- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Aynen test de 2017 deki gebeliğim den kalmıştıTek çizgide görmemişsen test yanlıştır :)
İyi yapmışsın. Erken eklemekten zarar gelmez :)
bende iki gebeliğim de de görmedim ama ister istemez moral bozuluyor.Lütfen moralinizi bozmayın ben de ilk gebeliğimde tek çizgiyi bile görememiştim bozuktu test erken gebelik testiydi hem de sonra bir tane daha aldırdım eşime ve çift çizgiyi görmüştümgebelik takvimi de pek yakıştı inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
İnşallahTest yalnış olabilir bence hamilesiniz belirtilerde var
Amin canim pes etmek yok dualarim sizinle arkadaslar modunuzu dusurmeyin lutfenCok anliyorum ben de cok zor seyler yasdim git gel ,pgtler,histereskopiler insallah yine de tutarda bir supriz yaparlar bize.Neyseki bir kiziniz var Allah uzun omur versin.Hic cocugun yok 40yas ustu son sanslarimdayim benim de tekrar deneme ihtimali suan dusunmek bile cok zor ve azaliyor.. 2 gun var belki sonra cikar yine de bir umut allah yuzumuze,emeklerimize baksin
Hemsire hattina sordunmu canim zannetmiyorum benimkide 48 saatte bi ama oyle bi 11 saatlikle bi sikinti olacani dusunmuyorum.. bi sor ginede senKızlar bugün moral bozuklugunun da etkisiyle 48 saatte bir değiştirilen klimara bantı değiştirmiştim ama eskisini çıkartmayı unutmuşum 11 saat bir bant fazladan kalmış oldu nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum az önce farkettim bişey olur mu tazladan östrojen felan yolsa 48saatte etkisi azaldıgı için önemli bişey olmaz mı acaba?
Canim cok mutlu oldum pit pit diyisin beni bile heyecanlandirdi..Kızlar benim kanamam olduhemen hastaneye gittim İğne vurdular düşük önleyici kanama alanı oluşmuş kesenin dışında üst taraflarda belim kasıklarım fena umarım hayırlısıyla kaybetmem bu sefer bebişimi Dua eder misiniz bizim için Kalp atışını ilk kez duydum minicik pıt pıt korkudan o ilk anın tadını çıkaramadım ama çok şükür duruyor benimle inşallah sonunu da görebilirim, Rabbim sizlere de nasit etsin inşş hep dualarımdasınız hep
Baciko mesajlari yeni okuyomda test in eski degilmi senin? Kiz o testlerin skt oluyor moralini bos yere sikiyonKaldı bir gün ama bugunkü test den sonra kötü hissediyorum oturup kalkarken bazen kasığımda batma oluyor herşey ona bağlar oldum gerçekten
Amin canim inshaAllah tekrar sikintili donemden sonra evlat sahibi olursunuz hepimiz hak ediyoruz bu kadar agridan sizidan sonra iyi kotu hepimiz yasiyoruz ve atlatiriz Rabbimin izniylecümlemiz inşallah Allah kimseyi evlatsız bırakmasın kızımın aklı erdikçe kardeş istemeye başladı 2017 de tek yumurta ikizlerimi kaybettim 17.haftada gecen yıl başka bir hastanede tedavi oldum negatif sonuçlandı.döndüm dolaştım memorial dedim nasibim inşallah yine burada beni bekliyordur
hepimiz maddi manevi emeğimizi ortaya koyuyoruz dilerim herkes evlat sahibi olsun
Aminnn inşş teşekkür ederimCanim cok mutlu oldum pit pit diyisin beni bile heyecanlandirdi..dualarim sizinle yavrun seninledir inshaAllah sikma canini annelik boyle bisey iste simdiden kiyamiyoz umarim atlatirsiniz bu sikintili donemi gerci kucagimiza alana kadar rahat yokta..
Canim o tansiyon dusmesi bende de oldu fena halde migde bulantisi eklendi cok normalmis bebege oksijen gidiyomus bizi somuruyo bebiklerimiz canfeda olsun onlaraAminnn inşş teşekkür ederimöyle çok ağrım var ki üstüne mide bulantısı eklendi tansiyonum düşüyor kötü şeylerin başlangıcı gibi sanki Allah’ ım bu sefer hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin
Ya canım eski de skt si daha var. Cumartesi sabah kan vericem bekliyorum ya.. Yapıcak birşey yok.. Bende zaten hem kızımda hem diğer gebeliğim de evde cıkmadı.. Hele kızımda 2.testimden sonra yapmıştım hatıra olsun diye yine cıkmamıştıB
Baciko mesajlari yeni okuyomda test in eski degilmi senin? Kiz o testlerin skt oluyor moralini bos yere sikiyoncanim benim iyi bi test al bari oyle bak veya bilemedin direk kan testi ver canim smdiye cikar, madem dayanamadin yarin kan ver
Aradım sabah bişey olmaz dediHemsire hattina sordunmu canim zannetmiyorum benimkide 48 saatte bi ama oyle bi 11 saatlikle bi sikinti olacani dusunmuyorum.. bi sor ginede sen
Ah ne zor geçiyor diğerlerinden daha cok bu aşamada panik oldum, olmadı yine diye düşünmeye hatta ağlamaya başladım iyi yönetemedim şu transfer bekleyiş sürecini son embriyomdu son şansımmış gibi böyle olumca daha da kaygılı oluyo insan ..cok pozitif düşünemiyorum kızlar olumlu olursa inş buyuk süpriz olcak banaAmin canim pes etmek yok dualarim sizinle arkadaslar modunuzu dusurmeyin lutfen
Seninde ara ara sicaklanma hissi oluyormu?Aradım sabah bişey olmaz dedi
Anliyorum o surecte bende cok huzursuzdum ama moralim iyi gibiydi yani bizimde tek embryomuzdu ama sanki kendimi oyle bi birakmistimki 5. Gun test edince bi yuk kalkti omzumdan inanamadim sonrada tabi buyuyecekmi korkusu giriyor ve sonrasinda kalp atislarini duyabilcezmi.. yani bu hic bitmiyo bu forum bana cok iyi geldi insanlarla paylasmak guzel biseyAh ne zor geçiyor diğerlerinden daha cok bu aşamada panik oldum, olmadı yine diye düşünmeye hatta ağlamaya başladım iyi yönetemedim şu transfer bekleyiş sürecini son embriyomdu son şansımmış gibi böyle olumca daha da kaygılı oluyo insan ..cok pozitif düşünemiyorum kızlar olumlu olursa inş buyuk süpriz olcak bana
Canim dua ederiz tabikide umarim guzel haber alirsin onemli olan katlanmasi 2 gun sonra tekrar vericen dimi inshaAllah tutmustur canim kac embriyo?Kızlar ben de test verdim sonucu bekliyorum şimdi 9. Gün bugün. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirimAllah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..
Cok heyecanlı inş canım iyi haberin gelirKızlar ben de test verdim sonucu bekliyorum şimdi 9. Gün bugün. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirimAllah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..
Belirtilerin varmıydı?Kızlar ben de test verdim sonucu bekliyorum şimdi 9. Gün bugün. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirimAllah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..
Dualarımız seninleKızlar ben de test verdim sonucu bekliyorum şimdi 9. Gün bugün. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirimAllah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..
Teşekkürler canım tabi pazar günü de vericem yüksek çıkarsa. bu ikinci benim geride pgt siz 4 embriyo daha var ama pgt gönderilenlerden 100%100 sağlıklı gelme oranı düşük. 8 embriyodan sadece 2 tane sağlıklı embriyomuz geldi meselaCanim dua ederiz tabikide umarim guzel haber alirsin onemli olan katlanmasi 2 gun sonra tekrar vericen dimi inshaAllah tutmustur canim kac embriyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?