Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah valla yola girdik şimdi dönüş de yok ama bana fiyat listesi verildi oradan takip ediyorum o listede yazanlara zam geldi olayı olursa bir

İnşallah valla yola girdik şimdi dönüş de yok ama bana fiyat listesi verildi oradan takip ediyorum o listede yazanlara zam geldi olayı olursa bir
siz tedavide oldugunuz için etkilenmezsiniz artık bize vuracak orası kesin memorialın bu politikasını begenmiyorum 6 ayda bir yapması bu zamları cok agır Rabbim hayırlı zamanda nasib etsin inşallah ben 2013 te yaptırmıştım o zaman euro ödemiştik kızımı nasib etti Rabbim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah herkese nasib etsin

Ne güzel karşılığını alabilmek allah evladınızı size bağışlasın yeni bebeğinize de en kısa sürede kavuşursunuz inşallah

Ne güzel karşılığını alabilmek allah evladınızı size bağışlasın yeni bebeğinize de en kısa sürede kavuşursunuz inşallah
cümlemiz inşallah Allah kimseyi evlatsız bırakmasın kızımın aklı erdikçe kardeş istemeye başladı 2017 de tek yumurta ikizlerimi kaybettim 17.haftada gecen yıl başka bir hastanede tedavi oldum negatif sonuçlandı.döndüm dolaştım memorial dedim nasibim inşallah yine burada beni bekliyordur
hepimiz maddi manevi emeğimizi ortaya koyuyoruz dilerim herkes evlat sahibi olsun

6 ayda iki kez yaptı neredeyse 3.sünü yapacaklarını söylemişlerdi bana yakında fiyat,indirim konusunda cok değişmişler başhekim değişti pandemide para kaybetti hastane deyip çıkıyorlar işin içinden.Bizlerden mi acı çıkarıyor başhekim benim covid testimde 50 lira indirim yapılcaktı 4 kez yapınca ödemeye gittim 25 lira indirim yaptılar başhekimin talimatı dediker dedim tamam başhekimin 25liraya çok ihtiyacı var kesmeyin ödedim 4.kez tedavi olan bir hastaya 25liranın lafı edildi cok ayıp ya..

Evet gerçekten de 25 liranın lafının edilmesi çok kötü yani kaçıncıya yapılıyor indirim şart.indirimden ziyade bence tüp bebek paketine dahil olmalı korona testi.

Tüp bebek sektörü gercekten para odaklı malesef bazıları biraz daha insaflı olabilir sadece ama yine de hepsi yapıyor sanırım.Bahçecide bir drla sadece görüşmek için 750tl istedi ve herkes pandemiyle yılda 2-3 kez zam yapar hale gelmiş zaten ne şartlarla defalarca deniyoruz hiç adil değil bu arka arkaya yapılan zamlar.

Aynı dönemde tedavi olmuştuk 2017 de kaybettim bende bebişimi ondan sonra denemedim

TEK çizgi de göremedim işin ilğinc kısmı evet o benim. Totem gibi düşündüm
Lütfen moralinizi bozmayın ben de ilk gebeliğimde tek çizgiyi bile görememiştim bozuktu test erken gebelik testiydi hem de sonra bir tane daha aldırdım eşime ve çift çizgiyi görmüştüm gebelik takvimi de pek yakıştı inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…