Son 3 gündür kasık ve karın ağrım var ama belirti olarak görmüyorum ilkinde de kasık ve karn ağrılarım olmuştu ama sonuç negatiftiBelirtilerin varmıydı?
Haklısın ilaçlardan oluyordur işte yine de arıyoruz.Benim de 3 gün sonra sonuç bakalımSon 3 gündür kasık ve karın ağrım var ama belirti olarak görmüyorum ilkinde de kasık ve karn ağrılarım olmuştu ama sonuç negatifti
Benimde pgt li transfer edildi yarın test günüm.. Hiçbir belirtim yok öyle belirgin kasık ağrısı oluyor sanki adet olucakmişim gibi o kadarTeşekkürler canım tabi pazar günü de vericem yüksek çıkarsa. bu ikinci benim geride pgt siz 4 embriyo daha var ama pgt gönderilenlerden 100%100 sağlıklı gelme oranı düşük. 8 embriyodan sadece 2 tane sağlıklı embriyomuz geldi mesela
inşallah yavruşun sana tutunmuştur canımKızlar ben de test verdim sonucu bekliyorum şimdi 9. Gün bugün. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirimAllah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..
Yaa çok sevindimKızlarrrr müjdeee 9.gün değerim 196,28 Allahım katlanarak devam etsin inşallaah
Maalesef korkularımızdan kaçamıyoruz sen o kadar haklısın ki . Ama olumlu düşünmek daha güzel değil mi bebeğinin hayalini kurmak :))Ah ne zor geçiyor diğerlerinden daha cok bu aşamada panik oldum, olmadı yine diye düşünmeye hatta ağlamaya başladım iyi yönetemedim şu transfer bekleyiş sürecini son embriyomdu son şansımmış gibi böyle olumca daha da kaygılı oluyo insan ..cok pozitif düşünemiyorum kızlar olumlu olursa inş buyuk süpriz olcak bana
Aaaaa canim cok sukur inshaAllah katlanir ve devamini gorursunuz canimKızlarrrr müjdeee 9.gün değerim 196,28 Allahım katlanarak devam etsin inşallaah
İnşallah dua edin bizeAaaaa canim cok sukur inshaAllah katlanir ve devamini gorursunuz canimhadi hayirli olsun... darisi pastelmom Sarisekerannesi ve T taniamu ta
Allahım sizlere de nasip etsin İnşallahh çok teşekkür ederimYaa çok sevindim.. Cok sulu göz oldum ama harika bir değer umarım artarak devam eder
İnşallah isteyen herkeseAllahım sizlere de nasip etsin İnşallahh çok teşekkür ederim
Ayy süper cok sevindim darısı başımaKızlarrrr müjdeee 9.gün değerim 196,28 Allahım katlanarak devam etsin inşallaah
Sen kacinci gunundesin canimAyy süper cok sevindim darısı başıma
Ayy canım ya inşAaaaa canim cok sukur inshaAllah katlanir ve devamini gorursunuz canimhadi hayirli olsun... darisi pastelmom Sarisekerannesi ve T taniamu ta
6.gündeyimmSen kacinci gunundesin canim
Yarında bir iyi haber senden gelsin ,ardından da benden umarımİnşallah isteyen herkese. Şimdi tadını çıkar
Az kalmis canim birsey hissediyormusun? Idrar testi yaptinmi hic?Yarında bir iyi haber senden gelsin ,ardından da benden umarım
Ne güzel yazmışsın canım sağol.Yalnış oldugunu bilsekte bazen öyle düşünmekten alıkoyamıyoruz arkaarkaya olumsuzluk yaşayınca daha bi buruk,kaygılı oluyor insan .Zihin hep nefatifi düşünüyor önce ..umudu koruyarak hayal kurmayı başarmak lazım dllerim hepimizin hikayesi mutlu sona ererMaalesef korkularımızdan kaçamıyoruz sen o kadar haklısın ki . Ama olumlu düşünmek daha güzel değil mi bebeğinin hayalini kurmak :))
Biz insanoğlunun psikolojisi o kadar çökmeye müsait ki bir şey olsa da moralimizi bozsak modundayız :) Birbirimizi hiç görmesek de tanımasak da aynı kaderi paylaşanlar olarak biz senin yanındayız ve hep beraber güzel hayaller kurarak bebeklerimize kavuşacağızz buna inan
İnşallah inşallah Amin Allah emeklerimizin karşılığını yavrularla verir inşallahNe güzel yazmışsın canım sağol.Yalnış oldugunu bilsekte bazen öyle düşünmekten alıkoyamıyoruz arkaarkaya olumsuzluk yaşayınca daha bi buruk,kaygılı oluyor insan .Zihin hep nefatifi düşünüyor önce ..umudu koruyarak hayal kurmayı başarmak lazım dllerim hepimizin hikayesi mutlu sona erer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?