- 8 Ekim 2020
- 16
- 2
- 36
- 32
bahçeci fiyatı nasıl memnun kaldınız mı doktorlardan vs. dondurulmuş embriyonuz varmıEvet eşim. Biz bahçeci de tedavi gördük.
Acik renkti evet bir de oyle bi belirti de yok ama tabi belli olmaz.Daha sakin bekliyorum artik bakalim.Sagol.Canım senin sadece leke geldi dimi. Lekelenme zten normal diyorlar.
Hemen moralini bozup canını sıkma. Bebisi de uzersin.
AA canım iyiki gitmişsin. Merak etme bak hemen müdahale etmişler. Erkek bebekler böyle kanamalı oluyor. Kesin senin minik erkektir :)Kızlar benim kanamam olduhemen hastaneye gittim İğne vurdular düşük önleyici kanama alanı oluşmuş kesenin dışında üst taraflarda belim kasıklarım fena umarım hayırlısıyla kaybetmem bu sefer bebişimi Dua eder misiniz bizim için Kalp atışını ilk kez duydum minicik pıt pıt korkudan o ilk anın tadını çıkaramadım ama çok şükür duruyor benimle inşallah sonunu da görebilirim, Rabbim sizlere de nasit etsin inşş hep dualarımdasınız hep
inşallah canım daha öncede benim de öyle oldu hatta kızımda pozitifi gördükten sonra bile çıkmadı evdeki test deCanım kanda çıktığı halde idrarda çıkmayanlari okudum burda. Beta hcg çok yüksek değilse erken gebelikte bile çıkmıyor. Üzme kendini
Hayırlısı canım inşallahCok anliyorum ben de cok zor seyler yasdim git gel ,pgtler,histereskopiler insallah yine de tutarda bir supriz yaparlar bize.Neyseki bir kiziniz var Allah uzun omur versin.Hic cocugun yok 40yas ustu son sanslarimdayim benim de tekrar deneme ihtimali suan dusunmek bile cok zor ve azaliyor.. 2 gun var belki sonra cikar yine de bir umut allah yuzumuze,emeklerimize baksin
Miğdem cok bulanıyorBaska bir belirti vs var mi birkac gun sonra da cikar kan testinde belli olmaz
7.günüm bugunKacinci gunun canim? Panik yapma hemen
Dualarımız seninle rabbim bebişimi sana bağışlasınKızlar benim kanamam olduhemen hastaneye gittim İğne vurdular düşük önleyici kanama alanı oluşmuş kesenin dışında üst taraflarda belim kasıklarım fena umarım hayırlısıyla kaybetmem bu sefer bebişimi Dua eder misiniz bizim için Kalp atışını ilk kez duydum minicik pıt pıt korkudan o ilk anın tadını çıkaramadım ama çok şükür duruyor benimle inşallah sonunu da görebilirim, Rabbim sizlere de nasit etsin inşş hep dualarımdasınız hep
Bence de erkekAA canım iyiki gitmişsin. Merak etme bak hemen müdahale etmişler. Erkek bebekler böyle kanamalı oluyor. Kesin senin minik erkektir :)
Dualarım seninle. Allah sağlıkla kavuştursundua et elin karninda bebisinle konuş. Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz. Dinlen mi dedi dr
Allah razı olsun sizler de benim dualarımdasınız Rabbim kabul eylesin inşDualarımız seninle rabbim bebişimi sana bağışlasın
Canım olumsuz düşünme yerleşme kanaması da olabilirKizlar lutinusu yaparken aplikatorun ucunda kan gordum biraztutmadi galiba ,cok kotu oldum suan Neolursun yaniliyor olayim
Yerleşme kanaması olabilir hiç bozmayın moralinizi ben nedense sizin için hep pozitifi görcekmişsiniz gibi hissettim inanın moral olsun diye söylemiyorum belki yanılıyorumdur Allah bilir elbet ama bence görcez pozitifi hayırlısıylaKizlar lutinusu yaparken aplikatorun ucunda kan gordum biraztutmadi galiba ,cok kotu oldum suan Neolursun yaniliyor olayim
Aslında ağrısız olması da iyi değilmiş. Yani bu çok kişisel mis. Benim regl dönemi de çok ağrılı geçerdi. Kimisi de hiç hissetmez. Öyle bişey buda.Bence de erkekBu kadar ağrımın sancımın olması korkutuyor sadece ağrının olması iyi değildir diyorlar hep ama Allah büyük nasıl uygun görüyorsa o kabulüm Evet dinlen dedi umarım atlatırız ilk üç ayı
Ins kizlarCanım olumsuz düşünme yerleşme kanaması da olabilir
Sagol canim umarim hislerin cikarYerleşme kanaması olabilir hiç bozmayın moralinizi ben nedense sizin için hep pozitifi görcekmişsiniz gibi hissettim inanın moral olsun diye söylemiyorum belki yanılıyorumdur Allah bilir elbet ama bence görcez pozitifi hayırlısıyla
Buda iyi hic bir belli olmaz benim de kaldi 4 gunKaldı bir gün ama bugunkü test den sonra kötü hissediyorum oturup kalkarken bazen kasığımda batma oluyor herşey ona bağlar oldum gerçekten
Off valla ne zor şey beklemek..Buda iyi hic bir belli olmaz benim de kaldi 4 gun
Normal canım yumurta geliştiği için bu dönemde olan bir durum bende her seferinde doktora sorardımKızlar gonal-f kullanırken yumurta akı kıvamlı akıntısı olan oldu mu?
Bir an yumurtalarım çatladı sandımNormal canım yumurta geliştiği için bu dönemde olan bir durum bende her seferinde doktora sorardım
evet dün görüştüm 295 usd dediler rahim dinlendirme ücreti yokmuş biz 2. kez gideceğimiz için 11000 dediler fakat yeni zamlar yoldaymışPgt 295 usd embriyo başı rahim dinlendirme embriyo dondurma sanırım onu şuan net hatırlayamadım
Yok yok çatlamamıştırBir an yumurtalarım çatladı sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?