Yaa maşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsinKızlarrrr müjdeee 9.gün değerim 196,28 Allahım katlanarak devam etsin inşallaah
Ben hic yapmadim,yapmicam daAz kalmis canim birsey hissediyormusun? Idrar testi yaptinmi hic?
Yaaaaa günün güzel haberiKızlarrrr müjdeee 9.gün değerim 196,28 Allahım katlanarak devam etsin inşallaah
Ağzın bal yesin canım inşallahAaaaa canim cok sukur inshaAllah katlanir ve devamini gorursunuz canimhadi hayirli olsun... darisi pastelmom Sarisekerannesi ve T taniamu ta
Insh tutunmustur canim o lutinus u kullanirken benimde hafif kremimsi pembemsi renkler oluyordu hala oluyor normalmis cogu arkadasta varmis.. dedigin gibi ilaclardan insan vucudunu dinleyemiyor insh guzel haberini aliriz bir an onceBen hic yapmadim,yapmicam dabelirtim yok buna bazen takiliyorim bugunde lutinusta cok hafif bir leke vardi.Dun bibara sag kasigin agrir gibi oldu ama genel olarak birsey yok agrim,sizim,gogsum de siskinlik felan bunlar ilaclarla da olabilir gebe kaldigim bir transferimde ufaktan hareketlenme vardi ,tutmayanlar da boyle sessiz olunca tabi benim yuz biraz coktu Allahtan umut kesilmez ins bir supriz olur belki de tutunmustur bebisim
Bugun kontrolüm vardı şükür yolunda ilerliyor galiba
Ayy ne güzel diyorsun inşInsh tutunmustur canim o lutinus u kullanirken benimde hafif kremimsi pembemsi renkler oluyordu hala oluyor normalmis cogu arkadasta varmis.. dedigin gibi ilaclardan insan vucudunu dinleyemiyor insh guzel haberini aliriz bir an once
Hadi sizlerden de güzel yumurtalar,sağlıklı embriyolar gelsinBugun kontrolüm vardı şükür yolunda ilerliyor galibacetrotide başlıyorum bugün pzt yine randevu çarşamba perşembe toplanır gibi görünüyor canım suan en büyüğü 12mm yumurtalarımın
Cok sukur canim sevindim iyi gittigine devami gelir inshaAllahBugun kontrolüm vardı şükür yolunda ilerliyor galibacetrotide başlıyorum bugün pzt yine randevu çarşamba perşembe toplanır gibi görünüyor canım suan en büyüğü 12mm yumurtalarımın
İnşallah canım inşallahHadi sizlerden de güzel yumurtalar,sağlıklı embriyolar gelsin
Yaa 2 sene önce ilk tedavimde kullandım ama o kadar hatırlamıyorum kii :) ya da hatırlamak istemiyorum ... Bodozlama yapmışız bir şeyler resmen. Buraya gelince onu anladım . 3 günlük aldım ilaçlarımı bugün canım teşekkür ederim ilgin içinCok sukur canim sevindim iyi gittigine devami gelir inshaAllahBu cetrotide agritiyordu baya birde yanma hissi oluyordu bende bir kere morarma yapmisti sonra alistim hafiften ovaliyordum dagilsin diye sen dikkatli yap canim birde ilaclarini hafta sonu girmeden temin et
Iyi yapmissin canim umarim atlatirsin carsambaya kadar guzelce beslen kaliteli yumurtalarin olsun haber et bizlerede canimYaa 2 sene önce ilk tedavimde kullandım ama o kadar hatırlamıyorum kii :) ya da hatırlamak istemiyorum ... Bodozlama yapmışız bir şeyler resmen. Buraya gelince onu anladım . 3 günlük aldım ilaçlarımı bugün canım teşekkür ederim ilgin için
Valla beslenme şeklim hiç sağlıklı olamıyor mümkün oldukça abur cubur ve fast fooddan uzak durmaya çalışıyorum ama çalıştığım için ızgara falan öyle gidiyorIyi yapmissin canim umarim atlatirsin carsambaya kadar guzelce beslen kaliteli yumurtalarin olsun haber et bizlerede canim
İnşallah canım bende istiyorum güzel haber vermekYarında bir iyi haber senden gelsin ,ardından da benden umarım
Olsun canim okadari bendede oldu hatta transfer gunume kadar sigara bile kullandim..Valla beslenme şeklim hiç sağlıklı olamıyor mümkün oldukça abur cubur ve fast fooddan uzak durmaya çalışıyorum ama çalıştığım için ızgara falan öyle gidiyor
Canim yarin kacta muayenenİnşallah canım bende istiyorum güzel haber vermek
Sabah uyanır uyanmaz gidicez eşimle kan vericem sadece zatenCanim yarin kacta muayenencok heyecanliyim valla hepiniz guzel haberler alin yaa uff
Amin inshAllah ne tatli heyecanlarSabah uyanır uyanmaz gidicez eşimle kan vericem sadece zaten.. Eşim cok garantici biir normalde hep kendini kötüye odaklar hiç olumlu konuşmaz bu defa çok olumlu. Kızım da konuyu bilmediği halde iki gündür kardeş kardeş dolanıyor.. İnşallah rabbim duyar sesimizi
Valla sabah olur mu bu gece bilemedim. İlk size yazıcam zaten.. Hepiniz çok iyi geldiniz bana sağolunAmin inshAllah ne tatli heyecanlarAllahim dualarimizi gorur ve bizlere saglikli hayirli evlat verir Kan sonucunu bekliyoruz ozaman tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?