyo başı rahim dinlendirme embriyo dondurma sanırım onu şuan net hatırlayamadım
evet dün görüştüm 295 usd dediler rahim dinlendirme ücreti yokmuş biz 2. kez gideceğimiz için 11000 dediler fakat yeni zamlar yoldaymış
normaldir onlara göre 6 ayda bir memorial zam yapıyor çünkü inşallah daha fazla zamlanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…