İnşallah valla yola girdik şimdi dönüş de yok ama bana fiyat listesi verildi oradan takip ediyorum o listede yazanlara zam geldi olayı olursa birevet dün görüştüm 295 usd dediler rahim dinlendirme ücreti yokmuş biz 2. kez gideceğimiz için 11000 dediler fakat yeni zamlar yoldaymış
normaldir onlara göre 6 ayda bir memorial zam yapıyor çünkü inşallah daha fazla zamlanmaz
Yok yok çatlamamıştır
siz tedavide oldugunuz için etkilenmezsiniz artık bize vuracak orası kesin memorialın bu politikasını begenmiyorum 6 ayda bir yapması bu zamları cok agır Rabbim hayırlı zamanda nasib etsin inşallah ben 2013 te yaptırmıştım o zaman euro ödemiştik kızımı nasib etti Rabbimİnşallah valla yola girdik şimdi dönüş de yok ama bana fiyat listesi verildi oradan takip ediyorum o listede yazanlara zam geldi olayı olursa bir
Ne güzel karşılığını alabilmek allah evladınızı size bağışlasın yeni bebeğinize de en kısa sürede kavuşursunuz inşallahsiz tedavide oldugunuz için etkilenmezsiniz artık bize vuracak orası kesin memorialın bu politikasını begenmiyorum 6 ayda bir yapması bu zamları cok agır Rabbim hayırlı zamanda nasib etsin inşallah ben 2013 te yaptırmıştım o zaman euro ödemiştik kızımı nasib etti Rabbim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah herkese nasib etsin
Korkma canım bende crıona jel yaparken öyle olmuştu hemşireye sordum hemen sorun olmaz dedi olmamıştı da çok şükürKizlar lutinusu yaparken aplikatorun ucunda kan gordum biraztutmadi galiba ,cok kotu oldum suan Neolursun yaniliyor olayim
cümlemiz inşallah Allah kimseyi evlatsız bırakmasın kızımın aklı erdikçe kardeş istemeye başladı 2017 de tek yumurta ikizlerimi kaybettim 17.haftada gecen yıl başka bir hastanede tedavi oldum negatif sonuçlandı.döndüm dolaştım memorial dedim nasibim inşallah yine burada beni bekliyordurNe güzel karşılığını alabilmek allah evladınızı size bağışlasın yeni bebeğinize de en kısa sürede kavuşursunuz inşallah
Kızlar benim kanamam olduhemen hastaneye gittim İğne vurdular düşük önleyici kanama alanı oluşmuş kesenin dışında üst taraflarda belim kasıklarım fena umarım hayırlısıyla kaybetmem bu sefer bebişimi Dua eder misiniz bizim için Kalp atışını ilk kez
Ben de yarın öğlen kan testine gideceğim 9. gün geldi :) Umarım size iyi haberler veririm ve sizlerinde iyi haberlerinizi alırımBuda iyi hic bir belli olmaz benim de kaldi 4 gun
6 ayda iki kez yaptı neredeyse 3.sünü yapacaklarını söylemişlerdi bana yakında fiyat,indirim konusunda cok değişmişler başhekim değişti pandemide para kaybetti hastane deyip çıkıyorlar işin içinden.Bizlerden mi acı çıkarıyor başhekim benim covid testimde 50 lira indirim yapılcaktı 4 kez yapınca ödemeye gittim 25 lira indirim yaptılar başhekimin talimatı dediker dedim tamam başhekimin 25liraya çok ihtiyacı var kesmeyin ödedim 4.kez tedavi olan bir hastaya 25liranın lafı edildi cok ayıp ya..siz tedavide oldugunuz için etkilenmezsiniz artık bize vuracak orası kesin memorialın bu politikasını begenmiyorum 6 ayda bir yapması bu zamları cok agır Rabbim hayırlı zamanda nasib etsin inşallah ben 2013 te yaptırmıştım o zaman euro ödemiştik kızımı nasib etti Rabbim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah herkese nasib etsin
Sağol canımKorkma canım bende crıona jel yaparken öyle olmuştu hemşireye sordum hemen sorun olmaz dedi olmamıştı da çok şükür
Evet gerçekten de 25 liranın lafının edilmesi çok kötü yani kaçıncıya yapılıyor indirim şart.indirimden ziyade bence tüp bebek paketine dahil olmalı korona testi.6 ayda iki kez yaptı neredeyse 3.sünü yapacaklarını söylemişlerdi bana yakında fiyat,indirim konusunda cok değişmişler başhekim değişti pandemide para kaybetti hastane deyip çıkıyorlar işin içinden.Bizlerden mi acı çıkarıyor başhekim benim covid testimde 50 lira indirim yapılcaktı 4 kez yapınca ödemeye gittim 25 lira indirim yaptılar başhekimin talimatı dediker dedim tamam başhekimin 25liraya çok ihtiyacı var kesmeyin ödedim 4.kez tedavi olan bir hastaya 25liranın lafı edildi cok ayıp ya..
KesinlikleEvet gerçekten de 25 liranın lafının edilmesi çok kötü yani kaçıncıya yapılıyor indirim şart.indirimden ziyade bence tüp bebek paketine dahil olmalı korona testi.
Aynı dönemde tedavi olmuştuk 2017 de kaybettim bende bebişimi ondan sonra denemedimcümlemiz inşallah Allah kimseyi evlatsız bırakmasın kızımın aklı erdikçe kardeş istemeye başladı 2017 de tek yumurta ikizlerimi kaybettim 17.haftada gecen yıl başka bir hastanede tedavi oldum negatif sonuçlandı.döndüm dolaştım memorial dedim nasibim inşallah yine burada beni bekliyordur
hepimiz maddi manevi emeğimizi ortaya koyuyoruz dilerim herkes evlat sahibi olsun
Canım yanlis mi hatırlıyorumAynı dönemde tedavi olmuştuk 2017 de kaybettim bende bebişimi ondan sonra denemedim
TEK çizgi de göremedim işin ilğinc kısmı evet o benim. Totem gibi düşündümCanım yanlis mi hatırlıyorum
Sen idrrar testi yapıp görmemiştin çift çizgi değil mi ? Kan verdin mi. Gebelik günlüğü eklemissin
Tek çizgide görmemişsen test yanlıştır :)TEK çizgi de göremedim işin ilğinc kısmı evet o benim. Totem gibi düşündüm
Lütfen moralinizi bozmayın ben de ilk gebeliğimde tek çizgiyi bile görememiştim bozuktu test erken gebelik testiydi hem de sonra bir tane daha aldırdım eşime ve çift çizgiyi görmüştümTEK çizgi de göremedim işin ilğinc kısmı evet o benim. Totem gibi düşündüm
Test yalnış olabilir bence hamilesiniz belirtilerde varTEK çizgi de göremedim işin ilğinc kısmı evet o benim. Totem gibi düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?