Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tek çizgide görmemişsen test yanlıştır :)
İyi yapmışsın. Erken eklemekten zarar gelmez :)
Aynen test de 2017 deki gebeliğim den kalmıştı
bende iki gebeliğim de de görmedim ama ister istemez moral bozuluyor.
İnşallah
Test yalnış olabilir bence hamilesiniz belirtilerde var
İnşallah

Kızlar bugün moral bozuklugunun da etkisiyle 48 saatte bir değiştirilen klimara bantı değiştirmiştim ama eskisini çıkartmayı unutmuşum 11 saat bir bant fazladan kalmış oldu nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum az önce farkettim bişey olur mu tazladan östrojen felan yolsa 48saatte etkisi azaldıgı için önemli bişey olmaz mı acaba?

Amin canim pes etmek yok dualarim sizinle arkadaslar modunuzu dusurmeyin lutfen

Hemsire hattina sordunmu canim zannetmiyorum benimkide 48 saatte bi ama oyle bi 11 saatlikle bi sikinti olacani dusunmuyorum.. bi sor ginede sen

Canim cok mutlu oldum pit pit diyisin beni bile heyecanlandirdi.. dualarim sizinle yavrun seninledir inshaAllah sikma canini annelik boyle bisey iste simdiden kiyamiyoz umarim atlatirsiniz bu sikintili donemi gerci kucagimiza alana kadar rahat yokta..

B
Kaldı bir gün ama bugunkü test den sonra kötü hissediyorum oturup kalkarken bazen kasığımda batma oluyor herşey ona bağlar oldum gerçekten
Baciko mesajlari yeni okuyomda test in eski degilmi senin? Kiz o testlerin skt oluyor moralini bos yere sikiyon canim benim iyi bi test al bari oyle bak veya bilemedin direk kan testi ver canim smdiye cikar, madem dayanamadin yarin kan ver

Amin canim inshaAllah tekrar sikintili donemden sonra evlat sahibi olursunuz hepimiz hak ediyoruz bu kadar agridan sizidan sonra iyi kotu hepimiz yasiyoruz ve atlatiriz Rabbimin izniyle O biliyor dogru zamani ve en iyisini vericektir.. Sabir..

Aminnn inşş teşekkür ederim öyle çok ağrım var ki üstüne mide bulantısı eklendi tansiyonum düşüyor kötü şeylerin başlangıcı gibi sanki Allah’ ım bu sefer hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin

Canim o tansiyon dusmesi bende de oldu fena halde migde bulantisi eklendi cok normalmis bebege oksijen gidiyomus bizi somuruyo bebiklerimiz canfeda olsun onlara takma kafana

B

Baciko mesajlari yeni okuyomda test in eski degilmi senin? Kiz o testlerin skt oluyor moralini bos yere sikiyon canim benim iyi bi test al bari oyle bak veya bilemedin direk kan testi ver canim smdiye cikar, madem dayanamadin yarin kan ver
Ya canım eski de skt si daha var. Cumartesi sabah kan vericem bekliyorum ya.. Yapıcak birşey yok.. Bende zaten hem kızımda hem diğer gebeliğim de evde cıkmadı.. Hele kızımda 2.testimden sonra yapmıştım hatıra olsun diye yine cıkmamıştı

Amin canim pes etmek yok dualarim sizinle arkadaslar modunuzu dusurmeyin lutfen
Ah ne zor geçiyor diğerlerinden daha cok bu aşamada panik oldum, olmadı yine diye düşünmeye hatta ağlamaya başladım iyi yönetemedim şu transfer bekleyiş sürecini son embriyomdu son şansımmış gibi böyle olumca daha da kaygılı oluyo insan ..cok pozitif düşünemiyorum kızlar olumlu olursa inş buyuk süpriz olcak bana

Anliyorum o surecte bende cok huzursuzdum ama moralim iyi gibiydi yani bizimde tek embryomuzdu ama sanki kendimi oyle bi birakmistimki 5. Gun test edince bi yuk kalkti omzumdan inanamadim sonrada tabi buyuyecekmi korkusu giriyor ve sonrasinda kalp atislarini duyabilcezmi.. yani bu hic bitmiyo bu forum bana cok iyi geldi insanlarla paylasmak guzel bisey Bu yolda yanliz degilsiniz canim

Kızlar ben de test verdim sonucu bekliyorum şimdi 9. Gün bugün. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..
Canim dua ederiz tabikide umarim guzel haber alirsin onemli olan katlanmasi 2 gun sonra tekrar vericen dimi inshaAllah tutmustur canim kac embriyo?

Canim dua ederiz tabikide umarim guzel haber alirsin onemli olan katlanmasi 2 gun sonra tekrar vericen dimi inshaAllah tutmustur canim kac embriyo?
Teşekkürler canım tabi pazar günü de vericem yüksek çıkarsa. bu ikinci benim geride pgt siz 4 embriyo daha var ama pgt gönderilenlerden 100%100 sağlıklı gelme oranı düşük. 8 embriyodan sadece 2 tane sağlıklı embriyomuz geldi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…